Talentul nu moare niciodată. De Paştele Blajinilor, au fost pomenite zeci de personalităţi care ne-au marcat viaţa prin creaţia lor

Canal2, 16 aprilie 2018 16:40

Astăzi, de Paştele Blajinilor, au fost pomenite zeci de personalităţi, care ne-au marcat viaţa prin talentul şi creaţia lor. La Cimitirul Central din Capitală, acolo unde-şi dormi somnul de veci scriitori, artişti, medici sau politicieni, a venit multă lume, care a depus la morminte flori şi lumânări. Cu toţii şi-au amintit de tezaurul lăsat de […] Post-ul Talentul nu moare niciodată. De Paştele Blajinilor, au fost pomenite zeci de personalităţi care ne-au marcat viaţa prin creaţia lor apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 24 ore
20:30
Post-ul Tema zilei din 18.07.2018 cu Natalia Grîu și Gholamali Mohammadifard apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 18 iulie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Statul va ajuta familiile social-vulnerabile, oferindu-le bani pentru pentru produse alimentare, haine sau reparaţia casei. Indemnizaţia se va ridica la cel mult șase mii de lei şi va fi oferită integral sau în rate, timp de jumătate de an. Guvernul a votat astăzi programul Serviciului Social de Suport Monetar pentru familiile defavorizate care va fi […] Post-ul Statul va ajuta familiile social-vulnerabile, oferindu-le bani pentru pentru produse alimentare, haine sau reparaţia casei apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Liderul PAS, Maia Sandu, a cerut astăzi întoarcerea miliardului, pe scările Băncii Naționale. Asta, deși fostul ei șef de partid, Vlad Filat, a fost condamnat pentru implicare în frauda bancară. Tot ea a fost cea care și-a dat votul pentru trecerea creditului Băncii Naţionale a Moldovei ca datorie publică. În 2015, Maia Sandu, convinsă de […] Post-ul Ieri l-a dat, astăzi l-a cerut. Liderul PAS, Maia Sandu, a solicitat întoarcerea miliardului, pe scările Băncii Naționale a Moldovei apare prima dată în CANAL 2.
19:00
65 de copii de la grădiniţa din satul Tabani, raionul Briceni, sunt în pericol după ce au intrat în contact cu dădaca bolnavă de tuberculoză. Femeia, care este însărcinată, spune că nu a ştiut despre boala sa, pe care a descoperit-o întâmplător. La fel şi adminitraţia grădiniţei susţine că tânăra avea actele medicale în regulă. […] Post-ul 65 de copii de la grădiniţa din satul Tabani, în pericol după ce au intrat în contact cu dădaca bolnavă de tuberculoză apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Numărul persoanelor cercetate penal, în dosarul gărilor şi staţiilor auto a ajuns la 27. Procurorii CNA au mai identificat încă patru angajaţi implicaţi în schemă, iar doi dintre ei sunt anunţaţi în căutare. De asemenea, zece persoane au fost reţinute, printre care şefi ai mai multor autogări din ţară, dispeceri şi controlori. Primele reţineri în […] Post-ul Dosarul gărilor şi staţiilor auto. Numărul persoanelor cercetate penal a ajuns la 27 apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Trei bărbaţi, membri ai organizaţiei criminale Kitaeţ, au fost reţinuţi de către forţele de ordine, iar o persoană a fost dată în căutare internaţională. Potrivit angajaţilor Centrului pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, suspecţii ar fi șantajat și solicitat bani de la o familie din Capitală. Suspecţii resping acuzaţiile. Potrivit angajaţilor Procuraturii, în luna […] Post-ul Trei bărbaţi, membri ai organizaţiei criminale Kitaeţ, au fost reţinuţi pentru şantaj apare prima dată în CANAL 2.
18:40
E bătut în cuie. În locul Stadionului Republican va fi construit un nou sediu al Ambasadei Statelor Unite la Chişinău. Guvernul a decis, astăzi, să transmită misiunii diplomatice terenul, cu suprafaţa de peste cinci hectare. Executivul urmează să determine valoarea acestuia, să negocieze prețul și să semneze contractului de vânzare-cumpărare. Stadionul Republican va fi transmis […] Post-ul Decis. Noul sediu al Ambasadei Statelor Unite la Chişinău va fi construit în locul Stadionului Republican apare prima dată în CANAL 2.
18:30
Post-ul Tema zilei din 17.07.2018 cu Petru Gurgurov și larisa Popovici apare prima dată în CANAL 2.
18:30
Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 18 iulie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Aleşii locali din ţară îi condamnă pe Maia Sandu şi Andrei Năstase care, deşi se declară proeuropeni, au încurajat și susținut rezoluţia privind amânarea asistenţei financiare, votată recent de către Parlamentul European. Preşedinţii a 27 de consilii raionale au adresat o scrisoare deschisă mai multor instituţii europene. Ei acuză politicienii moldoveni că fac tot posibilul […] Post-ul Scrisoare deschisă a aleşilor locali. Preşedinţii a 27 de consilii raionale îi condamnă pe Sandu şi Năstase că au susținut rezoluţia privind amânarea asistenţei financiare apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Foto: Canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 18 iulie 2018 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Au muncit o viaţă, iar acum se bucură de pensii majorate. Vorbim despre bătrânii din ţară, indemnizaţiile cărora au fost valorizate. Ei susţin că în acest fel îşi pot planifica altfel bugetul. Vasile Pleșca, din Seliște, raionul Orhei, a lucrat o viață la o asociație cooperativă, timp în care a avut și funcții de conducere. […] Post-ul Pensii valorizate. Bătrânii din ţară se bucură de indemnizaţii majorate apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Penitenciarele din țară sunt suprapopulate. Doar la Pruncul sunt cu 126 de deținuți mai mulți decât poate întreţine instituția. O altă problemă este şi numărul mic al supraveghetorilor în raport cu cel al condamnaților. Astfel, unui gardian îi revin 12 deținuți. Informațiile au fost prezentate de către șeful Departamentului Instituții Penitenciare în cadrul unor audieri […] Post-ul Penitenciarele din țară sunt suprapopulate. Doar la Pruncul sunt cu 126 de deținuți mai mulți decât poate întreţine instituția apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Agenția Naţională pentru Reglementare în Energetică ar putea stabili preţurile plafon la carburanţi o dată la trei luni şi nu o dată la două săptămâni, aşa cum se întâmpă în prezent. Un proiect de lege în acest sens a fost avizat astăzi, de Comisia Economie a Parlamentului. Documentul prevede dreptul ANRE de a interveni în […] Post-ul ANRE o răreşte cu stabilirea preţurilor pentru carburanţi apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Foto: Canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 18 iulie 2018 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Moldovenii care au accesat credite în cadrul programului „Prima Casă” sau „Prima casă 2” îşi vor putea reduce ratele plătite la bancă, în cazul în care în familiile lor vor apărea copii. Altfel spus, în funcţie de numărul copiilor, statul va compensa creditul ipotecat până la o sută de procente. Precizările au fost făcute de […] Post-ul Creditul care încurajează sporirea natalităţii apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Un copil a fost rănit în urma unui accident dintre un troleibuz de pe ruta nr. 122 şi un microbuz de pe linia 166. Totul s-a întâmplat azi dimineaţă, la intersecţia bulevardului Dacia cu strada Valea Crucii din capitală. Din imaginile postate de către un martor ocular, pe reţelele de socializare, se vede cum microbuzul […] Post-ul Un copil a fost rănit în urma unui accident dintre un troleibuz de pe ruta nr. 122 şi un microbuz de pe linia 166 apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 17.07.2018 cu Larisa Popovici și Petru Gurgurov apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Echipa „Edelweiss” a ajuns la Maternitatea din raionul Râşcani, unde a împărţit daruri pentru nou-născuţi. Emoţionate, proaspetele mame au apreciat gestul reprezentanţilor fundaţiei. Acestea spun că lucrurile din cutia cadou le vor prinde bine şi vor fi o amintire frumoasă. Vasilică și Alexandru sunt cei doi băieți ai familiei Rabiciuc. De câteva zile, ei au […] Post-ul Daruri pentru nou-născuţii de la Maternitatea din raionul Râşcani apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 18 iulie 2018 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Până la sfârşitul verii, municipalitatea va repara acoperişurile a 400 de blocuri locative din Capitală. Adresele unde urmează să intervină muncitorii au fost selectate în baza cererilor depuse de către locatari la Direcţia Locativ-Comunală şi Amenajare. Valentina Ostahi este pensionară şi locuieşte la ultimul nivel al unui bloc cu nouă etaje din sectorul Buiucani. De […] Post-ul Până la sfârşitul verii, municipalitatea va repara acoperişurile a 400 de blocuri locative din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
10:30
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 18 iulie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
17 iulie 2018
20:30
Post-ul Tema zilei din 17.07.2018 cu Petru Gurgurov și larisa Popovici apare prima dată în CANAL 2.
20:10
  Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 17 iulie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Scandal la conferinţa de presă organizată de PPDA, PAS şi PLDM. Mai mulţi susţinători a partidului Şor, în special persoane în etate, s-au arătat indignaţi de faptul că liderii PAS şi PPDA vor să închidă magazinele sociale ale lui Șor, pe motiv că acestea ar fi fost deschise ilegal. Maia Sandu nu a venit la […] Post-ul Scandal la conferinţa de presă a lui Andrei Năstase. Susţinătorii partidului Şor s-au arătat indignaţi de faptul că liderii PAS şi PPDA vor să închidă magazinele sociale apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Conducerea automobilului în situaţii extreme dar şi operaţiuni de salvare a demnitarilor. Sunt doar câteva dintre probele, pe care le vor avea de trecut angajaţii Serviciului Protecţie şi Pază de Stat în cadrul unei competiţii interne. Deşi aceste exerciţii încă nu au fost puse în aplicare în misiunile lor, agenţii de pază spun că trebuie […] Post-ul Probe de foc pentru angajaţii Serviciului Protecţie şi Pază de Stat apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Moldovenii, care vor să-şi perfecteze actele, au mai multe zile la dispoziţie. Programul de activitate a centrelor multifuncționale şi a unor subdiviziuni a Agenției Servicii Publice a fost extins. Asta după ce numărul de solicitări pentru perfectarea paşapoartelor a crescut în perioada estivală, de la 54 de mii în mai, până la 65 de mii, […] Post-ul Programul de activitate a centrelor multifuncționale şi a unor subdiviziuni a Agenției Servicii Publice a fost extins apare prima dată în CANAL 2.
18:40
23 de centre de sănătate din ţară au fost dotate cu ambulanţe noi. Maşinile au ajuns din Rusia şi au fost repartizate prin sate. Acestea sunt dotate cu aparate performante pentru resuscitarea şi diagnosticarea pacienţilor. Medicii spun că sunt mulţumiţi că de acum încolo vor putea ajunge la fiecare pacient, care are nevoie de ajutor. […] Post-ul Ambulanţe noi în 23 de centre de sănătate din ţară. Maşinile sunt dotate cu aparate performante pentru resuscitarea şi diagnosticarea pacienţilor apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Moldova are nevoie de parteneri externi puternici, de Uniunea Europeană şi NATO. Este declaraţia președintelui Macedoniei, Gjorge Ivanov, care se află într-o vizită oficială în țara noastră, la invitația lui Igor Dodon. Liderul de la Skopje a fost întâmpinat la Reședința de Stat cu pâine şi sare, dar şi cu onoruri militare. Apoi, în cadrul […] Post-ul Preşedintele Republicii Macedonia, într-o vizită oficială la Chişinău: Moldova are nevoie de parteneri externi puternici, de Uniunea Europeană şi NATO apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.