(video) Parodie marca Zebra Show: „Instrucţiuni” pentru preoți de Paștele Blajinilor

UNIMEDIA, 16 aprilie 2018 16:50

Parodie marca Zebra Show cu ocazia zile de Paștele Blajinilor, unde un „preot” își sfătuiește succesorii cum să îndeplinească tradițiile de sărbătoare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
10:40
Cei 12 băieţi care au fost salvaţi din peştera Tham Luang din nordul Thailandei au vorbit pentru prima dată despre dificila experienţă prin care au trecut în cadrul unei conferinţe de presă, descriind momentul în care au fost găsiţi de scafandri ca pe ”un miracol”, informează postul BBC.
10:40
Ca în filme, dar în viaţa cotidiană. Așa ar putea fi descrisă acțiunea unui polițist din Las Vegas, care a pornit pe urmele a doi bărbați aflați la bordul unui SUV.
Acum 10 minute
10:30
(update 10:30) Manifestanții îi cer lui Andrian Candu să iasă afară: „Candu ieși afară!”(update 10:25) Se pare că ploaia nu-i sperie pe cetățeni. Protestatarii continuă să se adune în fața Legislativului: „Jos votul mixt!” (update 10:20) Alături de protestatri se află și liderul PAS, Maia SanduZeci de manifestanți scandează: „Jos mafia!”, „Jos votul mixt!”, „Năstase e primar!”(update 10:10) Alexandru Slusari: „În primul rând cerem anularea votului mixt”(10:00) Ațiune de protest în fața Parlamentului Republicii Moldova organizat de Mișcarea de Rezistență Acum.UNIMEDIA transmite live.
10:30
Sărbătoriții zilei sunt: jucătorul român de tenis Ilie Năstase, muzicianul englez Brian May, membru Queen, și Bernie Leadon de la The Eagles și actorul Britanic Benedict Cumberbatch.
Acum 30 minute
10:20
(update 10:20) Alături de protestatri se află și liderul PAS, Maia SanduZeci de manifestanți scandează: „Jos mafia!”, „Jos votul mixt!”, „Năstase e primar!”(update 10:10) Alexandru Slusari: „În primul rând cerem anularea votului mixt”(10:00) Ațiune de protest în fața Parlamentului Republicii Moldova organizat de Mișcarea de Rezistență Acum.UNIMEDIA transmite live.
10:10
(10:00) Ațiune de protest în fața Parlamentului Republicii Moldova organizat de Mișcarea de Rezistență Acum.UNIMEDIA transmite live.
10:10
Ministerul Afacerilor Interne din România a transmis, ieri, un mesaj pentru sutele de mii de tineri aşteptaţi la festivalul Electric Castle, mesaj inspirat de ploaia care a devenit o obişnuinţă în cadrul evenimentului. Postarea MAI s-a viralizat, în scurt timp, pe reţelele de socializare.
Acum o oră
10:00
Sheriff Tiraspol va reprezenta țara noastră în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Goran Sablic s-a impus în manșa secundă din primul tur preliminar cu scorul de 3-0 în fața georgienilor de la Torpedo Kutaisi.În prima partidă disputată la Kutaisi, "viespile" au fost învinse cu 2-1.
10:00
„Așteptăm Guvernul să facă ceea ce a promis să facă, nu să trimită scrisori de nemulțumire”, reflectă mesajul europarlamentarului Cristian Preda, care a ținut să menționeze faptul că Igor Dodon, Vald Plahotniuc, Pavel Filip, Andrian Candu sunt cei care au blocat ajutorul financiar UE.
10:00
Primul exemplar al celui mai extrem model stradal construit de McLaren, noul Senna, care a fost livrat pe continentul nord-american, îi aparţine lui Michael Fux. Antreprenorul, filantropul şi colecţionarul de automobile şi-a luat în primire supercarul în New York City.
09:50
Blocuri de locuit, de hârtie. Locatarii unui bloc de locuit din Chișinău, recent construit, se plâng că le plouă în casă. La fiecare ploaie, proprietarii apartamentelor din blocul respectiv se confruntă cu aceeași problemă, inundații,
Acum 2 ore
09:40
Sportivii Aurel Ignat şi Mihai Pârgaru, vor compărea pe banca acuzaţilor pentru huliganism, vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, comisă de mai multe persoane, soldată cu decesul unei persoane.
09:40
Chiar dacă protestul de organizat de Mișcărea de Rezistență Națională, astăzi începe la ora 10:00, polițiștii au apărut mai devreme. Aceștia la ora 9:00 erau deja în spatele și în parcarea Parlamentului.
09:30
Sportivii Aurel Ignat şi Mihai Pârgaru, vor compărea pe banca acuzaţilor pentru huliganism, vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, comisă de mai multe persoane, soldată cu decesul unei persoane.
09:30
Igor Chemencedji este încă unul dintre cei care au venit la Tekwill Academy pentru a-și reprograma întreaga carieră. A absolvit Facultatea de Drept, iar peste câțiva ani a descoperit pasiunea pentru tehnologiile informaționale. Igor are 28 de ani și cu un an în urmă a început să studieze Cisco Networking&Cyber Security la Tekwill Academy.
09:30
Chiar dacă protestul de organizat de Mișcărea de Rezistență Națională, astăzi începe la ora 11:00, polițiștii au apărut mai devreme. Aceștia la ora 9:00 erau deja în spatele și în parcarea Parlamentului.
09:20
Sportivii Aurel Ignat şi Mihai Pârgaru, vor compărea pe banca acuzaţilor pentru huliganism, vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, comisă de mai multe persoane, soldată cu decesul unei persoane.
09:00
Pe mai multe străzi din capitală, dar și din comuna Bubuieci, va fi sistată furnizarea apei potabile, începând cu ziua de astăzi, 19 iulie, ora 09.00 și până a doua zi la ora 09.00. Sistările au loc în legătură cu executarea lucrărilor de lichidare a scurgerii la apeductul magistral cu D-1200mm, din strada Transnistria, 2.
08:50
Până acum, singura opţiune pentru a restricţiona accesul la postările Instagram era setarea contului de utilizator în modul privat, blocând astfel accesul pentru oricine nu se ală deja în lista aprobată de urmăritori.
Acum 4 ore
08:40
Deschiderea celui mai mare Moldcell Center și lansarea oficială în Moldova a aplicației BiP, au făcut împreună un eveniment de zile mari. Două motive demne de sărbătorit, astfel că, vineri, 13 iulie, a fost o zi minunată pentru sutele de oameni prezenți, chiar și pentru cei superstițioși.
08:30
Accident devastator pe traseul Chișinău-Leușeni. Patru persoane au murit, iar alte patru spitalizate după ce o căruță a fost lovită în plin de un automobil.
08:20
Serviciul „InfoTrafic” al INP informează că flux majorat de transport, se stabilește:
08:20
Străzile din Chișinău se transformă în râulețe după fiecare ploaie torențială. Aseară, pietonii, dar și automobiliștii au fost puși în dificultate, iar singurul mijloc de transport potrivit situației, ar fi fost bărcile și nu mașinile. Mai mult, circulația transportului public a fost sistată pe perioada ploii.
07:40
Leul moldovenesc se apreciază cu 17 bani faţă de moneda unică europeană. Astfel, Banca Naţională a Moldovei a stabilit pentru astăzi un curs oficial de 19 lei şi 37 de bani pentru un euro.
07:30
Autorităţile din Rusia şi Siria au construit un centru pentru refugiaţi în Siria, pentru a-i ajuta pe cetăţenii care au migrat să se întoarcă acasă, a declarat miercuri ministrul rus al Apărării, Sergei Şoigu, relatează Reuters.
07:10
Ploi cu descărcări electrice în toată țara, cel puțin asta anunță meteorologii și pentru astăzi.
Acum 12 ore
22:20
În cadrul a două tranzacţii la Bursa de Valori a Moldovei (BVB) au fost vândute două pachete de acţiuni ale Moldova-Agroindbank (MAIB) în valoare totală de 450,03 milioane lei, scrie mold-street.com.
Acum 24 ore
21:40
Un portret străvechi al scutierilor lui Moise în Canaan a fost descoperit într-o casă de rugăciune din Israel, scrie descopera.ro. 
21:20
În primul lor turneu în Irlanda, Prinţul Harry i-a spus unui fan din mulţimea adunată să întâmpine cuplul regal că nu este atât de pregătit să aibă mulţi copii.
21:10
Primăria Municipiului Bucureşti a respins cererea Federaţiei Românilor de Pretutindeni de a organiza un miting în data de 10 august. Este vorba de evenimentul „Pe 10 august toţi românii vin la Bucureşti! #diasporaacasa“, care s-a viralizat încă de la anunţarea lui pe Facebook, scrie adevarul.ro.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.