Rusia a folosit exporturile de gaze pentru a dezbina statele Uniunii Europene

10TV, 16 aprilie 2018 17:01

Rusia a folosit exporturile de gaze pentru a dezbina statele Uniunii Europene, Gazprom oferind Germaniei preţuri mai mici, în defavoarea statelor est-europene care au plătit mai mult, în timp ce Comisia Europeană era conştientă de acest lucru, arată documente dezvăluite în exclusivitate de presa britanică. Documentele arată cum preşedintele rus Vladimir Putin a controlat abuziv […] Articolul Rusia a folosit exporturile de gaze pentru a dezbina statele Uniunii Europene apare prima dată în 10TV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de 10TV

Acum 24 ore
20:30
La Pitești, se desfășoară, în perioada 20-22 aprilie, cea de-a 41-a ediţie a Simfoniei Lalelelor. Anul acesta și-au anunțat prezența peste 350 de comercianţi din țară și străinătate. De aici cei interesați pot cumpăra diverse specii de flori, arbuşti, seminţe de flori şi utilaje de grădinărit, dar şi produse artizanale. Dacă vremea va fi bună, […] Articolul VIDEO // Un oraș din țară, capitala lalelelor. Află care este norocoasa gazdă apare prima dată în 10TV.
19:10
Lansare dedicată Centenarului Marii Uniri. Mai multi istorici și filologi au lansat astăzi la Chișinău publicația literară Centenarul Unirii în incinta Bibliotecii Municipale Bogdan Petriceicu Hașdeu. Oamenii de știință își doresc să redea pe șleau evenimentele istorice și eroismul politicienilor din anul 1918. Istoricul Vlad Mischevca a prezentat la eveniment volumul Opere de Nicolae Bălcescu. […] Articolul VIDEO // AI CARTE, AI PARTE apare prima dată în 10TV.
18:40
Limba noastră-i o comoară! Acest lucru a fost demonstrat și de către câștigătorii concursului republican care s-a desfășurat sub același titlu care au primit premii chiar din mâna Ministrului pentru românii de pretutindeni, Natalia-Elena Intotero. Elevii au primit și un certificat de participare în cadrul Programului de tabere ARC în România. Toți câștigătorii concursului Limba […] Articolul VIDEO // Limba noastră-i o comoară, demonstrează elevii din RM. Vezi ce premii au primit apare prima dată în 10TV.
18:20
Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero și-a prezentat bilanțul vizitei în Republica Moldova. Timp de două zile, ministrul de la București a avut întrevederi cu oficiali de la Chișinău, a efectuat o vizită în raionul Criuleni, unde s-a întâlnit cu primarii localităților din raion, directori de școli, și alți funcționari. Oficialul de peste Prut […] Articolul VIDEO // Ministrul românilor de pretutindeni și-a prezentat bilanțul vizitei în R. Moldova apare prima dată în 10TV.
18:01
La Pitești, se desfășoară, în perioada 20-22 aprilie, cea de-a 41-a ediţie a Simfoniei Lalelelor. Anul acesta și-au anunțat prezența peste 350 de comercianţi din țară și străinătate. De aici cei interesați pot cumpăra diverse specii de flori, arbuşti, seminţe de flori şi utilaje de grădinărit, dar şi produse artizanale. Dacă vremea va fi bună, […] Articolul Un oraș din țară, capitala lalelelor. Află care este norocosul de a găzdui colorata serbare apare prima dată în 10TV.
18:01
Ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Elena Intotero, aflată într-o vizită de lucru la Chișinău, a declarat că autoritățile române vor susține și în continuare parcursul european al Republicii Moldova, asigurând asistența necesară. „Au fost două zile pline de întâlniri bune ce se vor concretiza în proiecte, care să vină în sprijinul conaționalilor. Am avut […] Articolul Ministru român: Vom susține și în continuare parcursul european al Republicii Moldovei apare prima dată în 10TV.
18:01
Consiliul General al Municipiului Bucureşti a semnat un program de cooperare Bucureşti – Chişinău în domeniul educaţiei. Scopul programului reprezintă recunoaşterea şi recompensarea performanţelor şcolare ale elevilor din Chişinău prin oferirea biletelor de odihnă în România, la mare.  Potrivit regulamentului, programul se adresează elevilor cu performanţe şcolare excepţionale de gimnaziu şi de liceu cât şi profesorilor. Proiectul […] Articolul România oferă GRATUIT 500 de locuri la mare pentru elevii din Chișinău apare prima dată în 10TV.
18:01
Nouă candidați au depus la Consiliul Electoral al Circumscripției electorale municipale Bălți, setul de acte pentru înregistrarea în cursa electorală la șefia municipiului. Din cei nouă, doi candidați sunt independenți și doar unul dintre ei a reușit să adune numărul necesar de semnături. Solicitat de IPN, vicepreședintele Consiliului Electoral al Circumscripției electorale municipale Bălți, Iulian […] Articolul Câți candidați au depus actele pentru alegerile din Bălți apare prima dată în 10TV.
17:01
Tezaurul de monede și brățări antice, furate anterior din România, se întoarce acasă. Obiectele din aur și argint, furate în perioada 2000-2001, au fost expuse joi la Muzeul Național de Istorie al României, după ce au fost găsite în Austria și returnate, în urma unei anchete transfrontaliere, scrie THE WASHINGTON POST. Procurorul general Augustin Lazăr a […] Articolul Tezaurul se întoarce acasă, însă nu din Rusia apare prima dată în 10TV.
16:50
Circa 10 localități din cinci raioane ale țării au rămas ieri fără energie electrică din cauza vântului puternic. Solicitat de agenție, șeful Departamentului Relații Externe și Comunicare din cadrul RED Union Fenosa, Vasile Gribincea, a specificat că localitățile afectate sunt preponderent din centrul țării, transmite Moldpres. „Este vorba de localități din raioanele Ștefan Vodă, Strășeni, Nisporeni, […] Articolul Cod galben de vânt: 10 localități au rămas fără energie electrică apare prima dată în 10TV.
Ieri
16:20
Viitorul mare cutremur ce se va produce în România va fi de adâncime, asemănător celui din 1802, iar acesta va fi norocul ţării noastre, a declarat vineri, pentru Agerpres, directorul onorific al Institutului Naţional de Fizica Pământului, Gheorghe Mărmureanu. Mărmureanu a estimat că viitorul mare cutremur va avea o magnitudine cuprinsă între 7,2 şi 7,9 […] Articolul Anunț importnant! Când va fi următorul mare CUTREMUR în România. Posibil sa fie de 8 grade apare prima dată în 10TV.
15:50
Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a promulgat legea care prevede transmiterea unui teren de circa 70 ha, din comuna Stăuceni, municipiul Chișinău, în administrarea Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării pentru construcţia Arenei Chișinău. n timp ce șeful statului se arată nemulțumit de faptul că din bugetul de stat vor fi alocați peste 200 de milioane […] Articolul Dodon a admis alocarea banilor pentru Arena Chișinău din buget, iar acum este nemulțumit apare prima dată în 10TV.
15:30
Debirocratizarea procesului de vânzare-cumpărare a locuințelor a fost votată astăzi în Parlament. Deputații din Parlamentul Republicii Moldova au susținut cu majoritate de voturi propunerea vicepreședintelui Valeriu Ghilețchi de a elimina obligativitatea prezentării certificatului fiscal privind prezența sau absența datoriilor la bugetul de stat privind imobilul aferent contractului de vânzare cumpărare. Astfel, cei care doresc să […] Articolul Atenție! Se simplifică procedura de vânzare-cumpărare a locuințelor apare prima dată în 10TV.
15:30
În urma incendiului din Kemerovo, unde inițial s-au atestat 64 de decedați, printre care majoritatea copii, Comisia de Investigații din Rusia a declarat că defapt ar fi 60 de decedați. Potrivit tvrain.ru, în urma investigațiilor, dintre persoanele dispărute în urma incendiului, precum și concluziile experților au permis anchetei să determine ultimul număr de decese fiind 60, […] Articolul Tragedia din Kemerovo: A fost stabilită identitatea tuturor celor morți apare prima dată în 10TV.
15:20
Igor Dodon planifică pentru săptămâna viitoare o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Decizia lui Dodon a venit în urma unei întrevederi cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin. Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Maxim Lebedinschi, a comunicat că nu poate oferi detalii despre subiectele care vor fi abordate în […] Articolul Dodon a primit indicaţii de la ambasadorul rus. Se vede cu Krasnoselski apare prima dată în 10TV.
14:10
Președintele Igor Dodon planifică pentru săptămâna viitoare o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Subiectul a fost abordat vineri, 20 aprilie, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin. Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Maxim Lebedinschi, a comunicat că nu poate oferi detalii despre subiectele care vor […] Articolul Igor Dodon va avea o nouă întâlnire cu liderul de la Tiraspol apare prima dată în 10TV.
14:01
Încă un incendiu devstator a izbucnit în centrul Chișinăului. Arde centrul comercial Lunedor, care se flă la intersecţia străzii Ismail şi bulevardul Dmitrie Cantemir.  Patru autospeciale IGSU, cât și poliția se află la fața locului. Pompierii lucrează pentru a localiza şi lichida incendiul. Din primele informaţii pe care le avem arde căptuşeala acoperişului. Nu se cunoaște […] Articolul (FOTO/VIDEO) Încă un INCENDIU în CAPITALĂ. ARDE centrul comercial LUNEDOR apare prima dată în 10TV.
13:50
Încă un incendiu de proporţii a izbucnit în centrul Capitalei. Este vorba de centrul comercial Lunedor, amplasat la la intersecţia străzii Ismail şi bulevardul Dmitrie Cantemir.  Potrivit purtătorului de cuvânt al IGSU, Liliana Puşcaşu, la faţa locului au fost îndreptate patru echipaje ale pompierilor. “Este vorba de clădirea unui centru comercial de pe strada Ismail. […] Articolul (FOTO/VIDEO) ÎNCĂ UN INCENDIU ÎN CAPITLĂ. ARDE CENTRUL COMERCIAL LUNEDOR apare prima dată în 10TV.
13:40
Estonia, Danemarca și România erau, în 2016, țările cele mai puțin dependente de importurile de energie pentru consumul intern la nivelul UE Estonia, Danemarca și România erau, în 2016, țările cele mai puțin dependente de importurile de energie pentru consumul intern la nivelul UE, arată datele publicate, astăzi, de Oficiul European de Statistică – Eurostat. În […] Articolul S-a aflat cum scapă RM de monopolul energetic rus. România depinde cel mai puțin de energia UE apare prima dată în 10TV.
13:10
Incendiu în de proporții în sectorul Telecentru al Capitalei. Arde acoperișul Institutului de Zoologie. Contactată telefonic, ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati a declarat pentru 10TV că mai multe echipaje de pompieri și poliție au intervenit la fața locului. Toate persoanele din clădire sunt evacuate. Mai multe imagini cu incendiulvau apărut pe rețelele […] Articolul LIVE. Incendiu de proporții la Telecentru. Arde acoperișul Institutului de Zoologie apare prima dată în 10TV.
13:10
Se încheie o eră! Arsene Wenger și-a anunțat retragerea de la Arsenal Londra după ce a condus clubul timp de 22 de ani. “După o lunga perioada de gândire și o discuție cu conducerea clubului, simt ca e momentul potrivit pentru a mă retrage la finalul sezonului.  Sunt recunoscător pentru ca am avut privilegiul de […] Articolul Wenger și-a anunțat RETRAGEREA de la Arsenal după 22 de ani apare prima dată în 10TV.
13:01
Mai multe nave tip cargo au intrat în portul sirian Tartus, unde se află baza navală ruseasca. Potrivit paginaderusia.ro, navele au fost încărcate în portul rusesc Novorossiisk. Nu se știe nimic despre încărcătură. Cu toate acestea, descărcarea navelor se efectuează în condiții de confidențialitate crescută: descărcarea are loc in spatele unei perdele de fum. De asemenea, […] Articolul Încărcătură secretă adusă de Rusia în portul sirian, Tartus apare prima dată în 10TV.
12:50
Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, se află într-o vizită oficială în Republica Moldova. În cadrul vizitei, oficialul român a discutat cu ministrul Educației, Culturii și Cercetării de la Chișinău, Monica Babuc, subiecte privind cooperarea în domeniile educației, culturii și cercetării între Republica Moldova și România. În cadrul vizitei oficiale la Chișinău, ministrul Natalia-Elena Intotero […] Articolul Oficiali români, în vizită la Criuleni: Republica Moldova este o prioritate pentru România apare prima dată în 10TV.
12:50
Cartea românească îmbogățește bibliotecile din Republica Moldova. De un dar românesc a avut parte astăzi, 20 aprilie 2018 biblioteca din localitatea Scoreni, raionul Strășeni. Astfel, un număr de peste 100 de volume semnate de mari scriitori, precum Caragiale, Eminescu, Nichita Stănescu, Eugen Barbu, Camil Petrescu, Ion Minulescu, Sadoveanu, Alecsandri,  dar şi cărţi din literatură clasică […] Articolul FOTO // Cartea Românească trece Prutul. 100 de volume au îmbogățit biblioteca din Scoreni apare prima dată în 10TV.
12:30
Fostul ministru de externe al României, Adrian Cioroianu, consideră că în momentul de față, cea mai bună și cea mai eficientă soluție ca R. Moldova să se apropie de România este încurajarea unei politici pro-europene. Într-un interviu pentru Radio Europa Liberă, citat de IPN, Adrian Cioroianu a spus că afirmă acest lucru din perspectiva faptului […] Articolul Pentru apropierea R. Moldova de România este necesară încurajarea unei politici pro-europene apare prima dată în 10TV.
12:20
Președintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul său rus Vladimir Putin, în timpul unei convorbiri telefonice, să întreprindă o vizită în SUA și a afirmat că va fi bucuros să-l primească pe președintele rus la Casa Albă. Președintele Trump a adăugat că ar fi bucuros să efectueze la rândul său o vizită în Rusia  […] Articolul Vladimir Putin, invitat de Donald Trump la Casa Albă apare prima dată în 10TV.
12:01
Iluzionistul american David Copperfield a fost forțat să dezvăluie în instanţă unul dintre trucurile sale, după ce a fost dat în judecată de unul dintre participanţi. EL nu a avut de ales, deşi avocaţii săi au insistat că divulgarea secretelor îi vor aduce magicianului mari daune financiare. Numărul de magie a fost executat de Copperfield […] Articolul David Copperfield forțat să-și dezvăluie unul din trucurile sale apare prima dată în 10TV.
11:30
De Blajini, Dumitru Stoica, primarul satului Țânțăreni, raionul Teleneşti, l-a avut oaspete pe Ioan Mate, primarul comunei Sânmihaiu-de-Câmpie, județul Bistrița-Năsăud. Cei doi edili au semnat un Acord de înfrățire a localităților pe care le reprezintă, care prevede accesarea și inițierea unor proiecte comune de dezvoltare social-economică, schimburi culturale.    Ideea acordului a apărut după întâlnirile […] Articolul Primar român: Basarabia va simți susținerea noastră frățească apare prima dată în 10TV.
11:20
Un liceu din România a semnat o Declarație de REunire a României Mari. Este vorba despre Liceul Teoretic „Constantin Angelescu” din Ianca, județul Brăila. Declarația de Unire a fost semnată de director și de cadrele didactice. Semnatarii și-au exprimat adeziunea pentru reântregirea neamului românesc ca unică soluție de restabilire a adevărului istoric, de aderare a Republicii […] Articolul Centenarul Marii Uniri: Încă un liceu din România a semnat declarația de unire cu Basarabia apare prima dată în 10TV.
10:50
Parchetul General din România a dispus, joi, trimiterea în judecată a unui cetăţean german, acuzat de spălare de bani în formă continuată, ce ar fi ascuns şi vândut în mod ilegal bijuterii din patrimoniul cultural românesc, pe care le-ar fi furat din siturile arheologice, scrie Mediafax. „În perioada 2005 – 2015, prin ascunderea sau disimularea […] Articolul Ani grei de închisoare pentru un cetățean german care a vândut bijuterii dacice apare prima dată în 10TV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.