VIDEO // Doi ruşi au primit cetăţenia română. Tinerii vor lupta la Europenele de la Bucureşti

10TV, 14 septembrie 2018 16:20

Doi luptători ruşi au primit cetăţenia română. Asta după ce Federația Română de Lupte a naturalizat sportivii Kapraev și Ochlopkov. Rușii au devenit români şi se vor lupta sub tricolor pentru prima dată la Europenele sub 23 de ani, de la Bucureşti. Luptătorii ruşi Zurab Kapraev şi Nikolai Okhlopkov au primit cetăţenia română în cadrul ...read more → Articolul VIDEO // Doi ruşi au primit cetăţenia română. Tinerii vor lupta la Europenele de la Bucureşti apare prima dată în 10TV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de 10TV

Acum 8 ore
22:30
Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip va cere suspendarea președintelui Igor Dodon. Asta după ce Dodon a refuzat candidaturile de miniștri propuse de PDM. Premierul este de părere că prin acest pas, președintele încalcă, din nou, Constituția. “Refuzul președintelui Igor Dodon de a accepta cele două candidaturi de miniștri propuse este o nouă încălcare a Constituției, ...read more → Articolul ULTIMA ORĂ // Pavel Filip va cere DEMISIA lui Dodon la Curtea Constituțională. Șeful statului a refuzat numirea în funcție a noilor miniștri apare prima dată în 10TV.
Acum 12 ore
22:20
Merele din Republica Moldova vor fi exportate pe una dintre cele mai mari piețe din lume – cea a Indiei. Autoritățile indiene au stabilit cerințele fitosanitare de import, iar în timpul apropiat urmează a fi identificat exportatorul din R. Moldova și importatorul din India, pentru a fi exportat primul lot de mere. „Accentul trebuie pus ...read more → Articolul VIDEO // Merele din R. Moldova vor fi exportate în India. Cele mai multe produse moldovenești ajung, în prezent, pe piața Uniunii Europene apare prima dată în 10TV.
22:00
Ilan Șor este lăsat să-și pregătească campania electorală. Sub pretextul efectuării unei expertize financiare, Curtea de Apel Cahul a amânat ședința de judecată până în luna decembrie. Primarul de Orhei, implicat în furtul miliardului și care este condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare a fost primit cu ovațiuni de către susținătorii care îl ...read more → Articolul VIDEO // Ilan Șor este lăsat să-și pregătească campania electorală. Curtea de Apel Cahul a amânat ședința de judecată până în luna decembrie apare prima dată în 10TV.
21:40
Președintele Igor Dodon a semnat decretele privind demiterea Ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici și Ministrului Sănatății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari. Despre aceasta Dodon a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook. „Menționez că pe parcursul a 1 an și 9 luni de mandat am demis deja 17 miniștri din ...read more → Articolul VIDEO // Igor Dodon a semnat decretele privind demiterea Ministrului Agriculturii și Ministrului Sănatății apare prima dată în 10TV.
21:40
1 milion 500 de mii de lei! Atât a cheltuit Republica Moldova pentru pregătirea și desfășurarea manifestațiilor dedicate Zilei Independenței. Suma a fost repartizată pentru organizarea Paradei Portului Popular și a concertului festiv de la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Banii au fost repartizați din bugetul public, iar sponsori ai manifestațiilor nu au existat. Până în ...read more → Articolul VIDEO // 1 milion 500 de mii de lei! Atât a cheltuit R. Moldova pentru marcarea Zilei Independenței. Banii au fost repartizați din bugetul public apare prima dată în 10TV.
21:20
Inițiativa unioniștilor de colectare a milionului de semnături a fost publicată astăzi, 19 septembrie, în Monitorul Oficial. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de către președintele Platformei unioniste ”Acțiunea 2012”. Amintim că, la data de 26 iulie, inițiativa de modificare a Constituției, demarată de unioniști, a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ al ...read more → Articolul ULTIMA ORĂ // Inițiativa unioniștilor de colectare a milionului de semnături pentru Unire a fost publicată în Monitorul Oficial apare prima dată în 10TV.
21:20
Primarul antiunionist din Bălți merge după „bune practici” în România. Cunoscut ca un aprig luptător cu românismul, Nicolai Grigorișin nu are nicio problemă cu România atunci când poate obține ceva. Pro-rusul va merge la Botoșani pentru a prelua bunele practici în gestionarea eficientă a entităților din subordinea primăriei Bălți. Edilului lui Usatâi nu a oferit ...read more → Articolul VIDEO // Primarul de Bălți, la lecții în România. Luptătorul antiunionist, Grigorișin va prelua bune practici de gestionare a primăriei apare prima dată în 10TV.
21:10
Republica Moldova și România își consolidează eforturile în domeniul justiției. Cele două state vor lansa, în comun, un curs electronic de instruire în domeniul justiției pentru toți cei care vor să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul statului de drept. Proiectul se va desfășura pe o platformă de instruire a Consiliului Europei. Decizia celor două părți a ...read more → Articolul VIDEO // România și R. Moldova lansează în comun un curs în domeniul justiției apare prima dată în 10TV.
21:00
Poduri noi peste Prut și o nouă linie cale ferată. Aceasta este dorința ministrului Economiei și Infrastructurii expusă în cadrul Summit-ului Inițiativa celor 3 Mări de la București. Oficialul mizează în continuare pe sprijinul oferit de România în acest sens. În discursul său, ministrul Economiei și Infrastructurii a vorbit despre importanța dezvoltării infrastructurii și interconectarea ...read more → Articolul VIDEO // Poduri noi peste Prut și o nouă linie cale ferată. Sunt noile proiecte pe care RM dorește să le implementeze cu sprijinul României apare prima dată în 10TV.
20:50
Republica Moldova şi-ar putea pierde existenţa prin federalizarea spre care conduc măsurile de reglementare a diferendului transnistrean. Este concluzia preşedintelui Asociaţiei pentru Politica Externă, Victor Chirilă. Expertul susţine că în felul acesta integrarea europeană va fi inevitabil abolită, iar teritoriul va fi reintegrat geopolitic în sfera de influenţă a Rusiei, “care va dispune de noul ...read more → Articolul VIDEO // Federalizarea – fatală pentru R. Moldova. Subiectul preferat al lui Dodon, în vizorul experților în politică externă apare prima dată în 10TV.
20:30
O alianță pro-moldova între PD și PSRM, va permite acestor două partide sa ia puterea viitorului legislativ. Vasile Costiuc, Președintele Partidului Democrația Acasă, consideră că această alianță deja se pregătește, iar acest lucru le va oferi posibilitatea să spele banii statului așa cum au făcut-o până acum. După alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, PD ...read more → Articolul VIDEO // Alianța PRO-MOLDOVA. Costiuc: PD și PSRM pregătesc o coaliție pentru a accede în viitorul Parlament apare prima dată în 10TV.
20:20
Igor Dodon se arată nemulțumit de faptul că serviciile secrete din acest stat nu expulzează din cetățenii români, care pledează pentru unirea Republici Moldova cu România. Mai mult, acesta declară că deputații români care participă la manifestațiile unioniste, dar și unioniștii din Republica Moldova trebuie declaraţi „persoana non grata”. Făcând trimitere la cei șapte cetățeni ...read more → Articolul VIDEO // Dodon vrea expulzarea cetățenilor români după modelul turcilor. Șeful statului: trebuie declarați ”persona non grata” apare prima dată în 10TV.
20:10
Unioniștii sunt îndemnați să participe la alegeri cu o singură listă de candidați. Un grup de inițiativă care pledează pentru formarea unei liste comune de candidați la funcția de deputat din partea partidelor unioniste organizează o adunare în acest sens la sfârșitul lunii. Menționăm că în R. Moldova există cel puțin cinci partide care pledează ...read more → Articolul VIDEO // Uniți la alegerile parlamentare. Partidele unioniste sunt chemate la dialog de un grup de intelectuali apare prima dată în 10TV.
Acum 24 ore
13:30
100 de kilometri pentru 100 de ani. Doi români au alergat în Spania pentru a marca Marea Unire de la 1918. Cu tricolorul în mână, ultramaratonistul Levente Polgar să marcheze astfel Centenarul Marii Uniri pe un traseu care traversează munții din nordul Madridului și are o lungime de 100 de km. Alergare pentru Marea Unire. ...read more → Articolul VIDEO // 100 de kilometri pentru 100 de ani. Doi români au alergat în Spania pentru a marca Marea Unire de la 1918 apare prima dată în 10TV.
13:10
Centenarul Marii Uniri, celebrat la înălțime. La 2 mii de metri altitudine, în munții Bucegi, aproximativ o mie de persoane au participat la ceremonia organizată cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman. Printre participanți au fost și reprezentanți ai Republicii Moldova. La evenimentul dedicat celebrării ...read more → Articolul VIDEO/Centenarul Marii Uniri/ 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Caraiman. Au participat și unioniști din Republica Moldova apare prima dată în 10TV.
12:50
După ce la sfârșitul lunii iulie a fost scoasă la vânzare, compania aeriană ”Air Moldova” ar putea trece în proprietatea unei companii românești. Autoritățile susțin că privatizarea este necesară pentru atragerea capitalului privat, modernizarea flotei aeriene, îmbunătățirea calității serviciilor prestate, dar și atragerea pasagerilor de tranzit. Compania Aeriană ”Air Moldova” ar putea să ajungă în ...read more → Articolul VIDEO // Compania aeriană „Air Moldova” ar putea trece în proprietatea unei companii românești apare prima dată în 10TV.
12:40
Numărul celor care își doresc Reîntregirea malurilor de Prut a crescut de două ori în ultimii ani. Datorită implicării Guvernului României în soluționarea problemelor sociale ale Republicii Moldova, cetățenii sunt mult mai convinși că Unirea cu România este unica șansă pentru a avea un viitor mai bun. Opiniile au fost expuse de către Petru Frunze, ...read more → Articolul VIDEO / Petru Frunze: ”Datorită implicării României în soluționarea problemelor RM, cetățenii sunt convinși că Unirea este șansa unui viitor mai bun” apare prima dată în 10TV.
12:20
Un bust al Regelui Ferdinand I al României a fost ridicat pe soclu la Varnița, raionul Anenii Noi. Iniţiativa aparţine Căminului Cultural „Sfântul Gheorghe” din Varniţa și face parte din campania de restabilire a busturilor închinate regelui Întregitor. Ordinea alocuțiunilor a fost deschisă de către directorul adjunct al Liceului Teoretic Varnița, Zinaida Botnaru, care a ...read more → Articolul VIDEO // Regele Ferdinand revine acasă / Un bust al Regelui Ferdinand I al României a fost ridicat la Varnița, raionul Anenii Noi apare prima dată în 10TV.
12:10
Ialoveni a devenit o a doua casă pentru reprezentanții județului Ilfov, care la data de 16 septembrie au semnat un acord de înfrățire cu autoritățile din Ialoveni. Irinel Scrioșteanu, administrator public al județului Ilfov, a declarat, în cadrul emisiunii Sfatul Țării, că Județul Ilfov, find o regiune dezvoltata cu un PIB cu mult peste media ...read more → Articolul VIDEO/Irinel Scrioșteanu: ”Am venit să cunosc Basarabia și am descoperit România profundă! Ilfov va fi alături de Ialoveni până la realizarea Unirii” apare prima dată în 10TV.
11:50
România, țara gazdă a celei de-a treia ediții a Summitului Inițiativei celor Trei Mări, precum și a primului Forum de Afaceri al Inițiativei, s-a aflat în centrul celor mai importante angajamente asumate la nivelul Uniunii Europene. Așa, România s-a plasat în avangarda deciziilor interconectării regionale a țărilor ce reprezintă 28% din PIB-ul UE. Primul pas ...read more → Articolul VIDEO // Summitul Inițiativei celor Trei Mări: România se află în centrul celor mai importante angajamente asumate la nivelul Uniunii Europene apare prima dată în 10TV.
11:40
La 1 decembrie toată suflarea românească este așteptată în capitala Unirii de la 1918, Alba Iulia, acolo unde susținători ai cauzei naționale de pe ambele maluri de Prut vor celebra cei 100 de ani de la Marea Unire. Îndemnul a fost făcut pe o rețea de socializare de către președintele platformei unioniste Acțiunea 2012, care ...read more → Articolul VIDEO // Pe 1 decembrie, suflarea românească va fi în capitala Unirii de la 1918, Alba Iulia. George Simion: ”Pe 1 decembrie, facem istorie împreună” apare prima dată în 10TV.
11:20
Partidul Liberal lansează o campanie națională de colectare a semnăturilor pentru unirea Republicii Moldova cu România. Decizia a fost luată la 16 septembrie curent, la Biroul Permanent al Partidului Liberal. Potrivit conducerii PL, campania se va desfășura sub sloganul ”Semnează declarația de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă România”. Semnăturile vor fi colectate în toate ...read more → Articolul VIDEO // ”Semnează declarația de Unire a R. Moldova cu Țara-Mamă România”. PL lansează o campanie națională de colectare a semnăturilor pentru unire apare prima dată în 10TV.
11:10
Verde pentru Unire. Sub acest slogan Alianța pentru Centenar invită duminică, 23 septembrie curent la un marș automobilistic în municipiul Chișinău! Pe tot parcursul marșului vor răsuna piese patriotice și vor fi parcurse cele mai importante artere ale Chișinăului.  Pornirea va avea loc la orele 12:00 din Piața Marii Adunări Naționale. Fiecare participant va primi ...read more → Articolul VIDEO // Verde pentru Unire! Alianța pentru Centenar invită cetățenii duminică, 23 septembrie, la un marș unionist automobilistic apare prima dată în 10TV.
11:00
Partidul Democrat anunță noi remanieri în cadrul Guvernului Filip. Șefa de la Sănătate, Svetlana Cebotari este înlocuită de Silvia Radu, cadidatul independent la funcția de primar al municipiului Chișinău, iar în fruntea Ministerului Agriculturii vine Nicolae Ciubuc, originar din Sadova, baștina lui Dodon, înlocuindu-l pe Liviu Volconovici. Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici ...read more → Articolul VIDEO // Noi remanieri la Guvern. Silvia Radu vine în fruntea Ministerului Sănătății, iar la Ministerul Agriculturii vine Nicolae Ciubuc apare prima dată în 10TV.
11:00
Demisie la SIS. Vicedirectorul Serviciului de Informație și Securitate, Ruslan Munteanu și-a dat demisia din propria inițiativă, fără a da vreo explicație. Motivele acțiunii nu au fost făcute publice. Vicedirectorul Serviciului de Informație și Securitate, Ruslan Munteanu și-a dat demisia din proprie inițiativă. Munteanu a scris cererea de demisie ieri, 17 septembrie, și a fost ...read more → Articolul VIDEO // Demisie la SIS. Vicedirectorul Serviciului de Informație și Securitate, Ruslan Munteanu, și-a dat demisia din propria inițiativă apare prima dată în 10TV.
Ieri
10:40
Pentru prima dată, „Ziua Națională a Vinului” va trece Prutul. În perioada 6-7 octombrie curent, cea de-a 17-a ediție, va avea loc concomitent, în Republica Moldova și în România. Evenimentul se va desfășura sub genericul „Vin din sufletul Moldovei”, unde vor participa peste 20 de vinificatori. Peste 60 de producători autohtoni de vinuri din regiunile ...read more → Articolul VIDEO // În premieră, „Ziua Națională a Vinului” va avea loc concomitent, în Republica Moldova și România apare prima dată în 10TV.
Mai mult de 2 zile în urmă
22:30
Sute de oameni cu inima română au participat la Festivalul Internațional „Centenar Fest”, la Centrul etno-cultural „Vatra”. Timp de două zile, în cadrul evenimentului dedicat Centenarului Marii Uniri, vizitatorii au avut parte de un concert de excepţie, susţinut de artişti consacraţi. De asemenea, la eveniment au fost invitaţi, PRIMARI, dansatori, peste 60 de ansambluri folclorice, ...read more → Articolul VIDEO // Festivalul internațional „Centenar Fest” a adunat sute de oameni cu inima română, la Centrul etno-cultural „Vatra” apare prima dată în 10TV.
22:10
 A fost demis din funcție pentru că este Român! Situația s-a întâmplat în localitatea Crasna, din regiunea Cernăuți. Ştefan Mitric – pedagog român din nordul Bucovinei şi consilier regional în Cernăuţi, a fost demis pentru participarea sa la diferite manifestaţii româneşti și activităţi de apărare a limbii române în şcoli. El consideră eliberarea sa din ...read more → Articolul VIDEO/  Demis din funcție pentru că este român! Ştefan Mitric – pedagog român din Bucovina: ” Este un act ”de intimidare a românilor” din Cernăuți” apare prima dată în 10TV.
21:50
Dorința de introducere, în Constituție, a parcursului de integrare europeană nu a existat niciodată, deși RM este prinsă între două state, dintre care unul face parte din Uniunea Europeană – România, iar altul – Ucraina- este în proces de introducere în constituție a parcursului european. Acest lucru și explică faptul că Plahotniuc schimbă cursul statului ...read more → Articolul VIDEO // Mihai Popșoi: ”Dorința de introducere, în Constituție, a parcursului de integrare europeană nu a existat niciodată” apare prima dată în 10TV.
21:30
Asistăm la schimbarea la față a partidului de la guvernare. Ultimele declarații ale șefului democraților demonstrează că acesta spune ”la revedere” integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană și mizează pe strategia statalistă a lui Dodon – pro Moldova. Acum Partidul Democrat a intrat în vizorul partidelor pro-europene care spun că repoziționarea are loc în contextul ...read more → Articolul VIDEO // Plahotniuc spune ”la revedere” integrării R. Moldova în UE și mizează pe strategia statalistă a lui Dodon – pro Moldova apare prima dată în 10TV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.