Demonstrat! Prima palmă iertată va aduce și primul pumn

Sputnik, 16 aprilie 2018 17:00

Violența domestic este întâlnită în fiecare a treia familie din Republica Moldova, spun experții. Cel mai grav este că, de cele mai multe ori, violența în familie este văzută ca o normalitate atât de agresori, cât și de victime.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
14:10
Moldova ar putea beneficia anual de investiții în valoare de un miliard de dolari.
Acum o oră
13:40
Avionul militar IL-20 a fost doborât de o rachetă a complexului C-200 15 militari ruși și-au pierdut viața.
Acum 2 ore
13:10
Ce a declarat Andrei Nazarov, copreședintele Asociației „Delovaia Rossia” și al comitetului organizatoric al Forumului Economic Moldo-Rus despre beneficiile pe care le va avea economia moldovenească în urma acestui eveniment.
12:50
Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din Moldova, Alexandru Juraveli, a declarat pentru Sputnik Moldova că "Forumul economic moldo-rus", care se desfășoară în aceste zile la Chișinău, este un eveniment important pentru Republica Moldova, inclusiv pentru operatorii turistici din ambele țări.
12:40
De la combine pentru recoltarea strugurilor la produse cosmetice din ingrediente naturale produse în Republica Moldova.
Acum 4 ore
12:10
Vineri presa internațională a anunțat decesul liderului vietnamez.
11:50
Summitul de două zile de la Salzburg s-a încheiat, iar liderii UE nu au reușit să facă progrese în negocierile privind Brexit, ambele părți rămânând mai încăpățânate ca niciodată.
11:40
Oamenii de afaceri din țara noastră au așteptări mari de la Forumul Moldo-Rus care se desfășoară astăzi în Capitală.
11:10
Principalul eveniment economic al anului: la Chișinău are loc primul Forum Economic Moldo-Rus. Ce așteptări au participanții.
11:00
Pe liniile de microbuz din capitală circulă vehicule care au defecte tehnice ale sistemului de frânare sau ale mecanismului de direcție, ale dispozitivelor de iluminare și ori semnalizare. Situația este la fel și în cazul autoturismelor care prestează servicii taxi.
Acum 6 ore
10:10
Din 2021, serviciul militar în Republica Moldova nu va mai fi obligatoriu.
09:40
Margarita Polonik, conducătorul Asociației Turismului Cultural-Gastronomic din Federația Rusă, a povestit cât de atractive sunt destinațiile turistice din Moldova pentru locuitorii Rusiei.
09:40
Astăzi, a doua de zi în care se desfășoară Forumul Economic Moldo-Rus, lucrările se vor desfășura în cadrul a șapte grupuri de lucru.
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
Acum 8 ore
08:20
Silicon Valley în Moldova. Reprezentantul asociației "Delovaia Rossia" Denis Gudkov consideră că în țara noastră există condiții prielnice pentru dezvoltarea sectorului IT.
07:40
Vineri creștinii sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mică, acesta fiind primul praznic împărătesc din anul nou bisericesc. Află semnificația numelui Maria și care sunt obiceiurile populare.
06:40
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a tras dintr-un nou model de armă al concernului Kalașnikov.
Acum 12 ore
05:40
Criza financiară globală din 2008 s-a creat imediat după falimentul uneia dintre cele mari și vechi bănci de investiții din SUA - Lehman Brothers.
04:50
Specialiștii Organizației Mondiale a Sănătății au numit infecția care răpește cel mai mare număr de vieți omenești.
02:30
Sandra Izbașa, una din cele mai frumoase femei din gimnastica română și din forțele armate ale României, va juca într-un film de acțiune.
Acum 24 ore
01:30
Această blondă i-a șocat pe toți din parcare prin felul în care a închis portbagajul mașinii sale.
00:20
Familia Catherinei de Caraman are origini aristocratice franceze și s-a destrămat după Primul Război Mondial. Rudele s-au regăsit abia în 2016, când micuța pianistă a obținut locul II la Concursul Internațional de Pian din Paris.
20 septembrie 2018
23:40
Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a acuzat Organizația Națiunilor Unite de răspândirea minciunilor despre politica de migrație a țării sale, spunând că Ungaria nu va permite niciodată "unui migrant ilegal" să intre pe teritoriul său.
22:40
Noile arme rusești sunt superioare oricăror modele analoage străine, a declarat liderul de la Kremlin.
22:00
Mai multe persoane au murit după ce au inhalat gaz toxic eliminat în urma fermentării vinului.
21:20
De Ziua Aviației Civile din Moldova, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău au fost sărbătoriți veteranii aviației din Republica Moldova.
20:50
Premierul le-a mulțumit experților pentru discuții constructive și atitudine obiectivă, reiterând importanța Acordului cu FMI pentru Republica Moldova.
20:20
Facebook se transformă într-un instrument de cenzură al serviciilor secrete americane, consideră purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova.
20:00
Vestea că în comuna Stăuceni va fi construită "Arena Chișinău" s-a auzit în toată țară, mai ales că proiectul anunțat de democrați nu s-a lăsat fără critici. Însă decizia grea a fost luată în incinta primăriei din localitate.
19:30
Pentru prima dată, problema depopulării Moldovei este discutată la cel mai înalt nivel. În exclusivitate pentru Sputnik Moldova, președintele Societății Demografice Georgia XXI, Levan Vasadze, tată a opt copii, a explicat care sunt adevăratele cauzele ale depopulării și unde trebuie să căutăm soluțiile.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.