Marea Britanie: Indentitatea femeii care a cheltuit în zece ani 16 milioane de lire sterline la magazinul Harrods, dezvăluită publicului. Va fi nevoită să explice proveniența averii sale

UNIMEDIA, 11 octombrie 2018 15:21

O femeie care a cheltuit, timp de zece ani, 16 milioane de lire sterline în magazinul de lux Harrods, Marea Britanie, a fost identificată. Aceasta este Zamira Jajiyeva, prima țintă a unei noi legi introduse în Mariea Birtanie privind anticorupția.Hajiyeva a pierdut în instanță dreptul de a rămâne anonimă, după ce media din țară a argumentat că publicul are dreptul să cunoască toate faptele. Femeie este din Azerbaidjan și este soția unui fost bancher.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 8 ore
22:00
Andra a lansat un nou un videoclip la piesa „Supereroi”. Textul melodiei a fost scrisăde basarabeanca Irina Rimes, care, de altfel, i-a fost și colegă Andrei în poziția de antrenor la emisiunea „Vocea României, iar videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca.
Acum 12 ore
20:40
Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat astăzi ultimii observatori pentru monitorizarea alegerilor parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019. În acest fel, scrutinele de duminică vor fi monitorizate de 3412 observatori naţionali din partea a 20 de organizaţii, dintre care 170 vor monitoriza desfăşurarea procesului electoral în secţiile de votare constituite în afara ţării.
20:10
Agenția Servicii Publice reamintește cetățenilor Republicii Moldova cu drept de vot că duminică, 24 februarie 2019, în ziua alegerilor parlamentare va activa conform unui program special de muncă. Prin urmare, vor fi deschise toate subdiviziunile responsabile de eliberarea actelor de identitate, inclusiv în cadrul centrelor multifuncționale. În intervalul orar 7.00 – 21.00, angajații ASP vor elibera buletine de identitate provizorii și vor asigura înmânarea actelor de identitate necesare pentru participarea la scrutinul electoral.
19:40
Andra a lansat un nou un videoclip la piesa „Supereroi”. Textul melodiei a fost scrisăde basarabeanca Irina Rimes, care, de altfel, i-a fost și colegă Andrei în poziția de antrenor la emisiunea „Vocea României, iar videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca.
19:10
După ce rudele lui Veaceslav Platon au fost informate că afaceristul ar fi fost înjunghiat noaptea trecută în celulă, Penitenciarul nr. 13 din Chişinău vine cu o reacție în acest sens și susține că aceste informații sunt eronate, iar starea de sănătate a acestuia este favorabilă.
19:00
După ce rudele lui Veaceslav Platon au fost informate că afaceristul ar fi fost înjunghiat noaptea trecută în celulă, Penitenciarul nr. 13 din Chişinău vine cu o reacție în acest sens și susține că aceste informații sunt eronate, iar starea de sănătate a acestuia este favorabilă.
18:50
După ce rudele lui Veaceslav Platon au fost informate că afaceristul ar fi fost înjunghiat noaptea trecută în Penitenciarul nr. 13 din Chişinău, unul dintre avocații acestuia, Eduard Rudenco, a fost astăzi, 22 februarie, în vizită în penitenicar. Avocatul a solicitat insistent să i să se ofere informații de la medicul angajat în Penitenciar despre starea de sănătatea clientului său.
18:40
BMW Group şi Daimler AG îşi unesc serviciile de mobilitate pentru a crea un nou jucător global care să ofere clienţilor mobilitate urbană sustenabilă. Cele două companii investesc peste un miliard de euro pentru dezvoltarea şi alăturarea a serviciilor de car-sharing, ride-hailing, parcare, încărcare şi transport multi-modal.
18:20
Serviciul Protecție și Pază de Stat a publicat un filmuleț în care este suprins momentul accidentului rutier în care a fost implicat automobilul ce asigura protecția în cortegiul prezidențial, în timpu ce se afla în misiune.
18:10
Pentru că noul McLaren 600LT Spider intră în producție, divizia McLaren Special Operations (MSO), cu scopul de a atrage mai mulţi potenţiali clienţi, a pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva un tratament special pentru acest supercar, adăugând emoţie vizuală la mai multe capitole drept un tribut adus predecesorului 675LT Spider.Şi pentru că toate exemplarele vor fi asamblate manual și disponibile numai pentru o perioadă limitată de timp, MSO oferă astfel actualilor şi viitorilor proprietari oportunitatea de a modifica şi mai mult maşina, astfel încât nu va fi doar una rară, ci şi unică.
17:50
Regia Transport Electric Chișinău informează că linia de troleibuz numărul 36, care de două săptămâni face legătura între oraşul Ialoveni şi centrul capitalei, a fost suplimentată cu încă două unități.
17:30
Serviciul InfoTrafic al INP informează că la această oră în capitală se întregostrează ambuteiaje pe mai multe străzi.
17:20
Rudele lui Veaceslav Platon au fost informate că afaceristul ar fi fost înjunghiat noaptea trecută în Penitenciarul nr. 13 din Chişinău. Asta ne-a spus unul dintre avocaţii lui Platon, Alexandru Botnariuc, scrie jurnaltv.md.
17:10
Volvo Cars a făcut astăzi un pas important către obiectivele sale de electrificare, cu lansarea unor opțiuni de propulsie electrificate modernizate și nou dezvoltate, care urmează să fie puse la dispoziție în întreaga sa gamă de modele care vor urma. Primul pas a fost făcut de noul XC90 facelift!
16:50
Socialistul Bogdan Țîrdea nu crede într-o coincidență privind accidentul de astăzi cu implicarea mașinei de pază a cortegiului prezidențial. Dânsul susține că totul s-a întâmplat ca și în cazul precedent, atunci când a avut de suferit șeful statului, Igor Dodon, mama și fiul său.
16:50
Partidul Democrat ar fi gata să facă o coaliție cu Partidul Socialiștilor. Cel puțin asta a declarat vicepreședintele PD, Vladimir Cebotari.
16:40
„A DOUA OPINIE” cu Profesorul, Obstetrician-ginecologul, Vicepreşedintele Societăţii de Medicină Reproductivă din Turcia, dl. Sedat Kadanali se va desfășura la Medpark, în data de 27 februarie curent.
16:40
Candidatul Partidului Liberal, Alexandru Brînză, pe circumscripția Ungheni, a anunțat că se retrage din cursa electorală.
16:40
Atelierul de tuning ABT Sportsline continuă să anunţe premierele pe care le va avea la standul său de la Salonul Auto de la Geneva. Printre acestea se va găsi şi al doilea program de tuning pregătit pentru noul Audi Q8, care acum include şi un nou kit exterior aerodinamic.
16:30
În contextul precipitațiilor sub formă de ploaie și ninsoare, Ministerul Economiei și Infrastructurii atenționează pietonii și conducătorii auto să fie prudenți în trafic, să respecte cu strictețe regulile de circulație, indicatoarele rutiere și nu să pornească neechipați la drum.
16:30
Orice persoană care utilizează internetul poate să dea din „Fake în Fake”, tocmai de asta colegii noștri de la altfel.md au decis să combată fake news-urile apărute prea des în ultima perioadă. Analizează știrile apărute atât în Republica Moldova, cât și cele internaționale, iar știrile false și importante sunt abordate.
16:20
Președinții mai multor federații sportive din republică și-au manifestat susținerea față de Partidul Democrat în alegerile din 24 februarie curent. O declarație publică a fost semnată de aceștia.
Acum 24 ore
15:30
După informațiile apărute în presă privind faptul că unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat, în timpu ce se afla în misiune, Igor Dodon a ținut să vină cu o reacție. În acest sens, șeful statului a solicitat toți colegii, prietenii, susținătorii să se abțină de la orice speculații pe seama acestui incident.
15:10
PSRM susține o conferință de presă cu tema: „Despre rezultatele campaniei electorale”
15:10
Unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat ușor astăzi, în timpul ce se afla în misiune. Cel puțin despre asta a ținut să anunțe consultantul principal din cadrul serviciului de presă al Preşedinţiei, Carmena Sterpu.
14:40
Vino în perioada 14 februarie - 4 martie 2019 în magazinul de fabrică Floare-Carpet și beneficiază de cele mai generoase reduceri -30% -50% -70%Cumpără un covor sau o traversă și la fiecare 1000 lei primești un tichet de participare la tombolă cu Premiul Mare – O Vacanta de Vis pentru 2 persoane la Paris cu zbor inclus, sau unul din cele 30 Super Premii. Faci mai multe procurari și ai mai multe șanse de câștig!
14:40
Biserica Adormirii Maicii Domnului de la Căușeni se numără printre cele mai vechi biserici din Republica Moldova. În acest sens, Dereck J. Hogan, ambasadorul SUA în RM, din 2016 până în prezent, a contribuit cu 400 de mii de dolari pentru restaurarea frescelor lăcașului.
14:40
Candidatul indepedent Călin Vieru i-a trecut în revistă pe cei mai importanți concurenți electorali din acest scrutin, mai cu seamă pe contracandidații săi de pe circumscripția nr.33. Acesta l-a numit pe Andrei Năstase, dar și alți membri ai blocului ACUM, „oportuniști”, iar pe Constantin Țuțu, cu ironie, un „titan al cugetării”.
14:30
Volvo Cars a lansat astăzi pe neaşteptate o versiune actualizată a celui mai bine vândut SUV mare din gama sa – XC90 – vârful de gamă a liniei din care face parte. Automobilul a primit, printre altele, un nou sistem de propulsie menit să economisească consumul de combustibil, iar prin acesta se marchează următorul pas în strategia de electrificare a companiei.
14:30
Parlamentul german a aprobat o revizuire a controversatei legi privind avorturile, cunoscută sub denumirea Paragraful 219a, în urma acestei schimbări, doctorii şi spitalele vor putea menţiona pe site-urile lor web dacă fac avorturi la cerere, însă organizaţiile pentru drepturile femeilor cer abrogarea în totalitate a legii, susţinând că nu asigură dreptul la informaţie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.