Accident în lanț la Botanica

Jurnal TV, 23 februarie 2018 19:50

Accident în lanț în sectorul Botanica al capitalei. Patru mașini s-au ciocnit violent, iar vinovat de accident se face un tânăr de 23 de ani, conducătorul unui BMW, care a urcat beat la volan.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 2 ore
18:01
prezenta de Vasile Luchianu
17:30
Un şofer de 20 de ani și pasagerul său, un adolescent de 13 ani, au ajuns la spital cu traumatisme după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac.
17:30
Piața Marii Adunări Naționale din Chişinău a fost neîncăpătoare ieri după ce locuitori din întreaga republică au ieșit în stradă să-și revendice drepturile. Oamenii au protestat faţă de invalidarea alegerilor locale noi din capitală și au votat o rezoluție în acest sens. „Suntem furați, umiliți și desconsiderați”, au afirmat manifestanții.
17:20
Curtea Supremă de Justiție urmează să se pronunțe astăzi asupra rezultatelor alegerilor locale noi din capitală. În același timp, la CSJ, continuă protestul față de invalidarea scrutinului de către Judecătoria Chișinău, sediul Centru, și Curtea de Apel a capitalei.
17:20
Intoxicaţie în masă într-o tabără din Taraclia. În doar două zile de weekend, 29 de copii au ajuns la spitalul raional, se arată într-un comunicat al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. Reprezentanţii instituţiei medicale ne-au spus însă că au fost internaţi 33 de copii care au între șapte și 15 ani, dar patru au fost luaţi acasă deja.
17:20
Klaus Iohannis candidează pentru un nou mandat de președinte al României. Anunțul a fost făcut la Sibiu, liderul la Cotroceni dând astfel startul oficial al campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2019.
17:20
Un bărbat a suferit o comoție cerebrală ușoară, iar motocicleta pe care o conducea a fost grav avariată în urma ciocnirii cu un automobil parcat pe marginea drumului.
Acum 4 ore
16:40
Recep Tayyip Erdogan va fi la șefia Turciei încă cinci ani. Mai mult, el va avea puteri sporite. Se întâmplă în urma alegerilor generale anticipate, care s-au desfășurat ieri în această țară. După numărarea a 98 la sută din buletine, Erdogan a obținut peste 50 la sută din voturi. Opoziția spune însă că rezultatul a fost manipulat.
16:30
Diaspora au fost ieri alături de manifestanții de la Chișinău. Sute de moldoveni din 23 de oraşe europene, dar şi din Statele Unite ale Amercii, au protestat față de invalidarea alegerilor din 3 iunie în diverse colțuri ale lumii - de la Bucureşti, Varşovia sau Milano, până la Berlin, Londra, Bruxelles, Dublin și Boston. Revoltați, oamenii au scandat lozinci împotriva tandemului Plahotniuc-Dodon.
15:30
Guvernarea încearcă să diminueze amploarea protestului de ieri, din centrul Chișinăului. Deși numărul impresionant de participanți este confirmat și de imagini, televiziunile controlate de către Vladimir Plahotniuc au prezentat cifre eronate, iniţial vorbind despre o mie de protestatari, iar apoi - despre trei mii. Reacția primarului ales Andrei Năstase a fost una: prin astfel de informații se aduce o ofensă întregii țări, dar în primul rând tuturor oamenilor care au ieșit în stradă.
Acum 6 ore
14:40
Liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, nu renunță la funcțiile sale. El a declarat că va merge până la capăt, alături de colegii săi de partid. Aceștia din urmă au decis să-l sprijine, chiar dacă el se confruntă cu un șir de probleme penale. Dar nu toți împart aceeași părere și insistă că Dragnea trebuie să plece de la guvernare.
14:10
Zeci de mii de români continuă să denunțe într-un glas, pentru a șasea zi la rând, încercările puterii de a modifica legile justiției. Atât la București, cât și în multe alte orașe ale țării, oamenii au cerut demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, dar și a întregii guvernări. Manifestanții spun că vor lupta până la capăt.
13:50
Manipularea cu cifre lansată de autorități și holdingurile media oligarhice din Republica Moldova, în legătură cu protestul de ieri, este o ofensă adusă întregii țări.
Acum 8 ore
12:50
Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a tamponat violent într-un copac. Accidentul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de ieri, la intrarea în satul Ruseștii Noi, raionul Ialoveni.
11:50
Piața Marii Adunări Naționale a fost ieri neîncăpătoare pentru mulțimea adunată la protestul față de anularea alegerilor din 3 iunie.
Acum 12 ore
10:20
Natura este o sursă inepuizabilă de inspiraţie. Florile, frunzele, elementele vegetale şi paleta de nuanţe vibrante a florei pământului îi inspiră sezon de sezon pe designeri să creeze piese vestimentare feminine cu texturi delicate şi croieli romantice. În acest an, putem remarca imprimeurile florale "aglomerate", care ocupă aproape în totalitate piesele vestimentare, dar şi cele florale 3D.
10:20
Caldura ne determină, la modul direct, să căutăm orice metodă de a ne răcori eficient. Iată de ce piscinele, bazinurile acvatice, râurile şi lacurile sunt luate cu asalt de moldoveni.
10:00
Lucia Nicora - antrenoare Kangoo JumpsDiana Lungu - antrenoare Kangoo Jumps
10:00
Top 6 locuri impresionante de pe terra
10:00
Republica Moldova s-a clasat pe locul cinci la Campionatul Mondial de Dans organizat recent în Croația. Dansatorii noștri, din 7 școli din întreaga țară, au fost fruntași la majoritatea probelor și s-au întors acasă cu peste 30 de cupe.
10:00
Cu toate că designerii internaţionali propun din ce în ce mai multe culori în ţinutele moderne, unii bărbaţi încă mai realizează greşeli atunci când vine vorba de asortarea nuanţelor. Moda bărbătească nu este departe de culorile aprinse sau nuanțele speciale.
09:50
Canicula este principalul factor declanşator al dezechilibrelor din organism şi, dacă nu sunt luate măsuri rapid, aceasta poate avea efecte grave asupra sănătăţii noastre.
09:50
prezentat de Vasile Luchianu
09:50
O cunoaşteţi de la televizor, din sălile de sport, este o prezenţă extrem de plăcută şi este cunoscătoare a tot ce înseamnă fitness şi nutriţie.
09:50
cu Denisa Daniela Beregoi - face buchete comestibile
09:40
prezenta de Vasile Luchianu
09:40
1685 - Constantin Cantemir urcă pe tronul Moldovei.
Acum 24 ore
23:20
prezentată de Anatol Durbală și Constantin Cheianu
Ieri
17:30
Protest în centrul capitalei
17:30
Rezoluțiaprotestuluidin24iunie2018
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.