Doi minori din Criuleni au spart cinci automobile în patru zile

Democracy.md, 13 martie 2018 19:10

Doi minori  au fost reţinuţi de poliţiei, după ce ar fi sustras mai multe bunuri materiale din cinci automobile,  care erau parcate în fața unor blocuri locative din orașul Criuleni. Cei doi făptaşi s-au dovedit a fi doi adolescenţi în vârstă de 17 ani, originari din raionmnulCriuleni.Potrivit declarațiilor părţilor vătămate, în timpul nopții, adolescenții spărgeau geamul automobilelor parcate și sustrăgeau bunuri materiale cum ar fi: bani, tehnică audio-video, acte sau alte obiecte de valoare.În cadrul anchetei, polițiștii au găsit o parte din bunuri la domiciliu suspecților.Organul de urmărire penală a pornit 5 cauze penale pe numele celor doi minori. La moment, bănuiții sunt cercetați în stare de libertate. După acumularea probelor și stabilirea tuturor circumstanțelor, organul competent va lua o decizie în privința acestora.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Democracy.md

Acum o oră
12:20
Astfe,  pentru fortificarea probatoriului, sub controlul CNA au fost transmise mai multe sume de bani celor cinci profesori - acţiuni documentate cu mijloace video şi audio.Ieri, doi dintre cei cinci bănuiți au fost prinși în flagrant delict, în momentul primirii a 1000 de lei și 500 de lei, respectiv - sume transmise pentru lichidarea restanţelor la două obiecte. Mijloacele bănești au fost găsite în birourile de serviciu ale acestora, în timpul perchezițiilor.Cele cinci persoane au fost escortate la CNA pentru audieri suplimentare. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă de până la 400 000 de lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani.
12:20
Conform materialelor cauzei, Direcţia Educaţie Tineret şi Sport din mun. Chişinău, a efectuat o licitaţie publică privind achiziţionarea utilajului tehnologic pentru dotarea cantinei unui liceu din capitală. În baza deciziei grupului de lucru, câștigători au fost desemnați 2 agenți economici, DETS încheind cu aceștia contracte de achiziţie a utilajului tehnologic, prin care în schimbul sumei de aproximativ 500 mii de lei, antreprenorii se obligau să livreze utilajul pentru cantina liceului.În acest sens, administratorul unuia din agenții economici contractați, în scopul obținerii unor beneficii materiale pentru sine, a organizat procurarea utilajului contractat, livrând o parte din bunuri fără certificate de conformitate, și prezentând semne de uzură, acestea dovedindu-se a fi anterior exploatate, apoi reutilate sau reparate în condiții artizanale.
Acum 2 ore
11:30
Telescopul NASA, cunoscut sub numele de TESS, a făcut descoperirea a două noi planete denumite "super-Pământ" şi "Pământ fierbinte" în sisteme solare situate la cel puţin 49 de ani-lumină, marcând prima descoperire a satelitului de la lansarea sa din luna aprilie. TESS are o misiune de doi ani, presupunând o investiţie de 337 milioane de dolari, pentru a extinde catalogul astronomilor despre aşa-numitele exoplanete, planete care se rotesc în jurul stelelor îndepărtate, notează mediafax.ro. Potrivit Democracy, în timp ce cele două planete sunt prea calde pentru a susţine viaţa, directorul ştiinţific adjunct al TESS, Sara Seager, aşteaptă multe alte descoperiri. "Va trebui să aşteptăm şi să vedem ce altceva descoperă TESS. Ştim că planetele sunt acolo, luminând cerul noaptea, aşteptând să fie găsite", a declarat Seager pentru Reuters.
11:20
Incidentul a avut loc la o stație PECO de pe strada Albișoara din Capitală. Deocamdată nu se cunoaște dacă în urma deflagrației care, judecând după poze, a fost una suficient de puternică, a avut cineva de suferit.Potrivit martorilor, în mașina de model Dacia Logan nu era nimeni în momentul exploziei.Cel mai probabil, instalația de alimentare cu gaz a fost instalată artizanal.Imagini de la locul incidentului au fost postate de martori pe rețelele de socializare.
Acum 4 ore
10:30
”Este o personalitate istorică, despre care se poate vorbi și de bine, și de rău”, a declarat, între altele lidera PAS. Declarația Maiei Sandu este cel puțin stranie, ținând cont de faptul că legislația din România este foarte dură, atunci când vine vorba despre promovarea simbolurilor și personalităților fasciste, naziste, rasiste sau xenofobe. Astfel, încă în anul 2015, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat amendarea legii, în baza căreia negarea Holocaustului şi promovarea Gărzii de Fier sunt  pedepsite cu privarea de libertate până la trei ani. Articolul 5 din această lege se refera implicit la mareșalul Ion Antonescu: „Art.5. – Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid, contra umanităţii şi de crime de război, precum şi fapta de a promova, în public, idei, concepţii sau doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, în sensul art. 2 lit.
10:20
Cazul a avut loc în timpul verificării prealabile asupra bagajului și pasagerilor cursei aeriene Chișinău-Londra. Astfel, acționând în baza analizei de risc, echipa mixtă de control a Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal a redirecționat pentru verificări suplimentare tânărul de 33 de ani. Ca urmare a scanării bagajului de cală al acestuia cu aparatul de raze X-ray şi prelevării imaginilor, au fost depistate 500 de pachete de ţigări „Winston”. Valoarea produselor de tutungerie pe piaţa europeană este estimată la circa 3000 euro.În aceste condiţii, pentru contravenţia comisă, moldoveanul s-a ales cu un proces-verbal, cu confiscarea ţigaretelor şi achitarea unei amenzi de până la 4500 lei.Procesul de documentare este continuat de către Serviciul Vamal.
10:10
Incidentul ar fi avut loc la data de 10 septembrie curent într-un Centru Comercial din sectorul Rîșcani al capitalei. Bărbatul a fost identificat și reținut de către ofițerii de investigații ai sectorului Rîșcani, din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.Banii sustrași au fost restituiți victimei, iar bănuitul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune pentru care legislația în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.
Acum 24 ore
18:20
„Îmi pare rău că s-a ajuns iar la un refuz. Din punctul meu de vedere, președintele trebuia să acționeze mai bine de data aceasta. Dânsul dă dovadă că nu respectă Constituția. Deja devine un exercițiu ridicol, pentru că a neglija prevederile Constituției nu este tocmai cea mai bună metodă”, a declarat astăzi premierul Filip la Bulboaca, Anenii Noi, unde a asistat la exerciţiul „Scutul de Foc 2018”.Prim-ministrul subliniază că nu va renunța la cele două candidaturi, despre care Igor Dodon a afirmat că nu ar fi profesioniste.„Vom merge repetat cu aceste candidaturi. Dacă nu vor fi aprobate, atunci ne vom adresa Curții Constituționale. Prin intermediul suspendării, așa cum a mai fost, vom aproba acești miniștri. Îmi pare rău că așa se întâmplă. Ne-am dori o colaborare mai bună între instituțiile statului”, a conchis Filip.
17:20
 Potrivit Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de poliție Chișinău, apelul bărbatului a fost înregistrat la ora 14.40. Angajații Parlamentului au fost evacuați, iar geniștii au verificat zona, însă nu au depistate substanțe explozive. Peste zece minute angajații au revenit la muncă.La scurt timp bărbatul a fost reținut și estorcat la Inspectoratul de poliției Buicani pentru audieri. Acesta era în stare de ebrietate. Poliția a deschis o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o amendă de până la 42 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau până la doi ani de închisoare.
16:10
Potrivit Democracy, în acest an, evenimentele dedicate ZEP vor avea loc în peste 64 de localități din 18 raioane și vor fi organizate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, prin intermediul instituțiilor sale din subordine, precum și cu aportul muzeelor, consiliilor raionale, caselor de cultură, a direcțiilor/secțiilor de cultură etc. Pentru comparație, în 2017, evenimente similare au avut loc în 43 de localități din 16 raioane. Ediția din acest an, cu genericul „Patrimoniul nostru: acolo unde trecutul întâlnește viitorul”, îndeamnă publicul larg să facă cunoștință cu istoria comună europeană și prezintă patrimoniul cultural drept geneză a valorilor tradiționale și care asigură conexiunea între trecut și viitor. ZEP reprezintă o iniţiativă a Consiliului Europei, care s-a desfășurat pentru prima dată în Franţa, în 1985.
16:10
 1.      Chişinău, sectorul Botanica, or.Sîngera: str.A.Donici, A.Mateevici, Ştefan cel Mare, Chişinăului, Dealul Leului, M.Eminecsu, Munceşti, Păcii - parţial în intervalul de timp între 09:15 - 19:00, pentru lucrări de reconstrucţie a liniei electrice aeriene str.Ştefan cel Mare, C.Negruzzi, Horelor, Liviu Damian, M.Costin, Orheiului, P.Zadnipru, Doinelor - parţial în intervalul de timp între 09:30 - 19:00, pentru lucrări de reconstrucţie LEA    2.      Chişinău, sectorul Buiucani: str.Ioana Radu 29, V.Lupu 42/2, 42/5, 42A-Z, 42, 46/4, 85 - în intervalul de timp între 09:00 - 17:00, pentru lucrări de reconstrucţie LEA    3.      Chişinău, sectorul Buiucani, s.Dumbrava: str.Bot Mihail, Drumul Vilelor, Durleşti, Fîntînilor, Frumoasa, Igor Vieru, Ioan Botezătorul, M.Cibotari, M.Sadoveanu, Mitr.Petru, Prieteniei, Rareştii, Sf.
15:20
Noua abordare a Partidului Democrat din Moldova, care se poziționează ca formațiune pro-Moldova, este salutată de către cetățeni. Oamenii spun că o politică orientată spre nevoile moldovenilor va încuraja oamenii să revină din străinătate și le va crea condiții decente de trai acasă.„Mă bucur că Partidul Democrat și-a trasat prioritățile asupra omului și asupra țării. Cea mai mare bogăție a acestui neam este omul. Și el, dacă va fi fericit pe meleagul nostru, nu va pleca în străinătate, nu-și vor lasă mamele copiii, soții, părinții”, spune o femeie din Chișinău, intervievată de Publika TV.În opinia unui alt locuitor al Chișinăului, este nevoie de o politică bună, adaptată la condițiile noastre și care ar urma să fie permanent modificată, în așa mod ca să atragă oamenii care au plecat peste hotare să revină în țară.
15:20
„El singur era căruțașul și noi am mers înainte că îl așteptam acasă să ne descarce poama, și cînd ne sună că e accident. Și ne-o luat poama și iaca - tă ce am pățit cu roada noastră îi pe șosea.” „Căruțașul mergea la deal și mașina șeia după cîte am înțeles l-o lovit din spate. Căruțașul e lovit la cap și la picior. ”  Căruțașul susţine că şoferul avea viteză mare.
14:30
 Potrivit Zeppelin, în 2004, serviciile speciale din Rusia planificau să-și promoveze oamenii săi la conducerea Ucrainei, pentru a menține această țară în zona sa de influență. Eforturile lor au fost, însă, zădărnicite de politicienii pro-occidentali ucraineni și de Revoluția Oranj ce a urmat. Misiunea de a pedepsi Ucraina a revenit lui Veaceslav Platon.Jurnaliștii arată cum Platon trage de sforile care duc la oamenii săi din judecătoria Căușeni și Curtea de Apel Economică din Chișinău, dar și la câteva firme și bănci din Moldova prin care urmau să treacă banii scoși forțat din companiile victime din Ucraina.”În baza încheierii judecătoreşti, emise de Curtea de Apel Economică de la Chişinău, a fost emis un titlu executoriu, în conformitate cu care executorul judecătoresc din Căuşeni Tamara Makarova a intentat procedura de executare nr.1-232/2004.
14:20
Din luna iulie curent și până în prezent, au fost executate lucrări de reabilitare a iluminatului în preajma a 140 de instituții preșcolare și preuniversitare sau a fost îndeplinit 80 la sută din volumul planificat.Echipele de la ÎM „Lumteh” intervin la rețele prin înlocuirea stâlpilor de electricitate deteriorați și cablurile rupte, schimbarea felinarelor, corpurilor de iluminat sau becurilor etc.Lucrările de restabilire a iluminatului public în preajma instituţiilor de învăţământ se vor încheia până la data de 10 octombrie 2018. Costul acestora este de 3 milioane de lei.
13:40
 Ala Curteanu, liderul de echipă al proiectului sus-numit, a menţionat că seturile medicale vor fi repartizate în raioanele Briceni, Edineţ, Făleşti, Ungheni, Orhei, Criuleni, Ştefan Vodă, Vulcăneşti, Taraclia și Cahul. Un set constă din: pulsoximetru, panglică centimetrică medicală cu dispozitiv pentru calculul indicelui masă corporală şi stetoscop. În total, vor fi distribuite 278 seturi de echipamente ce conţin 834 de unităţi. Costul acestora se ridică la 5700 euro. „Dotarea sălilor de triaj va contribui la o mai bună diagnosticare a problemelor de sănătate şi iniţiere a tratamentului la pacientul cu boală cronică, prin urmare va spori accesul populaţiei la servicii de asistenţă medicală primară de calitate”,  a opinat Curteanu. Proiectul moldo-elveţian ”Viaţa Sănătoasă: Reducerea poverii bolilor netransmisibile în R.
13:30
Potrivit Democracy, în prima jumătate a anului 2018 au fost eliberate din detenție  97 persoane față de 7 persoane în anul 2017, fiindu-le înlocuită partea neexecutată din pedeapsă cu o pedeapsă mai blândă. În aceeași perioadă de timp au fost eliberate condiționat înainte de termen 260 persoane comparativ cu 115 în anul 2017. Astfel, prin modificările aduse codului penal, codului de procedură penală, codului de executare și codului contravențional, au fost implementate o serie de mecanisme funcționale de executare a pedepsei și eliminate mai multe blocaje. Principalele modificări țin de fortificarea rolului instanței de judecată în individualizarea pedepsei,eliberarea condiționată înainte de termen, înlocuirea părții neexecutate din pedeapsă cu o pedeapsă mai blândă, condamnarea cu suspendarea parțială a executării pedepsei cu închisoarea, etc.
13:30
O fetiță de 9 ani din satul Blândești, raionul Ungheni, a fost lovită mortal de o mașină ce aparține unei Primării din același raion. Accidentul a avut loc ieri în jurul orei 15:10.Ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, a declarat pentru UNIMEDIA că șoferul, în vârstă de 58 de ani, a lovit din spate cu mașina pe minoră, care se deplasa cu bicicleta.Din nefericire, minora a decedat până la venirea medicilor.Rudele sfâșiate de durere spun că mașina se deplasa cu viteză excesivă și cer să se facă dreptate, temându-se de mușamalizarea cazului, au declarat rudele pentru Jurnal TV.Acestea mai spun că în momentul accidentului, la volan s-ar fi aflat, de fapt, chiar primarul comunei Sculeni și nu șoferul acestuia.Amintim că Casian Vasile, în iunie 2015, a devenit primar comunei Sculeni din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM).La începutul lunii octombrie, fetița urma să-și sărbătorească cumetria.
13:30
„Scopul comun este îmbunătățirea vieții cetățenilor moldoveni”, a spus apoi ambasadorul american, vorbind despre colaborarea dintre SUA și Republica Moldova, apreciind în acest context și performanțele economice ale guvernării, recent confirmate de datele statistice.„Felicitări pentru creșterea economică - e o creștere semnificativă. Multe probleme se vor rezolva în Moldova dacă economia va crește în continuare”, a spus diplomatul american.El a accentuat de asemenea faptul că SUA vor susține și pe viitor Republica Moldova. Referindu-se la activitatea partidului, președintele PDM a accentuat în fața ambasadorului american orientarea pro-Moldova a PDM, dezvoltarea țării după modelul occidental, în beneficiul moldovenilor, adăugând că dorința PDM este aceea ca cetățenii să evalueze activitatea partidului după reformele și rezultatele concrete obținute.
13:10
 La Chişinău vor fi 12-26 de grade Celsius.La Cahul sunt preconizate maxime de până la 28 de grade.La Bălţi vor fi minim 10 grade şi maxim 24.Spre duminică s-ar putea să cadă precipitaţii.
Ieri
12:40
Potrivit Democracy, în același mesaj,  Mocanu a menționat că a avut  anumite speranţe în raport cu viitorul politic al liderului PAS, însă acestea s-au năruit, în urma prestaţiei sale publice execrabile. „Acum putem constata, Maia Sandu a pierdut orice, dar orice contact cu realitatea!”,mai  menționează  Sergiu Mocanu.De asemenea, Liderul Mişcării Antimafie a mai declarat că şi-a dorit ca Maia Sandu să candideze la funcţia de primar al Capitalei, însă, în cele din urmă, neparticiparea sa la scrutinul local a fost inspirată.“Noi am evitat o catastrofă. Dumnezeu ne-a ajutat să scăpăm de această mare rătăcire”, a remarcat şeful Mişcării Antimafie. “Ceea ce face Maia Sandu nu este politică, este îmbârligătură, una contraproductivă şi periculoasă”, a continuat Mocanu.Sergiu Mocanu a luat în răspăr şi obsesia liderului PAS pentru aşa-zisele filtre de integritate.
12:10
 “În timpul emisiunei propagandistice Politica, Natalia Morari (Lucinschi) a luat legătura cu ex-secretarul de stat al Ministerului Transporturilor, Oleg Tofilat, cu care a vorbit despre privatizarea Air Moldova. Și aici TV8, ca în cele mai bune practici, a aruncat pe rețelele de socializare un Fake News, unde a scris despre faptul că Oleg Tofilat ar fi spus că Guvernul dorește, prin privatizarea acestei companii, falimentarea acesteia”, scrie Anatolie Chirilov.Minciuna tirajată de TV 8 a fost demontată imediat chiar de Oleg Tofilat.“Doar că minciuna propagandistei nu a durat mult, iar Oleg Tofilat a venit cu o reacție la această știre, unde a declarat că el nu a spus acest lucru, ba și mai mult, acesta a scris că falimentarea Air Moldova nu e în interesul Guvernului”, notează bloggerul citat.În continuare, Anatolie Chirilov constată lipsa totală de reacţie a ONG-urilor de media, vizavi de tirajarea acestei ştiri false.
12:10
Cei care vor trece pe Aleea Siguranței din satul Costești vor vedea pe panouri informative cu următoarele mesaje:„Să te ferești de hoții de automobile este simplu: evită să lași obiecte de valoare la vedere, astfel încât să reduci tentația hoților auto”.„Ai grijă de bunurile personale: pormoneu, telefon mobil și alte lucruri valoroase, atunci când te deplasezi cu transportul public sau te afli în locuri aglomerate. Un moment de neatenție te poate face victimă”.„Copilul tău trebuie să știe cum să evite situațiile de risc. Învață-l, nu-l blama. Educă-l și pregătește-l de situații complicate, nu-l izola”„Geamul deschis, corespondența nepreluată, poze demonstrative cu bunuri din casă și plecarea de la domiciliu plasate pe site-urile rețelelor de socializare sunt invitații directe pentru hoții de locuințe”.
11:50
Potrivit Democracy, în primul caz, documentul trimis către expertiza tehnico-juridică este asigurarea auto internațională. Aceasta a fost prezentată la controlul de frontieră de un bărbat de 47 de ani, originar din orașul Tiraspol. Cu ajutorul tehnicii din dotare s-a observat indicii care denotă neautenticitatea asigurării auto.Interogat, persoana a comunicat că nu cunoaște despre cele depistate, oferind detalii referitoare la posesia actului și anume cum a procurat-o de la o companie de asigurări din orașul Tiraspol. Câteva ore mai târziu pe aceeași direcție s-a apropiat un mijloc de transport de model Mercedes C 200. Conducătorul auto, un ucrainean cu domiciliul în orașul Bender a oferit actele necesare pentru autorizarea trecerii frontierei de stat.
11:20
După cum informează Democracy, recomandările le revin nu doar șoferilor, dar și pietonilor. Aeștia sunt rugați să traverseze strada doar pe la trecerile semnalizate, să poarte obiecte cu elemente reflectorizante și să conecteze lumina de la telefonul mobil pentru a fi mai vizibili pentru șoferi. INP mizează pe suportul pietonilor și a șoferilor, astfel încât, împreună să putem contribui la scăderea numărului de accidente rutiere care au loc cu implicarea pietonilor.
11:10
Dacă în trecut havuzurile din capitală erau adevărate puncte de atracţie pentru chişinăuieni, astăzi multe dintre ele au devenit ruine. Cele din faţa Hotelului Naţional nu mai sunt funcţionale de ani buni. Mai mult, din cauza neglijenţei şi a nepăsării, aceste havuzuri s-au transformat în adevărate gropi de gunoi, unde trecătorii aruncă sticle şi resturi menajere.Locuitorii capitalei se arată indignaţi de mizeria adunată în havuzuri şi spun că priveliştea din centrul oraşului lasă de dorit.„La cine s-a vândut hotelul ar trebui să soluţioneze problema dată. Foarte urât pentru o capitală care tinde spre Europa. O mizerie completă”, spune o locuitoare a capitalei.„Băieţii care în toată seara se adună aici stau şi servesc şi nu au grijă, urna e lângă ei, dar ei stau şi aruncă în havuz”, spune o altă femeie.
10:20
Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat, miercuri, la ora 17:05 minute.La fața locului au fost îndreptate 6 autospeciale de intervenție, inclusiv o autoscără.Potrivit pompierilor, acoperișul secției de producere era cuprins de flăcări.În timpul incediului, o persoană a avut de suferit o intoxicație ușoară cu fum, ulterior fiind preluată la spital de către Serviciul asistență medicală urgentă. Incendiul a fost localizat la ora 17:46 și lichidat către orele 18:50.Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incendiul a distrus o suprafața de aproximativ 50 metri pătrați. Cauza, toate circumstanțele, și prejudiciile incendiului, urmează a fi stabilite ulterior.
09:20
Primarul satului, Grigori Chior, susține că, lucrările au început cu întârziere, deoarece a fost mai greu de găsit antreprenorul care să realizeze acest proiect, relatează gagauzinfo.md.În același timp, potrivit primarului, lucrările urmează să fie finalizate în primăvara anului viitor. În zona alunecărilor terenul va trebui secat, după care râpa va fi astupată, iar în locul ei va fi construită o stradă, cu toate comunicaţiile necesare.De menționat că, în zona de risc se află 6 gospodării din localitate.Pentru lucrări Fondul Ecologic Naţional (FEN) a alocat peste 1,6 milioane de lei.
19 septembrie 2018
21:40
”Presa din Platon Trust Media este finanțată din bani murdari, din miliardul furat de Platon, din banii proveniți de spălătoria de bani rusească, ce a fost închisă abia în 2016 de către guvernarea PDM. Motiv în plus pentru Platon Trust Media să atace guvernarea actuală”, este concluzia la care a ajuns Ion Harghel.În continuare, acesta aduce și exemple concrete de duble standarde cu care operează aceste instituții media.”Pe 10 august anul curent, apare o înregistrare audio cu autorul miliardomatului, Veaceslav Platon, făcută înainte de alegerile parlamentare din 2014. Acesta face o declarație foarte dură și periculoasă, că aproape i-a reușit să pună Moldova pe brânci! Platon a recunoscut că el este autorul miliardomatului, fapt confirmat și de investigația realizată de Roman Anin, un jurnalist rus, dar și de investigația realizată de Zeppelin.md.
19:20
În Omsk a fost finalizată ancheta penală pentru trafic de ființe umane care a fost deschisă împotriva unei mamei care și-a vândut copilul nou-născut. Cumpărătoare a devenit, de asemenea, inculpată în acest caz.Potrivit investigației, mama a făcut acest pas, pentru că nu a putut s-o întrețină, și a decis să-și vândă copilul. Potrivit postului de televiziune "78", mama în vârstă de 25 de ani a publicat pe internet un anunț că dorește să „pună viitorul copilului” în mâini mai bune. Ea a fost contactată de o învățătoare din St. Petersburg. Aceasta a transferat mamei biologice trei mii de ruble, după care a mutat copilul la St. Petersburg.Ambele riscă până la 10 ani de închisoare.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.