Incendiu într-un bloc din Căușeni

Jurnal TV, 23 februarie 2018 17:20

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută într-un bloc din orașul Căușeni. Mai mulți locatari, printre care și copii, au fost evacuați, iar o fetiță de doar cinci luni a fost transportată la spitalul

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum o oră
17:30
Protest în centrul capitalei
17:30
Rezoluțiaprotestuluidin24iunie2018
17:30
Protest în centrul capitalei
Acum 2 ore
16:40
Protest în centrul capitalei
16:40
16:30
Protest în centrul capitalei
16:30
Protest în centrul capitalei
16:30
Protest în centrul capitalei
16:20
Protest în centrul capitalei
16:20
Protest în centrul capitalei
16:10
Protest în centrul capitalei
16:10
Protest în centrul capitalei
Acum 4 ore
16:00
Discursul Maiei Sandu
Acum 24 ore
23:01
Dora show, 23 iunie
21:10
prezentat de Doina Onofrei
20:20
Avionul Embraer Legacy 650, pe care l-a folosit Ilan Șor, a fost cumpărat cu bani din miliardul furat, sau cum a fost botezat de presă, „jaful secolului”. Un avans de 200 de mii de dolari a provenit de la o firmă de-a lui Șor, care a luat credite de la Banca de economii. O altă plată, de 95 de mii de dolari, a făcut-o o altă companie controlată de către primarul de Orhei, de această dată abonată la credite la Unibank.
Ieri
23:30
Povestea afacerilor de la Giurgiulești și ideea privind construcția unui terminal de produse petroliere pe malul Dunării ce aparține R. Moldova, a apărut încă din anii 90, atunci când ex-premierul Andrei Sangheli împreună cu cabinetul de miniștri, au propus crearea unui port în zona de vărsare a Prutului în Dunăre.
23:01
Sărbătorim 22 de ani împreună cu Maximum!
21:20
prezenta de Sofia Obadă
20:30
Letonia interzice, începând cu anul viitor de studii, predarea în limba rusă în unele instituții de învățământ. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat de către parlamentul de la Riga.
20:20
David Davitean, condamnat de prima instanță la 16 ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni grave, ar fi fost bătut cu bestialitate în celula sa, de către persoane necunoscute. Mama condamnatului, Venera Gasparean, este convinsă că liderul PD, Vladimir Plahotniuc, ar fi pus la cale uciderea fiului ei. Venera Gasparean afirmă că David a fost bătut în dimineața zilei de 21 iunie, după ce ea a pichetat, cu o zi mai devreme, sediul PD. Făcând trimitere la un gardian al Penitenciarului nr. 13, femeia spune că fiul ei a fost luat la spital.
20:20
Mai mulți locuitori din Ghidighici se opun hotărârii Mitropoliei Moldovei de a-i interzice parohului bisericii din sat, Maxim Melinti, să oficieze slujbe. Ei au doar cuvinte de laudă la adresa preotului și spun că vor ieși să protesteze dacă mitropolitul Vladimir nu-și va schimba decizia. Manifestația va avea loc mâine, de la ora 18:00, în fața Catedralei „Nașterea Domnului” din centrul Chișinăului.
20:20
Persoanele cu deficiențe locomotorii cer autorităților să modifice legea, care le obligă să cumpere mașini speciale din străinătate, în anumite condiții.
20:20
În pline proteste antiguvernamentale, în care zeci de mii de români îi cer demisia, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu. Este vorba despre dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, supranumit „Bombonica”. Totodată, acestuia i-au fost interzise și unele drepturi. Deciziile nu sunt definitive și pot fi contestate.
20:10
Deciziile celor două instanțe de judecată, care au invalidat rezultatele alegerilor pentru funcția de primar al capitalei, NU au lovit în Andrei Năstase, ci în fiecare cetăţean, iar hotărârea Curţii Supreme de Justiţie a fost deja scrisă şi doar o mobilizare masivă a oamenilor ar fi în stare să zădărnicească planurile ticluite.
20:10
Fierbe toată România. Pentru a doua seară la rând, zeci de mii de manifestanți din întreaga țară și-au dat întâlnire în stradă, acolo unde au continuat să-și strige nemulțumirile față de controversatele modificări ale codului penal și față de actuala guvernare. Totodată, mulțimea a salutat condamnarea cu executare primită de liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz în serviciu.
20:00
Anularea scrutinului din 3 iunie este o crimă. De această părere sunt unii cetățeni, care au protestat ieri în fața Primăriei față de invalidarea mandatului primarului ales. Lumea vrea o schimbare radicală și cere ca Andrei Năstase să fie învestit fără tărăgănare în funcție. Cu pancarte în mâini, oamenii au stat în centrul orașului până după miezul nopții.
19:50
Judecătorii care au dictat menținerea hotărârii primei instanțe privind invalidarea alegerilor din 3 iunie au fost anterior în vizorul presei. Vladislav Clima, Ala Malâi și Ecaterina Palanciuc au fost promovați relativ recent la Curtea de Apel Chișinău, iar despre ei s-a scris în mai multe anchete jurnalistice. Urmăriți detalii în continuare.
19:50
„Țara aceasta nu-i a lui Plahotniuc și nici a lui Dodon”, au mai declarat participanții la protestul de ieri.
19:40
Între timp, Curtea de Apel Chișinău a publicat hotărârea motivată, prin care a fost menținută decizia primei instanțe, ce a invalidat rezultatele scrutinului din 3 iunie, și a fost respins recursul avocatului primarului ales al capitalei, Andrei Năstase.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.