Un investitor străin anunță concurs pentru mai multe posturi vacante

Edufin.md, 12 iunie 2018 09:00

Compania germană „Fritzmeier Group”, rezidentă a Zonei Economice Libere ”Bălți”, cu o experiență vastă, de aproape un secol, în domeniul prelucrării metalului, angajează pentru deschiderea unui punct de producere în mun. Cahul: maiștri sudură; maiștri prelucrări mecanice; ingineri mecanici. Compania este specializată în producerea de cabine, soluții și structuri de placare pentru industria vehiculelor și … Articolul Un investitor străin anunță concurs pentru mai multe posturi vacante apare prima dată în edufin.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Edufin.md

Mai mult de 2 zile în urmă
11:00
Procurorii Parchetului General din România au descins în joi dimineaţă la sediul Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (FNGCIMM), într-un dosar în care sunt efectuate 23 de percheziții, transmite Digi 24. Mai mulți angajați ai instituției sunt bănuiți că ar fi primit bani de la mai multe persoane ca să le analizeze … Articolul Percheziții în România în legătură cu programul Prima Casă apare prima dată în EDUFIN.MD.
10:30
Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru ocuparea mai multor funcții publice vacante. Termenul de depunere a documentelor pentru participare la concurs este 31 iulie 2018, ora 16:00. Printre joburile disponibile în cadrul subdiviziunilor Ministerului se numără: Consultant superior – Serviciul analiză și risc din cadrul Direcţiei datorii publice; Șef – Serviciul politici de reglementare a achizițiilor … Articolul Locuri de muncă vacante la Ministerul Finanțelor! Vezi joburile disponibile! apare prima dată în EDUFIN.MD.
09:50
Centrul Analitic Independent Expert-Grup organizează joi, 26 iulie 2018, cu începere de la ora 10:00, în sala de conferință a hotelului „Jolly Alon”, mun. Chișinău, strada Maria Cibotari, nr. 37, masa rotundă „Monitorul financiar #7: Analiza principalelor reforme din sectorul financiar în perioada octombrie 2017 – iulie 2018”. Evenimentul își propune să aducă în discuție procesul de … Articolul Participă la eveniment: „Monitorul financiar #7: Analiza principalelor reforme din sectorul financiar” apare prima dată în EDUFIN.MD.
09:30
Recent, Guvernul a operat noi modificări la legea achizițiilor publice în conformitate cu angajamentele pe care le are Republica Moldova față de Uniunea Europeană odată cu ratificarea Acordului de Asociere între Republica Moldova si UE. Amendamentele, însă nu sunt ocolite de riscurile de corupție. Este opinia exprimată de economista IDIS Viitorul, Diana Enachi în cadrul … Articolul Noile amendamente la legea achizițiilor sunt binevenite, dar cu riscuri de corupție apare prima dată în EDUFIN.MD.
18 iulie 2018
16:20
Datele statistice atestă o serie de inegalități structurale, între populația din mediul rural și urban, care se adâncește în ultimii ani. Decalajele mari de trari se referă în general la indicatori de creștere economica, accesul la servicii și infrastructură, depopularea intensă a localităților, dar și numeroși factori de ordin tehnico-economici, fizico-naturali, de mediu, contribuind la … Articolul IDIS Viitorul: Lipsa de politici în zonele defavorizate crează sărăcie extremă și subdezvoltare apare prima dată în EDUFIN.MD.
17 iulie 2018
16:00
În premieră pentru sectorul bancar din Republica Moldova, Mobiasbancă extinde principiul de informare a acționarilor Băncii prin pagina sa web. Scopul lansării noii platforme este de a îmbunătăți procesul de dezvăluire a informațiilor atât până, cât și după desfășurarea adunării generale a acționarilor, în conformitate cu cele mai bune practici de guvernanță corporativă, a celor … Articolul Acționarii Mobiasbancă au acces online la informații apare prima dată în EDUFIN.MD.
09:40
Banca Națională a Moldovei (BNM) informează pe pagina oficială că Comitetul executiv al BNM a decis prelungirea cu trei luni a termenului de vânzare a acțiunilor nou-emise de către Moldindconbank, ca pachet unic în mărime de 63.89 la sută din capitalul social al băncii. Concomitent, Comitetul executiv al BNM a decis prelungirea perioadei de desemnare … Articolul BNM a decis prelungirea termenului de vânzare a acțiunilor Moldindconbank apare prima dată în EDUFIN.MD.
16 iulie 2018
10:00
Știi cât de simplu e să devii investitor, să cumperi și să vinzi acțiuni ale companiilor listate la Bursa de Valori București (BVB)? Îți arătăm imediat, cu exemple concrete. Bonus: mai dărâmăm un mit. Se spune că la bursă există două tipuri de investitori, cei cu experiență și cei cu bani. Mitul spune că la … Articolul (video) Cum să cumperi și să vinzi acțiuni la bursă apare prima dată în EDUFIN.MD.
13 iulie 2018
09:30
Petroliștii în luna iulie au dreptul la un adaus la prețul carburanților de max. 4 lei/litru cea ce este cu 0,5 lei mai puțin decât media din ultimii doi ani, scrie pe blogul său economistul IDIS Viitorul, Veaceslav Ioniță. Prețul la petrol pe piața internațională continuă să crească. Astfel, în primele 12 zile din luna … Articolul Veniturile petroliștilor puse în țarc prin deciziile instanțelor de judecată apare prima dată în EDUFIN.MD.
11 iulie 2018
09:50
Ghișeul unic de raportare electronică este platforma care oferă posibilitatea de raportare centralizată către mai multe instituții publice. Astfel, contribuabili pot accesa pagina web — www.raportare.gov.md, pentru a face cunoștință cu noul portal și a se familiariza cu toate funcționalitățile acestuia. Persoanele care dețin deja conturi de utilizator în cadrul serviciului „Declarație electronică” pe portalul www.servicii.fisc.md, vor avea acces … Articolul (video) Cum funcționează ghișeul unic de raportare electronică apare prima dată în EDUFIN.MD.
09:50
Începând din 2 iulie şi până pe 10 septembrie, Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA) anunță ca va recepționa cererile de subvenționare, aferente plăților în avans pentru anul 2018, destinate tinerilor și femeilor fermieri ce doresc să-și lanseze o afacere în sectorul agricol. Subvențiile în avans vor fi acordate în baza proiectelor investiționale … Articolul AIPA a dat startul recepționării cererilor pentru subvențiile în avans apare prima dată în EDUFIN.MD.
10 iulie 2018
13:30
Tinerii cu vârsta între 18-35 ani din Republica Moldova, care vor să se lanseze în domeniul afacerilor, sunt invitați să aplice la Proiectul „Joint Opportunities in Business for Youth” (JOBS4Youth), gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM). JOBS4Youth este primul proiect destinat tinerilor din Republica Moldova și Ucraina care are ca … Articolul ODIMM invită tinerii să aplice la Proiectul JOBS4Youth apare prima dată în EDUFIN.MD.
09:40
În decursul următorului deceniu, bitcoin-ul și alte criptovalute vor deveni cele mai răspândite forme de plată pentru bunuri și servicii. Această concluzie a fost enunțată de un grup de cercetători de la Imperial College din Londra și platforma de investiții sociale eToro, în raportul publicat ”Criptovalutele: depășirea barierelor în calea încrederii și acceptării. Potrivit cercetătorilor, … Articolul Cercetare: Timp de 10 ani criptovalutele vor deveni o formă răspândită de plată apare prima dată în EDUFIN.MD.
08:50
Victoriabank, jucător de top pe piața bancară din Republica Moldova, oferă angajatorilor carduri pentru acordarea tichetelor de masă în format electronic, VB Lunch. Acest card de plată va permite achitarea produselor alimentare în unitățile comerciale sau de alimentație publică, care au parteneriat cu Victoriabank. Licența eliberată de către Camera de licențiere atestă faptul că Victoriabank … Articolul Victoriabank intră pe nișa tichetelor de masă electronice apare prima dată în EDUFIN.MD.
6 iulie 2018
11:01
Economia neobservată și corupția sunt strâns legate și se alimentează reciproc. Răspândirea corupției în instituțiile publice permite agenților economici să se eschiveze de la plata impozitelor și ulterior să scape de pedeapsă. În același timp, corupția este o barieră adițională pentru micii antreprenori din economia neobservată pentru a intra în câmpul legal. Astfel de relații … Articolul Expert-Grup: Economia neobservată și corupția sunt strâns legate și se alimentează reciproc apare prima dată în EDUFIN.MD.
10:50
Banca comercială Moldindconbank anunță pe pagina web despre expunerea spre vânzare a 3 173 751 de acţiuni proprii ordinare nominative de clasa I. Acest lucru are loc în conformitate cu prevederile art.52 alin.(3) din Legea nr.202 din 06.10.2017 privind activitatea băncilor şi art.11/1 din Legea nr.171 din 11.07.2012 privind piaţa de capital și în temeiul … Articolul Ne așteaptă o nouă tranzacție pe piața de capital. Acțiunile Moldindconbank sunt expuse la vânzare apare prima dată în EDUFIN.MD.
10:20
Potrivit prognozelor IDIS Viitorul de acum două luni, bugetul de stat va fi executat peste prognoză. Acest fapt se datorează în primul rând estimărilor pesimiste ale Ministerului Finanțelor la început de an. În luna mai am anticipat că granturile în acest an vor fi mult sub nivelul prognozat. Considerăm că ele vor atinge cota maximă … Articolul Costurile suspendării finanțării UE, suportate de cetățeni prin majorarea poverii fiscale apare prima dată în EDUFIN.MD.
5 iulie 2018
13:20
În 2018, Federația Rusă a ajuns pe poziția a patra în topul țărilor după destinația exporturilor din Republica Moldova, după România, Italia și Germania. Acest lucru relevă o schimbare de optică a companiilor moldovenești și deja în primele luni ale anului 2018 peste 25% din totalul exporturilor sunt direcționate spre România. În același timp livrările … Articolul Exporturile Moldovei în România le depășesc pe cele realizate în CSI apare prima dată în EDUFIN.MD.
11:40
Ziarul Financiar va organiza pe 12 iulie la Chişinău conferinţa „Republica Moldova – România. Investiţii, comerţ, finanţare”, prin care vrea să aducă la aceeaşi masă antreprenori, bancheri, economişti, manageri din România şi Republica Moldova pentru a găsi împreună cele mai bune idei pentru creşterea economică, dar şi dezvoltarea culturii antreprenoriale şi de business peste Prut. … Articolul Participă la conferinţa ”Republica Moldova – România. Investiţii, comerţ, finanţare” apare prima dată în EDUFIN.MD.
11:20
Moldova Agroindbank (MAIB) propune un program avantajos de creditare pentru achiziţionarea tehnicii, utilajelor agricole şi industriale produse în Belarus. Programul este inedit pentru piaţa Republicii Moldova, MAIB fiind unica bancă care a semnat un acord în acest sens cu Guvernul Republicii Belarus. Astfel, puteţi deveni proprietarul echipamentului tehnic sau vehiculelor de care aveţi nevoie, venind … Articolul Tehnica agricolă şi industrială devine mai accesibilă datorită ofertei Moldova-Agroindbank apare prima dată în EDUFIN.MD.
10:40
Principalele modificări la legea privind achizițiile publice au fost discutate pe 3 iulie 2018, la IDIS Viitorul, de către reprezentanții Ministerului de Finanțe, Agenția Achiziții Publice, Centrul Național Anticorupție, BERD, autoritățile contractante și companiile participante în procesul de achiziții publice. Discuțiile, cu cei circa 60 participanți, au avut loc în cadrul proiectului “Îmbunătățiri inovative în … Articolul Noi modificări la legea achizițiilor publice, dar problemele businessului și autorităților contractante rămân aceleași apare prima dată în EDUFIN.MD.
28 iunie 2018
09:30
Colegiul de Inginerie din Strășeni a fost creat pentru pregătirea specialiștilor și muncitorilor calificați pentru companiile rezidente în particular și pentru ramurile economiei naționale în general, utilizând metodele sistemului de instruire dual. Sistemul de instruire dual – reprezintă o îmbinare armonioasă între instruirea profesională practică şi pregătirea teoretică solidă, drept una dintre temeliile unei economii … Articolul Asigură-ţi viitorul! Aplică la Colegiul de Inginerie din Strășeni! apare prima dată în EDUFIN.MD.
27 iunie 2018
16:50
La sfârșitul lunii mai a anului 2018, principalii indicatori financiari și prudențiali ai băncilor comerciale continuă să înregistreze valori ridicate, atât la nivel agregat cât și, în cele mai multe cazuri și la nivel individual. Suficiența capitalului ponderat la risc rămâne la un nivel de peste 30% pe întreg sectorul bancar, oscilând în jurul valorii … Articolul Clasamentul performanței bancare în mai 2018 apare prima dată în EDUFIN.MD.
10:10
Ce faci atunci când nu te mai simți bine în postura de angajat? Ai două opțiuni: prima e să-ți reprimi frustrările și să continui pe același drum, iar a doua – iți dai demisia și iți deschizi propria afacere. Așa au făcut și soții Viorica și Sergiu Rumleanschi. Ambii cu studii economice, porneau în 2013 … Articolul Istorie de succes în cadrul PAC II: VIOSER Consulting apare prima dată în EDUFIN.MD.
09:40
Î.S. Centrul de Stat pentru Atestarea şi Omologarea Produselor de Uz Fitosanitar şi a Fertilizanţilor, S.A. Metalferos și Î.S. Fintehinform sunt întreprinderile de stat din Moldova cu cea mai bună performanță financiară​. La polul opus se situează I.S Air Moldova și S.A Moldovagaz. Aceasta este concluzia experților de la Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale … Articolul Topul companiilor de stat cu cea mai bună durabilitate financiară apare prima dată în EDUFIN.MD.
26 iunie 2018
10:20
Dacă analizăm evoluția pieții valutare din ultimii 15 ani observăm o sincronizare aproape perfectă a pieții cu ciclurile electorale. Și anume, înaintea alegerilor cu 2-3 ani are loc acumularea de surplusuri valutare pe piață, cea ce duce la aprecierea valutei, apoi în an electoral, 2009, 2010,2014 apare un deficit brusc de valută condiționat de retragerea … Articolul Ce efect vor avea alegerile din 2018 asupra cursului valutar și rezervelor BNM? apare prima dată în EDUFIN.MD.
25 iunie 2018
11:50
Tehnologia din industria financiară, fintech, se extinde rapid cu progresele sale aproape în timp real. Țări precum India au înregistrat o creștere cantitativă a tranzacțiilor digitale în anii precedenți. Multe start-up-uri fintech au introdus soluții inovatoare care vizează segmentul nebancar cu portofele digitale. Experții consideră că start-up-urile prezentate în inforgraficul de mai jos vor avea … Articolul Top 25 start-up-uri fintech în anul 2018 apare prima dată în EDUFIN.MD.
11:40
E demonstrat lucru, succesul și norocul nu-i iubește pe cei leneși, nu-i agreează pe cei care caută în permanență scuze în loc de soluții. Iar o mare parte din tinerii din țară cam asta fac: se vaietă că în Moldova nu există posibilități de dezvoltare. Nu e și cazul lui Nicanor Negru din satul Costești, … Articolul Istorie de succes în cadrul PAC II: Regina Naturii apare prima dată în EDUFIN.MD.
09:40
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) se află în trendul utilizării tehnologiilor informaționale moderne, iar cu suportul Băncii Mondiale lansează softul Guarantee Management System (GMS) pentru emiterea, monitorizarea și executarea garanțiilor financiare. GMS permite gestiunea mai eficientă a garanțiilor financiare de stat prin interacțiunea online cu instituțiile bancare partenere și solicitanții de … Articolul ODIMM utilizează tehnologii informaționale moderne pentru emiterea garanțiilor financiare apare prima dată în EDUFIN.MD.
22 iunie 2018
12:30
Statul semnează antecontractului privind vânzarea acțiunilor Moldova-Agroindbank Articolul (live) Statul semnează antecontractul privind vânzarea acțiunilor Moldova-Agroindbank apare prima dată în EDUFIN.MD.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.