Numărul îmbolnăvirilor de rujeola este în scădere

National4, 11 octombrie 2018 15:21

În Moldova se menține Cod Portocaliu privind riscul de îmbolnăvire cu rujeolă.În ultimele zile, două cazuri suspecte de rujeolă au fost înregistrate la Chișinău și Soroca.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de National4

Mai mult de 2 zile în urmă
16:40
Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kiril, şi-a scurtat agenda vizitei în Moldova.
16:40
Leul moldovenesc crește în raport cu moneda unică europeană, dar scade față de dolarul american.
16:30
După plată și răsplată. Bugetarii sunt aşteptaţi mâine la muncă pentru a recupera ultima zi liberă pe care au avut-o în timpul vacanţei.
16:20
Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, nu are de gând să treacă filtrul de integritate al Maiei Sandu. Dimpotrivă, spune liberalul, es este cea care ar trebuie să treacă prin filtrul lui.
16:20
25 de persoane, printre care trei angajaţi ai Direcţiei arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Primăriei Chișinău şi 22 de intermediari şi beneficiari ai serviciilor funcţionarilor, au fost es
16:10
Ministerul Mediului atenționează populația despre interzicerea arderii resturilor vegetale.
16:00
Pedagogii care activează în școli primare, gimnazii, licee și alte instituții de învățământ general public, dar și educatorii din grădinițe vor primi o compensație anuală de 2000 de lei, începând c
14:50
Canadienii aproape că au epuizat stocurile de marijuana la două zile după ce cannabisul a fost legalizat, iar în unele magazine se apelează chiar la ajutorul poliției.
14:50
Sute de oameni s-au aranjat astăzi în rând pentru a-și lua rămas bun de la studenții, profesorii și angajații colegiului din Kerci care au murit în urma atacului terorist comis chiar de un student
14:50
Președintele rus Vladimir Putin a declarat ca Rusia își va folosi armele nucleare doar in situația în care va fi atacata.
14:30
Nervi, zeci de minute de așteptare și un ambuteiaj kilometric au dominat în această dimineață peisajul rutier de pe strada Ismail din Capitală.
13:10
Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa în Nicaragua după ce au traversat cursuri de apă umflate de puternicele ploi, ceea ce ridică la 14 numărul total al victimelor de la începutul lui octom
13:10
Ocupat cu vizita președintelui Turciei Recep Tayyip Erdogan, șeful statului nostru Igor Dodon a publicat abia azi, pe pagina sa de Facebook, un clip video în care este prezentată clădirea renovată
12:00
Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la un hotel aflat în Complexul Studenţesc din Timişoara. Focul a cuprins mai întâi terasa, apoi s-a extins până la mansardă.
11:50
Un cod portocaliu şi roşu vizând căderi masive de precipitaţii abundente şi persistente, cu potenţial de periculozitate, până cel puţin duminică, a fost emis de către agenția meteorologică spaniolă
11:50
Vremea frumoasă și cu temperaturi generoase pare să se termine în acest weekend.
11:40
Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa în Nicaragua după ce au traversat cursuri de apă umflate de puternicele ploi, ceea ce ridică la 14 numărul total al victimelor de la începutul lui octom
18 octombrie 2018
17:00
După cum suntem obișnuiți, Carla's Dreams reușește să ne surprindă periodic cu piese și videoclipuri noi.
17:00
Foarte grav! Anul trecut în Modova s-au născut cei mai puțini copii de la independență încoace.
17:00
Rujeola, boala care a făcut sute de victime și care a stârnit un șir de polemici în societate noastră, bate în retragere.
17:00
Leul moldovenesc crește în raport cu moneda unică europeană și rămâne neschimbat față de dolarul american. 
16:40
Președintele Igor Dodon și liderul turc Recep Tayyip Erdogan au ajuns cu două elicoptere la Comrat, fiind întâmpinați de bașcanul UTA Găgăuzia, Irina Vlah.
16:10
Este zi de doliu în oraşul Kerci din Crimeea după atacul armat comis la Colegiul Politehnic. Cel mai recent bilanţ indică 21 de morţi.
15:30
Ne-am obișnuit să-l vedem pe Vladimir Putin în diferite ipostaze și, se pare, acesta nu vrea să oprească.
15:30
Vehiculul Serviciului american de protecţie a personalităţilor (Secret Service) care o transporta pe Hillary Clinton, fost secretar de Stat american, a fost implicat într-un accident.
14:30
Proiectul de lege al PD care venea să modifice Constituția prin introducerea vectorului de dezvoltare externă și anume „integrarea europeană” nu a fost votat de Parlament, acumulând doa
13:30
Primele 30 de mii de doze de vaccin antigripal au fost cumpărate de autorităţi şi vor fi distribuite în centrele medicale din ţară pentru începerea vaccinării.
13:20
Un eveniment de lansare a Partidului Democrat, se pare, în campania electorală va avea loc pe scena din Piața Marii Adunări Naționale în această duminică.
13:20
Pesta porcină africană continuă să dea bătăi de cap atât autorităților, cât și populației din zona de Sud a Moldovei.
12:10
Primăria municipiului Chişinău ne anunță că în perioada 19 – 26 octombrie, va fi sistată circulaţia transportului pe str. Serghei Lazo, tronsonul cuprins între străzile Bucureşti – A.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.