De fiecare dată este astupat cu lut ! Vă rugăm interveniți

HN24 Online, 13 martie 2018 19:10

          Mesaj expediat de către Anișoara M. Știm că la toți e problema drumurilor , că ne înecăm in glod... The post De fiecare dată este astupat cu lut ! Vă rugăm interveniți appeared first on Hîncești 24 Online.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de HN24 Online

Acum 2 ore
10:10
          Poze și video expediate de Mihai U. pentru HN24 Din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, un autocamion și un automobil... The post Video! Două automobile au derapat de pe șoseaua Mereșeni – Hîncești. appeared first on Hîncești 24 Online.
Acum 4 ore
09:20
        Video și poze expediate de căre Mihai P. pentru HN24 Aproximativ în jurul orelor  8 dimineața, doua automobile s-au ciocnit... The post Doua automobile s-au ciocnit în apropiere de Autogara Hîncești. appeared first on Hîncești 24 Online.
Acum 24 ore
20:50
          La 17 martie, curent, de către Inspectoratul de poliţie Hînceşti în parteneriat cu Asociația Internațională a Polițistilor Secția R.... The post Video ! Manifestaţia de comemorare în cinstea ex-comisarului CPR Hînceşti Mihai Moraru appeared first on Hîncești 24 Online.
17:30
          Echipa FC PETROCUB a învins FC Sireț cu scorul de 5-1 Golurile echipei FC PETROCUB  au fost marcate de:... The post Victorie pentru FC Petrocub Hîncești în fața echipei FC Sireț appeared first on Hîncești 24 Online.
14:30
      Poză expediată de Andreea C. Astăzi în jurul orelor 12:00, pe strada Chișinăului (Regiunea Rogatca) s-au ciocnit două automobile. Din poză... The post Două automobile s-au ciocnit la Hîncești appeared first on Hîncești 24 Online.
12:01
        Mesaj expediat de Lilia C. pentru HN24. Bună, așa s-a început ziua de astăzi. Am expediat video și niște poze... The post O mașină a rămas blocată în noroi pe str.Cogîlnic din Hîncești. appeared first on Hîncești 24 Online.
Ieri
22:20
        În cadrul unei vizite organizate de către Inspectoratul de Poliție Hîncești în colaborare cu Biroul Teritorial Hîncești al Asociației Internaționale... The post video:Semnarea acordului de cooperare polițienească Hîncești-Iași și Bârlad appeared first on Hîncești 24 Online.
20:40
            Potrivit Regional.md, O femeie în vârstă de 64 de ani din satul Mingir, raionul Hâncești, a murit în... The post O femeie din satul Mingir, raionul Hîncești a murit în condiții groaznice appeared first on Hîncești 24 Online.
14:01
      Meteorologii au emis cod galben de schimbare brusca a vremii. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, codul intra in vigoare maine si... The post Cod galben de schimbare bruscă a vremii. appeared first on Hîncești 24 Online.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:20
        Astăzi,  15.03. 2018  Consilierii de probațiune din cadrul Biroului de probațiune Hîncești în comun cu reprezentanții Centrului comunitar pentru protecția... The post video: Seminar informativ la Hîncești privind conștientizarea efectului de maladie a Turbeculozei appeared first on Hîncești 24 Online.
17:30
          La data de 15 martie 2018 ora 14.45 în Serviciul de gardă al IP Ialoveni a fost înregistrat apel... The post Video! Două mașini răsturnate pe traseul Chișinău-Hîncești appeared first on Hîncești 24 Online.
14:01
          În legătura cu avaria rețelelor de aprovizionare cu apă, pe str.M.Hîncu, Chișinăului, Plugușorul (parțial), B.Lăutaru va fi sistată temporar... The post Va fi sistată temporar apa la Hîncești,pentru înlăturarea scurgerii appeared first on Hîncești 24 Online.
10:10
          În această dimineață sa pierdut cîine, rasă pitbull , reactioneaza la numele Brabus , cine la văzut sau stie... The post Am pierdut un câine de rasă Pitbull la Hîncești appeared first on Hîncești 24 Online.
10:01
        Oameni buni!!! Chiar s-asa??? Au trecut cu tractorul lor pe str. I. Domeniuc ne-au umplut ograda cu glod asa se... The post Hîncești ! Ne-au umplut ograda cu glod așa se face? appeared first on Hîncești 24 Online.
14 martie 2018
20:10
          Astăzi, 14 martie 2018, în r-nul. Hînceşti, a fost pusă în aplicare Campania ,,Bunicii grijulii”. De către angajații IP... The post Campania ,,Bunicii Grijulii” a ajuns și la liceele din Hîncești appeared first on Hîncești 24 Online.
14:40
        Lucrătorii de la Regia Ara spală trotuarele de mizerie, care a rămas în urma topirii zăpezii, pe care a fost... The post Video! Lucrătorii de la Regia Ara spală trotuarele de mizerie appeared first on Hîncești 24 Online.
12:50
        Cutremurul a fost fixat  la ora  12:24, cu magnitudinea 4.6  pe scara Richter. Epicentrul a fost  în munții României la... The post Cutremur cu magnitudinea de 4.6 resimțit și la Hîncești appeared first on Hîncești 24 Online.
11:20
        Antrenamentele comune au început de ieri 13 martie, sunt prezenți boxeri din Hîncești, Moldova,Italia și România. 8 campioni europeni dar... The post Video! Antrenamente comune între Boxerii din Moldova,Italia și România la Hîncești appeared first on Hîncești 24 Online.
09:50
        Poze expediate de Dumitru M. pentru HN24 A parcat lîngă semafor,chiar pe trotuar.Din imagini se vede că este o mașină... The post Uite cum a Parcat ! o mașină de la Postul de Inspecție la Frontieră Leușeni appeared first on Hîncești 24 Online.
09:30
          STIMAŢI CONSUMATORI de pe străzile Chișinăului, M.Eminescu, I.Creangă, Alexandru cel Bun, S.Lazo, M.Sadoveanu, Mușatinii și alte străzi din sectorul... The post Atenție ! Vor fi efectuate lucrări de clorare și dezinfectare a apei la Hîncești appeared first on Hîncești 24 Online.
13 martie 2018
19:10
          Mesaj expediat de către Anișoara M. Știm că la toți e problema drumurilor , că ne înecăm in glod... The post De fiecare dată este astupat cu lut ! Vă rugăm interveniți appeared first on Hîncești 24 Online.
13:40
          Salut, ne adresăm ție, celui care nu îi pasă de locul unde trăiește. Odată ce a fost lansată campania... The post Hai în echipa voluntarilor ! Hîncești #Orașul Meu Curat ! appeared first on Hîncești 24 Online.
12 martie 2018
20:50
          Informația a fost confirmată de către viceprimarul municipiului Hîncești, dna Zinaida Buruiană care ne-a comunicat că: Banii vin din... The post Strada M.Sadoveanu din Hâncești va fi reparată capital appeared first on Hîncești 24 Online.
13:30
          Campania “Bunicii grijulii” iniţiată de Inspectoratul General al Poliţiei este în plină desfăşurare la Hînceşti. Activităţile demarate au ca... The post Campania “Bunicii grijulii” la Hîncești appeared first on Hîncești 24 Online.
13:10
          De pe data de 12 martie, până pe data de 20 martie, la Hîncești vor avea loc antrenamente comune... The post Antrenamente comune între Boxerii Hînceșteni,boxeri din Italia și România. appeared first on Hîncești 24 Online.
11:10
        Ședința de lucru cu genericul “ORAȘUL MEU CURAT ” a fost convocată astăzi de către Primarul municipiului Hîncești, Alexandru Botnari,... The post Start ! Campania de curățenie la Hîncești “Orașul Meu Curat” appeared first on Hîncești 24 Online.
10:10
          Nicolae Bucșa devine ,,Campion Național la Tineret-69 kg” Toate luptele au fost câștigate cu scorul de 5:0. Suntem mândri... The post Boxerul Nicolae Bucșa din Hîncești, devine Campion Național la Tineret appeared first on Hîncești 24 Online.
11 martie 2018
12:50
          În legătură cu încălzirea bruscă a vremii, HIDROLOGII AVERTIZEAZĂ: În perioada 7 – 12 martie în bazinele acvatice și... The post Video! DSE Hîncești Avertizează ! appeared first on Hîncești 24 Online.
10 martie 2018
16:30
          Potrivit datelor din Registrul de Stat al Populației,(01.03.2018) în raionul Hîncești locuiesc 130 339 de persoane. Este al doilea ... The post Raionul Hîncești pe locul 2 cu cel mai mare număr de populație appeared first on Hîncești 24 Online.
8 martie 2018
13:01
      Astăzi am făcut o surpriză pentru doamnele și domnișoarele din Hîncești, le-am dăruit flori și cuvinte frumoase.Flori pentru cele mai frumoase... The post Video! Flori pentru Doamne și Domnișoare din partea echipei HN24 appeared first on Hîncești 24 Online.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.