Cercetat penal! A încercat să fure un telefon dintr-o Dacia Logan

Today.md, 11 octombrie 2018 15:20

Un bărbat în vârstă de 35 ani, domiciliat în Capitală, anterior judecat pentru jafuri stradale, furturi și circulația ilegală a drogurilor, a fost încătuşat de către poliţiştii sectorului Botanica ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce proprietarul automobilului ,,Dacia Logan” a solicitat ajutorul polițiștilor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Today.md

Acum 4 ore
21:30
În Grozești, satul de baștină al președintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, oamenii au doar cuvinte de laudă pentru consăteanul lor. Nimeni nu a îndrăznit să-l critice. „E de-al nostru”, spun ei, „fie rău sau bun”. După același principiu se pare că au de gând să voteze grozeștenii la alegerile parlamentare din 24 februarie, care vor avea loc conform noului sistem electoral mixt, modificat de partidul de guvernământ și condus de consăteanul lor.
Acum 6 ore
20:30
Reprezentație de circ politic în sediul Parlamentului European. Bloggerul Eugen Luchianiuc publică o secvență video, în care liderul PAS, Maia Sandu, flancată de președintele PPDA, Andrei Năstase, îi povestește deputatului european Petras Austrevicius despre cele 50 de mii de semnături în favoarea investigației privind furtul miliardului.
20:20
Activiștii trinomului ACUM (n.r. trinom – după ce la blocul ACUM alcătuit din PAS cu DA a aderat și PLDM) au fost huiduiți la Judecătoria Orhei de mai multe persoane care s-au arătat profund indignate de faptul că Maia Sandu apără o persoană acuzată de viol. Oamenii Maiei Sandu și ai lui Năstase au dorit să organizeze la Orhei o acțiune în susținerea lui Gheorghe Petic, bănuit că ar fi violat mai multe femei, scrie telegraph.md.
Acum 12 ore
17:00
Dupa ce PDM a depus deja la UE o petiţie semnată de 100 de mii de cetăţeni, în care cere investigarea furtului din băncile moldoveneşti, binomul PAS-PPDA se laudă astăzi că a acumulat 50 de mii de semnături, cu aceeaşi destinaţie.
16:20
În perioada lunilor ianuarie - septembrie, curent, angajații Centrului pentru combaterea crimelor informatice al Inspectoratului Național de Investigații au stabilit că în Republica Moldova s-a atestat o creștere a infracțiunilor utilizând metoda fraudei de Inginerie Socială (engleză Social Engineering) și Furt de identitate. Astfel, această metodă a favorizat comiterea mai multor infracțiuni, unde au avut de suferit atât persoane fizice cât și juridice.
15:00
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 12 decembrie 2018
14:30
Declarațiile lui Andrian Candu după ședința Biroului permanent al Parlamentului.
13:30
Cinci persoane au fost ucise într-o catedrală din Brazilia şi a ucis patru persoane care se aflau în acel moment la slujbă. După atac, bărbatul şi-a luat viaţa, scrie rtv.net. Tragedia s-a petrecut marţi.
Acum 24 ore
12:00
Binomul PAS şi PPDA recurge la tehnologia cumpărării candidaţilor, deşi Maia Sandu şi Andrei Năstase au criticat, în repetate rânduri, această practică. Jurnalistul Valeriu Reniţă face trimitere în acest sens, într-un articol publicat pe Platforma Vox Publika, la plecarea scandaloasă a lui Valeriu Munteanu din Partidul Liberal.
11:20
Plenul Parlamentului European a votat ieri o recomandare pentru primirea României și Bulgariei în Spațiul Schengen.
10:40
Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un mesaj de condoleanțe poporului francez și premierului Franței, Édouard Philippe, în legătură cu tragicul atentat care a avut loc în seara zilei de ieri în Piața de Crăciun din orașul Strasbourg.
10:10
Persoanele care au pensii mai mici de 2.000 de lei au început să-și ridice indemnizațiile unice de 600 de lei. Primii bani au ajuns încă de ieri la beneficiarii care primesc alocațiile pe card. Astăzi, sumele au ajuns şi în oficiile poștale din localități.
10:00
Patru inspectori ai secţiei Poliţie criminală din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Căuşeni au fost condamnaţi la câte 5 ani închisoare, cu executare, şi obliţaţi să-i achite părţii vătămate a unui prejudiciu total de 60 de mii de lei.
09:50
Sute de poliţişti participă la operaţiunea de căutare a supectului în atacul armat din Strasbourg din estul Franţei, în urma căruia trei persoane au murit şi alte 11 au fost rănite, în timp ce autorităţile au decretat o alertă de securitate ridicată, relatează Le Figaro şi BBC.
09:40
În această noapte angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu produs într-un bloc locativ pe strada Matei Basarab nr.5/4, din Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:35 minute.
07:10
Cel puţin două persoane au fost ucise, iar alte 11 au fost rănite într-un atac armat produs marţi seară în centrul oraşului Strasbourg, potrvit Poliţiei franceze citate de FranceInfo. Şapte dintre persoanele rănite sunt în stare gravă.
Ieri
19:30
Alocarea a câte 600 de lei de sărbători pentru pensionarii cu venituri mai mici de 2000 de lei este un pas spre bunăstarea oamenilor. De această părere este liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Într-o postare pe Facebook, președintele PD a menționat că-și dorește astfel de inițiative în fiecare an.
18:50
„Politicienii din opoziție sunt în călduri electorale și delirează. E unica concluzie „optimistă” pe care pot să o deduc urmare a atacurilor lansate de fosta mea colegă Maia Sandu și țambalistul Andrei Năstase la adresa României”, a scris Iurie Leancă pe Facebook.
16:20
Ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău au reținut și documentat un bărbat de 58 ani, din Capitală, pentru comiterea unui furt din policlinică.
16:20
Declarația liderului PAS, Maia Sandu, care a salutat ruptura din PL, după plecarea vicepreședintelui liberalilor Valeriu Munteanu, este criticată dur de fostul deputat Ștefan Secăreanu. În opinia lui Secăreanu, declarația liderului PAS despre unitatea forțelor de dreapta este una ipocrită.
15:50
Procuratura Anticorupție anunță despre finisarea urmăririi penale și expedierea în judecată a unei cauze penale în privința unui bărbat învinuit de săvârșirea infracțiunii prevăzute de art.326 alin. (2) și alin. (3) Cod penal (trafic de influență).
15:30
Fostul consilier prezidențial Iulian Chifu consideră că demersul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA) și Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), prin care critică autoritățile de la București că ar fi blocat un raport negativ pregătit de Uniunea Europeană la adresa guvernării de la Chișinău, poate fi interpretat „ca un atac la adresa României”.
14:50
Parlamentul European a votat o nouă rezoluție non-legislativă privind aderarea României și Bulgariei la Spațiul Schengen. Parlamentul cere Comisiei Europene eliminarea controalelor la frontiere, notează Romaniatv.net.
14:00
Un bărbat din raionul Hânceşti a fost condamnat la 20 de ani de detenţie pentru viol şi acţiuni violente cu caracter sexual, săvârşite asupra fiicei sale minore.
13:50
Agenția Servicii Publice (ASP), care începând din 1 august curent a preluat funcțiile Centrului Național de Terminologie, a respins mai multe solicitări privind aprobarea denumirilor de companii și de produse din cauza greșelilor de limbă.
13:30
Președintele PL, Dorin Chirtoacă, respinge afirmațiile „false și denigratoare” făcute astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de către liberalul Valeriu Munteanu. Acesta a anunțat că părăsește formațiunea pe motiv că cei de la conducerea PL refuză să meargă în alegerile din februarie cu blocul ACUM. Chirtoacă afirmă că Munteanu spune doar minciuni și vine cu o scurtă cronologie.
13:30
Declarații după ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova
12:30
Partidul Democrat din Moldova propune Comisiei Electorale Centrale și Consiliului Coordonator al Audiovizualului elaborarea unui cod de conduită, pentru perioada electorală, document pe care urmează să-l semneze toate formațiunile politice. Anunțul a fost făcut astăzi, de către purtătorul de cuvânt al PDM, Veaceaslav Gămurari, în cadrul briefingului săptămânal.
12:20
Câteva chilii ale călugărițelor de la mănăstrirea din satul Japca au fost distruse de flăcări în urma unui incendiu. Pompierii au fost solicitați să intervină în seara zilei de ieri la ora 17:45.
12:10
Ministerul Finanțelor a alocat deja banii necesari pentru distribuirea alocației de sărbători, de 600 de lei, oferită pensionarilor cu un venit mai mic de 2000 de lei. Purtătorul de cuvânt al PDM, Veaceslav Gămurari, a anunțat astăzi, în cadrul briefingului săptămânal, că peste 550 de mii de vârstnicii vor primi această alocație până la sărbatori.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.