După nuntă, soțul a obligat-o pe o moldoveancă să se prostitueze

Sputnik, 12 iulie 2018 01:40

Prostituție în familie, soțul pe post de proxenet, iar soția – prostituată, cine a întrerupt ”afacerea” și unde s-a întâmplat totul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
21:00
În sudul țării urmează să fie construit un apeduct care va aproviziona cu apă locuitorii orașului Vulcănești, dar și pe cei ai satelor din raion. Anunțul a fost făcut de către viceguvernatorul autonomiei Găgăuze, Vadim Ceban, în cadrul emisiunii „Kilometrul 0", de la Sputnik Moldova.
20:50
Polițiștii de Frontieră au descoperit că un bărbat a vrut să treacă frontiera cu carnetul de șofer fals.
Acum o oră
20:30
Vladimir Putin a amintit despre intervențiile miliardarului american George Soros, subliniind că acesta nu reprezintă poziția Statelor Unite.
Acum 2 ore
20:20
Vladimir Putin și Donald Trump au discutat despre respectarea tratatelor de lichidare a rachetelor balistice.
20:10
Serviciile speciale din SUA și Rusia vor continuă să întrețină relațiile din domeniul combaterii terorismului.
20:00
Fiind de acord că dialogul între părți trece printr-o perioadă dificilă, liderul rus a arătat că fenomenul, în multe privințe, are un caracter indus.
20:00
Aceste oficii prestează servicii de înregistrare și evidență a populației, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora.
19:50
Sinopticienii anunță că mâine raioanele din nordul și centrul țării vor fi cuprinse de ploi cu descărcări electrice.
19:30
Astăzi s-a desfăşurat summitul Putin-Trump la Helsinki, cei doi lideri având o întrevedere tete-a-tete, apoi un prânz în format lărgit, după care au susţinut o conferinţă de presă comună.
19:30
Trump și Putin au convenit asupra înființării unui grup comun care va include cele mai reprezentative personalități ale mediilor de afaceri american și rus.
19:30
Gurmanzii și iubitorii de muzică și voie bună s-au putut delecta cu plăcinte, sarmale, vin, muzică și voie bună.
Acum 4 ore
19:20
Opiniile celor doi lideri despre summitul de azi au fost foarte asemănătoare.
19:00
Negocierile în cadrul summitului ruso-american au continuat într-un format extins la o cină de lucru, după două ore de negocieri între Putin și Trump.
18:40
Încă un membru al familiei care vineri s-a intoxicat cu ciuperci a decedat. Informația a fost confirmată de medicii de la Institutul Mamei și Copilului.
18:10
Duminică, 15 iulie, amatorii de bucate tradiționale au participat la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Bucatelor Tradiționale "La vatra plăcintelor". Cele mai iscusite gospodine au impresionat vizitatorii cu plăcinte făcute după rețete strămoșești, sarmale și multe alte bunătăți.
17:30
Un accident teribil a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, pe șoseaua Chișinău-Leușeni, chiar la intersecția cu drumul local spre direcția Nisporeni.
Acum 6 ore
17:10
Este pentru prima dată când liderul de la Kremlin folosește automobilul de lux ”Kortej” în afara hotarelor Rusiei. După ce a coborât din avionul care a aterizat la Helsinki, Vladimir Putin, a urcat în limuzina de rusească și s-a îndreptat către Palatul Prezidențial din Helsinki.
16:50
Absolvenții liceelor din țară pot de astăzi să se înscrie pentru a studia în universitățile din Moldova.
16:20
Președintele Igor Dodon a dezvăluit mai multe detalii din discuția purtată cu reprezentantul special al președintelui Vladimir Putin pentru Moldova, Dmitri Kozak.
15:50
Deputații moldoveni au aprobat proiectul de modificare a Codului Penal al Republicii Moldova. Astfel, determinarea sau înlesnirea suicidului unei persoane va fi pedepsită cu până la 12 ani de pușcărie.
Acum 8 ore
15:20
Președintele Federației Ruse și liderul de la Casa Albă au făcut primele declarații în fața jurnaliștilor.
14:50
Conducătorul auto nu a observat tânăra care mergea pe bicicletă, pe un drum prost iluminat.
14:00
Salvatorii au intervenit într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei pentru a scoate din locuință un copil lăsat de părinți fără supraveghere.
13:30
BNM propune noi reguli de efectuare a operațiunilor valutare pentru persoanele fizice și juridice rezidente.
Acum 12 ore
13:00
Fostul premier Vladimir Filat, condamnat la 9 ani de închisoare pentru corupție, a anunțat într-o postare pe Facebook că s-a despărțit de foștii săi avocați iar Victor Munteanu este cel care-l va reprezenta de acum încolo în instanță.
12:40
În această dimineață, o mașină a ajuns cu roțile în sus la intersecția străzilor Toma Ciorba și Mitropolit Dosoftei.
12:00
Urlete, înjurături, pumni și picioare - toată această mizerie se întâmplă întru-n troleibuz de linie din Capitală.
11:10
Chiar înaintea summitului cu Vladimir Putin la Helsinki, Donald Trump a pus relatiile proaste dintre Washington si Moscova pe seama "stupidității Statelor Unite" si "vânătorii de vrăjitoare" dirijată de FBI, care investighează o pretinsă ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016.
10:10
Președintele american Donald Trump și președintele rus Vladimir Putin se vor întâlni luni, la Helsinki, la ora locală 13:20, discuțiile urmând să dureze o oră și jumătate, potrivit programului publicat de Casa Albă.
09:20
Biroul asociat de avocați, condus de Igor Popa, nu va mai apăra în instanță interesele fostului premier Vladimir Filat, condamnat la 9 ani de puşcărie pentru trafic de influenţă şi corupere pasivă.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.