Stenograma întâlnirii dintre Donald Trump și generalul Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO

Deschide.md, 14 iulie 2018 11:10

Portalul românesc înliniedreată,ro a intrat în posesia stenogramei întâlnirii dintre Donald Trump și generalul Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 10 minute
20:40
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a oferit o minge oficială de la Campionatul Mondial de Fotbal omologului său din SUA, Donald Trump.
Acum 30 minute
20:30
Egiptul le oferă cetăţenia ţării străinilor care depun cel puţin 7 milioane de lire egiptene (392.000 dolari) şi predau banii trezoreriei după cinci ani, conform unui amendament adoptat luni de parlamentul de la Cairo, relatează Reuters.
Acum o oră
20:00
Prim-ministrul Pavel Filip l-a primit astăzi pe Ambasadorul SUA în Republica Moldova, James Pettit. Oficialii au abordat întreg spectrul parteneriatului moldo-american, în particular urmare a recentei vizite întreprinse de șeful Executivului de la Chișinău în Statele Unite.
Acum 2 ore
19:20
19:10
Preşedintele rus Vladimir Putin a calificat luni drept „reuşite" şi „utile" discuţiile purtate cu omologul său american Donald Trump, în conferinţa de presă comună de după întâlnirea celor doi lideri desfăşurată la Helsinki, relatează Reuters. La rândul său, Donald Trump a declarat că a petrecut o "zi foarte constructivă" şi că a convenit cu omologul său rus să continue discuţiile în viitor.
19:00
Un protestatar a fost scos cu forţa de agenţii de securitate din sala în care se desfăşoară conferinţa de presă a preşedinţilor din Statele Unite şi Rusia, Donald Trump şi Vladimir Putin.
Acum 4 ore
18:30
Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) a decis prelungirea cu trei luni a termenului de vânzare a acțiunilor nou-emise de către BC „Moldindconbank” S.A., ca pachet unic în mărime de 63.89 la sută din capitalul social al băncii.
18:20
18:20
Poliția Capitalei desfăşoară acţiuni de combatere şi descoperire a cazurilor de cultivare a plantelor cu conţinut narcotic, în cadrul operaţiunii speciale “MAC 2018”, demarată de Inspectoratul General al Poliţiei. Astfel angajaţii Direcției de Poliție a mun. Chișinău şi angajaţii IP Ştefan Vodă au depistat 1000 de plante de cânepă ce creșteau pe un teren agricol de 2 ha din satul Crocmaz.
18:00
Fotbaliștii croați, finaliști în recent încheiatul Campionat Mondial din Rusia sunt întâmpinați ca niște eroi la sosirea la Zagreb.
17:50
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a discutat astăzi cu reprezentanții companiei KVG din Statele Unite ale Americii, interesată să investească în producere, în Zona Economică Liberă Bălți (Aeroportul Internațional Mărculești).
17:30
Probleme ce țin de îmbunătățirea alimentației copiilor și elevilor în grădinițe și școli au fost abordate astăzi într-o ședință la Guvern, prezidată de prim-ministrul Pavel Filip. Printre principalele deficiențe ale sistemului au fost enumerate calitatea neadecvată a alimentelor, lipsa unui mecanism eficient de achiziție a produselor, nerespectarea regulilor sanitare de preparare a bucatelor, precum și normele financiare reduse pentru alimentația copiilor în instituțiile de învățământ.
17:20
17:00
Acum 6 ore
16:30
Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și transmiterea spre examinare în instanța de judecată a cauzei penale privind legalitatea desfășurării licitațiilor de procurare a carnetelor de pașapoarte cu cip integrat, în care este învinuit președintele grupului de lucru inter-ministerial pentru petrecerea licitațiilor respective. Este vorba despre Veaceslav Mămăligă, fostul consilieri al ex-ministrului Finanțelor, Veaceslav Negruță.
16:20
16:20
16:00
Vineri, la Bălți, a fost dată în exploatare unica grădiniță din municipiu pentru copiii cu deficiențe de văz. Ceremonia a avut loc în prezența Excelenței Sale, Ambasadorul Japoniei în Moldova, Masanobu Yoshii. Din cei peste 80 000 de dolari donați de guvernul japonez, grădinița a fost reparată și dotată cu aparataj medical și calculatoare.
16:00
Ministrul finanțelor Octavian Armașu propune ca să fie operate o serie de modificări în legislația care se referă la Serviciul Vamal. După aprobarea modificărilor nu vor mai exista „colaboratori vamali” dar „funcționari vamali”, totodată vor fi definite gradele vamale care vor reveni fiecărei funcții în parte.
15:20
Președintele Rusiei i-a declarat omologului american că a sosit timpul pentru a discuta despre relaţiile între Washington şi Moscova.
15:20
Alegerile nule din Capitală care s-au desfășurat în această primăvară a lăsat unele partide politice fără milioane de lei, pe când alții nu au cheltuit nimic. Aceste cifre se regăsesc în rapoartele financiare prezentate la Comisia Electorală Centrală pentru primul semestru al anului 2018.
15:10
15:00
Zavera se aprinse nu ştiu cum fulgerător, la clubul din sat, unde lumea ţopăia pe ritmul unei melodii foarte populare- „kuckudum, tri coldoţa,/ sahrani, sahrani nas ot solnţa...”. Scandalul se declanşă după ce am scos din geantă un steag tricolor şi l-am arborat deasupra cozorocului uşii.
14:50
Acum 8 ore
14:30
Liderul PPDA, Andrei Năstase a depus o cerere de revizuire a invalidării alegerilor din Capitală la Curtea Supremă de Justiție (CSJ). Motivul ar fi că în dosarul electoral au apărut circumstanțe noi.
14:30
Un avion militar de instrucţie de tipul IAR 99 Şoim s-a prăbuşit în apropierea localităţii Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău, România.
14:20
Mai mulți copii au fost filmați în timp ce se jucau pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje din Chișinău
14:10
14:00
13:40
Tema stabilităţii strategice, inclusiv în contextul desfăşurării de către SUA a sistemului de apărare antirachetă în România, ar urma să se afle pe agenda întâlnirii de luni de la Helsinki dintre preşedintele american Donald Trump şi preşedintele rus Vladimir Putin, potrivit lui Iuri Uşakov, consilier al liderului de la Kremlin.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.