Demonstrat! Prima palmă iertată va aduce și primul pumn

Sputnik, 16 aprilie 2018 17:00

Violența domestic este întâlnită în fiecare a treia familie din Republica Moldova, spun experții. Cel mai grav este că, de cele mai multe ori, violența în familie este văzută ca o normalitate atât de agresori, cât și de victime.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
10:40
Un accident cumplit s-a produs în apropierea satului Leușeni. Patru dintre oamenii care mergeau într-o căruță au murit.
Acum 30 minute
10:20
Doi luptători de arte marţiale sunt acuzați de omorului unui bărbat în faţa unui club de noapte din capitală.
Acum o oră
10:00
Urmăriți imaginile luate de un pasager de la bordul aeronavei în momentul prăbușirii acesteia.
Acum 2 ore
09:30
Aversele puternice de noaptea trecută au paralizat Capitala: străzi și imobile inundate, transport blocat - autoritățile au fost depășite total de situație.
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
09:10
În articolul de mai jos puteți afla când este acodradată indemnizația de maternitate, ce condiții trebuie să fie întrunite, care este modalitatea de calcul și ce acte sunt necesare.
Acum 4 ore
08:30
Un proaspăt absolvent al Universității Tehnice din Moldova a inventat un camion electric.
07:30
Informația cu privire la o nouă metodă a hoților de a fura bunuri din mașini a devenit virală pe rețelele de socializare.
Acum 6 ore
06:40
Drama trăită de un tânăr din Călărași este cutremurătoare, iar revolta lui nu scade nici după ani de zile de la aflarea adevărului
06:40
Două persoane au surprins un fenomen foarte rar în California, Statele Unite ale Americii.
05:40
În Italia, gravidele fără loc de muncă, inclusiv cetățeni moldoveni, pot cere indemnizația de maternitate.
04:50
Există cel puțin 10 motive pentru care specialiștii recomandă să consumi harbuz în fiecare zi.
Acum 8 ore
03:40
Iată ce onorarii primește Cleopatra Stratan pentru 35 de minute de concert.
02:50
După o creștere de 30 la sută a vânzărilor de mașini noi în anul 2017, anul 2018 vine cu rezultate și mai bune pentru majoritatea importatorilor auto din țara noastră.
Acum 12 ore
01:40
Cei mai cunoscuți fotbaliști din lume s-au cuplat cu femei celebre: modele, interprete și vedete de televiziune.
00:50
Îngrijirea copiilor este un subiect de maximă importanță pentru orice tânăr care dorește să-și întemeieze o familie. Din păcate, în ziua de astăzi, aceste lucruri nu se învață în școală, iar în societate s-au răspândit mai multe obiceiuri în privința îngrijirii copiilor, care pot afecta sănătatea bebelușilor. Iată ce spun specialiștii.
18 iulie 2018
23:50
Aeronava s-a prăbușit la scurt timp după ce a decolat de pe aeroport.
22:40
În mod tradițional, în fiecare vară Asociația Internațională a Păstrătorilor Râului „Eco-Tiras” organizează o expediție pe râul Nistru. Ceea ce au văzut ecologii este de-a dreptul înfiorător.
Acum 24 ore
21:30
Una dintre fostele soții ale lui Vladimir Filat s-a bucurat de atenția lui Nicu Timofti, care este fiului fostul președinte ale Republicii Moldova Nicolae Timofti.
21:00
Revista celebră "Maxim" a făcut un top al celor mai sexy femei de pe planetă.
20:40
Inspectorii ANSA au depistat în câteva raioane din țară cazuri de rabie și loca europeană la albine.
20:00
Un tânăr din Capitală a fost la un pas de moarte din cauza lăcomiei șoferului unui microbuz de linie și din cauza neatenției altor doi.
19:50
Noile ambulanțe vor fi echipate cu aparate moderne: defibrilator, electrocardiograf, pulsometru, brancarde moderne cu ajutorul cărora este mai ușor de transportat bolnavii.
19:20
Margarita Țvic, jurnalistă, politolog, doctor în filozofie, consideră că întâlnirea dintre cei doi președinți – al Rusiei și SUA – va impulsiona soluționarea conflictului sirian.
18:50
Începând cu ziua de miercuri, pentru a asigura securitatea emoțională a copiilor, autoritățile din Capitală au luat decizia de a interzice accesul persoanelor străine în grădinițe pentru a desfășura activități educaționale.
18:50
Noul complex al misiunii diplomatice a SUA în Republica Moldova ar putea fi al treilea după mărime din lume, după cele din Irak și Armenia.
18:40
Motivul pentru care Marcel Roșca a participat la concursul internațional "Slaveanskii Bazar" din partea României.
18:40
Prietenia adevărată înseamnă conexiune, vulnerabilitate, acceptare, încredere și comunicare. Prietenia adevărată pare o poveste în zilele noastre și puțini cred în relațiile bazate pe valori și lipsite de interes.
18:30
Există două puncte de vedere asupra dezvoltării Alianței Nord-Atlantice, spune fostul deputat Valentin Crîlov. NATO rămâne în formatul în care este. Un al doilea scenariu ar că SUA se detașează de acest bloc și UE își crează forțele sale de apărare.
18:20
Andrian Candu a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse, Farit Muhametșin, aflat la final de mandat.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.