Voronin: Băsescu mi-a propus să devin preşedintele României Mari

Politics, 13 februarie 2018 17:00

Preşedintele comuniştilor, Vladimir Voronin, confirmă că Traian Băsescu i-a propus unirea cu România, pe când ambii erau şefi de state. Mai mult, fostul lider de la Cotroceni l-ar fi asigurat pe pe acesta că îl va ajuta să devină şi preşedinte al României Mari. Voronin suţine că a refuzat oferta lui Băsescu pentru că are ţara sa şi că îi „ajunge de lucru în Moldova”.„Noi fiind în doi în oficiul preşedintelui Republicii Moldova, discutam la harta Moldovei – Transnistria, Moldova, hotar încolo, hotar încoace. La un moment dat el îmi spune mie: „Domnule Voronin, eu vă promit dumneavoastră postul de preşedinte al României, în cazul în care noi ne unim. Eu am început a râde şi nu mă puteam opri. De ce să accept? Eu am ţara mea. Mie îmi ajunge de lucru aici în Moldova, nu-mi trebuie mie România. Ce să caut eu în România preşedinte, au românii politicienii lor”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea Adevărul Live.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Politics

Acum 24 ore
22:10
După cum informează Unimedia, reporterul RISE Moldova, Nicolae Cușchevici, comentează poziția co-fondatoarei KLumea, Nata Albot, față de investigația publicată recent, prin care se relevă despre două familii, care aduc acuzații în adresa unei clinici din Turcia, precum că le-ar fi operat copiii, au primit banii adunați din donații, dar starea de sănătate a copiilor fiind nesoluționată.Ieri, cofondatoare a Asociației „KLumea”, Nata Albot, a explicat în nouă puncte pe pagina sa de facebook părerea acesteia față de investigație. În unele din puncte jurnlista menționează că „e vorba de o anchetă, în care se adună probe și care nici pe departe nu înseamnă că cei vizați poartă vreo vină. Vina se demonstrează în instanță”. Nata Albot a mai punctat că „respectiva platformă este prezentată drept una care este complice la fărădelegile legate de spitalul turc.
22:10
Statele Unite urmează să anunţe cel mai mare pachet de sancţiuni împotriva Coreii de Nord pentru a face în continuare presiuni  în legătură cu programele sale nuclear şi balistic.Cu toate acestea, sancţiunile mai dure pot pune în pericol cea mai recentă detensionare în relaţiile dintre cele două Corei, scrie Agerpres, citat de Politics.MD.Un oficial important din cadrul administraţiei americane a declara că noile măsuri avute în vedere reprezintă "cel mai mare pachet de sancţiuni împotriva regimului nord-coreean", fără a oferi alte detalii.Vicepreşedintele american Mike Pence a sugerat un astfel de plan în urmă cu două săptămâni la Tokyo, înainte de vizita în Coreea de Sud pentru Jocurile Olimpice de la Pyeongchang.
21:00
Autoritățile argentiniene au descoperit un plan prin care ambasada Rusiei din Buenos Aires era folosită ca să fie introduse aproape 400 de kilograme de cocaină în Europa.Poliția din Argentina a confiscat 389 de kilograme de cocaină, aflată într-un bagaj diplomatic, într-o anexă a ambasadei Rusiei din Buenos Aires.„Am destrucutrat o organizație internațională de trafic de droguri care opera în Argentina, Rusia și Germania”, a declarat Patricia Bullrich, ministrul de securitate al Argentinei.După ce au obținut accesul în ambasadă, anchetatorii au înlocuit drogurile cu făină și au plantat dispozitive de urmărire. Șase persoane din Argentina și Rusia au fost arestate, printre care un fost angajat diplomatic rus și un polițist argentinian.
20:40
Fundația de caritate „Sfântul Gheorghe” a venit cu o declarație de presă în care respinge informațiile prezentate de investigația jurnaliștilor. Reprezentanții platformei caritate.md au publicat un comunicat de presă prin care solicită o serie de lucruri platformei Rise Moldova.Caritate.md declară că prin investigația RISE Moldova „munca de ani de zile a fost, practic, zădărnicită”, iar reporteriii au fost catalogați drept „imuni la adevăr”, „care sub paravanul libertății de opinie și a promovării valorilor democratice se dau drept o Vacă Sacră, dar în realitate nu demonstrează echidistanță și imparțialitate și atentează la demnitatea umană”.
20:20
Şoferii cred că renunţarea la practica scoaterii plăcuţelor maşinilor parcate neregulamentar este o idee bună. Joi, Guvernul a avizat o inițiativă legislativă în acest sens, venită din partea deputaţilor democraţi.Conducătorii auto se bucură de noua propunere pentru că procedura de transportare a maşinii fără numere de înmatriculare este dificilă: "Mi se pare foarte ok pentru că totuşi este o luare de timp în momentul în care chiar am încălcat. Mai degrabă plătesc o amendă, dar nu pierd dublu timp"."Cred că-i binevenit pentru că de situaţia respectivă ar trebui să se ocupe altfel, o altă soluţie"."În primul rând numărul este proprietatea şoferului maşinii şi mai bine de scris o amendă, dar nu de scos numerele"."Super idee! Dacă le scot e complicat să circuli cu maşina ca să te duci să-ţi iei numerele de înmatriculare".Totuşi, rămân în vigoare amenzile.
20:00
Rusia nu mai reprezintă un model atractiv pentru partenerii săi, care tind spre Uniunea Europeană unde sunt tehnologii noi, condiții economice preferențiale și stabilitate politică.Nezavisimaia Gazeta scrie că țările CSI râvnesc la integrarea în Uniunea Europeană pe fundalul scăderii atractivității pieței ruse. Astfel, publicația califică întrunirea dintre reprezentanții Georgiei, Ucrainei și ai R. Moldova de la Chișinău privind discutarea problemelor de securitatea este calificată ca o unire a forțelor împotriva Rusiei.În același timp, jurnaliștii ruși remarcă faptul că țările care fac parte din Uniunea Eurasiatică întreprind diverse acțiuni pentru a se apropia de Uniunea Europeană. Kirghizia dorește să obțină cât mai rapid un acord privind o mai bună cooperare cu UE, Uzbekistan obține finanțare semnificativă de la BERD, iar Belarus își îmbunătățește dialogul economic cu UE.
19:20
Maia Sandu trebuie să renunțe la imaginea de Albă ca Zăpada și să se concentreze pe câteva lucruri importante, dacă vrea să câștige alegerile. De această părere este fostul consilier al ex-președintelui României, Iulian Chifu. Într-un editorial pentru deschide.md, acesta atrage atenția că ”îmbrăcarea hainei Sfintei Fecioare, după ce ai păcătuit în politica din Republica Moldova, e o abordare cel puțin nefericită”.Chifu mai crede că Maia Sandu trebuie să își adapteze idealurile la realitatea din Moldova, ”pentru că de aici cere voturi”. Pentru asta are trei probleme pe care trebuie să și le rezolve, și repede.În primul rând, ea ar trebuie să-și asume propriul trecut din PLDM. În al doilea rând, trebuie să-și asume pe deplin sau să se rupă definitiv de partenerul său Andrei Năstase și PPDA.
19:00
 În același timp, autoritatea va gestiona fondurile pentru realizarea proiectelor pe această dimensiune, fiind responsabilă de evaluarea propunerilor de proiecte înaintate de cercetătoriEntitatea va fi înființată prin fuziunea Instituției Publice „Agenţia pentru Cercetare şi Dezvoltare”, a Agenţiei pentru Inovare şi Transfer Tehnologic şi a Centrului Proiecte Internaționale din subordinea Academiei de Științe a Moldovei.A  fost aprobat Regulamentul cu privire la organizarea și funcționarea Agenției, precum și organigrama acesteia. Noua autoritate se va afla în subordinea Guvernului și va avea 34 de angajați.
18:01
  Consiliul Afacerilor Externe al Uniunii Europene va discuta situația actuală din Republica Moldova, precum și alte probleme, luni, 26 februarie. Miniștrii de externe ai UE vor dezbate implementarea Zonelor de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător, angajamentul UE cu Moldova și viitoarele perspective de până la următoarele alegeri parlamentare din Moldova, transmite IPN.Informații despre reuniunea de luni, 26 februarie, sunt prezentate pe site-ul Consiliul Afaceri Externe al UE. Conform agendei, se vor purta discuții și despre rolul Republicii Moldova în Parteneriatul Estic și implicarea în domeniul securității. Consiliul va adopta concluzii cu privire la Republica Moldova în urma dezbaterilor respective.Consiliul Afaceri Externe se reunește lunar și este alcătuit din miniștrii afacerilor externe din toate statele membre ale UE.
17:00
 În repetate rânduri, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat mulțumit de activitatea DNA și a conducerii sale, punct de vedere pe care și-l menține în continuare", se precizează într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, ca primă reacție la propunerea de revocare a procurorului-șef al DNA de către ministrul Justiției"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept", se mai arată în document.Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat joi seară raportul privind activitatea DNA, la sediul Ministerului de Justitie, în urma căruia a cerut demiterea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.
16:00
 Începând cu 1 aprilie 2018, veteranii din Republica Moldova vor primi legitimații de tip nou, potrivit unui proiect aprobat astăzi de Cabinetul de miniștri. Astfel, va fi posibilă reevaluarea numărului de cetățeni care au participat la diferite războaie și conflicte armate, precum şi sporirea gradului de siguranță a actului care confirmă statutul de veteran.Schimbarea legitimațiilor vechi cu cele de model nou se va realiza, pe etape, din 1 aprilie 2018 până la 31 decembrie 2020, perioadă în care vor fi valabile ambele tipuri de acte. În anul curent vor fi eliberate legitimații noi pentru 15 mii de veterani, în 2019 - 15 mii și în 2020 pentru alte 10 mii de veterani. Prin urmare, din anul 2021 vor fi valabile doar legitimațiile de veteran de model nou.Noile legitimații vor fi emise și confecționate de către Agenția Serviciilor Publice. Pentru anul 2018, în acest scop au fost prevăzute în buget 525 mii de lei.
15:50
 Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul SUA la Chișinău, James Pettit.”Am vorbit cu Ambasadorul SUA în Moldova, James Pettit, despre ultimele reforme promovate de Guvern și Parlament, dar și despre planurile pe care le avem pentru 2018.
15:00
 Decizia lui Dorin Chirtoacă de a-și da demisia din postul de Primar General al Chișinăului este una corectă. Opinia a fost exprimată de fostul primar al Capitalei, Serafim Urechean.Acesta a invocat starea deplorabilă a Capitalei, în care a adus-o Chirtoacă din cauza neglijenței.„Nu e nimic ieșit din comun. Este o situație care s-a creat într-un stat democratic. Eu consider că a procedat bărbătește, că a scris cerere și a plecat din această funcție. După 10 ani de activitate în calitate de Primar General, cu așa insuccese care au fost înregistrate, e și normal că a creat condiții de alegere pe cale democratică a unui edil al Capitalei, ales de întregul popor”, a declarat Urechean, citat de a-tv.md.De asemenea, Urechean și-a exprimat regretul pentru sprijinul acordat lui Dorin Chirtoacă în scrutinele electorale la funcția de primar.„Cu regret, eu l-am susținut, și prima dată când a fost ales, și a doua oară.
14:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat pentru dezbateri publice calculele privind noile tarife pentru gazele naturale. Conform estimărilor instituției, acestea pot fi reduce cu aproximativ 20 la sută față de tarifele actuale.Potrivit directorul general al ANRE, Tudor Copaci, este posibilă o ieftinire, în medie, de 20,3 la sută. Această micșorare se datorează reducerii prețului de import al gazelor naturale, dar și aprecierii leului față de dolarul american.Anterior, prim-ministrul Pavel Filip a declarat că există premise reale că tariful pentru gazele naturale să fie diminuat cu până la 20 la sută. Acest lucru rezultă dintr-o analiză efectuată de Ministerul Economiei și Infrastructurii. Importatorul de gaz, compania Moldovagaz, este de acord că tariful trebuie să fie redus, dar propune o ieftinire mai mică, de 11,4%.
14:00
 Ministerul de Externe de la București reacționează la acuzațiile funcționarilor Președinției, precum Consulul României, Mihai Baciu, a determinat pe unii aleşi locali din raioanele de la nord să semneze declaraţii de unire contra plată.Astfel, MAE consideră că se declară o logică specifică campaniei electorale, scrie unimedia.info.„Ministerul Afacerilor Externe a luat notă de informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la activitatea consulului general al României la Bălţi și va întreprinde demersuri pentru verificarea acestora. MAE atrage atenția că acestea se înscriu într-o logică specifică campaniei electorale locale pentru alegerea primarului localității și observă cu preocupare intensificarea în anumite cercuri politice din Republica Moldova a retoricii îndreptate împotriva României”, se arată într-un comunicat al Ambasadei României de la Chișinău.
13:00
Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Tudor Ulianovschi l-a primit pe Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova James Pettit.În cadrul dialogului purtat au fost abordate o serie de subiecte de interes mutual, precum şi trasate obiectivele prioritare ale cooperării moldo-americane pentru perioada imediat următoare. Părţile au discutat agenda contactelor bilaterale la nivel înalt, precum şi relansarea activităţii grupurilor comune de lucru din cadrul Dialogului Strategic Republica Moldova – Statele Unite ale Americii. Ambasadorul James Pettit a apreciat înalt rezultatele vizitei şefului diplomaţiei moldoveneşti la Washington D.C. (31 ianuarie – 2 februarie), cât şi eforturile guvernării de la Chişinău în vederea accelerării reformelor democratice structurale.
12:10
În emisunea „În direct cu Sergiu Mocanu” din 21 februarie 2018, liderul Mișcării Antimafie a abordat tema alegerilor locale anticipate pentru funcția de Primar al Capitalei. Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) au anunțat deja că vor participa cu un candidat comun la aceste alegeri, la fel cum au procedat la prezidențiale în 2016. Însă nu se știe cine va fi candidatul PAS-DA.Sergiu Mocanu este de părere că acum Maia Sandu ar trebui să se îndepărteze de Andrei Năstase, și să se apropie de Traian Băsescu! Această mișcare strategică ar permite celor de la PAS să câștige Primăria Chișinău, cu sprijnul PUN și al Mișcării Antimafie. În caz contrar, dacă Maia Sandu i-ar întoarce „datoria” liderului Platformei DA, iar Năstase va fi desemnat candidatul comun, atunci el nu va avea nici o șansă să câștige.
12:00
Prințul Șerban Cantacuzino a murit. Descendent al unei vechi familii boierești românești, Șerban Cantacuzino s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani.Vestea a fost dată Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.„Cu deosebită tristeţe am aflat de trecerea în neființă a Prinţului Serban Cantacuzino, personalitate remarcabilă a exilului românesc, un destin marcat de evenimentele politice ale vremii şi de moştenirea istorică. Membru onorific al Uniunii Arhitecţilor din România, Şerban Cantacuzino a fost fondatorul şi preşedintele Fundaţiei Pro-Patrimonio, implicându-se activ în proiecte de renovare şi restaurare a unor monumente istorice din România, scrie antena3.ro.Excepțional om de cultură, Prinţul Cantacuzino participa frecvent la evenimentele culturale organizate de Institutul Cultural Român al cărui prieten şi colaborator era.
Ieri
11:00
Președintele pro-rus Igor Dodon l-a decorat, joi, pe ambasadorul turc la Chișinău Hulusi Kiliç cu „Ordinul Republicii”.„Am acordat această distincție în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea și aprofundarea colaborării interstatale constructive și atotcuprinzătoare dintre Republica Turcia și Republica Moldova în diferite domenii, precum și pentru contribuția la implementarea unor proiecte de investiții în țara noastră”, s-a lăudat Dodon pe pagina sa de Facebook.Gestul său vine imediat după ce mai multe firme de contrucții s-au apucat, luni, de repararea clădirii Președinției de pe bulevardul Ștefan cel Mare, distrusă parțial în urma protestelor din 7 aprilie 2009. Reparațiile fac parte din cadrul unei „donații” a statului turc.
10:00
Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, l-a primit pe Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova, Sándor Szabó. În cadrul întrevederii s-a convenit organizarea vizitei la Chişinău a Ministrului de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, care va avea loc la începutul lunii viitoare. A fost efectuat un schimb de opinii referitor la stadiul actual al relaţiilor bilaterale, cooperarea cu Grupul Visegrad în contextul deţinerii de către Ungaria a preşedinţiei acestuia, precum şi privind necesitatea dinamizării schimburilor comerciale şi a contactelor la nivel politic.
09:20
Deputatul Sergiu Sîrbu, șeful delegației Parlamentului la AP OSCE, participă la Reuniunea de iarnă a Adunăria Parlamentare a OSCE. Evenimentul are loc la Viena, în perioada 22-23 februarie 2018În cadrul reuniunii vor avea loc dezbateri la subiectul știrilor false, schimbărilor climatice, controlului armelor, migrației, terorismului etc. În deschiderea reuniunii vor adresa mesaje Președintele AP OSCE, George Tsereteli, Secretarul general al OSCE, Thomas Greminger, precum și subsecretarul de stat al Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale al Italiei, Vincenzo Amendola, reprezentând Președinția în exercițiu a OSCE.În prima zi a reuniunii vor avea loc ședințele celor trei comitete generale ale AP OSCE – Comitetul general pentru afaceri politice și securitate, Comitetul general pentru democrație, drepturile omului și chestiuni umanitare, Comitetul general pentru afaceri economice, știință, tehnologie și mediu ambiant.
09:20
Cabinetul de miniștri a aprobat ieri regulamentul programului „Prima casă”. Documentul conține mai multe prevederi detaliate privind criteriile de eligibilitate ale aplicanților, condițiile în care băncile vor oferi creditele, dar și cum va fi aplicată garanția de stat. Astfel, pentru a deveni beneficiar al programului prima cază, cetățeanul trebuie să aibă vârsta de până la 45 de ani și să nu aibă în proprietate alte locuințe. Totodată, acesta trebuie să contribuie cu 10% de la costul locuinței. Rata lunară, inclusiv dobânda băncii nu va depăși 50% din veniturile pe care le are cetățeanul. Băncile cărora le-a fost retrasă licența sau le-au fost aplicate măsuri de supraveghere nu vor putea participa drept creditori ai programului.
08:40
Alianța Nord-Atlantică a precizat,  pe site-ul său oficial că forțele armate ale R. Moldova caută să-și dezvolte și să-și mărească capacitățile de apărare cibernetică și pentru a face față celor mai sofisticate și noi amenințări cibernetice."Sperăm ca rezultatul acestui proiect va conduce la o mai bună pozționare a Ministerului Apărării de abordare a unei game largi de provocări în domeniul apărării cibernetice", a declarat subsecretarul general adjunct însărcinat cu Divizia provocărilor emergente în domeniul securităţii din cadrul NATO, Jamie Shea.El şi-a exprimat speranţa ca proiectul să contribuie la „activităţi de formare şi cercetare în domeniul apărării cibernetice pentru personalul forţelor armate şi instituţiile relevate în domeniul securităţii din (Republica) Moldova şi poate chiar la extinderea lui la alte instituţii publice”.
22 februarie 2018
20:00
Centrul de protecție a drepturilor fundamentale „Sirius”, asociație obștească, cheamă oamenii să vină pe 25 martie în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a vota o declarație de recunoaștere a Actului Unirii din 27 martie 1918. Tot atunci, să ceară celor două parlamente, de la Chișinău și București, ca la ședința comună din 27 martie, de la București, să voteze o hotărâre de aplicare a Actului Unirii.Într-o conferință de presă la IPN, Anatolie Petrici, reprezentant al asociației, a spus că Actul Unirii votat de Sfatul Țării la Chișinău, la 27 martie 1918, decretul regal prin care acesta a fost promulgat, dar și legea Parlamentului României prin care a fost ratificat, nu au fost contestate sau abrogate, fiind în vigoare și astăzi. „Odată ce sunt în vigoare, trebuie aplicate pentru a provoca efecte juridice”, spune Anatolie Petrici.
19:00
Autortiățile europene pun din ce în ce mai mare presiune pe cele de la Chișinău pentru a elucida circumstanțele furtului miliardului, în condițiile în care există premizele începerii operațiunii de recuperare a unei părți din acești bani.Ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko, a declarat într-un interviu pentru Radio Chișinău că Investigarea „furtului miliardului” reprezintă un test foarte important pentru autoritățile moldovene.
18:00
Asta după ce, la 15 februarie curent, un grup de deputați ai Partidului Socialiștilor din R. Moldova au înaintat o moțiune simplă asupra politicii interne în domeniul economiei, realizate de Ministerul Economiei și Infastructurii, condus de ministrul Chiril Gaburici.Deputatul socialist Vasile Bolea, cel care a dat citire actului în ședința Parlamentului, a declarat că obiectul moțiunii îl constituie „situația dezastruoasă” în care se află economia țării și politica din 2017 a Ministerului, care ar fi „de supraimpozitare și de tăiere a investițiilor capitale”. De asemenea, socialiștii au solicitat să fie analizate și tarifele pentru serviciile locativ-comunale, gazele naturale și alte tarife.
17:00
Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, reacționează la criticile aduse de Maia Sandu, care l-a acuzat că aleargă după PR ieftin.„Unii mă întreabă de ce sunt împotriva Maiei Sandu, dar eu nu sunt împotriva ei, însă ea e obișnuită să încalțe pantofi roz și să poarte geantă din piele, cu care pleacă să lucreze în Primăria de la Geneva, acolo unde nu-i praf și poate merge în pantofi roz și în luna februarie”, a declarat ieri liderul „Partidului Nostru”, în cadrul unei emisiuni de la postul Bălți TV.
16:30
Ultimul act care stabilește principiile de funcționare a programului Prima Casă a fost aprobat de Guvern. Este vorba despre regulamentul care prevede modul în care vor fi selectate băncile partenere, dar și stabilește marja maximă pe care o vor putea aplica instituțiile financiare la eliberarea împrumuturilor.„Proiectul vizat reglementează criteriile de admitere a băncilor în cadrul programului, condițiile de acordare a creditului de către bancă, cele de acordare și executare a garanției de stat, precum și cele de valorificare a locuinței ipotecate. De asemenea, acest proiect stabilește și marja maximă a dobânzii de 3% pe care o poate aplica banca comercială. În principiu, aprobarea acestui regulament este ultimul act normativ care stabilește cadrul legal pentru funcționarea programului „Prima Casă”.
16:10
Cel mai recent scandal care a zguduit spațiul informațional din Moldova, investigația Rise.md, care acuză platforma caritate.md de escrocherie, lovește dur în credibilitatea proiectului de investigații. O analiză realizată de către portalul Telegraph.md arată că jurnaliștii de la RISE, care de regulă pun la îndoială competențele anchetatorilor moldoveni, s-au ghidat de un dosar penal inițiat de procurori. Totuși, ei nu au ținut cont că persoanele despre care afirmă că ar face parte din ”grup criminal organizat” nu au statut procesual.
16:00
Secretarul de Stat pentru integrare europeană, Daniela Morari, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Polonia în Republica Moldova, Bartłomiej Zdaniuk, în contextul discutării priorităţilor agendei europene a Republicii Moldova, precum şi celei de-a IV-a reuni a Forumului moldo-polon pentru integrare europeană, care urmează să se desfăşoare la Chişinău la sfârşitul lunii curente. Forumul reprezintă un instrument de cooperare bilaterală pentru împărtăşirea experienţei colegilor polonezi în vederea facilitării eforturilor autorităţilor naţionale de implementare a Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.