Demonstrat! Prima palmă iertată va aduce și primul pumn

Sputnik, 16 aprilie 2018 17:00

Violența domestic este întâlnită în fiecare a treia familie din Republica Moldova, spun experții. Cel mai grav este că, de cele mai multe ori, violența în familie este văzută ca o normalitate atât de agresori, cât și de victime.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
16:10
Blocul comunitar nu a acceptat propunerile Marii Britanii privind măsurile care, după Brexit, ar exclude instituirea unui control riguros la granița cu Irlanda.
Acum 2 ore
15:20
Sediul Departamentului Mentenanță al Apă-Canal Chișinău, vandalizat noaptea trecută.
Acum 4 ore
14:10
La concursul desfăşurat astăzi, au participat cinci candidaţi.
13:20
Deși sunt interzise în Republica Moldova, produsele modificate genetic stârnesc controverse în rândul societății. Profesorul universitar, rectorul universității de pe lângă Academia de Științe a Moldovei, Maria Duca, a ținut să pună punctul pe i la acest subiect.
Acum 6 ore
12:10
Copiii educați în stil autoritar sunt predispuși să consume alcool și droguri.
11:20
Mecanismul privind declararea şi controlul averilor şi intereselor personale a fost modificat.
Acum 8 ore
10:10
Cum îi putem obliga sau convinge pe copiii de astăzi să poartă uniforme? Această întrebare i-am adresat-o psihologului Aurelia Balan.
09:00
Consiliul Raional din Cimișlia va desfășura duminică, 22 aprilie, cu începere de la ora 10, pentru a cincea oară consecutiv, expoziția florilor și echibanelor naturale.
Acum 12 ore
07:50
Serviciul de patrulare pe biciclete al INP a fost instituit în toamna anului trecut - iată isprava polițiștilor din Parcul ”La Izvor”.
06:40
Moldovenii din Italia, care au permis de ședere pe termen lung sau rezidența, se pot bucura de două indemnizații oferite de Guvernul italian.
06:00
Victor Crudu, care se află la muncă în orașul britanic Lincoln, a discutat cu reporterul Sputnik, dezvăluindu-i ce anume îi face pe concetățenii noștri să emigreze tocmai în vechiul Albion.
04:40
Odată cu creșterea numărului de mașini în lume, sporește îngrijorător și numărul oamenilor care își pierd viața în urma unor accidente rutiere. În acest context, siguranța devine un criteriu extrem de important la procurarea unui automobil.
03:50
Artista din Rusia Vera Brejneva s-a făcut de râs în fața fanilor.
Acum 24 ore
03:00
Xenia Deli nu mai este pudica de acum câțiva ani, când a intrat în industria modellingului. Aparițiile ei publice au devenit tot mai îndrăznețe în materie de vestimentație.
01:50
Arată impecabil însă nu au niciun gust - rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Regele Mihai I al României, Cosmin Popescu, a explicat care este tehnologia folosită pentru a le da roșiilor de import culoarea apetisantă.
00:40
Nava aeriană proiectată ca centru de comandă în caz de război nuclear a decolat de pe un aerodrom din Statele Unite.
20 aprilie 2018
23:40
Mai mulți indivizi s-au îmbogățit de pe urma unei afaceri ilegale cu implanturi dentare.
22:20
Concepţia naţională de dezvoltare a mass-media stabilește cadrul normativ de reglementare a activităţii presei.
21:30
Peste 1 300 de metri de plase de pescuit au fost ridicate din apele de la frontiera cu România.
20:40
Washington își dorește îmbunătățirea relațiilor cu Rusia, acest lucru fiind comunicat în ajun de către consilierul președintelui SUA pe probleme de securitate națională, John Bolton.
20:00
Deputatul socialist Vladimir Țurcan a vorbit în cadrul emisiunii "Logica Puterii" realizată de Sputnik Moldova despre ultimele evenimente politice are au loc în Republica Moldova.
19:40
În ultima perioadă au fost mai multe alerte false cu bombă, însă puțin știu că această iresponsabilitate a unora este destul de costisitoare
19:20
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a dezvăluit în cadrul unui interviu cine se află în spatele recentei înscenări a atacului chimic din Siria, spunând lucrurilor pe nume.
18:50
Persoanele care cumpără sau vând imobile vor fi scutite de anumite cheltuieli la întocmirea dosarului.
18:30
Președintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), Alina Russu, a participat la o emisiune radiofonică în studioul Sputnik-Moldova, unde a vorbit despre viitorul scrutin parlamentar.
18:00
Ministrul rus de Externe consideră că Donald Trump și Vladimir Putin nu vor admite un conflict militar între SUA și Rusia.
17:40
Din cauza vântului care a bătut în rafale, câteva localități au rămas fără energie electrică.
17:20
Jurnaliștii ruși au discutat cu un băiat de 11 ani care, într-un film regizat de “Căștile Albe”, apare în calitate de victimă a “atacului chimic” care ar fi avut loc în orașul sirian Duma .
17:00
Comisia Electorală Centrală a ținut să facă câteva precizări în legătură cu îngrijorarea exprimată de experții Promo-Lex privind decalajul considerabil între datele din Registrul de Stat al Alegătorilor și listele electorale.
Ieri
16:30
Un deputat din Parlamentul de la Chișinău, care s-a remarcat și anterior cu ieșirile sale extravagante, și-a șocat colegii cu un tatuaj pe mână.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.