Cercetat penal! A încercat să fure un telefon dintr-o Dacia Logan

Today.md, 11 octombrie 2018 15:20

Un bărbat în vârstă de 35 ani, domiciliat în Capitală, anterior judecat pentru jafuri stradale, furturi și circulația ilegală a drogurilor, a fost încătuşat de către poliţiştii sectorului Botanica ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce proprietarul automobilului ,,Dacia Logan” a solicitat ajutorul polițiștilor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Today.md

Acum 8 ore
20:50
Serviciul de Securitate din Ucraina (SBU) a acuzat Rusia că a încercat să influenţeze procesul electoral din Ucraina, prin crearea unor structuri ilegale care să asigure victoria unui candidat, relatează Euronews.
Acum 12 ore
19:40
Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova dezminte, într-un comunicat de presă, informațiile tirajate de o parte a mass-media privind pretinsa înjunghiere a lui Veaceslav Platon, în Penitenciarul nr. 13.
19:00
Fostul acționar de la F.C. Dinamo, Cristi Borcea, a cerut să fie transferat de la penitenciar, unde stătea cu alți doi deținuți în celulă, la spitalul penitenciar, fiind în acea perioadă de carantină de trei săptămâni, obligatorie pentru orice „nou venit”.
18:50
Mai multe federații și asociații sportive din Republica Moldova și-au anunțat susținerea pentru Partidul Democrat din Moldova la alegerile din 24 februarie. Într-o declarație semnată de către conducerea a 13 uniuni sportive se menționează că sportivii au decis să voteze singurul partid pentru care faptele contează. Printre argumentele invocate de către reprezentanții federațiilor se numără susținerea acordată constant petru dezvoltarea sportului, inclusiv construcția Arenei Chișinău, transmite Politics.MD.
18:40
Prim-ministrul Pavel Filip a dispus astăzi crearea Celulei pentru asigurarea bunei desfășurări a scrutinului parlamentar din 24 februarie curent.
18:20
Coloana prezidențială a fost implicată într-un nou accident rutier. De această dată a avut loc pe traseul Chisinău -Leușeni, km 50. În urma accidentului a fost avariat unul din autoturismele de model „VW Tuareg”, care asigură protecția șefului statului.
18:00
Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat astăzi ultimii observatori pentru monitorizarea alegerilor parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019.
17:30
Fostul președinte al filialei Botanica a PPDA, Sergiu Cibotăreanu, susține că formațiunea condusă de Andrei Năstase nu este nici pe departe una proeuropeană. Potrivit lui, partidul format pe baza mișcării protestatare din 2015 a deviat foarte mult de la traseul său inițial.
17:20
Cele 31 de autobuze de tip Citiport, livrate Chișinăului de compania „Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri Ltd” sunt identice cu autocarele livrate administrațiilor din Iași, Constanța și Ploiești. Analiza datelor din surse deschise arată, însă, că prețul unei unități pentru Chișinău este substanțial mai mic.
16:40
Un individ de 36 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinut de polițiști, pentru că ar fi atacat un bărbat, pe care l-a deposedat de geantă.
16:20
Mai mulți artiști iluștri își exprimă încrederea că PDM poate continua schimbările bune din Moldova, așa cum a făcut-o și în ultimii ani. Ei declară, în câteva mesaje live pe Facebook, că vor vota pentru Moldova și pentru fapte, nu vorbe, la alegerile parlamentare.
Acum 24 ore
15:20
Un seism de mare adâncime, cu magnitudinea de 7,5 grade, s-a produs vineri dimineaţă în estul Ecuadorului, în apropierea frontierei cu Peru, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).
15:00
Partidul Democrat din Moldova va continua preocupările sale pentru dezvoltarea localităților rurale. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook, președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, după ce a avut o întrevedere cu electoratul din satele Iurceni, Vărzărești și Zberoaia din raionul Nisporeni.
15:00
Astăzi povara fiscală pe care un angajator o simte este mai mică decât în urmă cu trei ani. Acest lucru se datorează actualei guvernări, care trebuie să-și continue actvitatea și după alegerile din 24 februarie, susțin managerii centrului comercial Grand Hall, într-o postare pe Facebook.
14:20
Rezultatele analizelor de sânge prezentate presei de Maia Sandu și Andrei Năstase ca probe că ar fi otrăviți cu mercur nu prezintă valori care să indice o intoxicație cu acest metal greu. Portalul Newsmaker a publicat analizele făcute de Sandu în ianuarie 2018 și de Năstase în septembre 2017 și decembrie 2018 care indică o concentrație de mercur de 2,7 micrograme la un decalitru la liderul PAS și 8,7 micrograme la Andrei Năstase.
14:10
Duminică, 24 februarie, peste 8 000 de angajați ai MAI vor fi angrenați, la nivel național, pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral, suplimentar față de dispozitivul curent, în vederea asigurării măsurilor de pază şi protecţie și de ordine şi linişte publică și prevenirii oricăror fapte antisociale.
13:00
Mai mulți susținători și simpatizanți ai binomului PAS-PPDA își manifestă public dezamăgirea față de ultimele acțiuni și declarații ale liderilor acestuia, Maia Sandu și Andrei Năstase. Internauții iau în furci atât angajamentul de a nu încheia nicio alianță cu alte partide în viitorul Parlament, cât și declarația penibilă privind pretinsa intoxicare cu mercur a celor doi fruntași PAS-PPDA.
12:30
Partidul Democrat din Moldova a sesizat astăzi mai multe instituții internaționale și observatorii acreditați să monitorizeze alegerile din 24 februarie 2019, în legătură cu implicarea abuzivă a Federației Ruse în alegerile din Republica Moldova.
12:10
Conform datelor angajaților Inspectoratului Național de Patrulare, la această oră în raioanele din zona Centru din țară se înregistrează precipitații sub forma de ploaie și lapoviță, dar se circula fără dificultăți.
11:50
Încă două companii importante din Republica Moldova apreciază reformele implementate de guvernarea Partidului Deocrat din Moldova.
11:10
În R. Moldova nu au existat până în prezent cazuri grave de intoxicație cu mercur, dar dacă ar face analize, orice cetățean ar putea avea asemenea substanță în sânge. Cel puțin, așa susține Nicolae Gurschi, spicialist principal în toxicologie la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău.
11:00
Că liderii blocului ACUM suferă de lipsă acută de inspirație se știe de multă vreme. Se creează impresia că toate acțiunile sunt improvizații ad hoc, în funcție de situația momentului, ceea ce nu este deloc serios pentru cineva care se prezintă ca principala alternativă la guvernare. Nu sunt adeptul lor, dar aș fi preferat totuși să văd, în această campanie electorală, o confruntare între profesioniști, nu între diletanți și amatori, scrie Nicolae Federiuc.
10:50
Trei persoane cu vârste de 26, 28 şi 29 de ani, originare din municipiul Chişinău şi or. Tiraspol, membrii unei grupări infracționale, sunt cercetate penal pentru proxenetism. În privința a doi suspecţi au fost eliberate mandate de arest pe un termen de 30 de zile, iar în privința celui de-al treilea urmează a fi desfășurate acțiuni pentru a fi reţinut. Poliția a identificat trei tinere care activau în calitate de model de video-chat.
10:40
Cetățenii așteaptă ca proiectele bune pentru Moldova, implementate de actuala Guvernare, să continue și după alegerile parlamentare din 24 februarie. Liderul, PDM, Vlad Plahotniuc, și vicepreședinții formațiunii, Andrian Candu și Pavel Filip, au îndemnat alegătorii, într-un mesaj video, să dea dovadă de înțelepciune și să aleagă faptele concrete, nu vorbele goale.
10:10
Cu doar două zile înainte de scrutinul parlamentar, Rusia se implică brutal în campania electorală din Republica Moldova. Diplomația de la Moscova a făcut public un nou dosar pe numele liderului partidului de guvernare de la Chișinău, Vlad Plahotniuc. Subiectul a fost imediat preluat de către presa de opoziție din țara noastră, în încercarea disperată de a oferi un plus de imagine politicienilor aflați în cădere liberă și care în ajun de alegeri se agață de orice minciună ca să mai câștige vreun punct electoral, scrie hotnews.md.
10:00
Meteorologii au emis avertizarea cod galben de vreme rea pe întreg teritoriul țării. Vom avea parte de ploi, lapoviță, vânt și ger.
Ieri
21:00
Protestele organizate de Platforma DA în 2015-2016 în Piața Marii Adunări Naționale, dar și alte activități cu care se mândrește Andrei Năstase, au fost finanțate de către liderul formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi. Detalii au fost oferite de către acesta într-o intervenție live pe Facebook.
20:50
Doi funcționari electoral din Anenii Noi și șoferul mașinii cu care se deplasau au fost sechestrați de către separatiștii transnistreni. Este vorba despre președintele și secretarul secției de votare numărul 48/10, creată pentru votarea cetățenilor din regiunea transnistreană.
20:20
Preşedintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, confirmă inevitabila destrămare a binomului PAS-PPDA în cel puţin două fracţiuni parlamentare. Într-o convorbire telefonică cu unul din adjuncţii săi pe linie de partid, Nicolai Ţipovici, Usatîi spune că deputaţii PPDA ar putea intra în cârdăşie cu cei ai „Partidului Nostru”, pentru a dejuca tentativa de creare a unei coaliţii majoritare.
20:00
În cadrul unei adresări în direct către moldoveni, președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a vorbit despre declarațiile Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, care ar fi fost otrăviți cu mercur. Usatîi a luat în derâdere declarațiile acestora, spunând că, dacă va ajunge să moară, Andrei Năstase o va face din cauza aburilor de sub fusta Maiei Sandu.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.