Stenograma întâlnirii dintre Donald Trump și generalul Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO

Deschide.md, 14 iulie 2018 11:10

Portalul românesc înliniedreată,ro a intrat în posesia stenogramei întâlnirii dintre Donald Trump și generalul Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 10 minute
20:30
Acum o oră
20:00
Acum 2 ore
19:40
18:50
Acum 4 ore
18:30
Lucrările de reabilitare a reţelelor edilitare de pe str. 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Tighina şi Ismail, au fost finalizate, iar începând cu ziua de astăzi va fi reluată circulaţia transportului pe acest segment de stradă.
18:10
Instituțiile mass-media care dispun de personalitate juridică ar putea fi scutite de impozitul pe venit obținut din desfășurarea activității conform licenței de emisie.
17:50
Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 24 – 28 septembrie a.c., va fi sistată livrarea gazelor naturale pentru consumatorii finali, în perimetrul străzilor Cantonului – Albişoara, Mihai Viteazul – Alexandru cel Bun – Grigore Vieru.
17:50
Europarlamentarul lituanian Petras Auštrevičius susține că asistența financiară pentru R Moldova va ajunge la Chișinău abia după februarie 2019, după instalarea noii puteri,
17:40
Pe rețelele sociale a apărut azi o postare prin care o utilizatoare a Facebook-ului spune că un om ar fi murit în stradă, iar ambulanța solicitată la fața locului ar fi ajuns după 40 de minute de la primul apel la 112.
17:20
Președintele Parlamentului Andrian Candu susține că a fost formată o comisie de anchetă în cazul decesului bărbatului de aseară de pe strada Lech Kaczynski sub privirile trecătorilor.
16:50
Un moldovean în vârstă de 33 de ani, stabilit în regiunea italiană Veneto, a pus pe jar autoritățile din peninsulă.
Acum 6 ore
16:30
Am mai fost în extraordinarul sat Socolari acum cinci ani, când am fost invitat la o lectură la tabăra de arhitectură PAO din satul vecin, Potoc.
16:10
O regiune ucraineană şi-a atras joi criticile susţinătorilor săi occidentali după ce a votat în favoarea unei interdicţii pentru produsele culturale în limba rusă, fără a explica cum intenţionează să o aplice, relatează AFP.
15:50
Deși anterior președintele Igor Dodon a avut mai multe declarații anti-România și anti-români, astăzi la deschiderea Forumului Economic moldo-rus a fost prezentat un clip de prezentare a țării noastre, printre care și cifre ale vizitelor cetățenilor străini în R. Moldova.
15:50
Merele cu pulpă roșie sunt printre cele mai noi tendințe în livezile din Europa. Mai multe țări cum ar fi Belgia sau Ungaria deja au înființate livezi cu asemenea soiuri.
15:40
Deși anterior președintele Igor Dodon a avut mai multe declarații anti-România și anti-români, astăzi la deschiderea Forumului Economic moldo-rus a fost prezentat un clip de prezentare a țării noastre, printre care și cifre ale vizitelor cetățenilor străini în R. Moldova.
15:00
Primăria municipiului Buzău (România) a alocat 100 mii de euro pentru reconstrucția falezei râului Nistru și revitalizarea peisajului Cetății Soroca. Proiectul este realizat de Primăria Soroca în parteneriat cu autorităţile buzoiene, transmite MOLDPRES.
14:50
Cu ocazia aniversării a 74-a de la crearea Aviaţiei Civile din Republica Moldova, pe Aeroportul Internaţional Chişinău, sâmbătă, 21 septembrie, va avea loc un show aviatic grandios, potrivit organizatorilor. Vizitatorii vor putea vedea trucurile în aer pe care le vor face cei de la Baltic Bees (Letonia) şi Aeroclubul României și, pentru prima dată în Moldova, vor avea posibilitatea să testeze tunelul aerodinamic, iar campionii mondiali la indoor skydiving vor prezenta un spectacol, transmite IPN.
14:50
Stații de alimentare a automobilelor electrice instalate pe principalele trasee urbane, palmieri solari de generare a energiei electrice din surse regenerabile, staţii de colectare a PET-urilor, platformă online de participare civică a chişinăuienilor, sunt câteva din activităţile ce vor fi realizate în capitală de Proiectul „Oraşe verzi durabile pentru Moldova” în perioada 2018-2019. Inițiativa este implementată de PNUD Moldova și finanțată de Facilitatea Globală de Mediu (GEF).
Acum 8 ore
14:20
O postare pe Facebook a utiliazatorului Maria Sleahtitchi atrage atenția asupra sistemului precar de sănătate din R Moldova, în urma căruia mor oameni.
14:10
Observatorii militari din partea Transnistriei și Federației Ruse în Comisia Unifiactă de Control (CUC) au refuzat includerea în raportul săptămânal al Comandamentului Militar Întrunit a informațiilor privind aplicațiile militare efectuate de structurile transnistrene în Zona de Securitate în perioada 14-15 septembrie 2018.
14:00
Un grup de deputați PD au cerut la CCM suspendarea atribuțiilor președintelui Igor Dodon în contextul refuzului său de a numi noii miniștri din Guvernul Filip. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către deputatul Sergiu Sârbu, care de altfel este și unul dintre semnatari.
13:40
Rata medie ponderată a dobânzii la creditele noi în monedă naţională, acordate de băncile moldoveneşti, a coborât în luna august 2018 la un nou minim istoric, de 8,45 la sută anual, față 9,76 la sută în perioada similară a anului precedent. Este a patra lună consecutiv când rata dobânzii la finanțările în monedă națională se menține sub 9 la sută, arată date ale Băncii Naţionale a Moldovei (BNM), informează MOLDPRES.
13:30
13:20
Actorul român Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional 'I.L Caragiale' din Bucureşti, a primit joi titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, în cadrul unei ceremonii organizate în sala istorică în care acum 100 de ani Sfatul Ţării a votat Unirea Basarabiei cu România.
13:00
Ofițerii de investigații a sectorului Râșcani din cadrul Direcție de Poliție mun. Chișinău, au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în or. Cricova, fiind suspectat de comiterea unui furt din magazin alimentar. Incidentul a fost declarat la poliție la data de 17 septembrie de către proprietarul magazinului care a depistat lipsa produselor alimentare. Imediat la fața locului sa deplasat grupul operativ pentru documentare și stabilirea circumstanțelor.
12:50
Ofițerii de investigații a sectorului Râșcani din cadrul Direcție de Poliție mun. Chișinău, au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în or. Cricova, fiind suspectat de comiterea unui furt din magazin alimentar. Incidentul a fost declarat la poliție la data de 17 septembrie de către proprietarul magazinului care a depistat lipsa produselor alimentare. Imediat la fața locului sa deplasat grupul operativ pentru documentare și stabilirea circumstanțelor.
Acum 12 ore
12:30
În cadrul unei acțiuni de sensibilizare a conducătorilor auto privind prevenirea accidentelor în traficul rutier și neadmiterea cazurilor de corupere activă, Serviciul protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI în comun cu Direcția inspectare efectiv (DIE) al IGP și Inspectoratul Național de Patrulare (INP), au desfășurat în mun. Chișinău, un complex de măsuri cu privire la prevenirea încălcărilor regulilor circulației rutieră, promovarea comportamentului corect în traficul rutier, combaterii corupţiei, precum și în vederea asigurării disciplinei de serviciu în rândurile angajaților MAI.
12:00
Alegerile bașcanului UTA Găgăuzia vor avea loc pe 19 mai 2019. O decizie în acest sens a fost aprobată vineri, 21 septembrie, de către Adunarea Populară, transmite IPN.
11:50
Conducerea Băncii Naționale a Moldovei (BNM), reprezentată de guvernatorul Sergiu Cioclea și vice-guvernatorul Cristina Harea au participat la cea de-a 40-a ședință a Clubului Guvernatorilor băncilor centrale din regiunea Balcanilor, Mării Negre și Asiei Centrale, care s-a desfăsurăt, în perioada 19-21 septembrie, la București sub patronajul guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.