Securitatea energetică a Republicii Moldova are nevoie de venirea Transgazului românesc

10TV, 13 februarie 2018 17:00

Dependența Republicii Moldova de o singură sursă de gaze naturale, cea rusă, pune în pericol securitatea energetică a statului. Venirea The post Securitatea energetică a Republicii Moldova are nevoie de venirea Transgazului românesc appeared first on 10TV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de 10TV

Acum 12 ore
23:30
Prezenți în cadrul ediției din 23 februarie 2018 a emisiunii Rostul Zilei de la postul 10TV (UNIREA TV), Gutiera Prodan The post „LUMINA UNEI PRIVIRI” DE SERGIU BOTEZATU ȘI GUTIERA PRODAN appeared first on 10TV.
Acum 24 ore
19:10
După ce consiliul raional Călărași a aprobat Declarația de Unire cu România, cu 15 voturi din 23, în aceeași ședință, The post Numele sovietice a trei străzi au fost modificate. Vezi Unde appeared first on 10TV.
17:51
Republica Moldova nu poate fi Elveția. Cei care se ascund după paravanul statalității, luptă pentru a-și păstra privilegiile și hoțiile. The post VIDEO// Republica Moldova nu poate fi Elveția. UNIREA este SOLUȚIA appeared first on 10TV.
17:20
Declarația de Unire din localitatea Slobozia Mare, raionul Cahul a fost votată de 9 consilieri din cei 12 prezenți la The post FOTO // Zi istorică la Slobozia Mare, Cahul! A 48-a Declarație de UNIRE a fost semnată appeared first on 10TV.
16:10
Rusia nu mai reprezintă un model atractiv pentru partenerii săi, care tind spre Uniunea Europeană unde sunt tehnologii noi, condiții The post Piața rusă pierde din atractivitate iar țările CSI râvnesc la integrare în Uniunea Europeană appeared first on 10TV.
15:50
Ne aflăm în an electoral, iar politicienii din R. Moldova deja se grăbesc să-şi crească capitalul de imagine, iar dacă The post ŞOC! DEPUTAT ROMÂN : România trebuie să intervină în alegerile din R. Moldova appeared first on 10TV.
15:31
Deputatul liberal Daniel Gheorghe i-a cerut miercuri premierului Viorica Dăncilă, în ședința de plen a camerei inferioare, printr-o declarație politică, The post Viitorul minister al Reîntregirii va putea gestiona relația României cu Republica Moldova appeared first on 10TV.
15:10
În cadrul semnării declarației de UNIRE din orașul Călărași, consilierul socialist, Ștefan Bolea a atacat  postul de televiziune 10 TV The post VIDEO// Socialiștii de la Călărași atacă 10TV! Consilier PSRM: ‘Ce căutați aici, mergeți…?’ appeared first on 10TV.
14:50
România va întreprinde toate acțiunile necesare ca până la sfârșitul anului gazoductul Iași-Ungheni să fie extins până la Chișinău, astfel The post Iurie Leancă: „Integrarea Republicii Moldova în UE se va face cu România și prin România” appeared first on 10TV.
14:30
Orașul Călărași a spus ”DA” Unirii. Declarația de Unire a fost semnată de 16 consilieri din 23. La eveniment au participat The post FOTO // Anul Centenarului la Călărași. Al doilea oraș din RM a votat Declarația de UNIRE appeared first on 10TV.
14:30
Orașul Călărași a spus ”DA” Unirii. Pe ordinea de zi este inclus și decizia cu privire la declararea anul 2018 The post LIVE VIDEO // Orașul Călărași semnează Declarația de Unire appeared first on 10TV.
12:30
Documentarul „Marea Unire – România, la 100 de ani” a fost proiectat joi, în premieră, în prezenţa Custodelui Coroanei, Margareta, The post VIDEO// PREMIERĂ! Documentarul „Marea Unire – România, la 100 de ani”. appeared first on 10TV.
12:10
10TV iubește românește. Pentru că este luna iubirii, v-am pregătit cele mai frumoase istorii de dragoste. Campania ”luna dragostei la The post VIDEO// Iubește românește. Trăiește, timp de 2 minute, o dragoste adevărată appeared first on 10TV.
12:00
Felicitări cu iz zeflemitor, astăzi la începutul ședinței plenare a Parlamentului. Mai mulți deputați și-au adresat mesaje cu ocazia „Zilei The post Ziua de 23 februarie – în Parlament: „Ciocul mic, aveți mâinile pătate de sânge” appeared first on 10TV.
11:50
În anul Centenarului Marii Uniri, raionul Ialoveni oficializează relația cu județul Arad din România . După câțiva ani de contacte The post Un raion din R. Moldova și un județ din România se înfrățesc de Ziua Unirii appeared first on 10TV.
11:50
Joi, 22 februarie curent, în Piața Independenței din Cahul a avut loc lansarea proiectului ,,Cahul – Capitala Tineretului 2018”. La The post A fost lansat proiectul ,,Cahul – Capitala Tineretului 2018” appeared first on 10TV.
11:40
În urma atacurilor PSRM și preșidenției Republicii Moldova la adresa consulului român la Bălți, redacția Deschide.md a solicitat Ministerul Afacerilor The post Poate urma un război?! România „a luat la ochi” acțiunile lui DODON ȘI PSRM appeared first on 10TV.
Ieri
10:50
Cercetătorii de la Cambridge au inventat un joc care te ajută să detectezi știrile false, devenite înn ultimul timp tot The post Un joc te ajută să detectezi știrile false appeared first on 10TV.
10:40
Magazinele online din România înregistrează una dintre cele mai rapide creşteri din Europa Centrală şi de Est, din punct de The post Piața eCommerce din România înregistrează printre cele mai rapide creșteri din Europa appeared first on 10TV.
10:20
În București, dar și în alte orașe din România, oamenii au ieșit ieri seara în stradă pentru a o susține The post Românii au ieșit în stradă pentru a o susține pe șefa DNA appeared first on 10TV.
10:20
După acuzațiile aduse de către PSRM și președinția Republicii Moldova la adresa consulului general al României de la Bălți, Mihai The post Ministerul de Externe al României reacționează la acuzațiile aduse consulului de la Bălți appeared first on 10TV.
10:20
Istoricul Ion Ţurcanu şi cercetătorul Mihai Papuc, alături de  pictorul Romeo Şveţ au lansat albumul „Basarabia în actul Marii Uniri The post Albumul „Basarabia în actul Marii Uniri de la 1918” lansat la Chișinău appeared first on 10TV.
00:40
Acesta este titlul plachetei de versuri semnate de poeta Eugenia Bulat, plachetă  care a generat tema „Se mai poartă azi The post „18 poeme și un singur dor” appeared first on 10TV.
22 februarie 2018
20:40
Reacţia lui Klaus Iohannis după ce ministrul Justiţiei a propus REVOCAREA procurorului şef al DNA Codruţa Kovesi: „Din cauza lipsei The post Klaus Iohannis cere răgaz pentru o analiză a raportului prezentat de ministrul Justiţiei appeared first on 10TV.
19:50
Primăria Colonița din municipiul Chișinău a declarat unirea cu România. Astfel, Colonița de venit a 46-a unitate teritorial administrativă care The post FOTO// Satul de baștină al lui Mihai Ghimpu a votat declarația de UNIRE appeared first on 10TV.
19:40
Ministrul Justiției de la București, Tudorel Toader, aduce critici DURE la adresa şefei DNA Codruţa Kovesi și propune declanșarea procedurei The post ULTIMA ORĂ! Ministrul Justiției de la București propune revocarea şefei DNA Codruţa Kovesi appeared first on 10TV.
19:40
Guvernul României a aprobat în şedinţa de joi proiectul de lege privind extinderea termenelor de valabilitate a paşapoartelor la 10 The post Bucureștiul decide! Termenul de valabilitate a pașapoartelor românești va fi extins appeared first on 10TV.
18:30
Trei bărbați dintr-o suburbie a Parisului au fost arestați după ce, în timpul unui conflict violent, au mâncat buza și The post Canibalism la Paris. 3 bărbați au fost arestați pentru că au mâncat……unui bărbat appeared first on 10TV.
18:20
Consiliul Local Kiev a decis, joi, redenumirea podului Moscova din capitala Ucrainei, scrie Ukrainska Pravda. Conform deciziei consilierilor locali din The post Autoritățile municipale de la Kiev schimbă denumirea Podului Moscova appeared first on 10TV.
17:50
Busturile domnitorilor Mihai Viteazul și Alexandru Ioan Cuza vor trona la Călărași. Executivul a aprobat edificarea busturilor domnitorilor Mihai Viteazul The post Domnitorii se reîntorc! Mihai Viteazul și Alexandru Ioan Cuza, ridicați pe soclu la Călărași appeared first on 10TV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.