(Video) Filip a cerut de la responsabilii în lichidarea consecințelor deflagrației din Chișinău, un plan de acțiuni concrete până joia viitoare!

Telegraph, 11 octombrie 2018 15:21

Premierul RM, Pavel Filip, a cerut astăzi de la responsabilii implicați în lichidarea consecințelor deflagrației din Chișinău să vină cu un plan de acțiuni concrete până joia viitoare. „Am punctat 3 direcții: 1. efectuarea expertizei tehnice; 2. asigurarea locatarilor cu locuințe provizorii; 3. asigurarea reglementărilor necesare pentru evitarea eventualelor riscuri. Aștept de la toți cei implicați coordonare, eficiență și comunicare”,… Articolul (Video) Filip a cerut de la responsabilii în lichidarea consecințelor deflagrației din Chișinău, un plan de acțiuni concrete până joia viitoare! apare prima dată în Telegraph Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Telegraph

Acum 15 minute
15:20
Un număr de 53 de familii și tineri necăsătoriți și-au procurat în ultima săptămână (între 10 octombrie și 16 octombrie n.r.) apartamente și case prin intermediul Programului „Prima Casă”, lansat în luna martie curent. Astfel, numărul beneficiarilor a ajuns la 593. Ultimele date oferite de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) relevă… Articolul 593 de familii și-au procurat deja locuințe prin intermediul programului „Prima Casă” apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum o oră
15:00
Partidul Democrat din Moldova pregătește în această duminică un miting de amploare în centrul Capitalei, la care sunt așteptați peste 70 000 de oameni. Informația a fost confirmată astăzi pentru Telegraph de surse din cadrul partidului. Scopul organizarii și defășurării acestei întruniri este comunicarea directă cu membrii și simpatizanții Partidului Democrat. Menționăm că formațiunea politică încă nu… Articolul Partidul Democrat din Moldova așteaptă 70.000 de oameni la un miting de amploare în Piața Marii Adunări Naționale! apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:40
Refuzul de a vota introducerea sintagmei „integrare europeană” de către deputații din fracțiunea PLDM și PL a devenit subiect de poezie pentru un moldovean. Internautul Marin Mihailov a prevenit în versuri deputații acestor două partide care se prezintă a fi pro-europene dar refuză să voteze introducerea integrării europene în Constituție că o să le pară… Articolul Poezie către „pro-europenii” care nu au votat integrarea europeană: „Ei știu doar cum să sugă banii din țară” apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 2 ore
13:40
Scandal la un bloc de pe strada Eugen Coca din Capitală. Locatarii sunt indignaţi că intrarea principală în clădire a fost privatizată, iar acolo se construieşte o sală de fitness. Oamenii au aflat despre faptul că vor putea folosi doar intrarea auxiliară, când muncitorii au început să clădească pereţii. Unul dintre locatarii stresați și-a amintit… Articolul Scandal monstru în capitală! Oleg Cernei a privatizat ilegal scara unui bloc din Chișinău pentru a face o sală de fitness apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 4 ore
13:10
Un avion al Forţelor aeriene regale saudite s-a prăbuşit luni în nord-vestul Arabiei Saudite. Membrii echipajului au murit, a anunţat marţi o sursă din Ministerul Apărării saudit, citată de Reuters. Potrivit agenţiei de presă saudite SPA, deocamdată nu se cunoaşte numărul membrilor echipajului avionului, care era un model Hawk, de fabricaţie britanică.   În prezent… Articolul TRAGEDIE: S-a prăbuşit un avion! Toți membrii echipajului au murit apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:40
În 2009, Președinția a devenit obiectul răzbunării sutelor de protestatari care au ieșit la 7 aprilie în Piața Marii Adunări Naționale. În consecință, instituția a fost împrejmuită cu un gard și lăsată de izbeliște. Aproape zece ani mai târziu, gardul de protecție a fost scos, dezvăluind Președinția reparată din bani oferiți de Guvernul Turciei, transmite… Articolul (Foto) Reparația Președinției Republicii Moldova s-a terminat. Iată cum arată clădirea acum! apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:00
Noul sediu Moldovagaz se află pe strada Pușkin 64 din Chişinău (intrarea din partea Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi) şi va activa, conform programului obișnuit, transmite impacttv.md. – luni, marți, joi, vineri – de la 8.00 până la 19.00. – miercuri – de la 8.00 până la 20.00 . – sâmbătă – de la 8.00… Articolul Moldovagaz se mută la un nou sediu! Iată unde se află acesta apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:40
Organizația Națiunilor Unite atrage atenția că 13 milioane de oameni riscă să moară de foame în ceea ce a numit „cea mai dură foamete din ultimii 100 de ani” din lume, dacă războiul nu încetează, relatează BBC. ONU a cerut coaliției militare conduse de Arabia Saudită să oprească atacurile aeriene din Yemen, în urma cărora… Articolul „Cea mai dură foamete din ultimii 100 de ani”. 13 milioane de oameni riscă să moară de foame în Yemen apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 6 ore
11:30
Urmăriți live pe Telegraph briefingul săptămânal organizat de Partidul Democrat din Moldova. Tradițional evenimentul are loc la sediul central PDM din Chișinău. Articolul LIVE: Briefingul săptămânal organizat de Partidul Democrat din Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:20
Urmăriți live pe Telegraph Conferința de presă dedicată realizării în premieră în Republica Moldova a intervenției neuroendovasculare de extracție a trombilor din vasele creierului în accidentele vasculare cerebrale acute. Evenimentul are loc la Institutul de Medicină Urgentă, Chișinău. Articolul LIVE: Realizarea în premieră în Moldova a intervenției neuroendovasculare de extracție a trombilor din vasele creierului apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:10
Acces limitat pentru public în perimetrul a circa 30 de străzi, bulevarde și zone din capitală în perioada 17-18 octombrie, în contextul vizitei președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan la Chișinău. Pe străzile pe care se va deplasa cortegiul prezidențial vor fi sistate și lucrările de reparație a drumurilor, de defrișare a arborilor. Va fi interzis… Articolul Acces limitat pe mai multe străzi din capitală în legătură cu vizita președintelui turc apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:50
Primăria municipiului Chișinău, printr-un comunicat de presă informează despre începerea lucrărilor de reparaţie a str. Pădurii, în perimetrul şos. Munceşti – str. Grădina Botanică. Lucrările de reabilitare a străzii vor fi executate de către ÎM Regia „Exdrupo”. Drumul are o suprafaţă totală de peste 8 mii metri pătraţi, iar costul lucrărilor de reparație a străzii… Articolul Primăria capitalei a început reparația drumurilor de pe strada Pădurii apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:50
Nu știm dacă te-ai gândit vreodată că ziua de naștere are o influență asupra destinului, dar oamenii de știință și-au pus această problemă. Cercetările făcute de mai multe universităţi (University of Toronto, University of Florida şi Northwestern University din Illinois) s-au încheiat cu o surpriză pentru cei născuţi în luna septembrie. Studiile au arătat faptul… Articolul În ce lună se nasc cei mai de succes oameni? Vezi răspunsul astrologilor apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:10
Grupul de manifestanți OccupyGuguță a anunțat pe pagina de Facebook că toate donațiile care le-au fost adresate prin platforma indiegogo.com sunt în momentul de față întoarse donatorilor. Cei de la OccupyGuguță nu au făcut public motivul refuzului celor de la Indiegogo să le transfere banii în cont. În cadrul campaniei lansate de grupul de manifestanți… Articolul Indiegogo nu vrea să facă jocul celor din OcuppyGuguță! Platforma întoarce banii donatorilor apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:40
Angajații postului de televiziune JurnalTV, împreună cu un agent economic au pregătit mâncare în timpul sărbătorii zilei orașului pe bulevardul Ștefan cel Mare. Aceștia și-au instalat ceaunele în apropiere de primărie. Mâncarea era pregătită într-un ceaun mare și câteva mici la foc, aprins direct pe asfalt. În rezultatul acestor activități, asfaltul nu a rezistat și… Articolul (foto) Jurnal TV a câștigat din reclamă dar a distrus asfaltul de pe bulevardul Ștefan cel Mare apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 8 ore
09:10
Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse a dispus întreruperea relaţiilor cu Patriarhia Ecumenică de la Constantinopol, în contextul procedurii privind recunoaşterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe din Ucraina, relatează site-ul agenţiei Tass. „Sfântul Sinod a luat decizia întreruperii contactelor cu Patriarhia de la Constantinopol„, a declarat mitropolitul Hilarion de Volokolamsk, preşedintele Departamentului pentru Relaţii Externe al Bisericii… Articolul Conflict în lumea creștină! Biserica Ortodoxă Rusă rupe relațiile cu Patriarhia de la Constantinopol apare prima dată în Telegraph Moldova.
08:10
Bulgaria şi-a anulat participarea la ediţia din anul 2019 a concursului Eurovision, a anunțat postul public de televiziune din această ţară. Reprezentanţii televiziunii au adoptat o serie de măsuri pentru a optimiza utilizarea fondurilor publice, iar concursul Eurovision nu s-a aflat pe lista de priorități, transmite presa bulgară. Menționăm că acum doi ani, Bulgaria s-a… Articolul Bulgaria şi-a anulat participarea la Eurovision 2019! Iată din ce cauză apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 24 ore
21:10
Șeful statului, Igor Dodon, a anunțat că Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii Kirill va vine în Moldova la sfârșitul lunii octombrie. „Programul prealabil al vizitei prevede, pentru data de 25 octombrie, un Te Deum oficiat de Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill în Catedrala „Nașterea Domnului” din Chişinău. La 26 octombrie, Patriarhul va vizita orașul Bender,… Articolul Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii va veni în curând în Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:50
Regizorul Viorel Mardare este la Viena și își continuă lupta cu cancerul. Sesiunile de chimioterapie nu au rămas fără urmă, iar regizorul a rămas fără păr. Acesta a acordat un interviu în exclusivitate pentru emisiunea Iubește Viața de la TV8 în care a vorbit despre ziua în care a aflat diagnoza și dacă s-a supărat… Articolul (Foto) Așa arată Viorel Mardare acum, după 2 luni de când a început tratamentul împotriva cancerului apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:30
Scannerul de la postul vamal „Ocnița – feroviar”, unul dintre cele mai performante scannere existente actualmente pe piață, va fi dat în exploatare până la finele anului curent. Echipamentul este prevăzut pentru controlul mărfurilor transportate pe calea ferată, anunță Serviciul Vamal al Republicii Moldova. Echipamentul este donat de către Guvernul Republicii Populare Chineze în cadrul… Articolul (Foto) Unul din cele mai performante scannere din lume va funcționa la un post vamal din R. Moldova! Detalii apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:00
Studenţii din Capitală ar putea să nu mai înceapă lecţiile la ora opt dimineața. Asta este propunerea primarului interimar, Ruslan Codreanu, pentru a rezolva problema ambuteiajelor mantinale în Chișinău. Edilul Capitalei spune că va discuta cu rectorii universităţilor să modifice orarul. Iar studenţii spun le-a plăcut ideea, dar vor ca lecţiile lor să înceapă mai… Articolul Propunerea primarului de Chișinău: Studenţii din Capitală să nu mai înceapă lecţiile la ora 8! apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:00
Locuitorii comunei Greblești din raionul Strășeni se vor bucura de o infrastructură mai modernă. Acolo a fost dat astăzi în exploatare un drum reabilitat în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova”. La eveniment a participat prim-ministrul Pavel Filip, care a împărtășit cu localnicii emoțiile pozitive. Drumul renovat cu o lungime de 575 de metri, este… Articolul (Video) Un nou drum renovat! Pavel Filip: Am trăit sentimente de bucurie alături de locuitorii satului Greblești, Strășeni apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:50
Vandalii au luat cu asalt sediul de campanie al unui partid politic prorus în timpul unei demonstraţii cu participarea a mii de naţionalişti în capitala Ucrainei, Kiev, duminică noapte, informează AGERPRES și MOLDPRES, citând dpa. Ferestrele au fost sparte, pereţii au fost vopsiţi cu graffiti şi mobilierul distrus, a declarat poliţia într-un comunicat. O investigaţie… Articolul Sediul unui partid pro-rus din Ucraina a fost vandalizat de un grup după un protest al unui grup de 15.000 de persoane apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:20
Trenul de aterizare al unui avion din Rusia s-a rupt datorită frigului, imediat după aterizarea pe aeroportul din Yakutsk. Orașul este situat într-unul dintre cele mai reci locuri de pe planetă, relatează Siberian Times. Pista era complet îngheţată, conform primelor informaţii, iar trenul de aterizare pur şi simplu s-a rupt la contactul cu suprafaţa pistei.… Articolul (video) Un avion a rămas fără roţi după ce s-a izbit de pista îngheţată. Ce au păţit pasagerii? apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:00
Nu mai este un secret că rusoaica afișează o siluetă de invidiat. Zilele trecute aceasta și-a incitat admiratorii cu o imagine în care apare goală, scrie ea.md. Vera Brejneva se pare că adoră să-și afișeze trupul fără pic de cusur și fără… haine. Aceasta reușește să impresioneze de fiecare dată când o face. Artista a… Articolul (Foto) Vera Brejneva a fost pozată goală, în fața geamului ! apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:00
Publicația Ziarul Național a efectuat un sondaj on-line, în urma căruia 71% din cititori s-au arătat a fi pentru introducerea sintagmei de „integrare europeană” în Constituția Republicii Moldova. Conform sondajului realizat, 71% s-au pronunțat pentru introducerea acestei sintagme în Constituție, 22% au spus „NU”, iar 6% nu au știut ce să răspundă. Amintim că inițiativa… Articolul Sondajul unui portal de știri din Moldova: 71% din moldoveni susțin introducerea „integrării europene” în Constituție apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:20
Lansarea oficială a Arenei Chișinău a avut loc în acest weekend, la 7 luni după ce autoritățile și-au anunțat intenția de a construi primul complex multifuncțional sportiv din Moldova care să respecte standardele internaționale, scrie Menționăm că în luna august la Chișinău a fost semnat un contract între partenerii publici și privați cu privire la… Articolul (Video) Cât va costa construcția totală a Arenei Chișinău? Răspunsul oficial apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:20
Gheorghe Petic, președintele Organizației Teritoriale Ungheni a Partidului Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA) suspectat într-o cauză de viol, a fost plasat în arest preventiv pentru 20 de zile. Acesta a declarat că va ține greva foamei. Informația a fost confirmată pentru presă de către avocatul lui Petic care a spus că „Judecătorul de instrucție din cadrul… Articolul Activistul PPDA Gheorghe Petic a fost plasat în arest preventiv pentru viol! Acesta nu și-a recunoscut vina deocamdată apare prima dată în Telegraph Moldova.
Ieri
15:20
Soții Igor și Cristina împreună cu cele două fetițe ale lor sunt primii beneficiari din raionul Florești ai programului Prima Casă. Cu această ocazie, familia a fost vizitată astăzi de Președintele Parlamentului, Andrian Candu, care i-a felicitat pentru locuința procurată și le-a adus câteva daruri celor doi copii. „Noi vedem că programul Prima Casă se… Articolul (Video) Soții Igor și Cristina din raionul Florești au fost vizitați de Andrian Candu. Aceștia și-au cumpărat o locuință prin programul Prima Casă apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:10
Grupa operativă a Centrului Național Anticorupție are un nou membru. Este vorba de un mascat – femeie! Astfel, conform presei reținerile și perchezițiile efectuate de CNA vor fi mai plăcute. Potrivit ofițerului de presă al CNA, ea este primul ofițer din grupa specială – reprezentantă al sexului frumos. Cei care vor încălca legea și vor… Articolul (foto) Grupa operativă a CNA a angajat o femeie! Perchezițiile vor fi de azi înainte mai plăcute apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.