După ce Pavel Filip a avertizat șeful ANTA cu demisia, softul e-Autorizație transport a devenit funcțional

Bani.md, 14 septembrie 2018 16:20

La doar o zi după ce premierul Pavel Filip a avertizat cu demisia pe directorul ANTA, Vsevolod Bocșanean, ieri sistemul informațional „e-Autorizație transport” a devenit accesibil.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 10 minute
09:30
Șeful statului, Igor Dodon, a declarat în cadrul unei emisiuni că refuză să numească în funcție noii miniștri. Pavel Filip susține că refuzul președintelui ar fi o încălcare a Constituției.
Acum 30 minute
09:20
Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi un curs de 16 lei și 79 de bani pentru un dolar, cu un ban mai scump decât ieri.
Acum 24 ore
18:10
Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) primește săptămânal reclamații din partea consumatorilor care se plâng pe servicii necalitative de taxi.
17:50
Centrul de formare Antreprenorială din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), invită agenții economici să participle la Programul de pregătire și perfecționare a managerilor din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.
17:40
Agenția Servicii Publice reamintește cetățenilor Republicii Moldova că aceștia pot deține concomitent două pașapoarte valabile cu condiția ca datele personale ale titularului să fie identice.
17:00
Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.
16:30
Cea de-a treia rundă de negocieri pe marginea Acordului de Liber Schimb dintre Republica Moldova și Republica Populară Chineză s-a încheiat cu succes. Runda a treia de negocieri s-a desfășurat în perioada 17-19 septembrie, la Chișinău.
16:00
Cauza penală pornită de CNA în privința administratorului unei firme, pentru abuz în serviciu, urmează să fi examinat în instanța de judecată, după ce Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală.
14:50
54 de elevi de la Colegiul „Alexei Mateevici\" urmează să se angajeze pe o perioadă determinată (până pe data de 31 mai 2019) în instituțiile preșcolare din Chișinău.
14:00
Pesta porcina ia amploare în Republica Moldova! În ultimele 10 zile au fost depistate și confirmate 17 cazuri de pestă porcină și mai multe cadaver de mistreți purtători de virus.
13:00
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor aduce la cunoștința agenților economici, care intenționează să comercializeze prune în Canada, că operatorii nu au nevoie de permis special pentru export de la instanțele de stat. ANSA nu va întocmi liste pentru export, așa cum se procedează în cazul exporturilor în Federația Rusă).
12:00
Î.S. Compania Aeriană ”Air Moldova” ar putea să ajungă în proprietatea unei companii românești, scrie Bizlaw.md. Potrivit unor surse neoficiale, ”Blue Air” ar fi investitorul interesat de achiționarea întreprinderii moldovenești.
11:40
Merele din Republica Moldova vor fi exportate pe una dintre cele mai mari piețe din lume – cea a Indiei. Partea indiană a stabilit cerințele fitosanitare de import, iar în timpul apropiat urmează a fi identificat exportatorul din țara noastră și importatorul din India, pentru a organiza exportul primului lot – probă.
10:30
Șeful statului Igor Dodon va semna decretele de demitere din funcție a ministrei Sănătății, Svetlana Cebotari, și a ministrului Agriculturii, Liviu Volconovici, însă nu a luat încă o decizie privind acceptul noilor miniștri, Silvia Radu și Nicolae Ciubuc. Acesta nu se va grăbi să semneze decretele de numire în funcție a miniștrilor proaspăt desemnați, Silvia Radu și Nicolae Ciubuc.
Ieri
09:30
Leul moldovenesc se depreciază astăzi față de principalele valute mondiale.
18 septembrie 2018
17:50
Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat marţi, la Palatul Cotroceni, unde participă la Summitul celor Trei Mări, că Europa începe „să rămână fără suflare” pentru că nu respiră cu cei „doi plămâni, de est şi de vest”.
17:20
„Pentru Republica Moldova, interconectarea cu vecinii, în special cu Uniunea Europeană prin România, este de o importanță majoră. În acest sens, Moldova dezvoltă cadrul necesar pentru a sprijini investițiile în domeniul interconectării transporturilor, al infrastructurii energetice, al cercetării, dezvoltării și al comunicării digitale”.
16:40
După ce astăzi s-a anunțat eliberarea din funcție a ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care i-a dorit Silviei Radu, cea care va prelua funcția, multe succese și realizări frumoase.
15:30
Atunci când ți-ai planificat vreo călătorie, la sigur ai analizat ideea de a pleca înafara sezonului estival. Haideți să vedem care sunt avantajele planificării unei călătorii atunci când sezonul cel mai aglomerat s-a finalizat (financiare și nu numai).
15:30
Liviu Volconovici, deja ex-ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj, după ce acum câteva ore a fost anunțată eliberarea sa de la șefia MADRM. Acesta a mulțumit colegilor din minister, celor din Guvern, dar și partidului democrat.
14:50
Directorul Agenției de Intervenție și Plăți în Agricultură, Nicolae Ciubuc, propus la funcția de ministrul al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, spune că înaintarea sa în această funcție este „o responsabilitate uriașă, dar și o încredere importantă”
14:00
Noua candidatură la funcția de ministru al Sănătății, Silvia Radu, spune că a acceptat propunerea premierului Pavel Filip de a veni la șefia unui minister pentru că are experiență „în zona magementului”. Aceasta spune că, „în calitate de ministru neafiliat politic”, va munci pentru moldoveni.
12:10
Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, și ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, au fost eliberați din funcție. Anunțul a fost făcut acum câteva clipe de către Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, după ședința partidului, în cadrul căreia s-au decis aceste schimbări.
11:40
Ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut astăzi o întrevedere cu partenerii companiei de servicii profesionale de consultanță și audit, PricewaterhouseCoopers (PwC), din România. Întrevederea a avut loc în cadrul vizitei delegației Republicii Moldova în România.
11:00
Parlamentul Republicii Moldova anunță că și în această sesiune oferă stagii pentru studenții în anii terminali, masteranzii și doctoranzii, tinerii specialiști din mediul academic și științific, cât și reprezentanţii societăţii civile. Parlamentul oferă 25 de locuri în secretariatele comisiilor permanente și în cadrul direcțiilor din Secretariatul Legislativului.
10:50
SpaceX a dezvăluit ieri seara cine este primul său client pentru călătoria în jurul Lunii. Acesta este un miliardar japonez, în vârstă de 42 de ani - Yusaku Maezawa, care este un muzician rock, fondator al unui site de modă și, mai recent, un colecționar de artă.
10:30
Coca-Cola urmăreşte cu atenţie piaţa băuturilor cu marijuana, care se dezvoltă rapid, pentru o posibilă intrare care ar extinde compania dincolo de băuturile cu zahăr, relatează Reuters.
09:40
O presupusă clarvăzătoare din capitală, în vârstă de 62 de ani, va compărea pe banca acuzaţilor pentru escrocherie în proporţii deosebit de mari. Procuratura municipiului Chișinău a finalizat urmărirea penală şi a deferit justiţiei dosarul de învinuire a acesteia.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:20
După ce ieri a înregistrat cotații în creștere semnificativă, astăzi, moneda unică europeană bate în retragere. De altfel, și dolarul american face un pas înapoi față de leul moldovenesc.
03:10
Inspectoratul Național de Patrulare informează toți conducătorii auto că, la data de 14 septembrie curent, a fost publicată în Monitorul Oficial legea privind instituirea unui mecanism integru de combatere a fenomenului de conducere a mijlocului de transport în stare de ebrietate.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.