Lotul Croației pentru mondial

Jurnal TV, 22 mai 2018 21:20

Selecţionerul echipei naţionale a Croaţiei, Zlatko Dalic, a renunţat la opt jucători din lotul preliminar format din 32 de jucători, pentru Cupa Mondială din Rusia, urmând să mai elimine încă un fotbalist până pe 4 iunie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 5 minute
20:30
„Noi am venit aici acum pentru a nu deveni robi în viitor”, „validarea alegerilor este necesară pentru a păstra democrația”, iar „autoritățile ar trebui să demareze construcția unei pușcării spațioase”. Sunt doar câteva dintre tezele desprinse din discursurile ce au răsunat ieri în Piața Marii Adunări Naționale. Andrei Năstase și Maia Sandu le-au mulțumit manifestanților pentru că au venit, iar cei prezenți sunt convinși că singura modalitate de luptă e protestul non-stop. Atitudine au avut și câțiva pici, însoțiți de mamele lor.
Acum 15 minute
20:20
Mai mulți oameni au decis să stea și noaptea în fața Parlamentului, pentru a continua protestul început ziua, în centrul Chișinăului. Manifestanții nocturni s-au bucurat de bunăvoința altor cetățeni, care le-au adus mâncare caldă.
Acum 30 minute
20:10
Sute de enoriași au pichetat sâmbătă Catedrala Mitropolitană, protestând faţă de o decizie a mitropolitului Vladimir de a-l înlătura de la slujbe pe Maxim Melinti, parohul bisericii din Ghidighici. Potrivit Mitropoliei, Melinti ar fi promovat și încurajat minoritățile sexuale. Enoriaşii consideră că decizia a fost luată în grăbă.
20:10
Actuala guvernare s-a menținut doar pentru că a mințit, s-a folosit de ideea integrării europene și i-a dezbinat pe unioniști! Este convingerea istoricului Octavian Țăcu, exprimată în cadrul protestelor de la Curtea Supremă de Justiţie. 
20:10
Situația din Chișinău este tensionată, în aceste zile, de prezența masivă a poliției, care a fost dislocată încă de duminică în curtea Guvernului, în spatele Parlamentului, în perimetrul blocului în care stă Vladimir Plahotniuc și la sediul PD. Un efectiv impunător a fost adus astăzi la Curtea Supremă de Justiție. Autoritățile ezită să ne spună câți poliţilşti şi mascaţi au fost mobilizaţi pe străzile capitalei.
Acum o oră
20:01
Guvernarea încearcă să diminueze amploarea protestului de ieri, din centrul Chișinăului. Deși numărul impresionant de participanți este confirmat și de imagini, televiziunile controlate de către Vladimir Plahotniuc au prezentat cifre eronate, iniţial vorbind despre o mie de protestatari, iar apoi - despre trei mii. Reacția primarului ales Andrei Năstase a fost una: prin astfel de informații se aduce o ofensă întregii țări, dar în primul rând tuturor oamenilor care au ieșit în stradă.
20:01
Luptătorului de K1 Aurel Ignat i-a fost prelungit arestul preventiv pentru alte 30 de zile. Avocatul acestuia a cerut arest la domiciliu, însă instanța a acceptat demersul procurorului. Aurel Ignat a fost escortat la judecătorie, însă nu și în fața instanței. El a depus o cerere în care ar fi scris că nu se simte bine.
Acum 4 ore
18:01
prezenta de Vasile Luchianu
17:30
Un şofer de 20 de ani și pasagerul său, un adolescent de 13 ani, au ajuns la spital cu traumatisme după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac.
17:30
Piața Marii Adunări Naționale din Chişinău a fost neîncăpătoare ieri după ce locuitori din întreaga republică au ieșit în stradă să-și revendice drepturile. Oamenii au protestat faţă de invalidarea alegerilor locale noi din capitală și au votat o rezoluție în acest sens. „Suntem furați, umiliți și desconsiderați”, au afirmat manifestanții.
17:20
Curtea Supremă de Justiție urmează să se pronunțe astăzi asupra rezultatelor alegerilor locale noi din capitală. În același timp, la CSJ, continuă protestul față de invalidarea scrutinului de către Judecătoria Chișinău, sediul Centru, și Curtea de Apel a capitalei.
17:20
Intoxicaţie în masă într-o tabără din Taraclia. În doar două zile de weekend, 29 de copii au ajuns la spitalul raional, se arată într-un comunicat al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. Reprezentanţii instituţiei medicale ne-au spus însă că au fost internaţi 33 de copii care au între șapte și 15 ani, dar patru au fost luaţi acasă deja.
17:20
Klaus Iohannis candidează pentru un nou mandat de președinte al României. Anunțul a fost făcut la Sibiu, liderul la Cotroceni dând astfel startul oficial al campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2019.
17:20
Un bărbat a suferit o comoție cerebrală ușoară, iar motocicleta pe care o conducea a fost grav avariată în urma ciocnirii cu un automobil parcat pe marginea drumului.
16:40
Recep Tayyip Erdogan va fi la șefia Turciei încă cinci ani. Mai mult, el va avea puteri sporite. Se întâmplă în urma alegerilor generale anticipate, care s-au desfășurat ieri în această țară. După numărarea a 98 la sută din buletine, Erdogan a obținut peste 50 la sută din voturi. Opoziția spune însă că rezultatul a fost manipulat.
Acum 6 ore
16:30
Diaspora au fost ieri alături de manifestanții de la Chișinău. Sute de moldoveni din 23 de oraşe europene, dar şi din Statele Unite ale Amercii, au protestat față de invalidarea alegerilor din 3 iunie în diverse colțuri ale lumii - de la Bucureşti, Varşovia sau Milano, până la Berlin, Londra, Bruxelles, Dublin și Boston. Revoltați, oamenii au scandat lozinci împotriva tandemului Plahotniuc-Dodon.
15:30
Guvernarea încearcă să diminueze amploarea protestului de ieri, din centrul Chișinăului. Deși numărul impresionant de participanți este confirmat și de imagini, televiziunile controlate de către Vladimir Plahotniuc au prezentat cifre eronate, iniţial vorbind despre o mie de protestatari, iar apoi - despre trei mii. Reacția primarului ales Andrei Năstase a fost una: prin astfel de informații se aduce o ofensă întregii țări, dar în primul rând tuturor oamenilor care au ieșit în stradă.
14:40
Liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, nu renunță la funcțiile sale. El a declarat că va merge până la capăt, alături de colegii săi de partid. Aceștia din urmă au decis să-l sprijine, chiar dacă el se confruntă cu un șir de probleme penale. Dar nu toți împart aceeași părere și insistă că Dragnea trebuie să plece de la guvernare.
Acum 8 ore
14:10
Zeci de mii de români continuă să denunțe într-un glas, pentru a șasea zi la rând, încercările puterii de a modifica legile justiției. Atât la București, cât și în multe alte orașe ale țării, oamenii au cerut demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, dar și a întregii guvernări. Manifestanții spun că vor lupta până la capăt.
13:50
Manipularea cu cifre lansată de autorități și holdingurile media oligarhice din Republica Moldova, în legătură cu protestul de ieri, este o ofensă adusă întregii țări.
12:50
Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a tamponat violent într-un copac. Accidentul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de ieri, la intrarea în satul Ruseștii Noi, raionul Ialoveni.
Acum 12 ore
11:50
Piața Marii Adunări Naționale a fost ieri neîncăpătoare pentru mulțimea adunată la protestul față de anularea alegerilor din 3 iunie.
10:20
Natura este o sursă inepuizabilă de inspiraţie. Florile, frunzele, elementele vegetale şi paleta de nuanţe vibrante a florei pământului îi inspiră sezon de sezon pe designeri să creeze piese vestimentare feminine cu texturi delicate şi croieli romantice. În acest an, putem remarca imprimeurile florale "aglomerate", care ocupă aproape în totalitate piesele vestimentare, dar şi cele florale 3D.
10:20
Caldura ne determină, la modul direct, să căutăm orice metodă de a ne răcori eficient. Iată de ce piscinele, bazinurile acvatice, râurile şi lacurile sunt luate cu asalt de moldoveni.
10:00
Lucia Nicora - antrenoare Kangoo JumpsDiana Lungu - antrenoare Kangoo Jumps
10:00
Top 6 locuri impresionante de pe terra
10:00
Republica Moldova s-a clasat pe locul cinci la Campionatul Mondial de Dans organizat recent în Croația. Dansatorii noștri, din 7 școli din întreaga țară, au fost fruntași la majoritatea probelor și s-au întors acasă cu peste 30 de cupe.
10:00
Cu toate că designerii internaţionali propun din ce în ce mai multe culori în ţinutele moderne, unii bărbaţi încă mai realizează greşeli atunci când vine vorba de asortarea nuanţelor. Moda bărbătească nu este departe de culorile aprinse sau nuanțele speciale.
09:50
Canicula este principalul factor declanşator al dezechilibrelor din organism şi, dacă nu sunt luate măsuri rapid, aceasta poate avea efecte grave asupra sănătăţii noastre.
09:50
prezentat de Vasile Luchianu
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.