VIDEO // Șeful Lifenews îl iubește pe Putin, dar își cumpără apartament în Franța

Deschide.md, 16 mai 2018 19:20

Șeful Lifenews, Aram Gabreleanov, are în proprietate un apartament de peste două milioane de euro în Franța. Imobilul a fost descoperit de opozantul rus Alexei Navalnîi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 15 minute
14:00
După ce dosarul primarului de Orhei, Ilan Shor a fost tradus preț de circa șase luni, observăm că ședințele de la Curtea de Apel au loc în aceleași ritmuri. Astăzi a avut loc prima ședința, deși dosarul a fost transferat pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Cahul încă în luna ianuarie a acestui an. Alte două ședințe planificate pentru 18 martie și 2 aprilie curent au fost amânate.
14:00
Rezultatele primului tur al alegerilor locale din Chișinău a dat prilej lui Traian Băsescu, președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, să tragă câteva concluzii privitoare la evoluția formațiunii politice conduse de Anatol Șalaru.
Acum o oră
13:30
Candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) pentru funcția de Primar General al Capitalei, Ion Ceban, îl va elibera categoric din funcția de viceprimar pe Nistor Grozavu, dacă va deveni Primar
Acum 2 ore
13:00
12:50
Finala Cupei Moldovei la fotbal, dintre Milsami și Zimbru, se va disputa în această seară la Chișinău, de la ora 20:00. În cazul în care Zimbru va câștiga, va obține dreptul de a evolua în cupele europene, transmite IPN.
12:40
Zece din cei 30 de candidați care s-au înscris la oncursul pentru suplinirea funcției de inspector de integritate la Agenția Națională de Integritate au promovat în etapa următoare.
12:40
Candidatul PSRM, Ion Ceban se declară bucuros de faptul că alte partide nu și-au exprimat susținerea pentru el. Declarația a fost făcută în fața Arcului de la Triumf la pretinsele „dezbateri electorale” la care contracandidatul său, Andrei Năstase, așa ni nu a mai venit.
Acum 4 ore
12:10
Statele Unite ale Americii îndeamnă Rusia să oprească agresiunea asupra Ucrainei și să respecte acordule de la Minsk.
12:00
Absolvenții de liceu intră pe ultima sută de metri înaintea examenului de maturitate care îl reprezintă Bacalaureatul.
12:00
11:50
O bombă de 250 de kilograme din timpul celui de-al doilea război mondial a fost găsită în orașul german Dresda. În urma măsurilor de securitate întreprinse autorități, circa 9000 de oameni au fost evacuați din zonă. Printre ei se numără și cetățeni moldoveni, potrivit unui mesaj trimis pe adresa redacției Deschide.MD.
11:20
În raionul Leova a fost încheiată construcția celor 92 de apartamente sociale, ridicate cu suportul financiar al Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei(BCE).
11:20
Peste 300 de chipuri îi vor întâlni pe deputaţii din Parlamentul Republicii Moldova în sala de şedinţe a Legislativului.
11:00
Imaginați-vă un boxer sau un kickboxer care provoacă pe cineva, apoi pentru că provocarea nu i-a fost acceptată, merge singur în ring și arată cum și-ar fi bătut adversarul.
10:40
Omul de afaceri, Alexandr Pincevschi a depune astăzi mărturii în dosarul „părcărilor cu plată” în care este acuzat fostul primar general, Dorin Chirtoacă.
10:30
Rosturism urmează să examineze astăzi o scrisoare a Ministerului Culturii de la Moscova care cere blocarea pe teritoriul Federației Ruse a Booking.com.
10:20
Militarii moldoveni au fost oaspeții Armatei SUA, mai exact ai Companiei de întreținere și asistență combinată din Carolina de Nord, unde au învățat cu să depaneze și să întrețină vehiculele militare Humvee.
10:20
10:20
Judecătoarea Maria Negru care făcea partea din completul ce examina dosarul fostului deputat Chiril Lucinschi, a fost înlocuită cu magistrata Silvia Vrabie. Avocatul spune că acest lucru s-a întâmplat fără niciun motiv ceea ce contravine legii. Prin urmare, apărarea a cerut recuzarea judecătoarei Vrabie.
Acum 6 ore
09:50
Analiştii politici salută coagularea forţelor partidelor de dreapta pentru susţinerea lui Andrei Năstase la funcţia de primar al municipiului Chişinău, după ce candidatul PPDA a ieşit în cel de-al doilea turul de scrutin, în competiţie cu socalistul Ion Ceban. De asemenea, analiştii consideră că votanţii Silviei Radu vor trece de partea lui Ion Ceban la alegerile repetate din 3 iunie curent.
09:40
Ucraina a testat, marţi, rachete antitanc Javelin, achiziţionate recent din Statele Unite pentru a-şi consolida capacităţile de apărare în faţa separatiştilor proruşi din estul Ucrainei, a anunţat preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, informează site-ul postului France 24.
09:30
09:00
La aproximativ o lună de la semnarea protocolului cu Direcția Generală a Finanțelor Publice (DGRFP) Iasi, echipele Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iasi au finalizat lucrările de reparații în vederea desfasurarii circulației în condiții de siguranță la Vama Albița.
08:50
08:40
UPDATE Şoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, transmitea live pe Facebook în momentul impactului, potrivit unei înregistrări apărute pe reţelele de socializare.
08:40
320 de persoane figurează în 57 de cazuri de corupție în fotbalul ucrainean. Poliția din Ucraina a efectuat ieri, 22 mai, percheziții la mai multe cluburi din prima ligă ucraineană.
Acum 24 ore
21:50
21:30
20:20
20:20
Facebook joacă un rol pozitiv în derularea alegerilor, facilitând contactele liderilor politici cu cetăţenii, afirmă Mark Zuckerberg, cofondatorul şi directorul general al reţelei de socializare online, subliniind că au fost luate măsuri pentru contracararea ingerinţelor. Mark Zuckerberg este audiat acum în Parlamentul European, după criticile privind utilizarea datelor private de către reţeaua de socializare online.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.