Marea Britanie: Indentitatea femeii care a cheltuit în zece ani 16 milioane de lire sterline la magazinul Harrods, dezvăluită publicului. Va fi nevoită să explice proveniența averii sale

UNIMEDIA, 11 octombrie 2018 15:21

O femeie care a cheltuit, timp de zece ani, 16 milioane de lire sterline în magazinul de lux Harrods, Marea Britanie, a fost identificată. Aceasta este Zamira Jajiyeva, prima țintă a unei noi legi introduse în Mariea Birtanie privind anticorupția.Hajiyeva a pierdut în instanță dreptul de a rămâne anonimă, după ce media din țară a argumentat că publicul are dreptul să cunoască toate faptele. Femeie este din Azerbaidjan și este soția unui fost bancher.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
15:40
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, își propune să aplaneze conflictul dintre Biserica Ortodoxă Rusă (BOR) și Partiarhia Constantinopolului, după ce BOR a decis să desființeze complet comuniunea euharistică cu Partiarhia de Constantinopol. Deși Dodon spune că va rămâne fide BOR-ului, anunță că ia inițiativa de a organiza un Consiliu Pan-ortodox pe teritoriul R. Moldova.
15:40
Preşedintele Republicii Turcia Recep Tayyip Erdogan urmează ca deja peste câteva ore să calce pe pământ moldovenesc. Toate pregătirile decurg în grabă pentru ca evenimentul să se desfăşoare conform tuturor procedurilor protocolare.Până şi maşini speciale au fost aduse din această ţară pentru a-i asigura deplasarea şi pentru a-l escorta pe oficial.
Acum 30 minute
15:20
Patru străzi din cartierul privat din sectorul Lupoaica și anume - Parfeonov, Haiducului, Ion Aldea Teodorovici și Mitropolit Dosoftei au fost reparate.Potrivit unui comunicat, străzile cu lungimea de un kilometru au fost asfaltate pentru prima dată. De asemenea, au fost instalate bordurile și amenajate peste 40 de intrări în curțile caselor.
15:20
Purtătorul de cuvânt al lui Igor Dodon a anunțat că a fost contestatată la Curtea Constituțională modificările legii care permit comercializarea petrolului în stațiile PECO în regim Duty Free.
Acum o oră
15:10
Aceasta a fost doar una din întrebările la care s-a răspuns în cadrul evenimentului de prezentare a unui produs inovativ pentru mediul de afaceri din Republica Moldova.
15:00
Moldova Agroindbank, unul dintre angajatorii de top din țară, extinde spectrul de beneficii acordate angajaților săi, oferind tichetele de masă electronice ”Lunch Card”. Tichetul electronic este destinat achitării produselor alimentare în rețeaua de parteneri și a consumației în cafenelele și restaurantele incluse în proiect.
Acum 2 ore
14:40
Vizibil ademenit de camere și de prezența jurnaliștilor, președintele american Donald Trump a uitat că afară plouă și că lângă el sub umbrelă se află soția lui și s-a îndreptat grăbit pentru a răspunde întrebărilor, lăsând-o pe Melania în ploaie.
14:40
Tot centrul capitalei se pare că va fi blocat pe perioada vizitei lui președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan. Traficul rutier va fi restricționat pe străzile principale din centrul Chișinăului, dar și în parcurile centrale.
14:30
Facebook nu ține prea mult la datele tale personale, iar din cauza asta, datele a milioane de utilizatori au ajuns chiar pe dark web.
Acum 4 ore
13:40
La 16 octombrie este marcată Ziua mondială a alimentaţiei, declarată de Adunarea Generală a ONU, cu scopul creşterii gradului de conştientizare publică asupra problemelor privind alimentaţia la nivel mondial şi consolidarea solidarităţii în lupta împotriva foametei, a malnutriţiei şi a sărăciei.
13:40
Platforma DA susține că arestul lui Gheorghe Petic este o încălcare gravă a drepturilor omului, iar în spatele acestor acțiuni ar fi cei de la guvernare. În opinia formațiunii, cei mai influenți activiști ai Platformei DA sunt intimidați și hărțuiți cu dosare penale.
13:30
Un copil s-a născut la Maternitatea din Ploieşti cu două penisuri. Medicii spun că este vorba despre o malformaţie rară, cu care nu s-au mai întâlnit până acum, transmite presa din România.
13:20
Mașina personală a președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a ajuns în Republica Moldova cu un avion de tip militar Airbus Military A400.
13:10
Mașina personală a președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a ajuns în Republica Moldova cu un avion de tip militar Airbus Military A400.
13:10
Un magazin unic s-a deschis în acest weekend la Chișinău. Este vorba despre Street, un butic în care se regăsesc cele mai multe branduri de renume, iar toate detaliile au fost puse bine la punct pentru cea mai grozavă experiență.
12:50
Briefingul Partidului Democrat a fost amânat dintr-un motiv neprevăzut. Cel puțin asta a declarat purtătorul de cuvânt al PD-ului, Vitalie Gămurari.
12:40
La 16 octombrie 1868, acum 150 de ani, cofondatorul uzinei producătoare de automobile ŠKODA AUTO care există şi în prezent, Václav Klement, s-a născut la Velvary, în centrul Bohemiei. Cele mai mari realizări ale sale includ orientarea strategică a mărcii și extinderea cu succes a acesteia în Germania și mai departe.Václav Klement, cunoscut pentru modestia și munca lui grea, a fost considerat un antreprenor foarte competent și ambițios, care vedea mereu o viziune mai mare. În același timp, și-a câștigat reputația de pilot de curse de succes și de patron generos.
12:20
Partidul Democrat se lansează în campania electorală. Cel puțin asta spun sursele UNIMEDIA, care potrivit lor, democrații au mobilizat toți primarii, intreprinderile de stat, dar și funcționarii publici să vină, în această duminică, la Chișinău .
12:20
Migraţia netă din Germania, în 2017, însemnând diferenţa imigranţi şi emigranţi, a scăzut până la 416.000, conform Biroului Federal de Statistici (Destatis), iar România a fost ţara care a trimis cei mai mulţi migranţi – 73.000, scrie News.ro citând Deutsche Welle.
12:10
Un public numeros s-a reunit în faţa Operei din Sydney şi în portul acestui oraş pentru a îi saluta pe prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia acestuia, Meghan, cu ocazia primei lor apariţii publice în Australia după anunţul făcut de Palatul Kensington, potrivit căruia ducesa de Sussex este însărcinată cu primul copil al cuplului princiar britanic.
12:10
Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși pentru a o expedia editorilor noștri....
12:00
Partidul Democrat se lansează în campania electorală. Cel puțin asta spun sursele UNIMEDIA, care potrivit lor, democrații au mobilizat toți primarii, intreprinderile de stat, dar și funcționarii publici să vină, în această duminică, la Chișinău .
11:50
Noul BMW X4 a ajuns în Moldova. Din păcate nu am apucat să particip la testul internațional cu noul X4, însă am avut norocul să conduc acasă varianta xDrive30i, care concurează direct cu Porsche Macan.
Acum 6 ore
11:40
Compania Google a anunţat că se retrage de la o conferinţă privind investiţiile, ce se va desfăşurat în Arabia Saudită, după ce mai multe companii au luat această decizie pe fondul dispariţiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, relatează site-ul agenţiei Reuters.
11:30
Partidul Democrat organizează briefingul săptămânal. UNIMEDIA transmite live.
11:20
Programul guvernamental Prima Casa a fost lansat pentru a oferi sprijinul familiilor tinere în achiziționarea unei locuințe proprii. Larisa Popovici, brokerul de credite bancare al Centrului de Ipotecă spune că, aplicarea la programul Prima Casă este foarte simplă, iar 90 % din clienții săi au primit creditul.
11:10
Enoriașii Bisericii Ortodoxe ruse nu vor putea să se roage în bisericile de pe Muntele Athos, din cauza ruperii relațiilor Bisericii Ortodoxe ruse cu Patriarhia de Constantinopol, transmite agenția de presă TASS, citând secretarul de presă al Patriarhului Moscovei și al întregii Rusii, Alexandru Volkov.
11:00
Un minor de 17 ani, locuitor al orașului Cricova, a fost reținut, fiind suspectat de comiterea unui jaf. Acesta ar fi deposedat o femeie de geanta în care se aflau bani, carduri bancare și actele personale.
11:00
VictorMunteanu,noulavocatalluiVladFilat,susținecăimediatceaanunțatcăîlvaapăraîninstanțeledejudecatăpefostulpremieraînceputsăfieurmărit.
10:10
Restricții pentru persoanele care locuiesc în apropiere blocurile de jurul Palatului Republicii. Pe data de 17 octombrie, în ziua în care va veni președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, vor avea acces limitat în parcările subterane.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.