A adus pe lume gemeni

Jurnal TV, 2 martie 2018 20:01

În prima zi de primăvară, o femeie dintr-un sat din raionul Ungheni a adus pe lume gemeni, un băiețel și o fetiță. Nimic neobișnuit până aici. Doar că un bebeluș a fost născut acasă

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 12 ore
01:00
prezentat de Cristi și Alex
01:00
prezentată de Gabi și Beton
01:00
prezentat de Sofia Obadă
Acum 24 ore
20:40
Rusia a intervenit în procesul electoral al mai multor țări, inclusiv Republica Moldova. Este declarația preşedintelui Camerei Reprezentanţilor din Congresul american, Paul Ryan. Precizarea a fost făcută într-o conferință de presă, în contextul scandalului generat de unele afirmații ale lui Donald Trump în timpul discuțiilor cu Vladimir Putin, în Finlanda.
20:40
Protest spontan la Banca Națională a Moldovei. Membrii partidelor antioligarhice au cerut astăzi demisia guvernatorului BNM, Sergiu Cioclea, dar și investigarea fraudei bancare. Manifestația face parte din șirul de pichetări ale instituțiilor care, potrivit protestatarilor, sunt capturate de Vladimir Plahotniuc.
20:40
prezenta de Vasile Luchianu
20:30
Punct și de la capăt în procesul revizuirii deciziilor Curții Supreme de respingere a cererii de recuzare a judecătorilor și de invalidare a scrutinului local. CSJ a hotărât să restituie demersul primarului ales al capitalei, Andrei Năstase. Motivul: instituția nu are competența de a verifica cele invocate și afirmă că este de datoria Curții de Apel Chișinău să o facă. Prin urmare, avocatul lui Andrei Năstase a depus o solicitare de revizuire la instanța cu pricina, însă consideră faptul o absurditate.
20:30
Pe o stradă din Chișinău stă gata să izbucnească un scandal de proporții. Peste o mie de oameni, care stau într-un complex locativ, se plâng că plătesc facturi exagerate pentru întreținere, iar vinovați ar fi managerii blocurilor. Oamenii cer demisia in corpore a acestora, afirmând că asociația locatarilor trebuie să fie condusă de o persoană integră. De cealaltă parte, reprezentanta administrației spune că reclamanții au aproape două milioane de lei datorii pentru diverse servicii.
20:30
Mai mulți angajați ai Administrației de Stat a Drumurilor și-au pus rudele într-o serie de funcții-cheie. Astfel, șefa Serviciului resurse umane și secretariat, Carolina Anțalovschi, și-a angajat soțul, iar șefa Comitetului sindical, Svetlana Rabii, și-a adus fiul, scrie săptămânalul „Jurnal de Chișinău”. În loc să răspundă la acuzații, responsabilul de comunicare al instituţiei i-a spus autoarei articolului să... „o lase mai moale”.
20:30
Jucătorii naționalei de fotbal a Croației vor fi răsplătiți de FIFA cu aproximativ 23 de milioane de euro pentru performanța obținută la Campionatul Mondial. Banii nu vor ajunge însă în posesia sportivilor, ci vor fi donați în scopuri caritabile.
20:20
Cea de-a treia ediție a offline-ului organizat de grupul „Adoptă un vot” va avea loc la Chișinău, pe 18 august. Întrunirea se va axa pe implicarea civică a diasporei în campania pentru alegerile parlamentare din acest an.
20:20
Cei 12 copii salvaţi din peştera "groazei" din Thailanda au fost externați. Înainte să ajungă pe la casele lor, băieții au avut o primă apariţie publică. În fața presei, aceștia au povestit prin ce au fost nevoiți să treacă pentru a supraviețui.
20:20
După ce societatea civilă a lansat iniţiativa ca în Republica Moldova să fie aplicată „Legea Magnitsky”, a fost întocmită și o petiţie online.
20:20
Săgeţi aruncate dintr-o parte în alta la şedinţa în dosarul lui Dorin Chirtoacă. La Judecătoria Chișinău a continuat audierea viceprimarului capitalei Nistor Grozavu, care a răspuns la mai multe întrebări ale apărătorilor lui Chirtoacă. Potrivit lui Grozavu, cele mai importante chestiuni cu privire la proiectul parcărilor cu plată au fost coordonate cu fostul său șef. Chirtoacă afirmă însă contrariul.
20:10
Cel puțin trei oameni și-au pierdut viața într-un oraș de lângă New Delhi, după ce un imobil cu şase etaje s-a prăbuşit peste o altă clădire din apropiere.
20:10
Cel puțin trei oameni și-au pierdut viața într-un oraș de lângă New Delhi, după ce un imobil cu şase etaje s-a prăbuşit peste o altă clădire din apropiere.
20:10
O stradă din sectorul Ciocana al capitalei a fost inundată după ce dintr-o gură de canalizare apa a țâșnit ca dintr-o fântână arteziană. O șoferiță din Chișinău a surprins imaginile la fața locului și le-a publicat pe o rețea de socializare.
20:00
Clipe de coșmar pentru o copilă de nouă ani din raionul Telenești. Ea ar fi fost răpită și ținută ostatică o noapte de către un consătean în vârstă de 85 de ani, care locuiește singur.
20:00
Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM este profund îngrijorat de faptul că guvernarea întârzie să implementeze revendicările participanților la manifestația de amploare de pe 1 iulie din centrul Chișinăului, precum și rezoluția din 5 iulie a Parlamentului European.
20:00
Accident matinal pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Un microbuz de pe linia 166, plin cu pasageri, a intrat în ușa de mijloc a unui troleibuz, în care la fel erau mai mulți oameni.
20:00
Afacerea cu Arena Chişinău va aduce un prejudiciu bugetului de stat în valoare de peste un miliard de lei. Asta se întâmplă în timp ce Guvernul a anunţat majorarea cheltuielilor pentru alimentația copiilor în școli și grădinițe cu... doi lei. Declaraţii în acest sens au fost făcute la o conferinţă de presă, susținută de către primarul ales al capitalei și liderii Platformei Demnitate şi Adevăr.
16:30
Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, îl invită pe șeful Guvernului, Pavel Filip, la o dezbatere televizată. Asta după ce premierul a acuzat opoziția de înrăutățirea relațiilor cu Uniunea Europeană. Președinta PAS a scris pe pagina sa de pe o rețea de socializare că, în același timp, vrea să-i explice lui Filip ce trebuie să facă guvernarea pentru a împiedica finanțarea obscură și ilegală a partidelor de la putere. Deocamdată, Pavel Filip nu a venit cu o reacție.
16:20
Căpitanul lui Real Madrid și al naționalei Spaniei, Sergio Ramos, a anunțat că se va căsători, în curând. Iubita lui, Pilar Rubio, a acceptat cererea în căsătorie.
15:30
După ce societatea civilă a lansat iniţiativa ca în Republica Moldova să fie aplicată „Legea Magnițki”, a fost lansată o petiţie online.
15:10
Robert Lewandowski e mai decis ca oricând să plece de la Bayern Munchen în această vară. Germanii de la Bild susţin că golgheterul campioanei Germaniei a solicitat să poarte o discuţie cu conducerea lui Bayern după revenirea din vacanţă.
14:40
Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, solicită conducerii postului public de televiziune să organizeze o dezbatere publică cu participarea opoziției antioligarhice și a premierului Pavel Filip.
14:01
După ce a fost ținta unui val de critici dure, pentru declarațiile controversate făcute la întâlnirea cu Vladimir Putin, Donald Trump schimbă macazul. Liderul de la Casa Albă afirmă că s-a exprimat eronat la conferinţa de presă de la Helsinki, precizând că, de fapt, are încredere în concluzia agenţiilor americane privind implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016 din Statele Unite.
14:01
Transferul lui Cristiano Ronaldo poate schimba destinele altor doi atacanţi de talie mondială, Gonzalo Higuain şi Alvaro Morata.
13:30
Opinia publică a reținut cu siguranță multiplele scandaluri legate de calitatea proastă a alimentelor livrate instituțiilor de învățământ și de licitațiile trucate în domeniul achizițiilor publice. De remarcat că până în prezent nicio persoana nu a fost trasă la răspundere pentru aceste ilegalități. Declaraţiile au fost făcute în cadrul conferinţei de organizată de Platforma Demnitate şi Adevăr.
13:00
Juventus este aproape de încă o super-lovitură. După Ronaldo, bianconerii vor să aducă un alt jucător de clasă mondială.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.