UPDATE // Precizare de la vamă. Familia taxată la frontieră și-a primit banii înapoi

Tvn, 14 septembrie 2018 16:10

UPDATE (15:51) După publicarea știrii, ofițerul de presă al Serviciului Vamal Crisitina Rău a revenit cu un apel la redacția Deschide.MD și a declarat că în urma unei documentări suplimentare a obținut informații despre returnare banilor familiei impuse pe nedrept […] The post UPDATE // Precizare de la vamă. Familia taxată la frontieră și-a primit banii înapoi appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 24 ore
20:30
Inspectoratul de Poliție Bălți anunță despre dispariția unui beneficiar al Internatului Psihoneorologic din localitate și solicită ajutorul cetățenilor în identificarea locului aflării acestuia. The post Poliția din Bălți solicit ajutor cetățenilor appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:30
Cafeaua care ne înviorează în fiecare dimineață poate fi pe cât de utilă, pe atât de periculoasă. Pe de o parte, aceasta ne stimulează capacitățile mentale și poate servi uneori medicament, iar de altă parte, poate dăuna persoanelor care suferă […] The post /VIDEO/ Cafeaua, pericol-medicament appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:20
Numărul persoanelor bolnave de rujeolă este în continuă creștere în țara vecină, Ucraina. Doar în ultima săptămână s-au contaminat 440 de oameni, dintre care 253 de copii. În total, în Ucraina sunt înregistrați 31 de mii de bolnavi. The post Ucraina, România și rm, atacate de rujeolă appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:20
Își trăiesc viața în tăcere. Vorbim despre oamenii cu deficiențe de auz care se pot exprima doar prin gesturi și mimică. Anume pentru ei, la Bălți ar urma să fie deschisă o cafenea mai puțin obișnuită, unde vor fi angajate […] The post /VIDEO/ La Bălți va fi deschisă o cafenea unde vor munci persoane cu deficiențe de auz appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:50
O femeie de 64 ani din Drochia și-a pierdut viața pe o stradă din cartierul Dacia din Bălți, fiind lovită de remorca unui autoturism. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de miercuri. Remorca s-a desprins de la un autoturism, aflat în […] The post /VIDEO/ O femeie din raionul Drochia și-a găsit sfârșitul la Bălți. appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:50
Ard deșeurile din groapa de gunoi din preajma orașului Bălți, astfel că situația ecologică din preajmă s-a agravat. Din lipsă de fonduri, poligonul de deșeuri nu este gestionat corespunzător, iar incendiile, care poluează aerul, sunt la ordinea zilei în ultima […] The post /VIDEO/ Situație ecologică gravă la poligonul de gunoi din preajma orașului Bălți appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:50
Patriarhul Kiril al Rusiei va efectua o vizită în Republica Moldova în prima jumătate a lunii octombrie. Acesta se va afla câteva zile în ţara noastră, timp în care, în afară de Chișinău, va merge în municipiile Bălţi şi Comrat. […] The post /VIDEO/ Patriarhul Kirill al Rusiei va efectua o vizită în nordul țării appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:30
O femeie de 64 ani din Drochia și-a pierdut viața pe o stradă din cartierul Dacia din Bălți, fiind lovită de remorca unui autoturism. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de miercuri. Remorca s-a desprins de la un autoturism, aflat în […] The post O femeie din raionul Drochia și-a găsit sfârșitul la Bălți. appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:10
Comportamentul uman este dictat, în proporție de 70%, de emoții și nu de rațiune. Din acest motiv, oamenii, inclusiv cei din Moldova, au în permanență un sentiment de insatisfacție, chiar dacă situația economică este bună și, aparent, nu ar trebui […] The post Expert IDIS Viitorul explică negativismul oamenilor, atât din Moldova, cât și la nivel mondial appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:10
Moldova pierde peste 10% din dezvoltarea sa umană din cauza inegalităților, inclusiv cele de gen. Cel puțin asta arată Indicele Dezvoltării Umane, publicat recent de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Problema este actuală și pentru municipiul Bălți, mai ales atunci […] The post /VIDEO/ Moldova pierde peste 10% din dezvoltare sa umană din cauza inegalităților appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:10
Patriarhul Kiril al Rusiei va efectua o vizită în Republica Moldova în prima jumătate a lunii octombrie. Acesta se va afla câteva zile în ţara noastră, timp în care, în afară de Chișinău, va merge în municipiile Bălţi şi Comrat. […] The post Patriarhul Kirill al Rusiei va efectua o vizită în nordul țării appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:00
Un proiect de rezoluţie depus în Senatul american cere Rusia să-şi îndeplinească angajamentele asumate la summitul OSCE de la Istanbul din 1999, privind retragerea trupelor de pe teritoriul Moldovei. În textul documentului se reafirmă susţinerea SUA faţă de suveranitatea, independenţa şi […] The post Proiect de rezoluţie depus la Senatul SUA: Rusia trebuie să îşi retragă trupele de pe teritoriul Moldovei appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
22:31
Un tânăr din Grimăncăuți, raionul Briceni, a fost surprins la o vânătoare ilegală în zona de frontieră. În cadrul acțiunii de reținere, suspectul de 31 de ani a încercat să fugă de la fața locului, însă nu i-a reușit fiind […] The post Un bărbat a fost reținut la frontieră pentru braconaj appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21:20
Apa din majoritatea fântânilor din orașul Bălți nu este bună pentru consum. Este concluzia Centrului de Sănătate publică Bălți. Specialiștii le recomandă oamenilor să consume apa de la robinet, deoarece aceasta este monitorizată de serviciile de resort. The post /VIDEO/ 75% din fântânile din Bălți au apa poluată appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21:20
Antreprenorii și tinerii din regiunea de nord vor fi ghidați în dezvoltarea unei afaceri. În acest sens urmează să fie elaborat un manual pentru creșterea abilităților și competențelor în domeniul marketingului și dezvoltării produselor. O sesiune de instruire în acest […] The post /VIDEO/ Un manual pentru antreprenori și tineri din mediul rural va fi elaborat în cadrul unui proiect moldo-estonian appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21:20
Tinerii din Bălți au posibilitate să învețe gratuit limba română la distanță. Asta grație unei platforme online de serviciile căreia pot beneficia în special tinerii. Vorbim despre proiectul „Oportunități de educație non-formală pentru tineri prin instruire la distanță”, implementat de […] The post /VIDEO/ Tinerii alolingvi din Bălți pot să învețe limba română la distanță appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21:20
Șase sculpturi din Bălți vor fi ocrotite de stat. Este vorba despre monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, Compoziția sculpturală „Teatru”, busturile lui Boris Glavan, Alecu Russo și Mihai Eminescu, dar și mozaicul „Salutare” de pe fațada Gării Auto […] The post /VIDEO/ Sculpturi din Bălți ocrotite stat, cunoscute insuficient de locuitori appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21:20
Serghei Zubkov din Bălți, un antrenor emerit al Republicii Moldova la atletică ușoară, a dispărut de o săptămână. Acesta este căutat cu disperare de către rude, dar și de poliție. Ultima dată, antrenorul a fost văzut la 13 septembrie, în […] The post /VIDEO/ Un antrenor emerit din Bălți a dispărut de o săptămână appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21:20
Accident rutier în lanț la marginea orașului Bălți. Trei autoturisme au fost grav avariate, după ce s-au ciocnit violent într-o intersecție. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. The post /VIDEO/ Accident rutier cu implicarea a trei mașini în Bălți appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21:20
Locuitorii de la țară, dar și cei din sectorul privat al orașului Bălți au început pregătirile pentru perioada rece a anului. Oamenii vin la depozitele angro pentru a-și procura lemne și cărbune. De câți bani au nevoie oamenii pentru a […] The post /VIDEO/ Cărbunele s-a ieftinit, lemnele s-au scumpit. Prețurile de la Bălți appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:20
Ghinion pentru o familie din satul Grigorăucă, raionul Sîngerei. O casă din această localitate a fost distrusă în proporție de 30 la sută, după ce o autocisternă cu motorină a intrat în plin în locuință. Din fericire, nimeni nu a […] The post /VIDEO/ A intrat cu autocisterna cu motorină într-o casă dintr-un sat din raionul Sîngerei appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:30
Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat, în cadrul dezbaterii organizate la Washington de Atlantic Council, că ancheta a identificat beneficiarii principali ai miliardului furat din Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank. „Avem peste 45 de dosare penale, sunt peste […] The post Andrian Candu: Beneficiarii principali ai miliardului furat din Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank au fost identificaţi appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
Doi miniștri din Cabinetul Filip vor fii schimbați. Anunțul a fost făcut de liderul democrat, Vlad Plahotniuc în briefingul  săptămânal organizat de Partidul Democrat. Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului va fi înlocuit Nicolae Ciubuc. Silvia Radu o va substitui […] The post Noi miniștri în Guvernul Filip appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:10
Oaspete nepoftit pe patru roți. O autocisternă plină cu motorină a intrat într-o casă din satul Grigorăucă, raionul Sângerei. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de luni. Din imaginile de la fața locului se vede cum autocamionul a dărâmat peretele unei […] The post A intrat cu autocisterna cu motorină într-o casă dintr-un sat din raionul Sângerei appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Un bebeluş de o lună şi două săptămâni a fost găsit în această noapte, pe marginea unui drum din satul Corjeuţi, raionul Briceni. Descoperirea a fost făcută de un localnic care a alertat imediat poliția. Fetița a fost transportată la Spitalul […] The post /VIDEO/ Un bebeluș a fost abandonat pe marginea unui drum din raionul Briceni appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
    Aproape 400 de saci cu gunoi au adunat circa 250 de locuitori ai orașului Bălți în cadrul Zilei Mondiale a Curățeniei, care s-a desfășurat, sâmbătă, în cadrul acțiunii globale de salubrizare a locurilor publice. Activitatea a fost organizată […] The post /VIDEO/ Locuitorii orașului Bălți au adunat sute de saci cu gunoi appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
  Blugi, tricouri, adidași, sacouri unisex și cât mai puține accesorii. Acestea sunt articolele vestimentare ale tinerilor moderni. Este un stil  casual european, care oferă multă libertate în mișcare, spun consultanții vestimentari. Echipa postului TV Nord a încercat să afle […] The post /VIDEO/ Tinerii renunță la hainele clasice și pantofi cu toc appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Peste 20 de tineri din orașul Edineț parcurg cu bicicleta aproape 140 de km în trei zile, scopul final fiind de a ajunge în Cernăuți. Startul cursei transfrontaliere a fost dat la Edineț. Cicliștii amatori vor parcurge distanța până în […] The post /VIDEO/ Cursă de ciclism de circa 140 km pe traseul Edineț-Cernăuți appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:01
Un inspector din cadrul Regimentului de Patrulare Nord din Bălți a fost reținut de către ofițerii anticorupție în după-amiaza zilei de luni, chiar în fața Primăriei. Acesta este suspectat de trafic de influență. Momentul documentării cazului de către un grup […] The post /VIDEO/ Un polițist din Bălți a fost reținut de ofițerii CNA appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:30
Ministerul Finanțelor a elaborat deja proiectul de lege a bugetului de stat pe anul 2019. Acesta urmează să fie aprobat de Guvern până pe 15 septembrie și de Parlament până la mijlocul lunii octombrie. Așadar, se prognozează că în anul […] The post Bugetul de stat 2019: Dolarul va costa 17.2 lei, iar salariul mediu pe țară va constitui 6.975 de lei appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.