Operatorul numărul 1 în calitate voce. Unite a primit certificarea de operator cu cea mai înaltă calitate voce din ţară

#diez, 24 aprilie 2018 13:00

Unite a primit certificarea de operator cu cea mai înaltă calitate voce, din ţară. În martie 2018, Systemics PAB - unul dintre liderii internaţionali în domeniul studiului calităţii reţelelor, a efectuat măsurări cu privire la experienţa în utilizarea serviciilor voce a tuturor operatorilor din ţară. Potrivit rezultatelor, Unite a obţinut cel mai mare scor în cadrul testării, dintre toţi operatorii şi oferă cea mai înaltă calitate şi experienţă voce. Articolul Operatorul numărul 1 în calitate voce. Unite a primit certificarea de operator cu cea mai înaltă calitate voce din ţară apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
13:45
Zeci de tinere și tineri, au format 7 echipe și au generat și dezvoltat idei de afaceri împreună cu experți din diverse domenii în cadrul primei ediții Startup Weekend Women Chișinău. Cele mai interesante idei de startup-uri au fost premiate cu granturi și abonamente la Generator Hub. Articolul (foto) Au fost desemnați câștigătorii primei ediții a Startup-ului Weekend Women Chișinău. Cine sunt aceștia apare prima dată în #diez.
Acum o oră
13:30
Se pare că comercianții din Moldova se țin de noile tendințe referitoare la elemente tradiționale moldovenești. Astfel, în ultima perioadă tot mai des vedem diverse produse și obiecte comerciale care sunt stilizate în stil tradițional. Un astfel de obiect a fost surprins de un internaut în centrul Capitalei. Articolul (foto) Chioșc cu elemente tradiționale în Parcul Catedralei. Cum arată noul pavilion unde se va vinde înghețată apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
13:00
Clădirea din centrul Chișinăului, unde se află cinematograful Patria Loteanu și restaurantul Planeta Sushi a fost scoasă la vânzare pe site-ul 999. Prețul pentru întreg complexul de agrement este de 87.500.000 de lei. Articolul (foto) Clădirea în care se află Patria Loteanu și Planeta Sushi a fost scoasă la vânzare. Cu cât o puteți achiziționa apare prima dată în #diez.
13:00
Transportatorii din Moldova vor avea posibilitatea să stea mai mult de 90 de zile pe teritoriul Ucrainei. Un astfel de Acord a fost semnat dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Ucrainei cu privire la comunicația internațională auto, Articolul Veste bună pentru transportatorii din Moldova. Aceștia vor avea posibilitatea să stea mai mult de 90 de zile pe teritoriul Ucrainei apare prima dată în #diez.
12:45
Se cunosc 26 din cele 32 de echipe care vor evolua în grupele UEFA Champions League din sezonul 2018-2019. Atletico Madrid (câștigătoarea Europa League), Bayern, Barcelona, Juventus, PSG, City şi Lokomotiv Moscova vor face parte din coșul 1. Tot aici se va alătura câștigătoarea Champions League din acest sezon, Liverpool sau Real Madrid. Articolul (foto) Cum vor fi stabilite echipele în urnele pentru tragerea la sorți în următoarea ediție Champions League. Unde vor nimeri Liverpool și Real Madrid apare prima dată în #diez.
12:45
Clădirea din centrul Chișinăului, unde se află cinematograful Patria Loteanu și restaurantul Planeta Sushi a fost scoasă la vânzare pe site-ul 999. Prețul pentru întreg complexul de agrement este de 87.500.000 de lei. Articolul (foto) Clădirea în care se află Patria Loteanu și Planeta Sushi a fost scos la vânzare. Cu cât o puteți achiziționa apare prima dată în #diez.
12:15
Agenția de Mediu a Regatului Unit a publicat un raport în care susține că Anglia ar putea rămâne fără apă potabilă până în 2050, dacă nu se iau acțiuni rapide împotriva irosirii apei. În 2016 s-au folosit 9.500 de miliarde de litri de apă, dintre care 55% au fost folosiți de companiile publice de furnizare a apei, iar 27% de industria energiei electrice. 3 miliarde de litri de apă sunt irosiți zilnic. Articolul O țară din Europa riscă să rămână fără apă potabilă până în anul 2050. Ce declară specialiștii de mediu apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
12:00
Dacă ești tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 și 40 ani, locuiești în Republica Moldova, vrei să lupți împotriva, discriminării de gen și ești pasionat de artă, în orice formă a ei, atunci acest proiect este pentru tine! Articolul Ești un tânăr pasionat de artă? Participă la proiectul CreARTivity BR!DGE și luptă împotriva discriminării de gen apare prima dată în #diez.
11:30
În perioada 25 – 27 mai în mun. Chişinău va avea loc o mare sărbătoare culinară – FESTIVALUL BARBECUE – BBQ FEST’ 2018. Restaurantele şi cafenelele din Chişinău prezintă toate varietăţile de carne, preparate la foc după diferite bucătarii ale lumii: moldovenesti, europeană, caucaziană, italiană, chiar și japoneză şi chineză. În meniu: frigărui, mititei, cârnăţei, crenvurşti, fripturi, purcel la proţap, prepeliţe, burgeri; şi chiar produse de mare - peşte, midii, raci. Este meniu și pentru vegetarienii: legume la gratar, mamaliga, plăcinte şi produse de patiserie – nimeni nu va pleca flămând! Articolul Vino la BBQ FEST 2018 și vizionează sau joacă fotbal, participă la curse de drone și gustă cele mai variate bucate apare prima dată în #diez.
11:15
În perioada 13-19 mai, în Pittsburgh, Pennsylvania, SUA, s-a desfăşurat Concursul internațional de Științe și Inginerie „Intel ISEF”, la care au participat peste 1750 de elevi din circa 80 de ţări ale lumii, inclusiv din toate statele SUA. În cadrul celei mai grandioase și prestigioase competiții internaționale de științe pentru elevii din învățământul general au fost prezentate aproximativ 1500 de proiecte de cercetare. Articolul A concurat cu peste 1750 de elevi din întreaga lume și a adus acasă locul doi de la o competiție internațională de științe apare prima dată în #diez.
10:45
La iniţiativa Ambasadei Republicii Moldova în Republica Populară Chineză, 16 companii vinicole moldoveneşti a participat cu un pavilion comun  la Expoziţia „Top Wine China”. Acest eveniment are drept scop promovarea vinurilor moldoveneşti, stabilirea relaţiilor noi de afaceri, consolidarea parteneriatelor existente şi cunoaşterea tendinţelor pieţei de vinuri chineze. Articolul Companiile din Moldova participă cu peste 80 de tipuri de vinuri la cea mai mare expoziție din China „Top Wine China”. Ce branduri sunt etalate apare prima dată în #diez.
10:30
Pe 22 mai, în incinta Centrului Cultural Evreiesc „KEDEM” a avut loc ceremonia de premiere a participanților la Concursul național de eseuri „Holocaust: istorie și lecții de viață”. Concursul are drept scop educarea tinerei generații în spiritul umanismului și a respectării drepturilor omului, precum și prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei și urii interetnice. Articolul Fără antisemitism și xenofobie. Lista câștigătorilor concursului național de eseuri „Holocaust: istorie și lecții de viață” apare prima dată în #diez.
10:15
Centrul Media pentru Tineri și Eastern Europe Studies Centre organizează din nou în Moldova instruire de două zile „Școala pentru presă responsabilă”. Acest training este destinat pentru actuali și viitori jurnaliști, interesați de specificul jurnalismului în Europa de Est. Articolul Instruire pentru actuali și viitori jurnaliști. Înscrie-te la „Școala pentru presa responsabilă” și câștigă o vizită de studiu în Lituania apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
10:00
Utilizatorii dispozitivelor Android vor putea transmite în timp real ceea ce este afișat pe ecran datorită funcției screen sharing introdusă de Google Duo. Funcția screen sharing va fi disponibilă începând cu versiunea 34 a aplicaţiei Google Duo. Articolul Utilizatorii dispozitivelor Android vor putea transmite în timp real ceea ce este afișat pe ecran. Cum funcționează apare prima dată în #diez.
08:45
Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că miercuri, 23 mai 2018, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos: Articolul Fără lumină! Iată adresele din Chișinău și din țară care vor rămâne fără curent electric astăzi, 23 mai apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
08:00
În cadrul Universității de Stat din Moldova va fi organizată o sesiune de informare în cadrul proiectului Erasmus+ ReSTART. În cadrul acestei sesiuni cei prezenți vor fi informați despre oportunitățile oferite de proiectul ReSTART. Articolul Participă la prezentarea programului Erasmus+ ReSTART și descoperă oportunități din domeniul instruirii antreprenoriale apare prima dată în #diez.
07:45
A treia ediție a Zilelor Spațiului Public va fi organizată în perioada 22-27 mai în Chișinău, Bender și Tiraspol. În cadrul evenimentului vor fi organizate conferinţă internațională dedicată temei Cultura e bun comun, ateliere de lucru creativ pentru tineri artiști și copii, tururi ghidate, proiecții de film și artă video, expoziții și concerte. Articolul Proiecții de film, ateliere de lucru și concerte. Care este programul Zilelor Spațiului Public din acest an apare prima dată în #diez.
07:30
În legătură cu executarea lucrărilor de înlocuire a contorului din bd. Dacia,28, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 23 mai 2018, în intervalul 09:00 – 13:00. Articolul Mai multe străzi din Chișinău vor rămâne fără apă pe parcursul săptămânii. Care sunt acestea apare prima dată în #diez.
07:15
O echipă de paintball din Moldova a ocupat primul loc în prima divizie la Cupa Orașului Odessa. Republica Moldova a fost reprezentată la acest turneu de două echipe una din Chișinău, iar cealaltă din Tiraspol. Articolul O echipă de paintball din Moldova a ocupat primul loc la Cupa Orașului Odessa. Ce rezultate a înregistrat aceasta apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
21:45
După alegerile locale din 20 mai, în turul II pentru postul de primar al Chișinăului au ieșit doi candidați: Ion Ceban (PSRM) și Andrei Năstase (PPDA). Internauții s-au amuzat un pic de ambii candidați. Articolul (foto) Cele mai dezbătătoare meme-uri la începutul campaniei pentru turul II al alegerilor locale din Chișinău: Ceban vs Năstase apare prima dată în #diez.
21:00
Teritoriul Republicii Moldova este organizat, sub aspect administrativ, în unități administrativ-teritoriale: raioane, orașe și sate. Astfel, țara noastră este împărțită în 32 de raioane, 5 municipii și 2 regiuni cu statut special. Astfel, dacă ne uităm pe harta Moldovei, vom descoperi zeci de localități cu cele mai neobișnuite denumiri. Articolul Crețoaia, Frumușica și Bobocica: Ce alte denumiri neobișnuite de localități poți găsi pe harta Republicii Moldova (Partea I) apare prima dată în #diez.
20:00
Rectorul Universității de Stat din Moldova, Gheorghe Ciocan, a comunicat astăzi studenților și profesorilor de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative (FRIȘPA) despre intenția de a schimba sediul facultății. Potrivit lui Ciocan, sediul urmează să fie transferat din blocul nr.6, care se află în sectorul Botanica, în campusul central al universității.  Articolul „Noi ne pierdem identitatea și integritatea ca facultate”. Studenții de la FRIȘPA sunt revoltați în raport cu inițiativa schimbării blocului apare prima dată în #diez.
19:45
Agenția Națională pentru Curriculum şi Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 18 – 21 mai 2018, în incinta Universității de Stat din Moldova, Olimpiada Republicană la Științe. Articolul (doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Științe. Cine sunt cei mai buni elevi din țară la acest obiect apare prima dată în #diez.
18:15
Echipele Paris Saint Germain, Borussia Dortmund și Arsenal și-au găsit antrenori pentru noul sezon. Lucien Favre, Unai Emery și Thomas Tuchel au fost selectați pentru a antrena echipele în următorul sezon. Articolul Antrenorii de fotbal Lucien Favre, Unai Emery și Thomas Tuchel au semnat contracte noi. Ce echipe au ales aceștia apare prima dată în #diez.
18:00
Sabrina Boem este o tânără pasionată de fotografie și pisici. Artista lucrează în mai multe proiecte ce implică direct participarea felinelor. Prin urmare, petrece mult timp înconjurată de ghemulețe de blană. Tânăra a reușit să observe relațiile speciale care apar între pisici și bărbați, astfel a hotărât să realizeze un proiect dedicat lor, pe care l-a numit „Cats and men”.  Articolul (foto) Dragoste murmurpură. Relațiile speciale dintre bărbați și pisici imortalizate de către o tânără fotografă apare prima dată în #diez.
18:00
Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC vă invită să participați la evenimentul Tekwill Visionary Club – „Blockchain for Humanity”, o ediție de excepție cu doi oaspeți speciali: Mariana Dahan și Mark Ginzburg, experți recunoscuți în domeniul tehnologiei blockchain și inițiatori ai unor proiecte revoluționare în această sferă. Articolul Participă la Tekwill Visionary Club și învață despre utilizarea blockchain de la Mariana Dahan și Mark Ginzburg apare prima dată în #diez.
17:45
Luna mai din acest an ne bucură cu un soare generos, cer albastru și multe fructe. Ziua de miercuri vine cu temperaturi de peste 27 de grade Celsius și evenimente frumoase la care poți să mergi.  Articolul Recomandări #diez. Evenimente frumoase la care să mergi într-o zi de miercuri, 23 mai apare prima dată în #diez.
17:30
Mai mulți studenți de la Universitatea Tehnică din Moldova au reușit să aducă acasă rezultate frumoase de la concursul DesignIng CONNECTIONS, care se desfășoară anual în Cluj, România. De menționat că în acest an studenții din Moldova au participat pentru prima dată la această competiție. Articolul (video) O echipă de studenți de la UTM a obținut locul trei la un concurs din România. Tinerii au proiectat un pod apare prima dată în #diez.
17:30
Astăzi locuitorii orașului Bălți sărbătoresc nu doar Sfântul Nicolae, dar și Hramul. În mod tradițional, în această zi se inaugurează iarmaroace, iar în piața Vasile Alecsandri este organizată parada anuală, unde defilează elevii, angajații instituţiilor şi întreprinderilor din oraș dar şi reprezentanţii grupurilor etnice. Articolul (foto) Bălți la 597 de ani. Cum se vede Hramul orașului prin obiectivul camerei de fotografiat a reporterului #diez apare prima dată în #diez.
17:15
Pe 1 iunie, De ziua Internațională a Protecției Copilului, la Orhei se va deschide cel mai mare centru cultural-familial din țară, cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați. Va fi cel mai deosebit loc de distracții pentru copii și întreaga familie, iar, la fel de important este că toate facilitățile vor fi gratuite. Articolul (foto) Detalii despre Orheilandul de la Orhei. Acesta va fi deschis de ziua Internațională a Protecției Copilului apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.