Decis: Un fost deputat PD, condamnat la 14 ani de închisoare

UNIMEDIA, 13 martie 2018 19:20

Prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani, un fost deputat a fost recunoscut culpabil de săvârşirea infracţiunii prevăzute de art.337 alin.(1) Cod penal al Republicii Moldova – Trădare de Patrie, fiind condamnat la 14 ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, cu privarea de dreptul de a ocupa funcţii publice pe un termen de 4 ani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
08:00
Iurie Leancă a fost invitat în această seară la emisiunea Important de la TVC21, în acest context s-a discutat despre problemele actuale din politica din țară.
Acum 10 minute
07:50
Disponibil deja de mult timp în aplicaţia pentru mobil, modul de afişare Picture-in-Picture permite continuarea vizionării clipului aflat în redare chiar şi atunci când răsfoim listele de conţinut.
Acum 30 minute
07:40
Vremea se încălzește ușor. Astăzi nu vom avea parte de ninsori, spun meteorologii, iar maximele termice vor ajunge până la 3 grade Celsius.
Acum 12 ore
22:40
Iurie Leancă a fost invitat în această seară la emisiunea Important de la TVC21, în acest context s-a discutat despre problemele actuale din politica din țară
22:30
Iurie Leancă a fost invitat în această seară la emisiunea Important de la TVC21, în acest context s-a discutat despre problemele actuale din politica din țară
21:30
Conferinţa „Unirea Basarabiei cu România: 100 de ani după", susţinută de prof. Dr. Sergiu Musteaţă, un eveniment organizat în contextul mai amplu al sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, va avea loc miercuri, 28 martie, la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi.
21:20
Muzeul de Artă Modernă (MAM) din Rio de Janeiro a decis să vândă una dintre comorile sale, un tablou din anul 1950 semnat de pictorul american Jackson Pollock, pentru a-şi pune în ordine finanţele pentru următorii treizeci de ani, însă ideea s-a dovedit una controversată.
21:00
Condiții mizere pentru elevii din gimnaziul „Mihai Eminescu” din Baimaclia. Condiții anti-sanitare unde elevii sunt obligații să parcurgă o sută de metri de la clădirea școlii prin ploaie și ninsoare.
20:30
Directoarea Centrului de Informare și Documentare NATO de la Chişinău, Elena Mârzac a ieșit cu o declarație privind adoptarea Hotărârii de Guvern cu privire la aprobarea Programului naţional de implementare a Rezoluției a Consiliului de Securitate al ONU privind Femeile, Pacea și Securitatea pentru anii 2018-2021 și a Planului de acţiuni cu privire la punerea în aplicare a acestuia.
20:20
Vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, se arată nemulțumit de decizia de astăzi a Guvernului privind indexarea pensiilor pentru limita de vârstă.Dânsul susține că această majorare este de fapt „praf în ochi”, dat fiind faptul că în cazul vechiului sistem de indexare, pensiile urmau să crească cu 9,3% și nu cu 6,6 la sută cum va fi acum.
20:10
Directoarea Centrului de Informare și Documentare NATO de la Chişinău, Elena Mârzac a ieșit cu o declarative privind adoptarea Hotărârii de Guvern cu privire la aprobarea Programului naţional de implementare a Rezoluției 1325 a Consiliului de Securitate al ONU privind Femeile, Pacea și Securitatea pentru anii 2018-2021 și a Planului de acţiuni cu privire la punerea în aplicare a acestuia.
20:10
Membru a Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru  Slusari a rămas nemulțumit de decizia Guvernului privind indexarea pensiilor pentru limita de vârstă.
19:50
Deputatul a Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru  Slusari a rămas nemulțumit de decizia Guvernului privind indexarea pensiilor pentru limita de vârstă.
19:30
Președintele Igor Dodon din nou în vizită în Grecia, pe muntele Athos, pentru a a participa la evenimentul „Prietenii Ortodoxiei” în cadrul căreia voi ocupa funcția de copreşedinte
Acum 24 ore
18:50
Comisia Europeană a prezentat, miercuri, un proiect care prevede introducerea unei taxe digitale la nivel comunitar, impusă în funcţie de zona obţinerii profitului, nu de locul în care se află sediul companiilor din domeniul tehnologiei informaţionale.
18:30
Pe parcursul anului 2017 peste șase sute de copii din R.Moldova au abandonat domiciliul sau altă formă alternativă de plasament, dintre care aproape patru sute sunt fete şi circa trei sute băieți. În jumătate din cazuri de abandon, copii aveau vârsta de 14-15 ani.
18:00
Tragedie pentru o familie din Hănășenii Noi din raionul Leova. Un incendiu le-a mistuit casa complet ieri seara în jurul orei 19:00. Acum solicită ajutor pentru a supravețui pe timp de iarnă.
17:50
Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, a fost găsit împușcat în regiunea gâtului în propria locuință. Corpul neînsuflețit al victimei a fost descoperit ieri seara de către vecini, care au și alertat poliția.
17:50
Beneficiile sistemului electoral mixt se vor vedea ulterior, în pofida faptului că Comisia de la Veneția a solicitat să nu fie implementat. Cel puțin asta consideră președintele Parlamentului Andrian Candu.
17:50
Andrian Candu și Pavel Filip au răspuns acuzațiilor că Partidul Democrat ar persecuta primarii din Republica Moldova, învinuire reanimte de cazul primarului de Ghelăuza, Nicoleta Malai, căre recent a fost plasată din arest la domiciliu în arest preventiv.
17:40
Anul 2017 a fost cel mai de succes an din istoria ŠKODA AUTO. Producătorul ceh a stabilit noi performanţe atât în ceea ce privește livrările de vehicule la nivel mondial, cât și privind rezultatele financiare.Toate informaţiile au fost făcute publice astăzi într-o conferinţă de presă, alături de alte câteva anunţuri importante.
17:30
Un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost găsit împușcat în regiunea gâtului în propria locuință. Corpul neînsuflețit al victimei a fost descoperit în seara zilei de ieri de către vecini, care au și alertat poliția.
16:50
Veste proastă pentru cetățeni. Un nou cod galben de ninsori, vânt și valuri de frig a fost emis de serviciul Hidrometeorologic de Stat. Va fi valabil până la data de 23 martie.
16:50
Andrei Gheorghe va fi incinerat. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a decis ca jurnalistul, găsit mort în vila sa din Voluntari, să fie incinerat, iar ceremonia va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 12.00, la Crematoriul Uman „Vitan Bârzești” din București.
16:40
16:30
Compania Opel a prezentat noua generaţie a hatchback-ului Opel Corsa GSi, iar concomitent, după 25 de ani de la apariţia primului model a făcut-o şi marca britanică Vauxhall.
16:30
Veste proastă pentru cetățeni. Un nou cod galben de ninsori, vânt și valuri de frig a fost emis de serviciul Hidrometeorologic de Stat. Va fi valabil până la data de 23 martie.
16:20
Guvernul se întrunește astăzi în ședință. Pe agenda miniștrilor sunt 31 subiecte.
16:20
Președintele Andrian Candu face declarații de presă după Biroul Permanent al Parlamentului. UNIMEDIA îl va întreba pe Candu despre acuzațiile PLDM-ului aduse la adres PD, despre raportul Kroll2 și despre acuzația de manipulare adusă Ziarului de Gardă. UNIMEDIA transmite live. 
16:20
Pavel Filip oferă declarații de presă după ședința Guvernului.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.