Incredibil: Moldova a devansat România la importul de cartofi. Iată de unde sunt aduși

Sputnik, 12 iulie 2018 02:30

Republica Moldova ocupă primul loc în topul importatorilor de cartofi din Polonia, devansând România. Din cele 7,5 mii tone exportate de Polonia, Moldovei îi revin 4,5 mii tone.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
06:40
Implicațiile psihologice ale unui divorț generează cele mai dureroase experiențe umane. Cine depășește mai greu trauma despărțirii și ce rost are psihologia de cuplu înaintea deciziei privind divorțul, aflați din interviul realizat cu psihologul Cristina Costov
Acum 2 ore
05:40
De ce să purtăm noi bărbații barbă? Răspunsul este oferit de președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor din România, teologul Claudiu Bălan, care își spune tranșant punctul de vedere
Acum 4 ore
04:40
Iată câți bani vor fi alocați în 2018 pentru acordarea indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă și alte prestații de asigurări sociale.
Acum 6 ore
02:30
Părintle Calistrat explică de ce consideră că normalitatea în zilele noastre a ajuns o nebunie, iar toleranța este noțiunea folosită pentru a accepta ”toate relele”.
01:20
Una dintre cele mai longevive femei din SUA, care a depășit vârsta de 100 de ani, dezvăluie secretul vieții sale îndelungate.
Acum 8 ore
00:40
Polițiștii din Capitală solicită implicarea cetățenilor pentru identificarea unei femei din Capitală - iată ce a făcut aceasta într-o stație de troleibuz din strada Ion Creangă.
22 iulie 2018
23:30
Câteva mari companii din SUA încearcă să convingă congresmanii americani să renunțe la înăsprirea sancțiunilor împotriva Rusiei.
Acum 12 ore
22:40
A murit unul din cei mai îndrăgiți interpreți români ai anilor 80, cunoscut pentru piesa “Dragoste la prima vedere”.
21:30
Aspirina poate contribui la tratarea cancerului, au constatat cercetătorii americani. Totuși, ei menționează că până la recomandarea acestui preparat pentru administrare zilnică, sunt necesare un șir de studii.
20:30
Opinie: Abstinența sexuală până la căsătorie – soluția împotriva avorturilor, sarcinilor întâmplătoare și bolilor sexual transmisibile.
19:00
Care este, de fapt, rolul bărbatului într-o relație?
18:30
Un bărbat a furat o bicicletă din fața uni săli de sport din Capitală.
Acum 24 ore
17:40
Deputatul Ion Balan a vorbit despre dificultățile la comercializarea producției agricole în special a cerealelor.
16:40
O vedetă cunoscută în Republica Moldova, dar și peste Prut a fost jefuită în Grecia.
15:40
O turistă din Noua Zeelandă a avut parte de o moarte stupidă. Aflată în vacanţă pe o plajă faimoasă din Caraibe, ea a fost omorâtă de suflul puternic al unui avion care decola.
15:30
Poeții au datoria de a-și educa publicul, iar Zina Bivol reușește să facă acest lucru. Scrie de când era copil, prima sa întâlnire cu poezia fiind pe băncile școlii.
15:10
Polițiștii din Capitală solicită implicarea cetățenilor pentru identificarea unei femei din Capitală - iată ce a făcut aceasta într-o stație de troleibuz din strada Ion Creangă.
14:50
Lucrările de renovare a vamei Palanca vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2018.
13:40
Are doar 11 ani și se mândrește cu o mulțime de premii de la marile concursuri internaționale de muzică. Este vorba de Andreea Emira Rață, fata care în acest an a reprezentat Moldova la concursul „Slaveanskii Bazar", categoria junior.
12:50
O femeie i-a furat unui tânăr cu dizabilități bastonul cu care se deplasa. Totul s-a întâmplat într-o stație.
11:50
Savanții chinezi au numit produsele care prelungesc viața omului.
11:40
Salvatorii au scos dintr-o mașină avariată o femeie care avea piciorul fracturat.
10:20
Fermierii din Bulgaria au pierdut sute de animale din cauza pestei ovine.
09:30
Claudia Șerșun a activat timp de 18 ani în calitate de Șef al Direcției Cultură în mai multe raioane din țară. Ea este o promotoare activă a culturii, valorilor naționale și ale tradițiilor culturale moldovenești
08:10
Mii de elevi din țara noastră vor beneficia de cursuri unde vor învăța cum să-și controleze emoțiile.
Ieri
06:40
Zahărul se găsește, în mod natural, în aproape toate alimentele pe care le consumăm zilnic: de la pâine și cereale, până la ceapă și usturoi. În aceste condiții, pentru a urma tendința globală de ”harm reduction”, adică reducerea riscurilor pentru sănătate, medicii ne recomandă să alegem cu atenție produsele.
05:50
Potrivit Biroului Național de Statistică, în primul trimestru din acest an s-au înregistrat peste 48,3 mii de moldoveni șomeri.
04:40
Descoperirea savanților americani pune la îndoială afirmația precum că „sexul nu are vârstă”.
03:40
Miss Moldova 2017 se află în vacanță în Turcia.
01:40
Dreptul la pensionarea anticipată în Moldova ar putea fi din nou valabil în Moldova. Ce se discută în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.