(video) Amuzant! Doi indieni citesc imnul Moldovei în limba română

Telegraph, 13 februarie 2018 19:30

Un moldovean plecat în Singapore a provocat doi tineri de origine indiană să citească imnul Republicii Moldova. Video a fost publicat pe facebook de Nicolae Șoitu.Iată cum se aude poezia Limba Noastră, din gura lor!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Telegraph

Acum 12 ore
17:00
Nopțile albe nu sunt indicate atunci când vine vorba de sex. Specialiștii din domeniu spun că partidele perfecte de amor durează în jur de 13 minute. Unii bărbați își fac griji că nu-și pot satisface partenera o noapte întreagă sau de mai multe ori pe zi. Ei bine, mitul cum că sexul de calitate se… Articolul Îți place să faci sex? Uite cât durează partida perfectă apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 24 ore
15:00
La propunerea ministerului Educației, Culturii și Cercetării, condus de Monica Babuc, în Chișinău urmează să fie edificat bustul lui Ștefan cel Mare și Sfînt. Bustul se prevede a fi edificat pe teritoriul Serviciului de Protecție și Pază de Stat, mun. Chișinău, str. Sfatul Țării, 26. „Cheltuielile pentru elaborarea documentației de proiect privind edificarea bustului, pentru… Articolul În Centrul Capitalei va fi ridicat încă un bust al domnitorului Ștefan cel Mare apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:20
Grav accident rutier produs în apropierea localității Romanvca din raionul Sânerei, în urma căruia au decedat 2 persoane. Accidentul a avut loc la data de 25 mai în jurul orei 17.30 între localitățile Pepenii Noi și Romanovca din raionul Sângerei. Un automobil de marcă Opel la volanul căruia se afla o femeie de 19 ani… Articolul (foto) Grav accident rutier în raionul Sângerei! O fetiță de 2 ani și mama acesteia au murit pe loc, alte două persoane în stare gravă apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:00
Anunț surprinzător al medicilor. Specialiștii avertizează că ciorba, unul dintre preperatele care nu lipsește de pe mesele românilor, poate fi una dintre cauzele aparției cancerului la stomac. 2.000 de români află în fiecare an că suferă de această boală, care are printre cauze regimul alimentar dezordonat. În acest context, medicii susțin că un alt factor… Articolul Medicii avertizează! Consumul de ciorbă poate fi una dintre cauzele aparţiei cancerului la stomac apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:30
Un șofer a urcat astă noapte beat la volan la acest automobil, având ca pasageri soția însărcinată și un copil mic de 10 luni. Fiind în stare de ebirietate nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului și pe la ora 1:30 noaptea, pe str. Albișoara din capitală, s-a tamponat într-un obstacol. În consecință mașina a fost… Articolul (foto) Tragedie pe str. Albișoara din Capitală: Un șofer a urcat beat la volan împreună cu soția însărcinată și un copil! Iată ce s-a întâmplat apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:01
Clive, un britanic de 62 de ani, este tatăl biologic a 65 de copii. Omul este un fost profesor, iar după o carieră la catedră a decis că vrea să devină donator de spermă. „Biroul” acestui bărbat este duba lui, locul în care îşi face „donaţiile”. Obiectivul lui Clive este să ajungă ca, din materialul… Articolul Ce ziceți de așa performanță? Acest bărbat a devenit tatăl a 65 de copii apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:00
Recent Guvernul Filip a aprobat proiectul privind răspunderea disciplinară a judecătorilor. Despre aceast lucru a anunțat ministra Justiției din Republica Moldova, Viorica Iftodi. „Continuăm să facem pași importanți înainte în reformarea sistemului juridic. Reușim astfel să clarificam în ce conditii au loc abaterile disciplinare și să formulăm o procedură clară de examinare a acestora”, spune Viorica… Articolul Viorica Iftodi: A fost aprobat proiectul privind răspunderea disciplinară a judecătorilor apare prima dată în Telegraph Moldova.
Ieri
19:30
Reţeta unei supe incredibile a făcut înconjurul lumii – mănânci oricât de multă îţi doreşti şi slăbeşti până la 10 kilograme în doar două săptămâni. Dieta a fost creată de cardiologii americani, ai căror pacienţi aveau nevoie să slăbească mult într-un timp scurt. O porţie de supă are numai 35 de calorii, dar asigură senzaţia… Articolul Dieta-fulger creată de cardiologi. Slăbeşti 10 kg în două săptămâni! apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:20
Nouă echipe din diferite ţări participă la o competiţie sportivă de paraşutism, desfăşurată în perioada 25-27 mai, în localitatea Avdarma din UTA Gagauz-Yeri. Turneul este organizat de autorităţile locale şi Federaţia de Paraşutism din Republica Moldova, transmite MOLDPRES. Competiţia a ajuns la cea de-a V-a ediţie. Sportivi din Bulgaria, România, Ungaria, Rusia ş.a. îşi vor… Articolul (foto) În Găgăuzia se desfășoară o competiţie internaţională de paraşutism apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:30
Peste 1800 de exemplare de carte a donat astăzi Ambasada Italiei la Chișinău Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, informează MOLDPRES. Prezentă la eveniment, Ambasadorul Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, a declarat pentru MOLDPRES că acest dar generos, care cuprinde peste 1600 de titluri, vine din partea Robertei Alberotanza, fost director al Institutului Cultural Italian… Articolul Ambasada Italiei la Chișinău a donat Bibliotecii Naționale peste 1800 de cărți apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:20
Medicii epidemiologi avertizează populaţia despre riscul sporit de infectare cu campylobacter. Maladia se înregistrează pe parcursul întregului an, însă creșterea numărului de cazuri este caracteristică pentru perioada caldă a anului. Potrivit medicului epidemiolog al Centrului de Sănătate Publică a municipiului Chişinău (din cadrul Agenţiei Naţionale de Sănătate Publică), Adriana Jitari, campylobacter este printre cele mai… Articolul Medicii epidemiologi avertizează despre riscul sporit de infectare cu campylobacter apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:30
Lipsa grăsimilor din dietă creşte riscul de boli ale oaselor sau pielii. O treime din alimentele consumate zilnic trebuie să conţină grăsimi. Deşi aproape că a devenit o modă scoaterea grăsimilor din alimentaţie, medicii spun că acest obicei nu e tocmai sănătos, mai ales în perioada de creştere. “Grăsimile intră în compoziţia celulelor şi au… Articolul Avertismentul medicilor: Cine nu mănâncă aceste alimente se poate îmbolnăvi grav! apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:20
Vladimir Putin susține că economia globală se confruntă cu câteva măsuri restrictive care ar putea duce în final la o criză financiară devastatoare. În opinia președintelui Rusiei, lumea întreagă ar trebui să găsească o modalitate prin care să prevină această criză și să stabilească reguli stricte prin care economia statelor să funcționeze. Potrivit Russia Today, el… Articolul Vladimir Putin susține că s-ar putea produce o criză economică, așa cum ”nu s-a mai văzut în lume” apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:20
Australia a încetat să mai tipărească bancnote pentru prima dată în ultimul secol după ce lucrătorii de la o subsidiară specială a Băncii Centrale au intrat în grevă pentru a cere salarii mai mari. AGERPRES transmite că în condiţiile în care ritmul de creştere a salariilor în Australia este la cel mai scăzut nivel din… Articolul Ţara care nu mai tipăreşte bani. Este pentru prima dată în ultimul secol apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:10
În cadrul evenimentului cu tema ”Moldova şi Occidentul: discuţii cu Vladimir Plahotniuc”, liderul PDM a prezentat situaţia din ţara noastră, reformele demarate şi bazele creşterii economice înregistrate în ultimii doi ani. De asemenea, liderul Coaliţiei de guvernare de la Chişinău a vorbit despre întregul context geopolitic în care se desfăşoară activitatea actualei guvernări. „M-am simţit… Articolul Institutului Regal pentru Servicii Unite din Marea Britanie l-a invitat pe Vlad Plahotniuc la Londra. Iată ce mesaj a transmis liderul PDM apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:00
Mulţi dintre noi avem nevoie de o ceaşcă de cafea dimineaţa pentru a ne trezi. Dacă vrem să profităm cu adevărat de efectele cafelei trebuie să o consumăm însă doar între anumite ore. Ceasul intern pe care încercăm să îl accelerăm în momentul în care luăm în mână ceaşca de cafea este, de fapt, ritmul… Articolul Îţi bei corect cafeaua? Doar aşa îi poţi maximiza efectele apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:00
În trimestrul I 2018 câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 5 906,5 lei, înregistrând o creștere de 13,2% față de trimestrul I 2017, arată datele Biroului Național de Statistică. În sfera bugetară câștigul salarial mediu lunar a constituit în trimestrul I – 5408,1 lei (+14,4% față de trimestrul I 2017), iar în… Articolul Cât a fost salariu mediu lunar în Moldova, în prima parte a anului 2018 apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:30
Din 31 mai 2018, trenul Chișinău-Odesa va circula de patru ori pe săptămână, în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. În prezent, acesta efectuează curse în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Trenul Chișinău-Odesa va circula de patru ori pe săptămână pe durata sezonului estival: 31 mai – 23 septembrie 2018. Prețul unui bilet pentru… Articolul Gaburici: Trenul Chișinău-Odesa va circula de patru ori pe săptămână apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:30
Inspectând construcția drumului din satul Drăgușeni, Strășeni, premierului Republicii Moldova Pavel Filip l-a întâlnit printre muncitori și un consătean de al său. „Mi-a spus că este bucuros că are un loc de muncă aici, acasă. În baza investițiilor pe care le facem în drumuri oferim și locuri de muncă cetățenilor noștri. Sunt importante drumurile naționale,… Articolul Pavel Filip: Sunt importante drumurile naționale, dar și mai important este drumul care pornește de la casa fiecărui cetățean apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:50
Locuitorii orașului Căușeni vor primi gratuit de la primărie pubele pentru colectarea deșeurilor menajere. Un tir încărcat cu o mie de astfel de containere a fost descărcat zilele acestea la ÎM Salubrizare și amenajare, iar în viitorul apropiat ele urmează să ajungă în gospodăriile căușenenilor. Deocamdată încă nu se cunoaște regulamentul de distribuire, cert este… Articolul (video) Nu vor mai strânge gunoiul în saci de polietilenă, locuitorii din Căușeni vor primi gratuit containere, aduse din Polonia apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:30
Alexandru Epureanu, fundașul central al echipei naționale de fotbal al Republicii Moldova și a echipei Istanbul Basaksehir a atins o performanță excepțională, unică pentru fotbalul din Republica Moldova. Epureanu a ajuns în cel mai bun 11 al campionatului turc din acest sezon. În acest 11 se regăsesc campionul european, deținător al Ligii Campionilor, Pepe de… Articolul Performanță remarcabilă! Alexandru Epureanu a fost inclus în cel mai bun 11 al campionatului Turciei apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:50
Un tribunal american a decis vineri că Samsung Electronics din Coreea de Sud trebuie să plătească despăgubiri de 539 de milioane de dolari pentru copierea caracteristicilor iPhone-ului, modelul original aparţinând Apple, relatează BBC. Un tribunal american a decis vineri că Samsung Electronics din Coreea de Sud trebuie să plătească despăgubiri de 539 de milioane de… Articolul Lovitură pentru Samsung: va plăti despăgubiri colosale celor de la Apple apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:40
Un bărbat de 49 de ani a fost depistat pe o stradă din sectorul 6 din București în timp ce avea asupra sa aproximativ 350 de chei, de diferite tipuri şi modele, scrie presa română. Polițiștii suspectau că bărbatul ar avea preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din locuinţe. Astfel, s-a procedat la supravegherea… Articolul Un bărbat cu 350 de chei asupra sa, reținut de poliție! apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:10
Cei doi soţi bănuiţi că anul trecut şi-au omorât în bătaie un vecin din localitatea Alunişul, judeţul Bistriţa-Năsăud şi au încercat apoi să şteargă urmele crimei, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Suspecţii au fost reţinuţi la intrarea în ţară, pentru că oamenii erau plecaţi la muncă în străinătate. Fragmente din trupul tranşat… Articolul Un cuplu și-a ucis vecinul, după care a plecat la muncă în Spania apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:01
Peste 700 de locuri de muncă au fost create la fabrica „Molltex-grup”, inaugurată astăzi în Parcul Industrial „Răut” din municipiul Bălți. Noua fabrică de confecții este o investiție de 4 milioane de euro și face parte din grupul român „Ostazar”. Investitorul planifică extinderea companiei și în orașul Dondușeni. Cea de-a doua fabrică, cu o capacitate… Articolul (foto) Filip: Peste 700 de locuri de muncă create la o nouă fabrică de textile din Bălți apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:20
Accident rutier la intersecția străzilor Alexandru cel Bun și Mihai Eminescu din orașul Ungheni. Un indicator rutier a căzut peste o femeie, după ce a fost lovit de un camion. Victima are piciorul fracturat. Incidentul a avut loci ieri, 24 mai, în apropierea Consulatului României la Ungheni. „Șoferul unui camion de model Mercedes, care se… Articolul La Ungheni, un indicator rutier a căzut peste o femeie care mergea pe trotuar! Ce a pățit victima  apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:50
Un tânăr din capitală a fost bătut în fața unui club din capitală de către un sportiv K1 care a s-a luat de o fată din club. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a venit în club să sărbătorească ziua de naștere a unui prieten. Înapoi însă nu a mai revenit. A ajuns la… Articolul Un luptător de K1 a omorât în bătăi un bărbat într-un club din capitală! Un copil de 7 ani a rămas orfan de tată apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:20
Clubul de fobal Real Madrid a respins două oferte de circa 150 milioane euro pentru mijlocaşul ofensiv Marco Asensio venite din Premier League, a dezvăluit impresarul jucătorului, Horacio Gaggioli, pentru ziarul AS. ”Real Madrid a primit două oferte pentru Marco Asensio, de circa 150 milioane euro, dar le-a respins. Are un viitor extraordinar. Ofertele au… Articolul Fotbal. Real Madrid a respins două oferte de 150 de milioane de euro pentru un mijlocaș! apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:20
Primarul nou ales al Municipiului Bălți din partea Partidului Nostru, Nicolae Grigorișin s-a adresat către prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip cu rugămintea a acesta să intervină pentru a idetifica o soluție la criza deșeurilor din municipiu. Premierul este într-o vizită de lucru astăzi în Municipiul Bălți, iar în cadrul acesteia a avut o întâlnire cu… Articolul Nicolae Grigorișin, primarul nou ales al Municipiului Bălți cere ajutor din partea lui Pavel Filip pentru a scăpa de gunoiul din oraș apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:40
Patru persoane, originare din Ucraina și Moldova, sunt acuzate de provocarea unei explozii la o Asociație a culturii maghiare din Transcarpatia. Învinuirea în privința a doi dintre suspecți a fost expediată în judecată, scrie Crime Moldova. Potrivit presei ucrainene, la 27 februarie, 2018, la sediul Asociației de cultură maghiară din Transcarpatia a avut loc o deflagrație,… Articolul Patru persoane, printre care un moldovean, judecate în Ucraina pentru provocarea unei explozii apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.