Şi-a transformat pasiunea în afacere. O moldoveancă creează elemente de decor pline de culoare și rafinament

Canal2, 16 aprilie 2018 17:00

A reuşit să-şi pună pe roate o afacere de succes, care se bazează pe elemente de decor pline de culoare. Irina Brăiescu muncește într-un atelier alături de alți doi colegi și creează lucruri pe care, pe vremuri, doar în reviste le puteai admira. Recent, ea a reușit să cumpere o mașină de gravură, după ce a […] Post-ul Şi-a transformat pasiunea în afacere. O moldoveancă creează elemente de decor pline de culoare și rafinament apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 24 ore
20:50
Post-ul Tema zilei din 20.04.2018 cu Efim Olaru și Mihai Lașcu apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Acoperişul unui institut al Academiei de Ştiinţe, din cartierul Telecentru, a fost cuprins de flăcări. Imagini de la incendiul de proporţii au fost filmate cu drona. Toţi oamenii care se aflau în clădire, în momentul izbucnirii focului, au fost evacuaţi. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-au deplasat 14 autospeciale […] Post-ul Incendiul din cartierul Telecentru, filmat cu drona apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 20 aprilie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Punctul vamal Palanca va fi inaugurat, după ample lucrări de reparaţie, până la sfârşitul acestui an. Asigurările vin din partea premierului Pavel Filip, care a efectuat astăzi o vizită de monitorizare. După ce va fi inaugurat, controlul vamal va fi efectuat în comun de către vameşi şi poliţişti de frontieră moldoveni şi ucraineni. Autorităţile spun […] Post-ul Pavel Filip: Punctul vamal Palanca va fi inaugurat, după ample lucrări de reparaţie, până la sfârşitul acestui an apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Reparația drumurilor locale din ţară va asigura confortul necesar oamenilor, dar şi va asigura atragerea investiţiilor. Despre asta a vorbit, astăzi, premierul Pavel Filip cu locuitorii satului Răscăieții Noi, Ştefan Vodă, unde urmează a fi construită o porţiune de 380 de metri în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”. Potrivit proiectului, lucrările vor costa 1,5 […] Post-ul Pavel Filip, la Ştefan Vodă: Reparația drumurilor locale din ţară va asigura confortul necesar oamenilor, dar şi va asigura atragerea investiţiilor apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Muncitorii de la Spaţii Verzi continuă să replanteze violele, din faţa Catedralei, prin parcurile din Capitală. Lucrările sunt pe ultima sută de metri, iar autorităţile spun că până mâine toate florile vor fi sădite. În Valea Morilor Muncitorii lucrează dis-de-dimineaţă pentru a reuşi să termine până mâine plantarea a circa 16 mii de viole. „Da, […] Post-ul Muncitorii de la Spaţii Verzi continuă să replanteze violele, din faţa Catedralei, prin parcurile din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Iniţiativa Ministerului Educaţiei de a introduce uniforme în instituţiile de învăţământ este tot mai salutată de cetăţeni. Aceştia consideră că astfel nu va mai fi exista discriminarea între copii. În contextul dat ministerul a elaborat şi un chestionar pentru a afla părerea oamenilor despre necesitatea de a introduce uniformele în instituţiile de învăţământ. „Pe chestionarul […] Post-ul Iniţiativa Ministerului Educaţiei de a introduce uniforme în instituţiile de învăţământ, tot mai salutată de cetăţeni apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Inspectorii Agenţiei Naţionale Transport Auto verifică maşinile de mare tonaj care trec prin satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, dar şi în preajma acestuia. Măsurile sunt efectuate pentru a nu permite accesul în localitate a camioanelor care depășesc greutatea de 12 tone. Decizia a fost luată de ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, după ce localnicii […] Post-ul Inspectorii Agenţiei Naţionale Transport Auto verifică maşinile de mare tonaj care trec prin satul Bulboaca apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Cu o diferenţă de câteva minute, un alt incendiu a izbucnit în Capitală. De această dată, a luat foc un centru comercial de pe strada Ismail. Patru autospeciale au luptat mai bine de o oră cu flăcările care au mistuit acoperişul şi partea laterală a clădirii. Paradoxal este faptul că clădirea a ars exact ca […] Post-ul Incediu la un centru comercial de pe strada Ismail. Patru autospeciale au luptat cu flăcările care au mistuit acoperişul şi partea laterală a clădirii apare prima dată în CANAL 2.
18:30
Incendiu de proporţii în Capitală. Acoperişul Institutului de Zoologie al Academiei de Ştiinţe, din cartierul Telecentru, a ars ca o torţă. Toate persoanele care se aflau în clădire au fost evacuate la timp. Potrivit reprezentanţilor de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, peste 100 de pompieri cu 14 autospeciale au luptat cu flăcările. Incendiul […] Post-ul Incendiu de proporţii în Capitală. Acoperişul Institutului de Zoologie al Academiei de Ştiinţe, din cartierul Telecentru, a ars ca o torţă apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Acoperişul unui institut al Academiei de Ştiinţe, din cartierul Telecentru, a fost cuprins de flăcări. Imagini de la incendiul de proporţii au fost filmate cu drona. Toţi oamenii care se aflau în clădire, în momentul izbucnirii focului, au fost evacuaţi. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-au deplasat 14 autospeciale […] Post-ul Incendiul din cartierul Telecentru, filmat du drona apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 20 aprilie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 20 aprilie 2018 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:00
Campania „Respect pentru seniori”, lansată de fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss continuă să aducă bucurie vârstnicilor rămași singuri. Recent, echipa Edelweiss a vizitat-o pe Vera Vasilică din satul Scoreni, raionul Străşeni. Pasionată de flori, bătrâna îşi îngrijește cu mare atenție grădina, însă nu toate florile au rezistat iernii. Așa că, echipa fundației i-au completat colecția […] Post-ul Campania Respect pentru seniori, lansată de fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss continuă să aducă bucurie vârstnicilor rămași singuri apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Primăria Capitalei va participa pentru prima dată în calitate de organizator la cursa anuală de ciclism „Chişinău Criterium”. Contractul de colaborare a fost semnat, astăzi, de către primarul interimar al Capitalei şi reprezentanţii companiei Sporter. Cu această ocazie, Silvia Radu a primit o medalie de participare la această cursă. Potrivit reprezentanţilor companiei Sporter, cursa „Chişinău […] Post-ul Primăria Capitalei va participa pentru prima dată în calitate de organizator la cursa anuală de ciclism „Chişinău Criterium” apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
16:01
Incendiu de proporţii în Capitală. Acoperişul unui institut al Academiei de Ştiinţe, din cartierul Telecentru, a fost cuprins de flăcări. Toate persoanele care se aflau în clădire au fost evacuate. Potrivit reprezentanţilor de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-au deplasat 9 autospeciale şi au fost antrenaţi peste 50 de pompieri, […] Post-ul Incendii de proporţii în Capitală. Acoperişul unui institut al Academiei de Ştiinţe şi un centru comercial de pe strada Ismail, au fost cuprinse de flăcări apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 20 aprilie 2018 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Contrabandă cu sănătate deconspirată de procurori. Şase indivizi au ajuns pe mâinile oamenilor legii, după ce timp de un an au adus ilegal în ţară proteze şi implanturi dentare în valoare de peste şase milioane de lei. Potrivit procurorilor, membrii grupării, care nu erau înregistraţi ca importatori oficiali aduceau implantele şi protezele dentare din China, […] Post-ul Contrabandă cu implanturi dentare. Şase indivizi au ajuns pe mâinile oamenilor legii apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Dovadă impresionantă de dragoste. Ambasadorul Franţei la Chişinău Pascal Le Deunff i-a donat rinichiul soţiei sale, diagnosticată cu insuficienţă renală. S-a întâmplat, acum 10 ani, iar de atunci cuplul a devenit şi mai solid. „Cu siguranţă, el este eroul meu”, a spus „Cu siguranţă, el este eroul meu”. Pascal Le Deunff, în vârstă de 59 de […] Post-ul Ambasadorul Franţei la Chişinău, Pascal Le Deunff i-a donat rinichiul soţiei sale apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Joacă soldată cu intervenţia salvatorilor. Doi copii din Capitală au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce în timpul jocului au pus pe deget piuliţe şi nu le-au putut scoate sau au rămas cu mâna blocată în scurgerea de la baie. Din fericire, în ambele cazuri copiii nu s-au ales cu traumatisme. Ieri, salvatorii au […] Post-ul Joacă soldată cu intervenţia salvatorilor apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Statul va oferi anul acesta mai multe subvenţii pentru agricultori. Astfel, fondul de subvenţionare pentru 2018 este de 900 de milioane de lei, cu 120 de milioane mai mare comparativ cu anul trecut. Din 1 februarie până în prezent, fermierii au primit deja subvenţii în valoare de aproape 15 milioane de lei. La Agenția de […] Post-ul Mai multe subvenţii pentru agricultori apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Mai multe oportunităţi pentru tinerii din raionul Ungheni. În incinta bibliotecii publice raionale „Dimitrie Cantemir ” a fost deschisă o fabrică laborator, care este dotată cu imprimante 3D, dispozitive de tăiat cu laser, maşinii de cusut şi kituri de robotică. Astfel de laboratoare vor mai fi deschise în raionul Drochia şi Cahul, iar din luna […] Post-ul Inovaţii printre cărţi. O fabrică laborator deschisă în raionul Ungheni apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Procurorii cer o pedeapsă mai dură pentru consilierul din Corjeuţi, care a lovit mortal un copil şi a părăsit locul accidentului. Oamenii legii au contestat decizia Judecătoriei Edineţ cu sediul la Briceni, care l-a condamnat pe bărbat la trei ani şi două luni de închisoare cu suspendare. Procurorii susţin că această hotărâre este ilegală, pentru […] Post-ul Procurorii cer o pedeapsă mai dură pentru consilierul din Corjeuţi, care a lovit mortal un copil şi a părăsit locul accidentului apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Încă un incendiu de proporţii a izbucnit în centrul Capitalei. Este vorba de un centru comercial de la intersecţia străzii Ismail şi bulevardul Dmitrie Cantemir. Post-ul Încă un incendiu de proporţii. Arde un centru comercial din centrul Capitalei apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Incendiu la Institutul de de Zoologie al Academiei de Ştiine a Moldovei de pe strada Academiei 1, din cartierul Telecentru. Nouă autospeciale au intervenit la faţa locului. Fumul dens şi negru se vede în tot oraşul. Potrivit ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, arde acoperişul Institutul de de Zoologie. Accesul în clădire a fost interzis, iar toţi angajaţii au fost […] Post-ul Incendiu puternic la Institutul de de Zoologie al Academiei de Ştiine a Moldovei apare prima dată în CANAL 2.
12:10
Post-ul O nouă zi, 20 aprilie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
11:50
Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 20 aprilie 2018 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Germania salută reformele implementate în țara noastră și îndeamnă guvernarea să le continue. Mesajul i-a fost transmis viceprim-ministrului pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, după ce a întreprins o vizită de lucru la Berlin. Vicepremierul moldovean a avut mai mult întrevederi cu miniștri, deputați și secretari germani. Aceștia au încurajat și îndeplinirea tuturor angajamentelor asumate în […] Post-ul Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă: Germania susţine Moldova apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Concert de excepție la Chișinău. Renumita trupă 3 Sud Est din România a susținut aseară un spectacol la Palatul Național. Fanii trupei au cântat, au dansat şi au făcut zeci de fotografii cu interpreţii. Băieţii de la 3 Sud Est au încins atmosfera cu cele mai tari hituri din repertoriul lor. Sutele de fani prezenți […] Post-ul Concert de excepție la Chișinău. Renumita trupă 3 Sud Est a susținut un spectacol la Palatul Național apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Bugetul pentru nunta prinţului Harry şi aleasa inimii lui, Meghan Markle, este de 46 de milioane de dolari. Deoarece la eveniment sunt invitați membri ai familiei regale, capete încoronate și șefi de state, 43 milioane de dolari sunt destinați doar cheltuielilor de securitate. Special pentru ceremonie a fost achiziţionat un sistem de distrugere şi bruiere […] Post-ul Nuntă de zeci de milioane de dolari apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.