VIDEO // Șeful Lifenews îl iubește pe Putin, dar își cumpără apartament în Franța

Deschide.md, 16 mai 2018 19:20

Șeful Lifenews, Aram Gabreleanov, are în proprietate un apartament de peste două milioane de euro în Franța. Imobilul a fost descoperit de opozantul rus Alexei Navalnîi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 10 minute
09:50
Acum 30 minute
09:40
Numărul cardurilor bancare aflate în circulație în Republica Moldova la finele celui de-al doilea trimestru al anului curent a depășit un milion, opt sute de mii. În aceeași perioadă, au fost eliberate mai bine de 141 de mii de carduri, iar altele peste 88 de mii au fost retrase din circulație, transmite IPN cu referire la datele Băncii Naționale a Moldovei.
09:40
Un tânăr din raionul Fălești a ajuns să fie reținut de ofițerii și procurorii anticorupție, după ce ar fi primit 1000 de euro mită pentru a mușamaliza un dosar penal pornit pe tâlhărie.
09:40
Acum o oră
09:00
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a promis că va boicota toate electronicele produse de americani, precum cele ale companiei Apple şi a oferit alternative necunoscute pentru produse de tipul iPhone, potrivit Bloomberg.
Acum 2 ore
08:50
În punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe se atestă trafic intensiv pe sensul de ieșire din țară, fiind formată o coloană de până la 200 de mijloace de transport. La fel, circulație îngreunată se înregistrează în punctul de trecere Tudora-Starokazacie, din cauza blocării cu mașini a traseului tranzit spre Ucraina s-a creat un rând din 60 de mijloace de transport pe partea moldovenească.
Acum 12 ore
21:50
21:10
Acum 24 ore
20:50
Biblioteca Metropolitană București a transferat cu titlu gratuit către Biblioteca Bogdan Petriceicu Hașdeu din Chișinău, la sfârşitul săptămânii trecute, 10.000 de cărţi, relatează INFOPRUT.RO
20:10
19:40
18:50
18:40
18:30
18:10
Misiunea specială de monitorizare a OSCE din Donbas a descoperit armament nou în dotarea separatiștilor pro-ruși din Donbas. Inspectorii OSCE a au depistat sisteme mobile de lansare a rachetelor GRAD, muniții și aruncătoare de obuze.
18:00
17:50
17:20
Astăzi, 15 august, în zona Pieții Centrale din Chișinău, un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu un pistol s-a apropiat de o femeie tânără care vindea marfă în piață. Acesta și-a îndreptat arma spre capul fetei în vârstă de 20 de ani și a amenințat-o că dacă nu se căsătorește cu el atunci se împușcă.
16:50
Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție anunță despre reținerea angajatului unei unității militare a Departamentului Trupelor de Carabinieri al MAI, bănuit de comiterea infracțiunii prevăzute de art.326 alin.(2) lit. b) Cod Penal – trafic de influență.
16:50
16:10
Moldoveanul moartea căruia a fost confirmată de Ministerul Afacerilor de Externe, urmare a tragediei de la Genova era șofer de camion.
16:00
Noul post vamal de la ”Palanca” este construit în proporție de 50%, fiind deja racordat și la utilitățile de strictă necesitate. Până la această etapă au fost construite rețelele electrice, de alimentare cu gaze și apă. Aceasta este concluzia vizitei de inspectare, întreprinsă, astăzi, de Directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie.
15:30
Un șofer de camion norocos a oprit la doar câțiva metri de prăpastia provocată de podul prăbușit lângă orașul Genova, în Italia. El este un tată în vârstă de 37 de ani, cu inițialele F. L., care livra alimente.
15:00
În ultima perioadă autoritățile de la Chișinău demarează o serie de acțiuni pentru fortificarea relațiilor dintre Republica Moldova cu mai multe țări din Orientul Mijlociu. Mai mult, R. Moldova dorește și un Acord de Liber Schimb, liberalizarea regimului de vize, și deschiderea căilor aeriene directe către Emiratele Arabe Unite. Cum se explică acest interes sporit față de Orientul Mijlociu, ce are de câștigat Moldova, ce s-a discutat în cadrul întrevederilor și până unde poate ajunge o astfel de colaborare, ne explică Iuliana Drăgălin, Secretar de Stat pe domeniul infrastructurii calității și cooperării internaționale din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii.
15:00
14:30
Prin acțiunile sale în Marea Azov, Federația Rusă încearcă să destabilizeze Ucraina, se arată într-o declarație oficială a Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii.
14:00
13:50
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a repatriat încă un corp neînsufleţit, apaţinând unui cetăţean al Republicii Moldova, decedat la Kaluga în urma unui tragic accident de circulaţie.
13:50
(UPDATE) Ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat pentru Deschide.MD că de fapt persoana decedată nu este cetățean al R.Moldova. Conaționalii noștri, patru la număr, sunt internați în stare gravă medie.
13:20
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.