video | O dragoste la doi: Ana Sîrbu și Petru Dodu. Cererea în căsătorie va avea loc în Spania, Brazilia... sau India?

Zugo.md, 13 februarie 2018 19:30

În luna dragostei echipa ZUGO și-a propus să descoase câteva cupluri din Moldova de secretele relației lor. I-am provocat să-și facă declarații, să se împartă cu planurile de căsătorie și să ne vorbească despre dragostea pe care o împărtășesc de mai mulți ani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 12 ore
20:00
Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) solicită premierului ca, pe lângă Ziua Independenței și Ziua Limbii, bugetarii să beneficieze de încă trei zile libere: 26, 28 și 30 august.
20:00
Cinci cetățeni ai Republicii Moldova au avut de suferit într-un accident de muncă în orașul Sankt Petersburg. Cetățenii țării noastre au primit traumatismele pe un șantier de construcție unde munceau.
18:50
Patru cetățeni ai Republicii Moldova au avut de suferit într-un accident de muncă în orașul Sankt Petersburg. Cetățenii țării noastre au primit traumatismele pe un șantier de construcție unde munceau.
18:30
AIESEC în Chișinău își lansează proiectul Discover Moldova, în care își propune drept scop să promoveze turismul în țara noastră, cu ajutorul voluntarilor internaționali, astfel facilitând schimbul intercultural.
18:00
Potrivit unei dispoziții semnate de primarul interimar, Ruslan Codreanu, autoritățile municipale pregătesc un program de acțiuni și manifestări cultural-artistice dedicate sărbătorii naționale „Limba Noastră”, care se vor desfășura în perioada 29-31 august.
17:50
Noi detalii apar în cazul prăbușirii unui viaduct din apropiere de Genova, Italia. Astfel, autoritățile anunță că cel puțin 22 de persoane și-au pierdut viața, însă căutările supraviețuitorilor din ruine continuă.
17:40
În cadrul vizitei de lucru în India, Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut o întrevedere cu reprezentanții comunității moldovenilor stabiliți în această ţară. În cadrul dialogului cu cetățenii Republicii Moldova au fost discutate evoluțiile interne din ţară, măsurile întreprinse de autorităţi pentru modernizarea și reformarea sectorului social, economic, educațional etc. Un subiect aparte fiind şi intenţia Guvernului de la Chişinău să deschidă o ambasadă la New Delhi.
17:40
Rectorul Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), Grigore Belostecinic, regretă starea deplorabilă în care a ajuns tabăra „Trandafir”, acolo unde 13 copii au fost agresați de educatori.
17:20
Rectorul Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), Grigore Belostecinic, regretă starea deplorabilă în care a ajuns tabăra „Trandafir”, acolo unde 13 copii au fost agresați de educatori.
17:10
Multe persoane își doresc să arate perfect în orice zi. Astfel, își cumpără cele mai frumoase haine, indiferent dacă acestea sunt pe mărimea lor sau nu. Totuși, obiceiul dat este unul dăunător sănătății noastre.
17:00
Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) solicită autorităților ca la elaborarea proiectului bugetului public național pentru anul 2019 să fie prevăzute resurse financiare pentru acoperirea cheltuielilor ce țin de acordarea tichetelor de masă angajaților din sectorul bugetar, mai cu seamă pentru categoriile de personal cu salarii mici din domeniul învățământului, culturii și asistenței sociale.
16:20
Iubitorii fructelor de sezon au un foarte bun prilej să înfrunte căldura weekend-ul acesta. Sâmbătă, în parcul UTM se va desfășura prima ediție Fruit Fest Moldova - un eveniment care îți lasă gura apă. Vedetele festivalului vor fi toate deliciile verii, crescute cu drag pe meleaguri moldovenești: harbuji, zămoși, piersici, mere, struguri, pomușoare, care vor fi preparate în fel şi chip.
16:10
Se zice că prietenul adevărat va fi alături de tine în orice moment. Totuși, o tânără a înțeles acest proverb prea serios astfel că a hotărât să-și împingă prietena de pe un pod pentru a o ajuta să-și învingă fricile.
Acum 24 ore
15:30
Distracțiile gratuite și pentru un spectru larg de categorii de interese, infrastructura modernă, concertele de excepție au creat din cel mai mare centru cultural-familial din Republica Moldova – OrheiLand – una din cele mai principale atracții ale Republicii Moldova.
15:10
Veste bună pentru cei care și-au planificat o călătorie la sfârșit de august. În timp scurt și cu bani puțini veți putea vizita unul dintre cele mai frumoase orașe ale României - Iași, destinația care, începând cu 24 august, va avea bilete mai ieftine la tren.
15:10
Zeci de mașini ar fi căzut în gol după ce o porțiune de aproximativ 100 de metri dintr-un viaduct s-a prăbușit în apropiere de oraşul Genova, în nord-vestul Italiei. Informații despre victimele accidentului nu au fost făcute publice.
15:00
Zeci de mașini ar fi căzut în gol după ce o porțiune de aproximativ 100 de metri dintr-un viaduct s-a prăbușit în apropiere de oraşul Genova, în nord-vestul Italiei. Informații despre victimele accidentului nu au fost făcute publice.
14:00
În ultimele zile, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP desfășoară tot mai multe acțiuni de depistare a conducătorilor auto ce depășesc limita de viteză admisă. Totuși, uneori, se întâmplă ca șoferii care se aleg cu o amendă să nu fie de acord cu aceasta.
14:00
La intersecția principalelor artere din sectorul Râșcani a fost aplicat un nou marcaj rutier. Este vorba de intersecția bd. Moscova – str. Kiev – str. A. Russo, acolo unde drumarii au pus în aplicare o tehnologie modernă, cu material termoplastic.
13:50
Andrei Năstase solicită Procuraturii Generale (PG) să inițieze un dosar penal pe numele lui Igor Dodon, deoarece șeful statului, în opinia liderului PPDA, s-ar fi îmbogățit ilicit.
13:40
Polițiștii au identificat șase persoane din grupul care i-a tuns forțat și agresat moral pe cei doi tineri. Dintre acestea, o persoană s-a dovedit a fi condamnată la 24 de ani de închisoare în Italia, pentru că ar fi complicele unui omor.
13:20
În secolul tehnologiilor și industriilor care tind să se dezvolte cât mai rapid, cei cu bani mulți în buzunare și conturi bancare cu multe zerouri nu se limitează la vacanțe de lux și case inteligente. Pentru ei, compania Four Seasons a pregătit un avion cu totul deosebit, care-i poate duce în orice destinație de pe Pământ.
12:50
Pentru că e perioada concediilor, autoarea „Vlogului unei mame feministe”, Alina Andronache, a pregătit o listă de filme pentru cei care vor să cunoască mai multe despre „lupta pentru drepturile femeilor, despre femei care au luptat împotriva stereotipurilor, prejudecăților, barierelor și problemelor. Filme despre curaj, perseverență, luptă, speranțe, și nu în ultimul rând schimbări”.
12:30
Un șofer care circula pe o stradă din Spania a reușit să surprindă polițiștii într-un mod nu tocmai plăcut. Acesta a fost tras pe dreaptă, după ce autoritățile au fost anunțate că conducătorul unui vehicul cu mai multe persoane ar fi în stare de ebrietate. După testare, însă, polițiștii au descoperit nu doar influența alcoolului.
11:50
Coletele din Franța nu mai sunt simple pachete cu bunătăți din străinătate. Câțiva moldoveni s-au încumetat să transporte în acest mod droguri, cu o valoare de sute de mii de lei pe piața tenebră din țara noastră.
11:50
Coletele din Franța nu mai sunt simple pachete cu bunătăți din străinătate. Câțiva moldoveni s-au încumetat să transporte în acest mod droguri, cu o valoare de sute de mii de lei pe piața tenebră din țara noastră.
11:40
Un top realizat de The Economist Intelligence Unit desemnează cele mai bune orașe în care să locuiești în 2018. În acest an, Viena detronează oraşul Melbourne, care a ocupat prima poziţie în ultimii şapte ani.
11:40
Pelerinajul a luat sfârșit și cei 2033 de metri deasupra nivelului mării au fost depășiți. Igor Dodon, alături de fii săi și câțiva colegi de partid, a reușit să ajungă în vârful muntelui Athos.
11:30
O moldoveancă și-a găsit sfârșitul în Rusia, după ce ar fi fost împușcată în cap de concubinul său de 38 de ani. Femeia, în vârstă de 33 de ani, nu a mai putut fi salvată, deși medicii au transportat-o de urgență la spital.
10:50
În timp ce unele familii sunt în plin proces de pregătire pentru începutul de an școlar sunt și copii care s-ar putea să nu aibă rechizite sau chiar un ghiozdan nou cu care să meargă la studii. Astfel, a fost lansată o campanie de strângere de fonduri unde fiecare poate dona bani pentru a ajuta 50 de copii din familii social-vulnerabile.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.