Aplicația Uber va folosi o nouă funcție destinată celor care călătoresc cu scopuri de serviciu

#diez, 15 august 2018 17:15

Utilizatorii aplicației Uber vor fi „evaluaţi” folosind tehnologii de inteligenţă artificială, compania determinând astfel când aceştia călătoresc în scop de serviciu sau personal. Funcţia Profile Recommendations este destinată serviciului Uber for Business. Articolul Aplicația Uber va folosi o nouă funcție destinată celor care călătoresc cu scopuri de serviciu apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
22:15
Cea de a doua seară a UEFA Champions League aduce alte 8 meciuri de top. Ajax a întâlnit pe teren propriu echipa AEK Athens, din grecia, iar Shakhtar Donetsk a primit în Ucraina echipa Hoffenheim. Articolul (video) Ajax trece fără probleme de AEK Athens, Shakhtar Donetsk obține doar un punct pe teren propriu apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
19:00
Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu o inițiativă pe care vrea să o pună în practică - să ofere câte o jucărie pentru fiecare copil care devine victimă. Articolul Inițiativă IGP: Câte o jucărie pentru fiecare copil care este victimă ale conflictelor, incidentelor violente și accidentelor apare prima dată în #diez.
18:45
Noul ambasador al Republicii Portugheze în țara noastră, cu sediul la Bucureşti, Fernando Manuel De Jesus Teles Fazendeiro, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare secretarul de stat pentru afaceri bilaterale şi multilaterale al MAEIE, Tatiana Molcean. Articolul Noul ambasador al Republicii Portugheze în țara noastră, Teles Fazendeiro, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare apare prima dată în #diez.
18:30
Weekendul se apropie și pentru ca să treacă ziua mai frumos și util, noi am selectat câteva evenimente la care poți merge. Fie că vrei să mergi la un film, să participi la evenimente utile și plăcute alege unul dintre ele și transformă-ți seara obișnuită de joi într-una frumoasă și activă. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge joi, 20 septembrie apare prima dată în #diez.
18:30
În cadrul celei de-a 68-a Sesiune a forumului Comitetului Permanent al Biroului Regional al Organizației Mondiale a Sănătății, toate țările au fost îndemnate să își focuseze acțiunile pe creșterea vaccinării pentru a preveni îmbolnăvirile cu boli transmisibile. Forumul se desfășoară la Roma, Italia, în perioada 17-20 septembrie 2018 . Articolul Organizația Mondială a Sănătății: „Asigurarea vaccinării trebuie să fie o prioritate pentru toți” apare prima dată în #diez.
18:00
Codul portocaliu de răspândire a rujeolei rămâne în vigoare pe întreg teritoriul țării. Începând cu 01 ianuarie 2018 până la 17 septembrie 2018, au fost înregistrate 282 cazuri confirmate de rujeolă. Articolul Pe întreg teritoriul țării se menține cod portocaliu de răspândire a rujeolei. Care sunt cele mai afectate regiuni apare prima dată în #diez.
18:00
Exploatarea imaginii copilului în scop de promovare politică ar putea fi interzisă prin lege. Comisia mediu și dezvoltare regională a avizat, în ședința de astăzi, inițiativa legislativă de modificare și completare a Legii privind drepturile copilului.  Articolul Exploatarea imaginii minorilor în scop de promovare politică (electorală) ar putea fi interzisă prin lege apare prima dată în #diez.
18:00
„Competiția Inginerească GirlsGoIT” este o provocare pentru tinerele pasionate de IT din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 14 și 21 ani. Scopul competiției este de a inspira și ghida în carieră tinerele interesate de domeniul tehnologiilor informaționale și inginerie. Articolul Ești pasionată de IT și vrei să dezvolți un proiect Software sau Hardware? Participă la GirlsGoIt Engineering Competition și câștigă 800 de dolari apare prima dată în #diez.
17:45
Pe măsura evoluției tehnologice, conceptul de internet își modifică și el conotația. Dacă la început eram obișnuiți că internetul este o lume aparte în care oamenii pot comunica virtual, acum, acest tip de comunicare a evoluat, fiind deja accesibil și la nivelul obiectelor. Articolul Cum un dispozitiv conectat la internet îți poate ușura viața. Participă la un seminar și descoperă fenomenul Internet of Things în Moldova apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
17:15
Problema cadrelor didactice și personalului auxiliar în grădinițe devine din ce în ce mai acută. În cadrul unei ședințe organizate de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a mun. Chișinău (DGETS), au fost formulate mai multe propuneri și au fost menționate inițiativele ministerului pentru remedierea situației. Articolul Elevii din anul terminal de colegiu în calitate de educatori. Cum Ministerul Educației rezolvă problema insuficienței cadrelor didactice la grădinițe apare prima dată în #diez.
17:00
Primăria municipiului Chișinău anunță despre demararea lucrărilor de amenajare a primului teren de sport multifuncțional, în interiorul curţilor blocurilor de locuinţă. Este vorba de un terenul sportiv din str. Miron Costin, 10.  Articolul (foto) Gazon artificial și iluminare pe timp de noapte. În mai multe curți din Chișinău vor fi construite cinci terenuri sportive apare prima dată în #diez.
16:45
Biblioteca Onisifor Ghibu vă invită la un recital de poezie. Evenimentul va avea loc în noaptea dedicată bibliotecilor, pe data de 28 septembrie.  Articolul Tinerii poeți sunt invitați la microfon! Dacă ai ceva de spus vino la un recital de Nocturna Bibliotecilor apare prima dată în #diez.
16:45
Diana Florea este o tânără din Chișinău pasionată de arta dansului. De mică, tânăra, la îndemnul bunicii sale, a făcut balet. Diana crede că cea mai bună investiție este în viitor, de aceea a ales să educe generația ce urmează prin intermediul mișcărilor de balet contemporan. Articolul (video) Unde-s tinerii. Cunoaște-o pe Diana Florea, tânăra care la 19 ani a înființat propria sală de dans apare prima dată în #diez.
16:15
Te-ai gândit vreodată care este procesul de creare a unui simplu creion? Fotograful Christopher Payne a făcut o serie de imagini cu întreg procesul de creare a acestora. Alcătuit dintr-o tijă din grafit și o bază de lemn, la prima vedere nu pare complicat, dar în practică este un proces extrem de complex. Articolul (foto) Te-ai gândit vreodată care este procesul de creare a unui simplu creion? Îți arătăm noi toate etapele într-o serie de imagini apare prima dată în #diez.
15:45
Campania socială lansată de Centrul de Informații GENDERDOC-M, #subogheal, are scopul de a relata oamenilor cât este de absurdă sintagma „Faceți ce vreți, dar sub ogheal”, pe care o spun când este vorba de relațiile homosexuale. În acest sens, GENDERDOC-M publică istorii persoanelor LGBT care povestesc cum trăiesc cu „oghealul în cap” ani la rând. Articolul Istorii de „#subogheal”. Marina este mama a doi adolescenți care nu-și poate vedea copiii, pentru că iubește altă femeie apare prima dată în #diez.
15:45
Î.S. Compania Aeriană ”Air Moldova” ar putea să ajungă în proprietatea unei companii românești. Potrivit unor surse neoficiale, ”Blue Air” ar fi investitorul interesat de achiționarea întreprinderii moldovenești. Potrivit bizzlaw.md, informația încă nu a fost confirmată de autorități. Articolul O companie românească ar fi interesată să achiziționeze compania Air Moldova apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
15:00
Centrul de Resurse Juridice din Moldova a analizat Strategia de recuperare a mijloacelor sustrase din sistemul bancar al Republicii Moldova în perioada 2007-2014, prezentată de autorități în luna iunie a acestui an, iar autorii au constata că „nu este clar cine a aprobat documentul” și care este gradul de angajare pentru implementarea lui cu succes. Nu este cunoscută cu exactitate suma sustrasă din sistemul bancar. Strategia nu menționează faptul că, după trei ani de investigații, niciun leu din banii sustrași nu a fost încă restituit.” Articolul (doc) „Procurorii raportează sume cu mult mai mari decât cele identificate cu adevărat”. Ce reprezintă în realitate „Strategia de recuperare a miliardului” apare prima dată în #diez.
15:00
Căpitanul Barcelonei, Lionel Messi, scrie istorie în UEFA Champions League. Atacantul campioanei Spaniei a devenit primul jucător care reuşeşte să îşi treacă în cont 8 hat-trick-uri în cea mai importantă competiţie inter-cluburi. Articolul (video) Lionel Messi a înregistrat un nou record. Ce performanță a reușit acesta în meciul împotriva PSV apare prima dată în #diez.
15:00
Iluminatul în preajma a 140 de instituții preșcolare și preuniversitare din Moldova a beneficiat de lucrări de reabilitare. Lucrările fac parte din Programul de reparație a iluminatului public din preajma școlilor și grădinițelor. Articolul Peste 100 de grădinițe și școli au beneficiat de lucrări de reabilitare a iluminatului din preajmă. Costul lucrărilor este de câteva milioane apare prima dată în #diez.
14:30
Căpitanul echipei Spartak Moscova, Denis Glushakov și fundașul Andrei Eshchenko au fost suspendați de antrenorul principal, Massimo Carrera, de la antrenamentele echipei. Jucătorii au fost pedepsiți de antrenor pentru că au apreciat o postare pe Instagram, unde antrenorul este criticat. Articolul (video) Căpitanul echipei Spartak Moscova a fost suspendat de la antrenamente pentru că a apreciat o postare pe Instagram apare prima dată în #diez.
14:15
Coordonatoarea proiectului „Comunități active pentru democrație participativă în oraș”, Lilia Nenescu, a adresat o scrisoare deschisă președintelui parlamentului, Andrian Candu, din partea celor care muncesc peste program. Scrisoarea vine după ce Andrian Candu a afirmat că pentru a avea un salariu ca al său trebuie de muncit peste program. Articolul Scrisoare deschisă către președintele Parlamentului, Andrian Candu: „Munca peste program nu este și nu trebuie să fie soluția pentru un salariu de trai” apare prima dată în #diez.
14:15
Tinerii de azi se confruntă cu multe dificultății în ceea ce privește încrederea, imaginea de sine, teama de eșec și abuzurile. Toate acestea pot fi depășite odată ce vei încerca să ieși din zona ta de confort. Fii parte la cel mai grandios eveniment destinat tineretului în luna octombrie. Participă la Mișcarea Tinerilor Lideri din Moldova, meeting care va aduna în acest an 1 milion de tineri din întreaga lume. Articolul Activități de dezvoltare personală și traininguri de leadership. Adolescenții din Moldova sunt invitați să participe la „Mișcarea liderilor tineri” apare prima dată în #diez.
12:45
Primul skatepark din Chișinău, construit din donații ale copiilor, tinerilor, adulților atât din România, cât și din Republica Moldova, urmează să fie demontat de Centrul ARTICO. În acest sens, Alexandru Lupașcu, reprezentantul clubului sportiv SKATEBOARDING, a înaintat un demers către conducerea Centrului ARTICO, care la rândul său, a alocat terenul adiacent pentru practicarea acestui sport. Articolul (doc, foto) Terenul de skateboard din Chișinău ar putea fi demontat, iar tinerii skateboardiști alungați. Ce spun inițiatorii skatepark-ului apare prima dată în #diez.
12:45
Cea de-a 70-a ediţie a galei Primetime Emmy Awards - Oscarurile televiziunii americane -, care a avut loc luni seară, la Los Angeles, a avut cele mai mici audienţe din istorie. Articolul Cea mai mică audiență din istorie. De ce oamenii au decis că Premiile Emmy nu mai sunt interesante apare prima dată în #diez.
12:15
Pentru prima oară într-un penitenciar din Republica Moldova a fost organizat un atelier de educație electorală pentru deținuți. Peste 50 de persoane care se află în detenție la Penitenciarul nr. 3 din Leova au participat la o sesiune de informare și simulare a proceselor electorale. Inițiativa a aparținut Asociației Obștești „Prospect” din Cimișlia și s-a desfășurat în parteneriat cu Comisia Electorală Centrală. Articolul „Nu a mai fost nimeni până acum să ne vorbească despre alegeri”. Cum deținuții din Penitenciarul nr. 3 din Leova au participat la simularea procesului de vot apare prima dată în #diez.
11:30
În această dimineață, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat decretele de demisie ale miniștrilor Svetlana Cebotari și Liviu Volconovici. În locul acestora urmează să fie înlocuiți cu Nicolae Ciubuc și Silvia Radu. Articolul (doc) „Timp de 1 an și 9 luni de mandat am demis deja 17 miniștri”. Igor Dodon a semnat decretele de demisie ale miniștrilor Cebotari și Volconovici apare prima dată în #diez.
11:15
În fiece localitate din Republica Moldova putem găsi ceva iconic, ceva pentru care localnicii țin minte locul. La intrarea în satul Rădoaia este o cumpănă sub formă de cocostârc care a fost lăsat în paragină mai mulți ani. Articolul (foto) Toamna în care s-a întors cocostârcul în Rădoaia. Un grup de localnici au restaurat o fântână inedită din Sângerei apare prima dată în #diez.
11:00
Președintele Igor Dodon spune că deja se simte mai bine după accidentul rutier în care a fost implicat la începutul acestei luni. Potrivit acestuia, mai are probleme cu spatele și piciorul, iar mama acestuia a fost externată. Totuși, acesta spune că este un accident cel puțin straniu.  Articolul „Cortegiul prezidențial nu este vinovat”. Igor Dodon spune că se simte mai bine după accident apare prima dată în #diez.
11:00
Târgul de Cariere revine vineri și sâmbătă, între orele 10-17 și respectiv 10-16 la Palatul Național „Nicolae Sulac”, cu cele mai bune locuri de muncă, programe de stagii și oportunități de voluntariat. În cadrul evenimentului vor fi organizate interviuri pe loc, workshopuri, concursuri cu premii, astfel ca interacțiunea dintre angajatori și candidați să se îmbunătățească. Articolul Vino să-ți găsești jobul de vis. La Chișinău se va organiza o nouă ediție a Târgului de Cariere apare prima dată în #diez.
10:45
Filmul de scurt metraj ficțiune Ecouri (2015, Moldova), în regia lui Dumitu Grosei, a câștigat premiul categoriei Best Poster în cadrul Alternative Film Festival 2018 (Toronto, Canada). Acest festival este dedicat filmului alternativ și este unul dintre cele mai importante festivaluri de gen din America de Nord. Articolul (video) Filmul Ecouri, în regia moldoveanului Dumitru Grosei, a câștigat premiul mare la Alternative Film Festival 2018, în Toronto apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.