Cosmetologii și frizerii, sub lupa fiscului: Iată ce amenzi au fost aplicate

Sputnik, 14 septembrie 2018 16:20

Serviciul Fiscal de Stat a monitorizat activitatea mai multor frizeri și cosmetologi din țară.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
10:00
În Republica Moldova nu doar tinerii comit infracțiuni, ci și cei în vârstă. Culmea este că victimele bătrânilor sunt alte persoane în etate.
Acum o oră
09:30
Cu ocazia Zilei Aviației Civile, la aeroportul Chișinău va avea loc pe 22 septembrie un show aviatic grandios, vor fi organizate expoziții, iar sărbătoarea va culmina cu un concert susținut de artiști de estradă renumiți.
09:30
Schimb de replici pe rețele de socializare între premierul Pavel Filip și șeful statului Igor Dodon.
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
Acum 2 ore
08:50
Imigranții din UE contribuie cu 2300 lire mai mult la bugetul de stat al Marii Britanii decât media generală a contribuabililor, comparativ cu cetățenii britanici.
08:10
Oficialii au făcut un schimb de opinii privind prioritățile de activitate și reformele promovate de Executiv.
Acum 4 ore
07:40
Forumul Economic Moldo-Rus - cel mai important eveniment economic începe astăzi în Capitala Republicii Moldova - detalii.
Acum 6 ore
05:40
Copii care au părinți fumători pot dezvolta afecțiuni ale plămânilor.
Acum 8 ore
03:40
Nu orice femeie ar avea curajul să pozeze astfel cum a făcut-o Anastasia Fotachi în Turcia.
Acum 12 ore
00:50
Iată cum încearcă autoritățile din Moldova să rezolve problema consumului de bere în rândul unor categorii de cetățeni. Iată cât timp au la dispoziție agenții economici pentru a se conforma noilor prevederi legale.
00:10
De astăzi, toți șoferii din Moldova pot depune cerere pentru obținerea celui de-al doilea permis, care va fi aplicat în traficul internațional și care va costa 320 de lei.
19 septembrie 2018
23:50
Portalul american National Interest s-a referit la avioanele de luptă ruseşti Su-35, livrate armatei chineze, descriindu-le drept un „coșmar" pentru forțele aeriene ale SUA în regiunea Asia-Pacific.
22:40
Șeful statului a explicat de ce a refuzat să semneze decretele privind numirea noilor miniștri.
22:30
Țările din regiunea Europeană urmează să adopte o nouă strategie privind sănătatea și bunăstarea bărbaților - detalii.
21:50
Aflarea în nemijlocita apropiere de râul Prut se permite doar cu avizul Poliţiei de Frontieră.
21:10
Coreea de Nord și Coreea de Sud au semnat un acord în domeniul apărării, precum și o declarație comună ca rezultat al summitului de la Phenian.
Acum 24 ore
20:50
Guvernul va acoperi integral cheltuielile pentru repatrierea cetățenilor moldoveni, care au suferit în urma accidentelor produse în orașele Kaluga și Genova.
20:40
A câștigat licitația, dar a livrat apoi bunuri care fuseseră exploatate anterior.
20:10
Tabăra Internațională de pictură Fata Morgana-2018 organizată în localitatea Molovata, raionul Dubăsari, a adunat zeci de pictori din țară și străinătate pentru a descoperi unul dintre cele mai pitorești locuri de la noi din țară.
19:40
Află detalii importante despre cel mai important eveniment economic al anului - Forumul Economic Moldo-Rus care va avea loc la Chișinău în perioada 20-22 septembrie.
19:10
După ce la Chișinău s-a desfășurat prima ședință a comisiei moldo-ucrainene privind utilizarea și protecția bazinului râului Nistru, mai mulți oficiali și experți sunt de părere că nu există niciun fel de garanții că Ucraina nu va construi şase hidrocentrale pe râul Nistru fără acordul Republicii Moldova.
18:40
Potrivit unor date prealabile, avionul de vânătoare s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni tehnice.
18:20
Merele moldovenești vor ajunge pe mesele indienilor. În scurt timp va fi livrat primul lot de fructe.
17:50
Porcii din localitățile afectate de pesta porcină africană vor fi sacrificați. La fel, perioada de vânat a mistreților va fi extinsă pe tot parcursul anului.
17:20
Opinie: Actuala guvernare a intrat deja în campanie electorală, iar remanierile guvernamentale nu sunt altceva decât o modalitatea de a distrage atenția alegătorilor de la unele probleme și a crea imaginea unui guvern care muncește.
17:00
Primul forum economic moldo-rus își începe activitatea joi la Chișinău - iată care sunt așteptările președintelui Igor Dodon.
16:30
Vinurile moldovenești, tot mai cunoscute pe piețele internaționale
16:00
Autoritățile au anunțat că în țara noastră a fost confirmat un focar de pestă porcină.
15:30
Începând cu 10 octombrie 2018, termenul de valabilitate al paşaportului cetăţeanului Republicii Moldova a fost extins de la 7 la 10 ani.
14:50
Tragedia s-a produs aseară, în Prahova. O fetiță de 10 ani a fost lovită mortal de un tir înmatriculat în Republica Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.