Ceban: 20 mai 2018 poate deveni un moment de cotitură în istoria municipiului Chişinău!

1MD, 18 mai 2018 12:50

Candidatul socialiștilor la funcția de Primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, totalurile campaniei electorale, informează CURENTUL.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de 1MD

Acum 2 ore
12:10
Dupa ce democratii au anuntat ca nu au favoriti in turul doi, liberalul Dorin Chirtoaca a scris pe pagina sa de facebook ca "PD va lucra din rasputeri pentru Ceban.
Acum 4 ore
10:40
Partidul Liberal Reformator din Moldova îndeamnă membrii și simpatizanții săi să îl susțină pe Andrei Năstase în turul II al alegerilor locale noi din Chișinău.
10:40
Herța spune că se bucură de faptul că a reușit să scoată compania din pragul falimentului.
10:30
Potrivit unui comunicat MAE din România, până în prezent, s-a stabilit că patru dintre persoanele moarte în accident sunt de cetățenie română, existând indicii că și restul victimelor sunt de cetățene română. 
Acum 6 ore
09:20
Fiind întrebată cum ar arăta Chişinăul în cazul în care Ion Ceban ar obţine victoria pentru funcţia de primar al Capitalei, preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a menţionat că îi este greu să-şi imagineze o astfel de situaţie, pentru că socialistul ar fi „un personaj isteric” care nu ar reuşi să creeze o atmosferă de lucru adecvată la Primărie.
08:50
Șeful statului Igor Dodon a avut o întrevedere cu Iskender Kemal Okyay, însărcinat cu afaceri al Ambasadei Republicii Turcia în Republica Moldova.
08:30
Dacă va câștiga Ion Ceban, atunci sistemul cumva se va menține chiar dacă deja s-a produs o fisură la bază, iar dacă va câștiga candidatul PPDA, Andrei Năstase, iar șanse sunt reale în acest sens, atunci lucrurile pentru sistem devin foarte periculoase. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21.
Acum 24 ore
23:30
Este cea mai cunoscuta baladă populară. ”Mioriţa” fiind o adevărată capodoperă a folclorului literar românesc, pe care criticul literar George Călinescu o plasează între operele fundamentale ale poporului român, alaturi de “Traian si Dochia”, “Zburatorul” si “Mesterul Manole”. 
14:30
Candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei a improvizat un studiou în fața Arcului de Triumf. Ceban a instalat o tribună pentru Andrei Năstase și îl așteaptă la dezbateri publice.
14:10
Partidul Democrat nu va face public candidatura la alegerile locale din Chișinău pe care o va susține. Despre aceasta a anunțat democratul Vladimir Cebotari în cadrul unui briefing.
Ieri
13:30
Declarația a fost făcută de către Președintele Igor Dodon în cadrul unei conferințe susținută împreună cu președintele Organizației Internaționale pentru Familie, Brian Brown, care se află într-o vizită la Chișinău.
12:10
Statele Unite condamnă ocuparea de către Rusia a teritoriilor din Georgia. Declaraţia a fost făcută de secretarul american de stat, Mike Pompeo, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în Washington în comun cu premierul de la Tbilisi, Ghiorghi Kvirikaşvili.
10:20
De această părere este Igor Munteanu, directorul IDIS Viitorul, exprimată în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.
09:00
O fetiţă de 8 ani a fost lovită de o maşină a Poliţiei în centrul Capitalei.
08:40
Descoperire macabră în seara trecută. Cadavrul unei tinere de 32 de ani a fost găsit în parcul La Izvor din Capitală.
08:20
În cursul săptămânii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfecţii alimentare din cauza maionezei din shaorma.
08:00
Depozitele S.A. Calea Ferată Strășeni au fost cuprinse aseară de flăcări: un efectiv de 13 autospeciale s-a deplasat la fața locului.
21 mai 2018
21:40
Vicepremierul pentru integrarea europeană, Iurie Leancă, președinte al Partidului Popular European din Moldova și-a exprimat sprijinul pentru candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, în turul II al alegerilor pentru funcția de primar al capitalei.
19:01
Îl invit pe Andrei Năstase în fiecare zi, începînd cu ziua de mîine, la ora 12.00, sau la ora la care convenim, la Arcul de Triumf sau în altă parte, să discutăm problemele capitalei. Nu avem nevoie de subiecte politice și geopolitice.
18:20
Senatorul român Viorel Badea a transmis un mesaj de felicitare pentru candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, care a trecut în turul II.
16:10
Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a lansat un studiu de tip Omnibus pentru urmărirea tendințelor politice și sociale din România. PSD şi PNL rămân principalele forţe politce, dar şi cele care au pierdut cel mult faţă de precedentul sondaj. 
14:10
Unsprezece candidați au fost înscriși în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Chișinău.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:01
Liderul Partidului Unitatii Nationale, Anatol Salaru, sustine ca in turul 2 al alegerilor locale de la Chisinau partidul pe care il conduce il va susine neconditionat pe canditatul PPDA, Andrei Nastase.
12:30
Candidatul PL, îl va susține în turul 2 pe Andrei Năstase. Acesta este mesajul său adresat tuturor chișinăuienilor pe FB:
12:20
În timp ce era primar interimar, deținea și funcția de director în două companii. Silvia Radu, la sfârșitul anului 2017, în paralel cu funcția publică, a administrat oficial două companii britanice care îi aparțin – Gate for Capital Limited și CIS Logistic, scrie rise.md.
12:00
11:01
Fostul primar interimar și candidat independent la alegerile locale din municipiul Chișinău, Silvia Radu, își încheie oficial activitatea în cadrul Primăriei. Aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook că a transmis toate demersurile necesare în acest sens.
09:30
În perioada electorală s-au folosit mai multe sondaje pentru a crea o anumită stare în rândul alegătorilor.
09:10
Candidatul PPDA la funcția de primar general al Chișinăului, Andrei Năstase, după anunțarea parțială a rezultatelor alegerilor a susținut un briefing de presă.
08:10
Alegeri locale anticipate Chișinău 2018. Rezultate vot: primul tur. Buletine numărate: 100%
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.