Un fost ministru a preluat funcția de director general al unei instituții de stat importante

Timpul, 16 mai 2018 19:20

Guvernul l-a numit pe Vladimir Baldovici în calitate de director general al Agenției Proprietății Publice, scrie IPN. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Timpul

Acum 24 ore
15:10
Regimul alimentar continuă să aducă, prin cercetările făcute, să mențină treaz interesul oamenilor pentru aceste studii. Cel mai recent studiu recomandă consumul de ouă.
15:10
Doua nave de război aparținând forțelor maritime ale SUA au navigat, duminică, în apropiere de insulele din Marea Chinei de Sud, revendicate de Beijing, conform unor oficiali americani care au vorbit sub protecția anonimatului. Mișcarea are toate șansele să creeze tensiuni între președintele chinez Xi Jinping și omologul său american, Donald Trump, în timp ce acesta din urmă încearcă să medieze relațiile cu Coreea de Nord.
15:01
Respectînd tradițiile creștine, mulți tineri însurăței, înainte de nuntă, merg să se cunune, însă majoritatea bisericilor nu oficiază cununii sîmbăta, fapt ce trezește nedumerirea noilor cupluri.
14:40
A patra ediţie a „Zilelor literaturii române“ s-a desfăşurat în Republica Moldova în intervalul 22-26 mai şi a adunat mai mulţi scriitori şi jurnalişti, care s-au întâlnit cu cititorii, au participat la dezbateri şi au citit din cele mai recente texte.
14:20
Pictura sacră “Cina cea de taină” realizată de Leonardo da Vinci este, pe cât de cunoscută și de reprezentativă pentru lumea creștină, pe atât de mistică. Legendele născute în jurul acestei opere unice sunt diverse, iar oamenii continuă să fie atrași de opera lui da Vinci.
14:01
35 de carabinieri vor participa, în această vară, la exerciţii antitero în Italia. Militarii se pregătesc intens de plecare şi s-au apucat chiar de învăţat italiana. Lecţiile sunt gratuite şi au loc de două ori pe săptămână.
13:50
Baza de Aviaţie de la Mărculeşti a împlinit 26 de ani de activitate. Cu această ocazie, pe platoul unităţii a avut loc o ceremonie aniversară, la care a participat Secretarul general de Stat, Radu Burduja, corpul de comandă al Armatei Naţionale, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, veterani, foşti comandanţi, militari şi angajaţi civili ai Bazei. 
13:50
Sticla de vin gălbui de Jura a fost vândută sâmbătă la licitaţie la Lons-le-Saunier.
13:40
Copiii care beau suc de fructe sunt predispuşi la probleme de obezitate, sugerează noi cercetări. Considerat până de curând o opţiune sănătoasă, sucul de fructe consumat în exces poate deveni dăunător organismului prin conţinutul ridicat de zahăr.
13:30
 Premiul Nobel pentru literatura pe 2018, a carui atribuire a fost deja amanata pentru un an, ar putea sa nu fie decernat nici in 2019 din cauza unor neintelegeri in cadrul Academiei Suedeze, o institutie profund afectata de un scandal de hartuire sexuala, a anuntat vineri un reprezentant al Fundatiei Nobel, citat de AFP, scrie Agerpres.
13:30
T-Mobile SUA a anunţat că este consiliat, cu privire la propunerea de fuziune de 26 de miliarde de dolari cu Sprint Corp, de o firmă de lobby, al cărei personal include mai mulţi membri ai echipei electorale ale preşedintelui Donald Trump, cum ar fi fostul manager de campanie, Corey Lewandowski.
13:20
Cel mai mult timp în procesul de pregătire al spanacului îl reprezintă procesul de fierbere a apei. Important este să se pună apă în sare pentru ca spanacul să aibă gust.
13:10
Agentia spatiala americana NASA a anuntat sambata decesul astronautului Alan Bean, al patrulea om care a pasit pe Luna, transmite Reuters. Fostul membru al misiunii Apollo 12 din 1969 avea 86 de ani.
13:10
Piața valutară din acest an va fi mai relaxată decât în 2016-2017, se va reduce presiunea asupra leului și nu vom mai urmări situația din anii precedenți de apreciere continuă a monedei naționale, este de părere economistul Veaceslav Ioniță. Leul s-a apreciat în anul 2017 de la 19.9814, la început de an până la 17.1002 lei pentru un dolar SUA, la sfârșit de an, în timp ce în primele cinci luni ale anului curent cursul s-a micșorat mai lent. Banca Națională anunță pentru astăzi un curs oficial de 16.8184 lei pentru un dolar SUA.
13:00
Numărul utilizatorilor de Internet mobil în bandă largă (în baza tehnologiilor 3G, 4G și prin modemuri/carduri/USB – acces dedicat) a crescut, față de finalul anului trecut, cu 2,8% și a depășit cifra de 2 mil. 497,7 mii. Rata de penetrare a acestor servicii, raportată la 100 de locuitori ai republicii, a ajuns la 70,3%, potrivit datelor statistice privind evoluția pieței serviciilor respective în perioada ianuarie – martie 2018.
12:40
Creştinii ortodocşi serbează, astăzi, la 50 de zile după Paşti, Rusaliile, adică Pogorârea Duhului Sfânt sau Cincizecimea, unul dintre marile praznice împărăteşti ale Mântuitorului, în care a fost alcătuită prima comunitate creştină, nucleul Bisericii de mai târziu.
12:20
Doi din trei angajaţi sunt deranjaţi de zgomotul de la birou, fapt care conduce la scăderea productivităţii, reiese dintr-un sondaj de specialitate, realizat la nivel global.
12:10
În cadrul vizitei la Strasbourg, ministrul Justiţiei Victoria Iftodi a avut o întrevedere cu Directorul General al Directoratului pentru Democrație, Snezana Samardzic-Markovic, transmite CURENTUL.
12:01
Este incitant să planifici aducerea pe lume a unui bebeluș. Însă ce trebuie să mănînce o mămică înainte și după sarcină pentru a evita problemele de sănătate atît ale mamei, cît și ale bebelușului?
11:50
Procurorul general, Eduard Harunjen, a explicat deputaților cum au loc interceptările și înregistrările convorbirilor telefonice.
11:40
Un marș religios cu genericul „Drumul Crucii” se va desfășura astăzi, începând cu orele 11:00, în Chișinău. Astfel, parțial circulația rutieră va fi sistată pe următorul traseu: 
11:40
Aveți amenzi neachitate pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră? Dacă da, nu vă grăbiți să mergeți în vacanță pentru că s-ar putea să fiți neplăcut surprins la trecerea frontierei.
11:20
HOROSCOP 27 mai 2018. Horoscop 27 mai 2018. Una dintre zodii va întâmpina multe obstacole astăzi. Iată ce spun astrele pentru zodia ta.
11:10
Preşedintele Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă cetăţenilor turci să-şi schimbe valuta în lire turceşti, pentru a ajuta moneda naţională ce s-a depreciat puternic în ultimele săptămâni, transmite AFP.
11:10
Asociaţia Muzical-Corală lansează ediția V-a a Festivalului Concurs Național de Muzică Corală „Hora Primăverii”, care se va desfășura în incinta Sălii cu Orgă din Chișinău, la data de 27 mai curent. 
11:01
Amesteca si combina aceste surse bogate de proteine pentru a obtine, la fiecare masa, acea cantitate necesara organismului tau pentru stimularea metabolismului.
10:50
Fostul prim-ministru japonez Yasuhiro Nakasone, fost ofiţer maritim în al Doilea Război Mondial şi unul dintre premierii cu cel mai lung mandat din Japonia, a împlinit 100 de ani duminică, ocazie cu care a lansat un apel la revizuirea constituţiei pacifiste, postbelice a ţării, transmite Reuters.
10:40
Calciul este componenta esenţială a oaselor şi a dinţilor, ajută la coagularea normală a sîngelui, dar şi la buna funcţionare a nervilor, muşchilor şi a glandelor endocrine.
10:40
Statele Unite îşi menţin sancţiunile împotriva Venezuelei după ce un misionar american a fost eliberat sâmbătă din această ţară, a anunţat vicepreşedintele Mike Pence printr-un mesaj în reţeaua Twitter, semnalat de Reuters.
Ieri
15:10
Un american din Oklahoma, veteran de razboi, a primit diploma de absolvire a liceului la... 91 de ani. Barbatul si-a intrerupt studiile la varsta de 16 ani pentru a lupta in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Mai in gluma, mai in serios, spune ca acum se gandeste sa invete la colegiu.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.