(video) Parodie marca Zebra Show: „Instrucţiuni” pentru preoți de Paștele Blajinilor

UNIMEDIA, 16 aprilie 2018 16:50

Parodie marca Zebra Show cu ocazia zile de Paștele Blajinilor, unde un „preot” își sfătuiește succesorii cum să îndeplinească tradițiile de sărbătoare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 10 minute
21:30
Cauţi cărţi de citit pe telefon, online sau cu o aplicaţie de citit cărţi? Aici găseşti cele mai bune surse pentru cărţi de citit în format electronic.Mulţi spun că lectura unei cărţi pe telefonul mobil sau tabletă nu are farmecul unei cărţi tradiţionale, pe suport de hârtie. Însă accesul la informaţie este mai rapid şi nu avem nevoie să alocăm rafturi întregi pentru colecţia de cărţi, deşi, prezenţa acestora poate fi un motiv de mândrie pentru cei care chiar le-au citit pe îndelete măcar o dată.
Acum o oră
21:00
Livrarea gazelor naturale către mai mulți consumatori din capitală va fi sistată în perioada 24-28 septembrie curent.
Acum 2 ore
20:20
Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că mâine vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos:
Acum 4 ore
19:30
În cazul în care nu ești mulțumit de rezultatele fotografiilor cu modul portret pe iPhone, este bine să știi că există o soluție la care poți apela dacă vrei să ajustezi focusul după captură.
18:30
Avocado este rodul unui pom fructifer, prin urmare, este un fruct, dar, în funcţie de diversele tradiţii culinare, este consumat ca fruct sau ca legumă. Avocado este foarte bogat în minerale şi lucru neobişnuit pentru un fruct, în uleiuri şi vitamina E. Este consumat pentru considerabila sa valoare nutritivă, dar şi pentru fibrele conţinute şi pentru calităţile sale digestive.
18:10
Marşul automobilistic unionist, programat să aibă loc duminică, 23 septembrie, a fost amânat. Solicitat de IPN, preşedintele Blocului Unităţii Naţionale, Ion Leaşcenco, a spus că evenimentul a fost amânat deoarece, la o zi după ce a fost anunţată acţiunea, Partidul Liberal a anunţat că organizează în aceeaşi zi un marş automobilistic şi o strângere de semnături pentru unire.
17:50
Coeficientul de siguranță a zborurilor, acordat Republicii Moldova în cadrul Programul de Evaluare a Siguranţei Aeronavelor Străine (SAFA) s-a îmbunătățit esențial în anul 2018, anunță într-un comunicat de presă Autoritatea Aeronautică Civilă din Republica Moldova
17:50
Mai mulți elevi de la Liceul Teoretic „Universul” au avut parte de o lecție inedită la care profesorii au fost chiar medicii Centrului „BB-Dializă” din Chișinău. În acest sens, au reușit să descopere unele taine ce țin de meseria unui medic, au fost familiarizați cu informația despre sănătatea rinichilor și au văzut în mod practic cum este tratat un pacient în acest centru.
17:40
Autorităţile italiene au arestat pe 19 septembrie un cetăţean român, pe aeroportul din Catania.
Acum 6 ore
16:50
Caz înfiorător în raionul Fălești. Trei elevi cu vârste de 13 și 14 ani au violat o fată de 11 ani, notează kp.md. Potrivit sursei, doi dintre violatori vor fi urmăriți penal, deoarece au împlinit vârsta de 14 ani.
16:30
Cântăreţul Elton John a câştigat un proces intentat pentru defăimare grupului media care deţine publicaţia The Sun, unde, în februarie, a fost publicat un articol potrivit căruia câinele artistului i-a provocat răni grave unui copil, la un loc de joacă, potrivit bbc.com.
16:00
Câinele, pe numele său Monty, se bucura de imagini şi mirosuri în Munţii Orlické de lângă Kostelecké Horky din Cehia, atunci când a adulmecat ceva diferit. A început să sape, iar stăpânul său a văzut cum scoate un artefact în formă de seceră. Când au terminat, au găsit în total de 13 secere de bronz, 3 topoare, două vârfuri de suliţă şi mai multe brăţări.
15:50
Chiar din primele ore ale dimineţii, mii de chişinăuieni şi oaspeţi ai Capitalei s-au grăbit să vadă air show-ul, pregătit de Avia Invest în acest an. Salturile efectuate de paraşutişti sportivi din Federația de parașutism a Republicii Moldova au deschis evenimentul.
Acum 8 ore
15:30
Concerte peste concerte la hramurile localităților din raionul Nisporeni, și nu unele oarecare, dar cu participarea liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. În an electoral, concertele la Nisporeni se întețesc, iar vizitele publice ale democratului Plahotniuc și mai mult.
15:01
UNIMEDIA și-a sărbătorit, ieri, ziua de naștere. Portalul de știri are deja 13 ani de când s-a lansat pe piața media din Moldova. Astfel, alături de colegi, prieteni și parteneri, au sărbătorit într-o atmosferă caldă, relaxantă și plăcută în curtea redacției, scrie altfel.md.
15:01
Meteorologii anunță pentru astăzi maxime de 28 de grade Celsius și cer variabil, pe întreg teritoriul republicii.
15:01
Peste 3 milioane de persoane au decedat, în anul 2016, în întreaga lume, din cauza consumului excesiv de alcool, se arată într-un raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, precizând că aproximativ 237 de milioane de bărbaţi şi 46 de milioane de femei se confruntă cu probleme legate de consumul de alcool.
15:01
Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos:
15:01
O femeie a înjunghiat cinci persoane, inclusiv trei nou-născuţi, într-o creşă din New York, a anunţat poliţia, care a precizat că agresoara a fost arestată, după ce şi-a tăiat venele de la mâni, informează agenţia de ştiri Reuters.
15:01
„Moldovatik” este numele de scenă a unui tânăr din Republica Moldova care a făcut senzație la show-ul „Liga Umorului” din Ucraina. Umoristul și-a prezentat numărul întitulat „Vitamin MD”.
15:01
Subiect de zvonuri încă de la începutul acestui an, Facebook Dating are deja aplicaţie de mobil şi se pregăteşte de debutul oficial. Pentru început, Facebook testează noua aplicaţie de dating cu utilizatori din Columbia, aducând ultimele retuşuri înainte de a o face accesibilă şi pentru restul utilizatorilor Facebook.
15:01
Ministerul Sănătății, Familiei și Protecției Sociale a pornit o anchetă internă în cazul bărbatului care a decedat în plină stradă, după ce ambulanța a ajuns la 40 de minute de la apelul trecătorilor. Despre aceasta a anunțat secretarul de stat, Boris Gîlca.
15:01
Mai mulţi miniştri britanici îi vor cere premierului Theresa May să ofere un plan alternativ la propunerile sale privind Brexit şi ar putea demisiona dacă şefa Guvernului de la Londra nu acceptă o schimbare în acest sens, relatează cotidianul The Telegraph, citând surse anonime, informează agenţia Reuters.
15:01
O tânără interpretă de la Chișinău a întors toate scaunele antrenorilor de la „Vocea României”. Odri Bîrcă a interpretat piesa „Issues” a cântăreței Julia Michaels.
15:01
Pavel Klimkin, ministrul ucrainean de Externe, a declarat ieri că există riscul separării de Ucraina a regiunii Transcarpatia, dar şi a altor zone unde sunt prezente „comunităţi româneşti şi bulgare”, informează agenţia de ştiri Tass.
15:01
Atenție șoferi, traseul care duce către Aeroportul Chișinău este aglomerat, iar dacă vreți ajungeți azi la aeroport, porniți-vă mai devreme, transmite UNIMEDIA.
15:01
Un studiu publicat recent în jurnalul Bulletin of Marine Science descrie o nouă specie de octocoral găsit în apropierea coastei statului Panama. Specia din genul Thesea a fost descoperită într-un mediu de recif ameninţat, aflat în lumină scăzută pe coasta Hannibal, la 60 de kilometri de Panama, de cercetători de la Smithsonian Tropical Research Institute din Panama (STRI) şi de la Centro de Investigación en Ciencias del Mar y Limnología (CIMAR) de la Universitatea Costa Rica.
15:01
Cel puţin 24 de persoane au fost ucise, iar alte 53 au fost rănite în urma atacului armat produs astăzi în cursul unei parade militare desfăşurate în oraşul iranian Ahvaz, afirmă surse oficiale citate de agenţia IRNA.
Ieri
21:10
Președintele Parlamentului Andrian Candu a reacționat la cazul bărbatului care decedat ieri în stradă, după ce i s-a făcut rău. Acesta spun că este un lucru ieșit din comun.
20:40
Thomas F. Borgen, directorul executiv al celei mai mari bănci din Danemarca — Danske Bank, a demisionat în urma unui raport care arată că sucursala băncii din Estonia a fost utilizată în scheme de spălare a banilor, inclusiv în celebrul „Laundromat” — realizat cu implicarea directă a sistemului bancar și judecătoresc din Republica Moldova, scrie rise.md.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.