Casa Regală: Meghan Markle va fi condusă la altar de către Prințul Charles

UNIMEDIA, 18 mai 2018 12:50

Palatul Kensington a anunțat că Meghan Markle va fi condusă la altar de către Prințul Charles, tatăl viitorul său soț, Prințul Harry, transmite Bloomberg.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
13:50
Provocarea candidatului PSRM, Ion Ceban, și astăzi a fost trecută cu vederea de contracandidatul său Andrei Năstase. În schimb, acesta a avut ocazia să primească întrebări nu doar de la toți doritorii prezenți la dezbateri dar și de la jurnalistul Gheorghe Gonța care a menționat că nu putea rata o așa ocazie, motivând că „socialistul se simte prea lejer și comod pe cont propriu”.
13:50
Achitat de Judecătoria Hînceşti pentru contrabandă cu bani în proporţii deosebit de mari, intermediarul din „dosarul Gorbunţov”, a fost condamnat, ieri, de Curtea de Apel Chişinău, la 4 ani închisoare, cu executare, acesta fiind anunţat în căutare internaţională.
13:50
Poliţia din Vatican a închis miercuri zona Bazilicii Sfântul Petru în urma unei alerte cu bombă la o bancă din apropiere, informează presa internaţională.
13:50
Să încalci regulile de circulaţie pe străzile Chişinăului nu este o problemă pentru unii şoferi, care s-au obişnuit să facă deja asta când au nevoie. Printre aceştia se numără şi conducătorul unui Subaru Outback.
Acum 15 minute
13:40
Provocarea candidatului PSRM, Ion Ceban și a astăzi a fost trecută cu vederea de contracandidatul său Andrei Năstase. În schimb acesta a avut ocazia să primească întrebări nu doar de la toți doritorii prezenți la dezbateri dar și de la jurnalistul Gheorghe Gonța care a menționat că nu putea rata o așa ocazie, motivând că socialistul se simte prea lejer și comod pe cont propriu.
13:40
Un tânăr de 27 de ani, găsit spânzurat în apropiere de Colegiul de Medicină din Cahul. Descoperirea a avut loc ieri în jurul orei 20:30.
13:40
Achitat de Judecătoria Hînceşti pentru contrabandă cu bani în proporţii deosebit de mari, intermediarul din „dosarul Gorbunţov”, a fost condamnat, ieri, de Curtea de Apel Chişinău, la 4 ani închisoare, cu executare, acesta fiind anunţat în căutare internaţională.
Acum o oră
13:20
Deputatul din fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Vasile Bolea, afirmă că dacă lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, ar fi ajuns președintă de țară după alegerile din 2016, ar fi adus în RM 30 de mii de sirieni. Declarațiile au fost făcute aseară în cadrul emisiunii Politica cu Natalia Morari de la TV8.
13:20
În cadrul dezbaterii de astăzi de la Arcul de Triumf din centrul capitalei, candidatul PSRM, Ion Ceban, care este și inițiatorul dezbaterii, a declarat că imediat ce va intra în funția de primar general al Chișinăului îl va elibera din funcție pe viceprimarul, Nistor Grozavu. Socialistul a subliniat faptul că Grozavu este sub urmărire penală, iar Ruslan Codreanu se află ilegal în funcție.
13:10
"E devreme să ne învârtim în jurul Arcului de Triumf. Acum e timpul de muncit, nu de triumfat. [...] N-am să intru în jocul lor de saltimbanci sau circari", a spus Andrei Năstase, întrebat de ce nu participă la dezbaterile organizate de contracandidatul Ion Ceban, în fața Arcului de Triumf din capitală
13:01
Blocul situat în centrul Chișinăului unde se află și cinematograful Patria a fost scos în vânzare cu 80 de milioane de lei. Anunțul a fost plasat pe un sait de vânzări și cumpărări.
Acum 2 ore
12:50
Potrivit lui Andrei Năstase, în capitală se află 25 de bariere auto instalate ilegale în cartierele de elită. "După ce au furat țara, hoții au nevoie de liniște", a declarat Andrei Năstase.Candidatul pentru funcția de primar al capitalei a susținut o conferință de presă pe strada Bulgară, unde existp o astfel de barieră, care potrivit lui Năstase, ar fi instalată în beneficiul lui Vlad Plahotniuc.
12:50
Arsenal Londra are un nou antrenor. Gruparea de pe Emirates Stadium a bătut palma cu spaniolul Unai Emery. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a fost în ultimii doi ani antrenorul formației Paris Saint Germain.
12:50
Politicianul Ion Sturza s-a arătat deranjat de mesajul primarului Orhei, Ilan Șor, transmis liderei PAS, Maia Sandu după ce aceasta a depus la Judecătoria Orhei o contestație în care cere anularea alegerilor din localitatea Jora Mijloc, a cărei câștigătoare a fost vicepreședintele Partidului Șor, Marina Tauber. Potrivit fostului prim-minsitru al Republicii Moldova, prin mesajul lui Ilan Șor, a umilit-o pe Maia Sandu.
12:40
Un grup de bărbați, în frunte cu preotul Ghenadie Văluță, au susținut o conferință de presă în care au vorbit despre incidentele de la Marșul „Fără Frică de Iubire”, din 19 mai, unde mai mulți contramanifestanți violenți au fost bruscați și evacuați de polițiști. Printr-o adresare publică, aceștia solicită Guvernului, Parlamentului și Ministerului Afacerilor Interne să identifice „polițiștii agresori” și să-i tragă la răspundere. 
12:40
Încă un partid și-a anunțat susținerea pentru Andrei Năstase pentru turul II al alegerilor locale din capitală. Este vorba de Partidul Popular, care în primul tur a fost reprezentat de Maxim Braila.
12:30
În timp ce este așteptat la dezbateri de către contracandidatul Ion Ceban, Andrei Năstase organizează propria conferință de presă.
12:30
Acțiune de susținere a lui Ilan Șor la Cahul în timpul ședinței de judecată. Zeci de oameni, inarmați cu pancarte, au venit în ograda Curții de Apel și îl aclamă, se vede într-un live postat pe o rețea de socializare chiar de primarul de Orhei.
12:30
KIA Motors a dezvăluit astăzi crossoverul actualizat Sportage, introducând pe modelul global şi bestseller în Europa o serie de îmbunătățiri.Designul exterior a fost actualizat, dispune de un habitaclu cu tehnologii de ultimă oră, iar cel mai important – propulsoarele corespund pe deplin cu viitoarele standarde de emisii.
12:20
Acțiune de susținere a lui Ilan Șor la Cahul în timpul ședinței de judecată. Zeci de oameni au venit în ograda Curții de Apel și îl aclamă.
12:10
În timp ce este așteptat la dezbateri de către contracandidatul Ion Ceban, Andrei Năstase organizează propria conferință de presă.
12:01
Ce caută femeile la un bărbat, în primul rând? O listă interminabilă, dar fidelitatea se numără printre cele mai apreciate calități pe care femeile le caută la un bărbat.
12:01
Dezbateri electorale publice organizate de candidatul PSRM, Ion Ceban, chiar dacă oponentul său, Andrei Năstase a refuzat să participe. Socialistul își propune să vorbească despre construcțiile ilegale. 
Acum 4 ore
11:50
Pentru alegerile parlamentare sunt mai multe scenarii după care ar putea să se desfășoare. Cel puțin asta spune analistul Dumitru Alaiba pe blogul său.
11:50
Lorena Ayala, specialistă în chirurgie plastică la Instituto Mexicano del Seguro Social (IMSS) recomandă ca înainte de venirea sezonului de vară "să se aplice în mod regulat şi încă din copilărie" produse de protecţie solară pentru a evita arsuri ale pielii, transmite agerpres.ro.
11:50
Părinții unui american în vârstă de 30 de ani, din New York, au recurs la o soluție extremă pentru a-l convinge pe acesta să se mute la casa lui. Cei doi își dau în judecată fiul și au arătat în instanță că acesta nu contribuie la cheltuielile casei și nici nu ajută la treburile casnice.
11:30
Blocul situat în centrul Chișinăului unde se află și cinematograful Patria a fost scos în vânzare cu 80 de milioane de lei. Anunțul a fost plasat pe un sait de vânzări și cumpărări.
11:20
Maria de la Luz le-a arătat reporterilor ecografiile, care, spune ea, confirmă că este însărcinată în 6 luni cu o fetiță, scrie protv.ro.
11:20
A fost vorba despre o urgenţă medicală, care a forţat echipajul să aducă aeronava la sol.
11:10
După ce candidatul PSRM la alagerile locale noi, Ion Ceban, la invitat la dezbateri zilnice pe candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, a doua zi consecutiv acesta nu se va prezenta. Asta reiese dintr-un comunicat al Platformei DA care va susține o conferință de presă, susținută la aceeași oră, însă cu o altă locație, la care urmau să aibă loc dezbaterile la Arcul De Triumf din centrul capitalei.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.