Muzica lui Eugen Doga a răsunat astăzi pe peronul Gării din Capitală

Canal2, 14 septembrie 2018 19:10

Muzica lui Eugen Doga a răsunat astăzi pe peronul Gării din Capitală. Cel care a surprins călătorii cu un concert indit a fost chiar compozitorul, care a interpretat la pian cele mai frumoase melodii ale sale. Evenimentul a fost organizat de către administraţia „Căii Ferate din Moldova”, care l-a decorat pe Eugen Doga cu o […] Post-ul Muzica lui Eugen Doga a răsunat astăzi pe peronul Gării din Capitală apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 4 ore
21:10
Programul de guvernare al PDM rămâne bazat pe Acordul de Asociere la Uniunea Europeană, iar politicienii care au speculat pe marginea acestui subiect au vrut să-i ducă în eroare pe cetăţeni. Astfel a comentat premierul reacţiile apărute în spaţiul public la anunţul că formaţiunea va avea o poziționare mai clară pe scena politică şi va […] Post-ul Ce cred cetăţenii despre priorităţile Partidul Democrat din Moldova apare prima dată în CANAL 2.
20:40
Post-ul Video:Tema zilei din 19.09.2018 cu ALEXANDRU MANCIU și VITALIE DRAGAN apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 19 septembrie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
18:50
Preoţii din autonomia găgăuză sunt împotriva predării educaţiei sexuale în şcoli. Aceştia consideră că elevii claselor a cincea şi a şaptea sunt prea mici pentru a afla despre actul sexual sau despre contracepţie. Feţele bisericeşti au elaborat o scrisoare pe care o vor trimite Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării pentru a-şi arăta indignarea faţă de […] Post-ul Preoţii din autonomia găgăuză sunt împotriva predării educaţiei sexuale în şcoli apare prima dată în CANAL 2.
18:30
În premieră, merele moldoveneşti vor fi exportate pe una dintre cele mai mari pieţe din lume – cea a Indiei. Partea indiană a stabilit cerinţele fitosanitare de import. Iar ca exportul primului lot să fie posibil într-un timp cât mai scurt, urmează a fi identificat exportatorul din ţara noastră şi importatorul din India. Merele noastre […] Post-ul Merele moldoveneşti vor fi exportate în curând în India apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 19 septembrie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
17:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 19 septembrie 2018 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
16:30
Tehnologia prin care cu ajutorul unui fir de păr putem afla starea generală de sănătate a ajuns şi în ţara noastră. Testul de screening poate preveni chiar şi bolile cronice, cum ar fi diabetul sau afecţiunile cardiovasculare. Procedura costă o sută de euro şi poate fi efectuată într-un centru privat din Capitală. Procedura constă în […] Post-ul Premieră în Moldova. Tehnologia prin care cu ajutorul unui fir de păr putem afla starea generală de sănătate a ajuns şi în ţara noastră apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Agricultorii din ţară au început semănatul de toamnă. Ei spun că în acest an seminţele sunt cu 20 la sută mai scumpe faţă de anul trecut. Totodată, specialiştii atenţionează că aceste lucrări agricole sunt oportune la temperaturi sub 15 grade Celsius. „Lucrăm după metoda clasică, aici pe câmp a fost rapiţă de iarnă, am arat, […] Post-ul Agricultorii din ţară au început semănatul de toamnă apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Patriarhul Kiril al Rusiei va efectua o vizită în Republica Moldova, la sfârşitul lunii octombrie. Acesta se va afla câteva zile în ţara noastră, timp în care va merge în municipiile Bălţi şi Comrat. La încheierea vizitei sale acesta va ţine o slujbă religioasă la Catedrala Mitropolitană din Capitală. Anunţul a fost făcut de către […] Post-ul Patriarhul Kiril al Rusiei va efectua o vizită în Republica Moldova, la sfârşitul lunii octombrie apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
14:10
De mic a fost nevoit să stea departe de tatăl său, care îl bătea crunt, iar acum fuge de angajaţii şi copiii de la un orfelinat, care la fel îl agresează. Vorbim despre un adolescent în vârstă de 12 ani, care a fost găsit recent hoinărind pe străzile Chişinăului. El spune că a fugit de […] Post-ul Copil fugar din cauza bătăilor. Povestea tristă al unui băiat, care a fost găsit recent hoinărind pe străzile Chişinăului apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Bărbatul din Criuleni, care şi-a ucis fosta concubină, a fost trimis pe banca acuzaţilor. Tragedia s-a întâmplat la sfârşitul lunii mai, atunci când între victimă şi fostul ei concubin s-a iscat o ceartă. În urma conflictului, individul a lovit femeia în regiunea capului, iar aceasta a decedat pe loc. A doua zi a, bărbatul a […] Post-ul Bărbatul din Criuleni, care şi-a ucis fosta concubină, trimis pe banca acuzaţilor apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 19 septembrie 2018 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Preşedintele ţării, Igor Dodon, a semnat decretul privind demiterea ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici și ministrului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari. Şeful statului a făcut anunţul pe o reţea de socializare. Astfel, Svetlana Cebotari se va întoarce în funcția de director al Centrului Național de Transfuzie a Sângelui, funcție pe […] Post-ul Igor Dodon a semnat decretul privind demiterea ministrului Agriculturii, Liviu Volconovici și ministrului Sănătății, Svetlana Cebotari apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Un moldovean, care se afla la volanul unui TIR, a lovit mortal o fetiţă ce se deplasa pe o trecere de pietoni din judeţul Prahova. La faţa locului au intervenit de urgenţă echipaje de poliţişti şi medici, care însă nu au mai putut decât să constate decesul copilei în vârstă de doar zece ani. Martorii […] Post-ul Un moldovean, care se afla la volanul unui TIR, a lovit mortal o fetiţă ce se deplasa pe o trecere de pietoni din judeţul Prahova apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Condiții moderne de dezvoltare a sportului în localitatea Mănoilești, Ungheni. Aici, a fost construit un teren multifuncțional, unde pot fi practicate mai multe jocuri sportive. Nerăbdători, copiii au fugărit mingea de fotbal pe terenul proaspăt inaugurat, împreună cu reprezentanţii Fundației lui Vlad Plahotniuc, care au venit să împărtășească bucuria sătenilor. Terenul multifuncțional a fost construit […] Post-ul În satul Manoileşti a fost construit un teren multifuncţional cu ajutorul Fundației Edelweiss apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Foto: Canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 19 septembrie 2018 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un microbuz de pe linia 124. Accidentul a avut loc în această dimineaţă, la intrarea în Durleşti. Victima a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă de către un echipaj al Inspectoratului Naţional de […] Post-ul Accident la intrarea în Durleşti. O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un microbuz apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Rusia trebuie să-şi retragă trupele şi muniţiile de pe teritoriul Republicii Moldova, în conformitate cu angajamentele asumate în cadrul OSCE şi să nu mai susţină mişcările separatiste din Moldova, se arată într-un proiect de rezoluţie depus la Senatul Statelor Unite. În textul documentului se reafirmă susţinerea SUA faţă de suveranitatea, independenţa şi integritatea Moldovei. Proiectul […] Post-ul Proiect de rezoluţie depus la Senatul SUA: Rusia trebuie să îşi retragă trupele de pe teritoriul Moldovei apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Programul de guvernare al PDM rămâne bazat pe Acordul de Asociere cu UE, iar politicienii care au făcut speculaţii asupra acestui subiect au vrut să ducă în eroare cetăţenii. Astfel, a comentat premierul Pavel Filip acuzaţiile apărute în mass-media, după ce liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a anunţat că formaţiunea va avea o poziționare mai clară […] Post-ul Pavel Filip, despre ce înseamnă Pro Moldova: Ridicarea standardelor de trai în ţară la nivelul european apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Numărul persoanelor care se îmbolnăvesc de rujeolă în Ucraina continuă să crească. Doar în ultima săptămână, în ţara vecină s-au contaminat 440 de oameni dintre care 253 de copii. Ministerul Sănătăţii de la Kiev a anunţat că tot atâtea persoane s-au îmbolnăvit şi cu două săptămâni în urmă. Datele mai arată că în total, în […] Post-ul Numărul persoanelor care se îmbolnăvesc de rujeolă în Ucraina continuă să crească apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
10:10
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 19 septembrie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
21:50
Foto: canal2.md Post-ul Video:Tema zilei din 18.09.2018 cu VIOREL CHIVRIGA și ALEXANDRU CUZNEȚOV apare prima dată în CANAL 2.
21:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 18 septembrie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Zeci de primari din ţară i-au adresat o nouă scrisoare deschisă Maiei Sandu, în care o acuză de egoism și aroganță. Potrivit hotnews.md, liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate” a încercat să facă presiuni asupra primarilor care, în luna iulie, au denunțat la instituțiile europene comportamentul cinic al liderilor opoziției de dreapta. Aleșii locali spuneau atunci […] Post-ul Zeci de primari din ţară i-au adresat o nouă scrisoare deschisă Maiei Sandu, în care o acuză de egoism și aroganță apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Minora din raionul Edineţ, bebeluşul căreia a ajuns în drum, în circumstanţe necunoscute, în timp ce era în vizită în raionul Briceni, ar trebui să fie decăzută din drepturile părinteşti. Asta crede asistenta socială din satul de baştină al fetei, care susţine că minora a fost mereu un copil problematic. Spuselor asistentei se alătură şi […] Post-ul Noi detalii în cazul tinerei mame de 17 ani din Edineţ, care şi-a abandonat bebeluşul pe marginea drumului apare prima dată în CANAL 2.
19:20
De aproximativ un an, locatarii unui bloc din sectorul Buiucani ai Capitalei nu au linişte. Cel care le face viaţa de coşmar este un vecin, care, deseori are un comportament neadecvat. Acesta înjură, sperie copiii, rupe ușile cu toporul sau umblă gol prin scara blocului. Poliţia susţine că l-a amendat de mai multe ori, însă […] Post-ul Locatarii unui bloc din Capitală nu au linişte. Un vecin îi terorizează, le rupe uşile cu toporul şi umblă în pielea goală prin scară apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 18 septembrie 2018 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Viitorii viticultori, actuali studenţi la Universitatea Tehnică, s-au ales cu o donaţie de două tone de struguri. În acest fel, ei vor avea posibilitate să înveţe tehnologiile de pregătire a unui vin de calitate. Administraţia unei vinării din ţară, care va ajuta tinerii în partea practică, speră că odată ce va susţine formarea profesională a […] Post-ul Actualii studenţi al Universităţii Tehnice au avut posibilitatea să înveţe tehnologiile de pregătire a unui vin de calitate apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Părinții care refuză să-și vaccineze copiii riscă să fie sancţionaţi. Propunerea a fost făcută de către reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, în cadrul unor audieri, organizate de comisia parlamentară Protecție Socială, Sănătate și Familie. Potrivit secretarului de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, tratamentul copiilor care nu au fost vaccinați împotriva rujeolei a prejudiciat serios bugetul statului. Doar […] Post-ul Părinții care refuză să-și vaccineze copiii riscă să fie sancţionaţi apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.