Incredibil: Moldova a devansat România la importul de cartofi. Iată de unde sunt aduși

Sputnik, 12 iulie 2018 02:30

Republica Moldova ocupă primul loc în topul importatorilor de cartofi din Polonia, devansând România. Din cele 7,5 mii tone exportate de Polonia, Moldovei îi revin 4,5 mii tone.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
15:00
Directorul Institutului Național de Cercetări Economice, Alexandru Stratan, a declarat pentru Sputnik Moldova că "Forumul economic moldo-rus este o primă reușită în încercarea noastră de a redresa relațiile comerciale dintre Republica Moldova și Federația Rusă.
Acum o oră
14:40
Procuratura anticorupție conduce urmărirea penală în privința a cinci profesori de la Centrul de Excelență în Energetică și Electronică din Chișinău.
Acum 2 ore
14:10
Moldova ar putea beneficia anual de investiții în valoare de un miliard de dolari.
13:40
Avionul militar IL-20 a fost doborât de o rachetă a complexului C-200 15 militari ruși și-au pierdut viața.
Acum 4 ore
13:10
Ce a declarat Andrei Nazarov, copreședintele Asociației „Delovaia Rossia” și al comitetului organizatoric al Forumului Economic Moldo-Rus despre beneficiile pe care le va avea economia moldovenească în urma acestui eveniment.
12:50
Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din Moldova, Alexandru Juraveli, a declarat pentru Sputnik Moldova că "Forumul economic moldo-rus", care se desfășoară în aceste zile la Chișinău, este un eveniment important pentru Republica Moldova, inclusiv pentru operatorii turistici din ambele țări.
12:40
De la combine pentru recoltarea strugurilor la produse cosmetice din ingrediente naturale produse în Republica Moldova.
12:10
Vineri presa internațională a anunțat decesul liderului vietnamez.
11:50
Summitul de două zile de la Salzburg s-a încheiat, iar liderii UE nu au reușit să facă progrese în negocierile privind Brexit, ambele părți rămânând mai încăpățânate ca niciodată.
11:40
Oamenii de afaceri din țara noastră au așteptări mari de la Forumul Moldo-Rus care se desfășoară astăzi în Capitală.
Acum 6 ore
11:10
Principalul eveniment economic al anului: la Chișinău are loc primul Forum Economic Moldo-Rus. Ce așteptări au participanții.
11:00
Pe liniile de microbuz din capitală circulă vehicule care au defecte tehnice ale sistemului de frânare sau ale mecanismului de direcție, ale dispozitivelor de iluminare și ori semnalizare. Situația este la fel și în cazul autoturismelor care prestează servicii taxi.
10:10
Din 2021, serviciul militar în Republica Moldova nu va mai fi obligatoriu.
09:40
Margarita Polonik, conducătorul Asociației Turismului Cultural-Gastronomic din Federația Rusă, a povestit cât de atractive sunt destinațiile turistice din Moldova pentru locuitorii Rusiei.
09:40
Astăzi, a doua de zi în care se desfășoară Forumul Economic Moldo-Rus, lucrările se vor desfășura în cadrul a șapte grupuri de lucru.
Acum 8 ore
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
08:20
Silicon Valley în Moldova. Reprezentantul asociației "Delovaia Rossia" Denis Gudkov consideră că în țara noastră există condiții prielnice pentru dezvoltarea sectorului IT.
07:40
Vineri creștinii sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mică, acesta fiind primul praznic împărătesc din anul nou bisericesc. Află semnificația numelui Maria și care sunt obiceiurile populare.
Acum 12 ore
06:40
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a tras dintr-un nou model de armă al concernului Kalașnikov.
05:40
Criza financiară globală din 2008 s-a creat imediat după falimentul uneia dintre cele mari și vechi bănci de investiții din SUA - Lehman Brothers.
04:50
Specialiștii Organizației Mondiale a Sănătății au numit infecția care răpește cel mai mare număr de vieți omenești.
02:30
Sandra Izbașa, una din cele mai frumoase femei din gimnastica română și din forțele armate ale României, va juca într-un film de acțiune.
Acum 24 ore
01:30
Această blondă i-a șocat pe toți din parcare prin felul în care a închis portbagajul mașinii sale.
00:20
Familia Catherinei de Caraman are origini aristocratice franceze și s-a destrămat după Primul Război Mondial. Rudele s-au regăsit abia în 2016, când micuța pianistă a obținut locul II la Concursul Internațional de Pian din Paris.
20 septembrie 2018
23:40
Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a acuzat Organizația Națiunilor Unite de răspândirea minciunilor despre politica de migrație a țării sale, spunând că Ungaria nu va permite niciodată "unui migrant ilegal" să intre pe teritoriul său.
22:40
Noile arme rusești sunt superioare oricăror modele analoage străine, a declarat liderul de la Kremlin.
22:00
Mai multe persoane au murit după ce au inhalat gaz toxic eliminat în urma fermentării vinului.
21:20
De Ziua Aviației Civile din Moldova, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău au fost sărbătoriți veteranii aviației din Republica Moldova.
20:50
Premierul le-a mulțumit experților pentru discuții constructive și atitudine obiectivă, reiterând importanța Acordului cu FMI pentru Republica Moldova.
20:20
Facebook se transformă într-un instrument de cenzură al serviciilor secrete americane, consideră purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.