Rock’n’Haret ediția a VI-a. Ce preț vor avea biletele pentru concert și de unde pot fi procurate

#diez, 24 aprilie 2018 15:45

După 2 ani de așteptare, Rock'n'Haret vine să te invite la ediția a VI-a a celui mai incendiar ultim sunet alternativ! Articolul Rock’n’Haret ediția a VI-a. Ce preț vor avea biletele pentru concert și de unde pot fi procurate apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 12 ore
21:00
„Dacă cumva veți avea drum încoace, vă implor, nu vă grăbiți, mai zăboviți puțin sub această stea! Și dacă se va apropia de voi un băiețel mic, cu părul de aur, dacă el va râde ca un clopoțel și nu va răspunde nimic la întrebările voastre, cred eu, vă veți da seama cine e. Și […] Articolul Blândețea stelelor. Istoria Micului Prinț de la Valea Morilor apare prima dată în #diez.
19:00
Angajaţii din sfera bugetară ar putea avea parte de o minivacanţă la sfârşitul lunii august. Asta după ce Conducerea Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor a expediat un demers premierului Pavel Filip, în care solicită ca şi zilele de 28, 29 şi 30 august să fie declarate libere. Articolul Vacanță extinsă la sfârșit de august? Sindicatele vor ca zilele de 28, 29 şi 30 august să fie declarate libere apare prima dată în #diez.
18:30
E început de săptămână, e august, e timpul distracțiilor, iar noi am pregătit pentru tine cinci recomandări de evenimente colorate pentru ziua de miercuri, 15 august. Nu ezita să-ți petreci timpul frumos în ultima lună de vară. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge miercuri, 15 august apare prima dată în #diez.
18:30
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene şi Consulatul Republicii Moldova la Milano s-a autosesizat în legătură cu prăbuşirea unui pod rutier, pe autostrada A10, în regiunea oraşului italian Genova, soldat cu 22 morţi şi 13 răniţi. Articolul Prăbușirea podului rutier din Italia, în vizorul autorităților de la Chișinău. Cetățenii moldoveni pot solicita ajutor apare prima dată în #diez.
18:15
Un nou festival delicios vine să ne facă zilele de august mai suculente. În această sâmbătă, pe 18 august, ești invitat la un eveniment colorat la care vedetele sunt fructele de sezon. Evenimentul va avea loc în Parcul UTM. Articolul Un eveniment zemos și aromat. La sfârșit de săptămână te poți delecta cu fructele verii la Fruit Fest Moldova apare prima dată în #diez.
18:15
Ieri, 13 august, a fost dat startul proiectului La La Play #drumdedor, expediația muzicală de 2000 km în 12 locații feerice și 3 țări. O atmosferă de vis a cuprins trenul de pe ruta Chișinău – Ungheni când echipa Moldovan National Youth Orchestra a organizat un flash mob de muzică clasică. Articolul (video) Pe notele piesei „Canon”. Cum s-a pornit la drum echipa La La Play apare prima dată în #diez.
17:30
Distracțiile gratuite au atras jumătate de milion de persoane în mai puțin de două luni jumătate la OrheiLand. Parcul de distracții a adunat aproape 6800 de vizitatori zilnici. Articolul În mai puțin de două luni și jumătate de la lansare, OrheiLand a înregistrat jumătate de milion de vizitatori apare prima dată în #diez.
17:30
Poliția se mândrește cu un angajat care a ajutat o familie tânără să ajungă la spital pentru a da naștere copilului în condițiile necesare. Alexandru Covali a oferit ajutor în timp ce se deplasa spre domiciliu după serviciu. Articolul Mergea dimineață acasă, după serviciu. Un tânăr polițist a ajutat la nașterea unei fetițe, conducându-i părinții la maternitate apare prima dată în #diez.
17:15
Peste 350 de sportivi din SUA, Franța, Belgia, Romania, Turcia, Belarus, Ucraina, Rusia și Republica Moldova, au fost validați astăzi, pentru participarea la competiția de trail running EcoRun Orheiul Vechi. Această competiție internațională va avea loc în perioada 24-25 august, pe teritoriul Rezervației Cultural-Naturale Orheiul Vechi. Articolul Vor promova modul sănătos de viață. 350 de sportivi din 9 state vor participa la competiția EcoRun Orheiul Vechi apare prima dată în #diez.
16:45
Festivalul „Bucurie în Mișcare” revine cu cea de a III-a ediție în Republica Moldova. Cei care iubesc mișcarea, jocurile copilăriei și teambuilding-urile pot merge la acest festival pe data de 9 septembrie, începând cu ora 11:00, în campusul Universității Tehnice din Moldova. Articolul Jocuri pentru copii și pentru adulți. Festivalul „Bucurie în Mișcare” revine cu cea de-a III-a ediție în Moldova apare prima dată în #diez.
16:30
AIESEC în Chișinău își lansează proiectul Discover Moldova, în care își propune drept scop să promoveze turismul în țara noastră cu ajutorul voluntarilor internaționali, astfel facilitând schimbul intercultural. Articolul AIESEC în Chișinău lansează proiectul Discover Moldova. Va promova turismul autohton cu ajutorul voluntarilor internaționali apare prima dată în #diez.
16:30
Rectorul ASEM, Grigore Belostecinic, a venit cu o reacție după ce autoritățile au fost semnalate despre anumite nereguli ce au avut loc la tabăra de odihnă „Trandafir”, pe care ASEM-ul o gestionează din 1991. Cu toate acesta, tabăra a fost dată în locațiune unui agent economic pentru perioada acestei veri. Rectorul a menționat într-o postare publică despre faptul că ASEM a preluat înapoi gestiunea bunului, urmând rezilierea contractului cu agentul economic respectiv.  Articolul Reacția rectorului ASEM cu privire la tabăra unde au fost agresați 13 copii. Instituția a preluat gestionarea bunului apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
16:00
O porţiune a unui viaduct al autostrăzii A10 din apropierea orașului Genova s-a prăbușit. Echipele de salvare au descoperit mai multe maşini căzute în care se aflau oameni. Articolul (video) Un viaduct al unei autostrăzi din apropierea orașului Genova a fost accident. O porțiune a acestuia s-a prăbușit apare prima dată în #diez.
15:45
Ca parte a protestului permanent Occupy Guguță, în ziua de miercuri, 15 august, pe Aleea Clasicilor vor fi și busturi de femei. Busturile vor fi însă imitate de câteva tinere, inițiatoare ale mișcării, în semn de protest față de lipsa busturilor de femei scriitoare de pe Alee.  Articolul Pe 15 august, pe Aleea Clasicilor vor fi și busturi de femei. Un grup de tinere organizează un performance inedit apare prima dată în #diez.
14:45
Începând cu 24 august, cei care vor opta pentru o călătorie cu trenul la Iași, vor scoate din buzunar mai puțini bani pentru bilet. Articolul Călătoriile cu trenul la Iași se ieftinesc. Cât va costa un bilet la clasa a treia, a doua și clasa confort apare prima dată în #diez.
14:15
Pe pagina de facebook „Vrem toalete decente în școlile din Republica Moldova”, au apărut mai multe fotografii care arată cum sunt, de fapt, toaletele pentru majoritatea elevilor din țară. Articolul (foto) „Că tot vine 1 septembrie”. Cum arată toaletele în școlile din țară cu puțin timp înainte de a începe anul de studii apare prima dată în #diez.
14:00
Momâile improvizate sunt încă o armă puternică atunci când este vorba de a speria păsările dăunătoarea culturilor agricole în sate. Împodobite în diverse stiluri sau culori, acestea au devenit simboluri ale satelor moldovenești în luna august. Gheorghe Șova a colectat imagini cu momâile văzute undeva prin Moldova. Articolul (foto) Undeva prin Moldova rurală. Momâile protectoare sunt încă principalii străjeri ai viilor apare prima dată în #diez.
13:45
Viena este cel mai bun oraș din lume în care să locuiești. Capitala Austriei a detronat orașul Melbourne care a fost pe prima poziție ultimii 7 ani conform noului raport publicat de The Economist's Intelligence Unit. Articolul Topul celor mai bune orașe de locuit din lume. O capitală europeană se clasează pe primul loc apare prima dată în #diez.
13:45
Anul viitor Guvernului Republicii Moldova ar putea deschide o Ambasadă la New Delhi, India. Acest subiect a fost discutat în cadrul unei întâlniri a cetățenilor moldoveni din India cu ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene. Articolul Moldova ar putea deschide o ambasadă în India anul viitor. Cum vor fi intensificate relațiile cu țara asiatică apare prima dată în #diez.
13:30
Dansatorii moldoveni au câștigat șase medalii la Campionatul deschis al Germaniei. Campionatul a fost organizat în orașul Stuttgart și au participat sportivi din 47 țări ale lumii. Articolul Șase medalii pentru dansatorii moldoveni la un campionat din Germania. La ce probe au triumfat perechile din Moldova apare prima dată în #diez.
13:00
Un cuplu din Chișinău a decis să exporte brandul Tucano Coffee în Olanda. Cafeneaua se va afla în apropierea Universității din Groningen, unde învață peste 30 000 de studenți. Articolul (foto) Un cuplu din Chișinău va deschide o cafenea Tucano la Groningen. Echipa va fi formată exclusiv din moldoveni apare prima dată în #diez.
13:00
Tinerii cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani, în căutarea oportunităților de dezvoltare continuă, sunt invitați să își depună candidaturile pentru a deveni membri ai clubului Interact Chișinău. Articolul Vrei să-ți petreci timpul într-un mod util? Iată cum poți deveni membru al clubului Interact Chișinău apare prima dată în #diez.
12:45
Până pe data de 27 august, vor fi reabilitate trotuarele de pe străzile Maria Cebotari şi Sfatul Ţării, adiacente complexului clădirii Preşedinţiei Republicii Moldova. Articolul Trotuarele de lângă clădirea Președinției vor fi reabilitate până pe 27 august apare prima dată în #diez.
12:15
Majoritatea universităților au anunțat rezultatele admiterii pentru anul de studii 2018-2019, iar tinerii deja își fac planuri pentru noua viață de student. Echipa #diez a hotărât să le vină în ajutor absolvenților cu o listă de recomandări care le va permite acestora să afle mai multe lucruri despre specialitatea pe care urmează să o studieze la facultate. Articolul (foto, video) Recomandări #diez. Ce să citești și să vizionezi dacă la toamnă începi să înveți psihologie apare prima dată în #diez.
12:00
Nata Albot revine cu o nouă carte de rețete tradiționale moldovenești. Dacă în prima carte au intrat 92 de rețete, în cea de-a doua, veți regăsi alte 66 de rețete tradiționale din bucătăria mamei sale, Alexandra. Articolul (foto) „Hai la masă, puișor!”. Nata Albot revine cu o nouă carte de rețete tradiționale moldovenești apare prima dată în #diez.
12:00
În legătură cu imaginile care au apărut în media, unde doi tineri sunt umiliți de câțiva bărbați în stare de ebrietate și forțați să-și taie părul, poliția din Călărași a identificat toate 6 persoane. Totodată, oamenii legii fac un apel către tinerii care au avut de suferit în urma acestui caz și sunt rugați să se prezinte la Poliție pentru a depune plângere. Articolul (video) Oamenii legii au identificat bărbații care au abuzat doi tineri la o benzinărie din Călărași. Care este reacția poliției apare prima dată în #diez.
11:15
Fotbalistul moldovean, Valeriu Ciupercă, a marcat primul gol pentru echipa Tambov din Rusia. Mijlocașul moldovean s-a transferat la echipa din liga secundă a Campionatului Rusiei în luna iulie a acestui an. Articolul (video) Mijlocașul moldovean, Valeriu Ciupercă, a marcat primul gol pentru echipa Tambov din Rusia apare prima dată în #diez.
11:15
Continuăm seria articolelor despre situația socială a tinerilor din Moldova. De această dată vorbim despre nivelul independență față de părinții lor și veți afla în care medii de proveniență tinerii locuiesc separat de mama și tata.. Mai jos, prezentăm datele oficiale publicate de Biroul Național de Statistică (BNS). Articolul (grafic) Tinerii din Moldova în anul 2017: În orașe tinerii locuiesc singuri, iar în sate cu părinții lor apare prima dată în #diez.
11:00
Reprezentanții celor patru autorități de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina s-au întâlnit într-o ședința de lucru pentru a indentifica, dar și a pune în lucru acțiuni concrete de degajare a circulației transfrontaliere, pe lângă cele stabilite. Întâlnirea a avut loc la punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe. Articolul Microbuzele și autoturismele vor fi redirecționate la diferite puncte de trecere ale frontierei moldo-ucrainene. Care este motivul apare prima dată în #diez.
11:00
Acum toți cei care doresc să beneficieze de un credit bancar, îl pot solicita ONLINE, direct de acasă sau de la birou! FinComBank S.A. lansează un nou produs pe piața bancară din Republica Moldova, care va ușura considerabil procedura de perfectare a unui credit. Articolul Premieră de la Fincombank! Acum poți solicita un credit online apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.