Un rus care a cerut azil politic în Marea Britanie, găsit mort în locuința sa din Londra

UNIMEDIA, 13 martie 2018 19:20

Nikolai Glushkov, un rus care a cerut azil politic în Marea Britanie după ce a fost condamnat pentru fraudă, a fost găsit mort în locuința sa din Londra, scrie protv.ro.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 2 ore
16:50
Nici urmă de gunoi. Așa a rămas Piața Marii Adunări Naționale în urma protestului opoziției de astăzi.
Acum 12 ore
09:40
Protest de amploare azi la Chișinău. Opoziția extra-parlamentară PAS, PLDM și Platforma DA chemă oamenii în stradă pentru a protesta față de anularea alegerilor locale din capitală.
Ieri
23:00
Vremea rea își lasă urme deja. Ploile însoțite de vânt puternic și descărcări electrice transformă străzile capitalei în adevarate râuri. Conform informației IGSU, pe străzile Muncești, Albișoara, Sculeni și șoseaua Balcani s-a acumulat apă, iar mai multe mașini rămân blocate.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:00
„Pentru a minimiza impactul negativ al temperaturilor înalte, în caz de necesitate, puteți să vă adresați la șoferul sau taxatorul autobuzului pentru a primi apă potabilă”, un astfel de anunț a apărut în autobuzele din capitală.
13:50
„Așa-numita Justiție moldovenească a luat decizia fără de precedent privind nerecunoașterea alegerilor primarului general de Chișinău”, cel puțin asta se arată în reacția formațiunii „Partidul Nostru” în urma respingerii demersului Platformei DA de către Curtea de Apel.
13:50
Noul BMW Seria 8 Coupe impresionează şi este deja o maşină dorită de mulţi oameni! Modelul va da o lovitură în segmentul coupeurilor sportive şi scumpe, şi nu o va face doar cu al său look.Totuşi, până când vor demara vânzările oficiale, programate pentru noiembrie 2018, ne-am întrebat cum va arăta maşina în nivel de echipare de bază, asta pentru că la momentul prezentării ne-a fost arătată doar în nivele de echipare de top. Am căutat un răspuns şi venim cu detalii.
13:50
„Pentru a minimiza impactul negativ al temperaturilor înalte, în caz de necesitate, puteți să vă adresați la șoferul sau taxatorul autobuzului pentru a primi apă potabilă”, un astfel de anunț a apărut în autobuzele din capitală.
13:40
Una din cele mai influente familii politice internaționale – Alianța Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ACRE) își va desfășura summit-ul în Republica Moldova, la Orhei. Summit-ul se va desfășura la începutul lunii octombrie și va reuni peste o sută de lideri politici, membri ai Guvernelor, academicieni, oameni de afaceri și activiști civici din întreaga Europă.
13:40
Președintele Igor Dodon a fost prins iarăși cu minciuna. De data aceasta de internauții de pe rețelele de socializare. Potrivit acestora, conjunctura în care el se află îl impune să mintă: „ori face ce i se spune, ori pleacă la dubă”. 
21 iunie 2018
20:00
Judecătorii Ala Malîi, Ecaterina Palanciuc și Vladislav Clima au fost cei care au menținut decizia primei instanțe, prin care alegerile locale din mun. Chișinău nu au fost validate, scrie ziarul de gardă. 
16:40
(update 16:36) Judecătorii au respins drept neîntemeiată cererea de recuzare a completului de judecători compus din Vladislav Clima, Ala Malîi și Ecaterina Palanciuc.(update 16:26) Instanța s-a retras în deliberări, pentru a decide dacă admite sau nu cererea de recuzare a judecătorilor.(update 16:17) Potrivit avocatul Dumitru Pavel, unul din motivele pentru cererea de recuzare a completului de judecători este suspiciunea lipsei de integritate.
16:30
(update 16:26) Instanța s-a retras în deliberări, pentru a decide dacă admite sau nu cererea de recuzare a judecătorilor.(update 16:17) Potrivit avocatul Dumitru Pavel, unul din motivele pentru cererea de recuzare a completului de judecători este suspiciunea lipsei de integritate.
16:30
(update 21.06.2018) Compania Tesla l-a acţionat în judecată pe un fost angajat care este acuzat de organizarea unui sabotaj, vânzarea și transferarea către terțe părți a unor informații secrete, inclusiv fotografii cu linia de producţie, care sunt interzise, anunţă Bloomberg.
16:30
Liderul PAS, Maia Sandu, a ținut să atenționeze manifestanții din fața Curții de Apel, care cer validarea mandatului primarului ales Andrei Năstase, precum că mai mulți oameni care au participat la protestul de ieri, ajungând acasă au găsit în gențile lor obiecte străine, inclusiv cuțite. Dânsa susține că ar fi vorba de o provocare la violență.
20 iunie 2018
09:30
Deputatul român Eugen Tomac, ales recent președinte al Partidului Mișcarea Populară, a comentat invalidarea alegerilor de la Chișinău. Potrivit lui, Republica Moldova este un stat capturat.
09:30
Decizia Judecătoriei de a nu valida mandatul de primar al lui Andrei Năstase pare să nu-l fi surprins pe Igor Dodon, însă nici nu-l mulțumește. Președintele așteaptă ca în funcția de primar să fi fost numit Ion Ceban, odată ce Andrei Năstase ar fi comis ilegalități. Declarația a fost făcută într-o postare de pe pagina sa de Facebook.
07:50
În aceasta vară, maşinile Google Street View se întorc în România pentru a actualiza imaginile din Google Maps. Vor fi prioritare şoselele şi drumurile principale care leagă localităţile, în ideea că acestea s-au schimbat sau au fost extinse, începând cu anul 2010 şi până acum. Maşinile vor porni pe 25 iunie şi se vor plimba prin ţara noastră timp de două luni.
19 iunie 2018
23:40
Fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, este de părere că cetățenii trebuie să iasă la proteste în contextul invalidării alegerilor locale din Chișinău.
16:00
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a decis să îi facă concurență concurentului său politic, Vladimir Plahotniuc. Într-un live făcut pe pagina sa de Facebook, Usatîi și-a prezentat ecranul său mare, făcut trimitere la ecranul de pe care Plahotniuc citește textul în timpul briefingurilor.
18 iunie 2018
21:20
 Scara de granit din parcul „Valea Morilor” va avea o pantă de acces pentru cărucioare și biciclete. Un proiect de decizie în acest sens a fost aprobat azi de Consiliul Municipal Chișinău la inițiativa activistului civic, Victor Chironda.  
15:00
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, cere explicații responsabililor de la serviciul pentru apeluri de urgență 112, după ce o femeie însârcinată s-a plâns că apelând la Serviciul 112 i s-a recomandat să cheme un taxi pentru a ajunge la spital, neacordându-i-se ajutorul necesar.
15:00
Ion Sturza a comentat declarațiile recente ale lui Ilan Șor, oferite într-un intevrviu, privind furtul miliardului din sistemul bancar. 
10:10
(update 09:57) Judecătoria Centru analizează cererea de recuzare a judecătorului care analiza validarea mandatului lui Andrei Năstase. (update 09:31) Consiliul Electoral de Circumscripție a cerut recuzarea judecătorului, care analizează cauza de fond de validare a alegerilor locale din turul II și validarea lui Andrei Năstase.(update 09:18) În fața judecătoriei sunt zeci de persoane care au venit să îl susține pe Andrei Năstase. 
10:10
Alexnadru Slusari a ieși să facă declarații în timpul ședinței de validare a mandatului lui Andrei Năstase, după ce s-a cerut recuzarea judecătorului, pe motiv că acesta ar putea fi imparțial.
17 iunie 2018
16:20
56 de oameni, care au blocat drumul unde avea loc "Marșul Egalității" al comunității LGBT, au fost reținuți în Kiev, Ucraina, transmite tvrain.ru.
15:30
Secretarul de Stat din cadrul Ministerului de Externe al Rusiei, Grigorii Carasin, este de părere că înregistrarea pe agenda ONU a rezoluției Moldovei privind retragerea trupelor străine de pe teritoriul țării este "contraproductivă" și împiedică rezolvarea conflictului transnistrean.
12:30
O persoană a decedat, iar altele au rămas blocate în vehicul, după ce un BMW a derapat și s-a răsturnat pe strada Drumul Viilor din comuna Dumbrava.
12:30
Trei mașini s-au tamponat violent, în această noapte, în Chișinău, la intersecția străzilor Ismail și Ștefan cel Mare. Nu se cunoaște dacă cineva a avut de suferit.
11:00
În urma ploilor torențiale înregistrate ieri, 16 iunie, în localitățile Tocuz și Ucrainca, raionul Căușeni, nivelul apei în bazinul acvatic din prejama satelor a înregistrat o creștere majoră, iar drumul de acces în satul Ucrainca a fost înămolit, fiind blocat accesul către localitate.
16 iunie 2018
16:40
Paul Manafort, fostul director al echipei de campanie a preşedintelui SUA Donald Trump, a fost plasat în arest preventiv într-un dosar privind activităţile de lobby politic desfăşurate în Ucraina, informează CNN.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.