#diez vă recomandă o listă de evenimente la care să mergeți marți, 17 aprilie

#diez, 16 aprilie 2018 16:45

După un șir de sărbători și două mini-vacanțe, lucrurile revin la normal. Vremea devine din ce în ce mai călduroasă și noi vă recomandăm să o savurați la maxim, să vă luați prietenii și să vă distrați la câteva evenimente frumoase. Articolul #diez vă recomandă o listă de evenimente la care să mergeți marți, 17 aprilie apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
15:15
Lidia Chireoglo este candidata desemnată la funcţia de director-adjunct al CNA. Decizia a fost luată în urma concursului, desfăşurat, astăzi, la care au participat cinci candidaţi. Asta după ce, unul din cei şase aspiranţi la funcţia de vice-director al CNA, Violina Şpac, s-a retras din concurs, în această dimineaţă. Articolul (doc) Ce avere declară câștigătoarea concursului pentru fotoliul de director adjunct al CNA apare prima dată în #diez.
15:15
Președintele Organizației Teritoriale Bălți a PAS, Simion Guțu, este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de Primar al municipiului Bălți. Alegerile locale în municipiul Bălți vor avea loc pe 20 mai 2018. Articolul PAS și-a înaintat candidatul la alegerile locale din Bălți. Cine este acesta apare prima dată în #diez.
15:00
Declarațiile lui Mark Zuckerberg din fața Congresului American au alimentat posibilitatea lansării unui Facebook fără reclame, cu abonament plătit. Articolul Facebook contra cost. Cât ar costa un abonament care va elimina publicitatea din feed-ul tău apare prima dată în #diez.
14:45
Administrația Institutului de Zoologie al AŞM susține că incendiul de vineri, 20 aprilie, a provocat pagube enorme. Acoperișul a ars aproape în totalitate şi va trebui înlocuit, iar cheltuielile estimate în acest sens ar putea depăși patru milioane de lei. Valoarea pagubelor va fi şi mai mare în condițiile în care sălile de la etajul patru, dotate cu echipamente, au fost inundate. Articolul Cheltuielile estimate ar putea depăși patru milioane de lei. Ce pagube a provocat incendiul de la Institutul de Zoologie apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
14:30
Administrația Institutului de Zoologie al AŞM susține că incendiul de vineri, 20 aprilie, a provocat pagube enorme. Acoperișul a ars aproape în totalitate şi va trebui înlocuit, iar cheltuielile estimate în acest sens ar putea depăși patru milioane de lei. Valoarea pagubelor va fi şi mai mare în condițiile în care sălile de la etajul patru, dotate cu echipamente, au fost inundate. Articolul Cheltuielile estimate putea depăși patru milioane de lei. Ce pagube a provocat incendiul de la Institutul de Zoologie apare prima dată în #diez.
13:45
Pe 21 și 22 aprilie, la Complexul Etno-Cultural Vatra va avea loc festivalul de muzică și sport „Hai Haiduci! by Salomon”. Timp de două zile, pe teritoriul complexului vor fi desfășurate activități interactive, iar vizitatorii vor avea posibilitatea să urmărească lupte medievale, fireshow, dar și să fie prezenți la două seri de concert în care vor evolua Lume, Millenium Band, Tharmis și Zdob și Zdub. Articolul Cum și cu ce poți să ajungi la Sport Music Fest „Hai Haiduci! by Salomon” apare prima dată în #diez.
13:00
Lidia Chireoglo este candidata desemnată la funcţia de director-adjunct al CNA. Decizia a fost luată în urma concursului, desfăşurat, astăzi, la care au participat cinci candidaţi. Asta după ce, unul din cei şase aspiranţi la funcţia de vice-director al CNA, Violina Şpac, s-a retras din concurs, în această dimineaţă. Articolul Un singur candidat a fost desemnat la funcţia de director-adjunct al CNA. Cine este învingătorul apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
12:15
Sancțiunea aplicată pentru părăsirea locului în care s-a produs accidentul rutier ar putea fi modificată. Autoritățile propun ca această încălcare să fie pedepsită cu una din următoarele sancțiuni: Articolul Șoferii care părăsesc locul accidentului ar putea achita amendă de până la 25 de mii de lei apare prima dată în #diez.
12:15
Serviciul Fiscal de Stat reiterează: au mai rămas 10 zile în care contribuabilii persoane fizice au obligația de a depune declarația privind impozitul pe venit pentru 2017. Articolul Au mai rămas 10 zile până la termenul limită de prezentare e declarațiilor privind impozitul pe venit pentru persoane fizice apare prima dată în #diez.
12:00
„Primăvară, primăvară, mi-amintești a câta oară...” – cu acest laitmoiv a întâlnit vizitatorii Vernisajul Vinului, la cea de-a XIV-a ediție. Legendarul eveniment din miez de primăvară, dedicat „Vinului Moldovei”, a avut loc în seara de 20 aprilie, iar cei care au ajuns acolo au ținut neapărat să se împartă cu fotografii pe rețelele de socializare. Articolul (foto) Arome, gusturi și oameni speciali. Cum s-a văzut Vernisajul Vinului din primăvara 2018 pe Instagram apare prima dată în #diez.
11:45
Directoarea Apă-Canal Chișinău, Veronica Herța, a anunțat pe pagina sa de Facebook că în noaptea trecută a fost spart Departamentul Mentenanță. Hoții nu au avut nevoie de lucruri prețioase, ei au ieșit de acolo cu anumite acte. Articolul (foto) Unul din departamentele Apă Canal a fost furat. Nu au dispărut lucruri de preț, dar acte apare prima dată în #diez.
11:30
Dmitri Voloșin a reușit să obțină locul doi la una dintre cele mai dificile curse din lume - Maratonul de la Polul Nord. Acesta a alergat o distanță de 42 de km în 5 ore, trei minute și 26 de secunde. De menționat că afară erau - 25 de grade, iar Dmitri este un sportiv amator. Articolul (foto) Moldoveanul Dmitri Voloșin a obținut locul doi la Maratonul de la Polul Nord apare prima dată în #diez.
10:45
În intervalul de timp în care s-au produs cele două incendii din Capitală incidentele, la Serviciul 112 au parvenit de 6 ori mai multe apeluri, decât media zilnică pentru această perioadă. Articolul De șase ori mai mult decât media zilnică. Serviciul 112 a primit peste 200 de apeluri în cazul celor două incendii din Capitală apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
10:30
Consiliul General al Municipiului Bucureşti a semnat un program de cooperare Bucureşti – Chişinău în domeniul educaţiei. Scopul programului reprezintă recunoaşterea şi recompensarea performanţelor şcolare ale elevilor din Chişinău prin oferirea biletelor de odihnă în România, la mare. Articolul (doc) Elevii din Chișinău cu performanțe școlare vor merge gratuit la mare. Primăria București oferă 500 de bilete de odihnă apare prima dată în #diez.
10:00
Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi, 21 aprilie 2018, pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie şi întreţinere curentă a infrastructurii rutiere. Articolul Atenție șoferi! Lista străzilor din Capitală unde va fi suspendat traficul temporar pe parcursul zilei apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
21:45
Gimnasta din Moldova, Lidia Dormenco, a ridicat sala în picioare, a stârnit aplauze furtunoase și a primit 4 de „DA” la showul de talente „Românii au Talent”. Chiar și așa, juriul nu a fost pe deplin mulțumit de evoluția tinerei. Articolul (video) Gimnasta Lidia Dormenco din Moldova a luat 4 de „DA” la Românii au Talent. „Ai fost ca o mașină care-și executa perfect mișcările” apare prima dată în #diez.
21:15
DJ-ul Suedez Avicii a murit vineri, la vârsta de 28 de ani, informează bilboard.com, care citează un anunţ al PR-ului artistului. Cauza morţii este deocamdată necunoscută. Articolul (video) DJ-ul suedez Avicii a murit. Artistul avea doar 28 de ani apare prima dată în #diez.
21:00
Un incendiu puternic a izbucnit la Institutului de Zoologie din sectorul Telecentru a Capitalei și a ars întreg acoperișul. Articolul A fost identificată cauza incendiului de la Institutul de Zoologie. „Cred că de data aceasta, natura a fost mai puternică decât factorul uman” apare prima dată în #diez.
19:30
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a fost alertat astăzi să intervină la două incendii care au avut loc în municipui. La Ora 12:06 un incendiu a izbucnit la Institutul de Zootehnie, iar la ora 13.15 un alt incendiu a izbucnit într-un bloc cu oficii și centru comercial. Articolul (foto, video) Ce prejudicii materiale au adus incendiile produse la 20 aprilie în Capitală. Flăcările au cuprins o suprafață de peste 1.500 metri pătrați apare prima dată în #diez.
19:00
Peste 300 de platforme pentru colectarea deşeurilor din Chişinău vor fi modernizate, iar alte zece platforme subterane urmează să fie construite până la finele anului curent. Aceste acțiuni fac parte din cadru proiectului lansat la iniţiativa Direcţiei generale locativ-comunală şi amenajare, cu sprijinul Fondului Ecologic Naţional. Articolul Peste 300 de platforme și alte zece platforme subterane urmează să fie construite până la sfârșitul anului în Chișinău apare prima dată în #diez.
18:45
Ziua Internaţională a Astronomiei va fi marcată la sâmbătă, 21 aprilie. Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad va organiza mai multe activități care au scopul de popularizare a astronomiei. Articolul (video) Muzeul „Vasile Pârvan” invită la ziua internațională a astronomiei. Care este programul evenimentului apare prima dată în #diez.
18:15
Pentru că o zi de sâmbătă trebuie să fie productivă și relaxantă, echipa #diez a selectat câteva evenimente la care merită să mergi. Ia-ți prietenii, profită de timpul de afară, petrece frumos timpul și distrează-te la maxim. Articolul Recomandări #diez. Cele mai frumoase și utile evenimente pentru prima zi de weekend apare prima dată în #diez.
18:00
Vineri, 20 aprilie, organizația social sportivă Sporter și Primăria Municipiului Chișinău au semnat un acord de colaborare privind cooperarea în pregătirea și desfășurarea cursei anuale de ciclism Chisinau Criterium. Articolul Cursa de ciclism Chișinău Criterium 2018 se va desfășura cu susținerea Primăriei Capitalei. Când va avea loc aceasta apare prima dată în #diez.
17:45
Bibliotecile din Moldova se transformă în huburi de inovație. Cu susținerea partenerilor de dezvoltare, pe 19 aprilie, a fost lansat primul FabLab regional în sediul Bibliotecii Publice Raionale „Dimitrie Cantemir” din Ungheni. Inițiativa constă în crearea unei rețele de ateliere de producție la scară mică, dotate cu echipamente de producție, inclusiv cu utilaje controlate de calculator, care vor servi drept platforme de inovare și învățare aplicată, precum și drept imbold pentru dezvoltarea antreprenoriatului rural. Articolul (foto) Inovații printre cărți: Primul FabLab regional a fost lansat în Biblioteca Raională Ungheni apare prima dată în #diez.
17:15
Arsene Wenger va pleca de la Arsenal la finele acestui sezon. Tehnicianul a condus echipa de la Londra, timp de 22 de ani. Cu tehnicianul francez pe bancă, Arsenal a disputat 823 de meciuri, a câştigat 473, a pierdut 151 şi a marcat 1.549 de goluri. Articolul Trei ori titlul în Premier League şi de şapte ori Cupa Angliei. După 22 de ani în calitate de antrenor va demisiona la finele sezonului apare prima dată în #diez.
17:15
Șaizeci de europarlamentari îndeamnă statele membre ale Uniunii Europene să boicoteze diplomatic Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Anterior Islanda, Anglia, Japonia, Polonia și Australia au anunțat că vor boicota diplomatic Cupa Mondială 2018. Articolul Câteva zeci de europarlamentari îndeamnă statele membre a UE să boicoteze diplomatic Cupa Mondială de fotbal 2018 din Rusia apare prima dată în #diez.
17:00
Procedura de înstrăinare și înregistrare a bunurilor imobile ar putea fi simplificată. Parlamentul a votat, în prima lectură., modificarea Legii cu privire la notariat, Articolul Procedura de înregistrare a bunurilor imobile ar putea fi simplificată. Ce modificări au fost propuse apare prima dată în #diez.
17:00
Agenția universitară a Francofoniei (AUF) organizează a doua ediție a Festivalului Științelor în limba franceză. Evenimentul va avea loc la Chișinău, în perioada 23-27 aprilie 2018. Articolul Festivalului Științelor în limba franceză revine la Chișinău. Care este programul evenimentului apare prima dată în #diez.
16:45
Controlul la punctul vamal, amplasat pe teritoriul Republicii Moldova, care urmează să fie modernizat cu suportul Uniunii Europene, amplasat pe teritoriul Republicii Moldova va fi efectuat de vameşii din ţara nostră împreună cu cei din Ucraina. Despre aceasta a informat Prim-ministrul Pavel Filip, care împreună cu alți oficiali europeni, a efectuat o vizită de monitorizare a desfășurării lucrărilor de reconstrucție a punctului de trecere „Palanca”, care urmează să fie inaugurat în luna decembrie a acestui an Articolul Prima dată în 25 de ani controlul vamal pe segmentul transnistrean va fi efectuat de vameşii din Moldova împreună cu cei din Ucraina apare prima dată în #diez.
Ieri
15:30
Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 23 - 29 aprilie,  Grădina Zoologică din capitală va fi închisă pentru vizitatori, în legătură cu organizarea lucrărilor de reparație a căilor de acces de pe teritoriul instituției. Articolul Grădina Zoologică din Chișinău, pentru o săptămână, va fi închisă pentru vizitatori. Care este motivul apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.