Sărind în ajutorul unor copile, salvatorii s-au pomenit sub gheață

Sputnik, 13 martie 2018 19:10

Pentru patru fetițe plimbarea prin orașul Tiraspol era cât pe ce să se încheie tragic, precum și pentru cei care le-au sărit în ajutor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
19:00
Divorţul devine o alternativă tot mai prezentă în viaţa cuplurilor din Moldova.
Acum o oră
18:30
Operațiunea de deconspirare a Carinei Țurcan, originară din Moldova, a durat mai bine de un an și a fost realizată de Departamentul de Contraspionaj și Serviciul Securitate Economică al FSB, în urma informației prealabile prezentate de Serviciul de Informații Externe al Rusiei (SVR).
Acum 2 ore
18:00
Peste 300 de femei din Republica Moldova beneficiază deja de câteva luni de proiectul „Business Academy for Women", lansat de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).
17:40
Administratorii drumurilor vor informa participanții la trafic și Serviciul Vamal cu privire la restricțiile provizorii de circulație pe drumurile naționale.
Acum 4 ore
16:50
După cazul de intoxicație în masă, tabăra în care se odihneau 98 de copii a fost închisă.
16:20
Oamenii legii au destructurat temuta grupare criminală "Borman". Peste 60 de persoane au fost reținute.
15:40
În zilele 23 - 24 iunie, în spitalul raional Taraclia au fost internați 29 de copii cu vârste cuprinse între 7 - 14 ani.
15:10
"Rusia a reușit o performanță extraordinară organizând Cupa Mondială la scurt timp după desfășurarea Olimpiadei de Iarnă de la Sochi. Este o acțiune logică, iar impactul social va veni imediat", de această părere este comentatorul sportiv Cristian Frisk.
15:10
Sputnik își premiază câștigătorii campaniei ”Îmbracă o ie și spune cu mândrie de ce iubești Moldova”. Este vorba despre interpreta Stela Botez, jurnalista Diana Josu-Braniște și Sebastian Braniște, fiul jurnalistei.
Acum 6 ore
14:40
Tânărul ucis de un polițist la Hâncești a fost înmormântat sâmbătă, tot în această zi polițistul a fost plasat în arest preventiv.
14:00
Evoluțiile demografice negative, numărul mare de locuri bugetare oferite de Guvernul României pentru studenţii moldoveni, dar şi plecarea tinerilor în străinătate, sunt printre principalele cauze a scăderii numărului de studenţi.
13:50
Un accident grav s-a produs acum câteva ore în Chișinău. Un motociclist a lovit mai multe mașini parcate pe marginea drumului.
13:20
Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală împotriva Uniunii Sociale Creștine, aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".
Acum 8 ore
12:40
Rusia a oferit nu doar un spectacol de excepție la deschiderea Cupei Mondiale de Fotbal, dar și un turneu impresionant organizat pentru copiii din întreaga lume. Peste 1500 de copii și delegați din 215 țări și regiuni au participat la etapa finală a proiectului Fotbal Pentru Prietenie aflat sub egida FIFA și compania Gazprom.
12:10
Centrul Național Anticorupție a publicat sinteza săptămânii pentru perioada 18 - 24 iunie curent.
11:30
Un terminal de încasare a plăților a fost aruncat în Parcul Valea Trandafirilor din Capitală.
Acum 12 ore
10:30
De ce unii funcționari, fie ei și mărunți de tot, din justiție, poliție, procuratură, fiscalitate, administrația centrală sau locală dețin proprietăți uriașe, case și mașini de luxoase, care cu mult le depășesc pe cele ale unor oameni de afaceri prosperi? Explicația o oferă chiar Procuratura Anticorupție.
09:50
Actualul preşedinte al Turciei, Recep Tayyip Erdogan a obţinut susţinerea unei majorităţi absolute a alegătorilor care au participat la procesul electoral, a declarat Sadi Guven, preşedintele Consiliului Electoral Suprem al Turciei, citând rezultatele preliminare.
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
09:00
Şaisprezece țări din UE au luat parte la minisummitul informal de duminică privind migrația, care s-a desfășurat la Bruxelles și care a fost prezidat de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.
08:00
Curtea Supremă de Justiție va da astăzi ultimul verdict în cazul validării rezultatelor turului doi al alegerilor noi în municipiul Chișinău, din 3 iunie.
06:30
Președintele Adunării Parlamentare a OSCE, George Tsereteli, efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova.
Acum 24 ore
05:10
Judecătorii din Moldova nu vor scăpa de sancțiuni disciplinare nici atunci când nu vor mai fi în funcție.
01:10
Injuriile aduse chiar și într-un spațiu privat, reparațiile în apartamente după ora 18:00, neacordarea de prioritate legală pietonilor sau cicliştilor, toate vor fi sancționate drastic.
00:30
Se modifică articolele din lege care se referă la primarul, viceprimarul, președintele și vicepreședintele raionului în cazul aflării lor în concediu de maternitate.
24 iunie 2018
23:20
Reținerea curselor avia la care aveți bilet poate duce nu doar la spulberarea planurilor stabilite, dar și la o compensare bănească din partea operatorului de transport
22:40
Zilnic, subdiviziunile teritoriale ale ASP, responsabile de eliberarea actelor de identitate și evidență a populației, recepționează în medie 3150 de cereri, în timp ce în luna aprilie se înregistrau 2000 de solicitări.
22:00
Zeci de mii de români au ieșit în această seară la un nou protest. Manifestanții condamnă proiectele de modificate a Codului Penal promovate de Guvernul de la București.
21:30
Studenții moldoveni sunt ademeniți de universitățile de peste hotare. Ce face Universitatea Tehnică a Moldovei pentru a-i motiva să-și facă studiile acasă, în Republica Moldova, am încercat să aflăm de la rectorul UTM, Viorel Bostan.
20:40
În sate, suma alocată pentru alimentația preșcolarilor constituie aproximativ 21 de lei, iar în Chișinău - 28 de lei.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.