Schemă de contrabandă cu droguri prin poștă și rute internaționale | VIDEO

Today.md, 10 august 2018 13:20

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu Inspectoratul Național de Investigații al IGP, pe parcursul a 6 luni de zile, au documentat o grupare criminală care a inventat și pus în aplicare o schemă infracțională privind introducerea prin contrabandă a drogurilor pe teritoriul Republicii Moldova, comercializarea drogurilor, precum și spălarea banilor rezultați din activitatea criminală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Today.md

Acum o oră
17:00
Inspectoratul General al Poliției, în comun cu Asociaţia ”Bunicii Grijulii”, Mitropolia Moldovei, Clubul de sport "Terra Valahia", Asociața Femeilor din Poliție și alti parteneri derulează campania "Copil şcolarizat - copil protejat".
Acum 8 ore
11:40
Primăria municipiului Chişinău informează că începând de astăzi și până mâine, 19 august, se suspendă total traficul rutier pe str. Mitropolit Petru Movilă. Mai exact, este vorba de tronsonul cuprins între străzile Ştefan cel Mare şi Sfânt - Mitropolit Dosoftei
11:10
Acuzată că a dat dovadă de violenţă la mitingul diaspora de pe 10 august, din Piaţa Victoriei, Jandarmeria Română a publicat pe Facebook un film în care arată modul în care intervin în astfel de situaţii forţele similare din unele tări europene şi Statele Unite.
Acum 24 ore
21:20
Jurnalistul Oleg Brega este foc şi pară pe conducerea postului de televiziune Jurnal TV. Acesta s-a arătat deranjat de închiderea fără explicaţii, în 2013, a unei emisiuni pe care o avea la acest canal.
20:20
Prim-ministrul Pavel Filip convoacă luni, 20 august, ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică în legătură cu agravarea situației epidemiologice urmare a creșterii numărului de copii infectați cu rujeolă.
19:00
Sportivul moldovean Ion Lazarenco Tiron constată cu regret că Diaspora moldovenească, ca şi întreaga societate este dezbinată. În cadrul unui discurs rostit la Congresul Diasporei, desfăşurat astăzi în Capitală, Ion Lazarenco Tiron a îndemnat exponenţii Diasporei să-şi facă datoria faţă de ţară.
18:20
Aurel Bucureanu, unul din cei mai activi participanţi la acţiunile de protest din centrul Chișinăului organizate, în 2015, de Platforma Demnitate și Adevăr, îl critică dur pe liderul PPDA, Andrei Năstase.
18:00
Deputatul PLDM Grigore Cobzac se erijează, în Parlament, în mare apărător al dreptăţii, însă are o sumedenie de schelete în dulap. Locuitorii raionului Hânceşti au readus în memoria opinie publice câteva isprăvi ale acestuia, în timpul inundaţiilor din lunca Prutului, din 2010.
Ieri
15:10
Fostul adjunct al Serviciului de Grăniceri, actualmente expert în politici de securitate, Rossian Vasiloi, ar fi fost școlit de KGB și, împreună cu Veaceslav Platon, colegul său de școală, ar lucra în interesele Federației Ruse. Cel puțin, așa arată o investigație a celor de la Proiectul Zeppelin, care au prezentat mai multe documente dintr-un dosar aflat în posesia serviciilor secrete. Sursa încearcă să demonstreze conexiunile care ar fi între Vasiloi și Platon, dar și cu Gheorghe Petic, „răzvrătitul” de la frontieră.
14:00
Într-o investigație realizată de proiectul Zeppelin Investigation, a fost plasat un document care arată că soția lui Rossian Vasiloi, Dina, avea numele de fată Platon. Este o coincidență sau nu, dar numele acesta coincide exact cu cel al raiderului numărul 1 în CSI, Veaceslav Platon, care a fost coleg cu activistul civic nu doar în școala medie din Căușeni, dar și în școala KGB-istă, dacă este să facem referință la investigația realizată de cei de la Zeppelin.
12:40
Poliția s-a autosesizat după ce un bărbat de 25 de ani a postat pe mai multe rețele de socializare un anunț precum că își vinde un organ (rinichi). Motivul incredibil: să-și cumpere apartament pentru a trăi separat de familia sa.
12:10
Societatea civilă moldovenească este penetrată de foşti agenţi ai KGB-ului sovietic, care şi-au pus pe faţă mască "pro-europeană". Un exemplu în acest sens ar fi cazul “expertului în securitate” Rosian Vasiloi, fostul adjunct al şefului Serviciului Grăniceri şi personaj cu funcţii înalte în Poliţia de Frontieră, în perioada în care Guvernul era condus de Vlad Filat, condamnat ulterior pentru corupţie.
11:20
Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, o taxează dur pe lidera PAS, Maia Sandu, care încearcă să tăinuiască faptul că Fundaţia Open Dialog, care îi achită deplasările în Europa, ar avea legături cu serviciile secrete ruseşti.
09:30
Guvernul italian a deschis o anchetă vizând cel mai mare operator de taxare rutieră din ţară, la câteva ore după ce firma a fost amenintata cu o amendă usturătoare sau cu pierderea concesiunii după prabusirea podului Morandi din Genova, tragedie soldata cu moartea a 38 de persoane, inclusiv un cetatean roman, dar si un moldovean.
09:20
Patru avioane au fost nevoite să aterizeze de urgenţă în Chile şi în Peru, joi, în urma unei ameninţări cu bombă, se arată într-un comunicat al Autorităţii de Aviaţie Civilă din Chile, relatează site-ul agenţiei Reuters.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:50
Un tânăr din raionul Fălești a ajuns să fie reținut de ofițerii și procurorii anticorupție, după ce ar fi primit 1000 de euro mită pentru a mușamaliza un dosar penal pornit pe tâlhărie.
17:30
Angajații Inspectoratului de Poliţie Buiucani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău au efectuat o percheziție autorizată într-un apartament, ce aparține unui bărbat în vârstă de 52 ani.
16:20
Deputata socialistă Marina Rădvan și-a vândut terenul din comuna Stăuceni, teren care a fost obținut în urma unei căsătorii fictive cu colegul său de partid și din Parlament, Vladimir Odnostalco. Acest lucru rezultă din declarația de avere pentru anul 2016, depusă de către legiuitor. Potrivit informației din document, Rădvan ar fi obținut puțin peste 104 000 lei în urma vânzării unui teren de patru ari, notează Deschide.MD.
16:10
Expulzarea din spațiul comunitar al Uniunii Europene a preşedintei Fundaţiei Open Dialog, Ludmila Kozlovskaia, suspectată de spionaj în favoarea Moscovei, dar şi legăturile acesteia cu liderii PAS şi PPDA de la Chişinău, induce ideea unei implicări profunde a serviciilor secrete ruseşti în politica internă de la Chişinău, scrie actual.md.
14:40
Propaganda nu îi induce în eroare pe oameni, ci mai mult îi ajută să se păcălească singuri. După acest principiu se merge la sediile PAScuDA în ultima perioadă, mai ales că suntem într-o perioadă preelectorală.
13:50
Membrii unei grupări internaționale specializate în traficul de droguri în proporţii deosebit de mari au fost reținuți în Bulgaria.
13:20
481 km de drumuri din localitățile țării au fost deja construite sau reparate în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”, ceea ce constituie 37,7% din totalul de 1275 de km prevăzuți pentru reabilitare. Valoarea lucrărilor executate până în prezent este de 692,5 milioane de lei.
12:30
Inspectoratul Național de Patrulare se află, astăzi, cu mașinile capcană pe R3, strada Basarabiei, N. Milescu Spătarul, șos. Hâncești și bul. Mircea cel Bătrân din capitală.
12:20
Polițiștii sectorului Râşcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău sunt în căutarea persoanelor care apar în imagini. Acestea sust suspectate de furt dintr-un bancomat.
12:00
Un cetățean al Republicii Moldova se numără printre persoanele rănite ca urmare a prăbușirii podului rutier din orașul Genova, anunță Ministerul de Externe. Acesta se află internat în spital.
15 august 2018
17:20
O fetiță de 3 ani din municipiul Chișinău a necesitat asistență medicală de urgență în urma unei intoxicații acute cu o substanță de uz casnic. Serviciul de Asistență Medicală Urgență Prespitalicească a fost solicitat ieri seară, la ora 20:00.
17:00
Așa-numitul război cu oligarhia, pe care liderii PAS şi PPDA, Andrei Năstase şi Maia Sandu, îl prezintă ca fiind misiunea lor supremă, arată dubios. Jurnalistul Nicolae Federiuc se arată nedumerit, într-un articolul publicat pe blogul său, că cei doi lideri ai opoziţiei de dreapta nu îi atacă, de exemplu, pe oligarhii Veaceslav Platon, Vlad Filat sau Renato Usatîi.
15:00
Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție anunță despre reținerea angajatului unei unității militare a Departamentului Trupelor de Carabinieri al MAI, bănuit de comiterea infracțiunii prevăzute de art.326 alin.(2) lit. b) Cod Penal – trafic de influență.
14:30
Femeia care îi plimba pe Năstase, Maia Sandu, Natalia Morari și Ana Ursachi la Bruxelles a fost expulzată din UE, pentru legături cu serviciile secrete ruse. Este vorba despre cetăţeanca Ucrainei Ludmila Kozlovska, preşedintele Open Dialog Fundation, organzaţie care lobbează la Bruxelles PAS-ul Maiei Sandu şi PPDA-ul lui Andrei Năstase.
13:50
Printre victimele inregistrate ca urmare a prăbuşirii podului rutier din regiunea oraşului Genova este şi un cetăţean al Republicii Moldova cu dublă cetăţenie, anunță Ministerul Afacerilor Externe cu referire la informațiile furnizate de către autorităţile italiene.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.