(foto) Semafoare cu inimioare. Șoferii din Chișinău nu vor mai fi triști la culoarea roșie de Ziua Îndrăgostiților

#diez, 13 februarie 2018 17:00

În ajunul Zilei Îndrăgostiților, poliția municipală a făcut o surpriză neobișnuită șoferilor din Chișinău. Pe întregul bulevard Ștefan cel Mare, timp de 2 zile, la toate semafoarele se va aprinde culoarea roșie, afișată împreună cu o inimioară. Articolul (foto) Semafoare cu inimioare. Șoferii din Chișinău nu vor mai fi triști la culoarea roșie de Ziua Îndrăgostiților apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
11:30
Peste 200 de mii de moldoveni au plecat în 2017 în vacanțe organizate de agenţiile de turism, potrivit datelor oferite de statistica.md. În anul 2017 cererea pentru călătorii în afara ţării a crescut cu o treime față de anul 2016. Cea mai mare parte a cetățenilor moldoveni și-au petrecut vacanța în Turcia, Bulgaria, România, Grecia și Egipt. Articolul (infografic) Grecia, Bulgaria sau Turcia. Topul destinațiilor turistice unde moldovenii au ales să călătorească în 2017 apare prima dată în #diez.
Acum o oră
11:15
Dragobete este un personaj preluat de la vechii daci şi transformat ulterior într-un protector al tinerilor şi patron al iubirii. Urmând firul anumitor legende populare, se pare că Dragobete nu era nimeni altul decât fiul babei Dochia, un flăcău extrem de chipeş şi iubăreţ, care seducea femeile ce îi ieşeau în cale. Dragobete a rămas însă până în ziua de astăzi ca simbolul suprem al dragostei autohtone. În această zi semnificativă pentru îndrăgostiții care celebrează iubirea, am selectat cele mai populare tradițiile și obiceiurile de 24 februarie. Articolul În această zi nu ai voie să plângi, iar tinerii care formează un cuplu trebuie să se sărute. Obiceiuri și tradiții de Dragobete apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
10:45
Institutul londonez Legatum a făcut public indexul global al prosperităţii pentru anul 2017. Din acest sondaj rezultă un top al celor mai bogate, sănătoase şi fericite ţări ale lumii din anul precedent. Norvegia este desemnată, pentru a opta oară în ultimii zece ani, cea mai prosperă ţară din lume, urmată de Noua Zeelandă, fruntaşă în 2016, şi Finlanda. Articolul Topul celor mai prospere ţări din lume. Ce loc ocupă Moldova şi cum stă la capitolele educaţie şi sănătate apare prima dată în #diez.
10:00
Procedura de obținere a permisului de conducere va fi simplificată, iar cei care doresc să obțină un permis vor fi scutiți de obligativitatea să prezinte mai multe acte. Hotărârile în domeniu au fost aprobate la ședința Guvernului din 22 februarie. Articolul Procedura de obținere a permisului de conducere va fi simplificată. Un șir de acte, necesare până acum, urmează să fie excluse apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
09:30
Ronin Terente a trecut cu trei de „da” în următoarea etapă la Românii au Talent. Tânărul a ieșit pe scenă cu „Doina Urbană”, iar jurații au rămas impresionați de prestația acestuia. Articolul (video) „Ești o metaforă din orice unghi te-aș privi”. Ronin Terente a acces cu trei de „da” în următoarea etapă la Românii au Talent apare prima dată în #diez.
09:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de înghețuri a râurilor, bazinelor acvatice şi lacurilor. Avertizarea este valabilă pentru perioada 23 februare - 3 martie. Articolul Avertizare hidrologică. Meteorologii au emis cod galben de formare de gheață fragilă în râuri, bazine acvatice și lacuri apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
19:00
Un fotogra specializat pe animale, Jean-Michel Labat, a fotografiat mai mult timp o adorabilă pisică pe numele Narnia. Labat a prins cu atenție fiecare moment din viața pisicii. Începând de la naștere, până la maturitate. Articolul (foto, video) Motănaș cu „două fețe”. Cum un defect genetic poate crea un aspect inedit apare prima dată în #diez.
18:15
Tabloul artistului olandez Vermeer „Fata cu cercel de perlă”, una dintre cele mai celebre picturi din toate timpurile, va fi examinat de o echipă de experţi în prezenţa vizitatorilor muzeului olandez care îl găzduieşte, informează AFP. Articolul Tabloul „Fata cu cercel de perlă” va fi examinat de o echipă de experţi în prezenţa vizitatorilor apare prima dată în #diez.
18:15
Un artist din Japonia, care își ascunde identitatea, dar care are un nickname Avocado 6 desenează emoții și stări care nu pot fi descrise de oameni. Talentul lui a fost apreciat de mulți oameni, pentru viziunile lui profunde asupra problemelor umane și sociale. Articolul (foto) Probleme sociale ce nu pot fi explicate. Un artist din Japonia desenează emoțiile, pe care le-au trăit fiecare dintre noi apare prima dată în #diez.
18:01
Serviciu Hidrometeorologic de Stat anunță pentru săptămâna viitoare cod galben de înghețuri și ninsori. Condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice. Articolul Atenție! Cod galben de înghețuri și ninsori: Se așteaptă minime de până la minus -19 Grade apare prima dată în #diez.
18:01
În această sâmbătă ești invitat să sărbătorești dragostea românește la o serie de evenimente frumoase și speciale. Echipa #diez a selectat câteva, care sperăm să-ți placă și să le adaugi în agenda ta în ziua lui Dragobete. Articolul De Dragobete, iubește românește! Echipa #diez îți recomandă o listă de evenimente pentru sâmbătă, 24 februarie apare prima dată în #diez.
17:45
Un bărbat pe numele Wallace și-a realizat un vis. A confecționat, timp de zeze luni, un glob imens din 42.000 de chibrite, care l-a costat 500 de dolari. Iar când proiectul lui a fost gata, el a decis să-i dea foc. Vezi mai jos cum a decurs toate etapele, începând de la creare până la distrugere. Articolul (foto, video) Un bărbat a confecționat un glob din 42.000 de chibrite, după care i-a dat foc. Imagini extraordinare apare prima dată în #diez.
17:15
Tradiția de a oficializa relațiile pentru 24 de ore a ajuns și la #diez. Inspirați din folclor, doi reporteri au depășit fraza „Dragobetele sărută fetele” și și-au unit destinele.  Articolul (foto, video) Nuntă la #diez. Doi reporteri și-au unit destinele de Dragobete apare prima dată în #diez.
16:30
Teatrul Național „Mihai Eminescu” ți-a pregătit un program cultural cu spectacole care te vor încânta și te vor destinde în ultima lună a iernii. Iată reporteriul pentru perioada 27 februarie - 4 martie. Articolul Începe săptămâna la teatru! Care este repertoriul spectacolelor de la Teatrul „Mihai Eminescu” apare prima dată în #diez.
16:00
Traficului rutier pe strada Ion Creangă, în perimetrul străzilor Eugen Coca – Vissarion Belinski, va fi suspendat sâmbătă, 24 februarie, între orele 7.00 – 16.00, în legătură cu executarea lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor. Articolul Atenție șoferi! Traficul rutier pe strada Ion Creangă va fi suspendat. Cum va fi reorganizat transportul public apare prima dată în #diez.
15:45
La ședința de azi a Parlamentului s-a discutat cenzura simplă înaintată de Partidul Socialiștilor împotriva ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici. În cele din urmă, moțiunea a eșuat, nefiind susținută de majoritatea deputaților. Articolul Moțiunea socialiștilor inițiată împotriva lui Chiril Gaburici a eșuat în Parlament apare prima dată în #diez.
15:30
Inspectoratul Național de Patrulare (INP) acționează întru sporirea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice. Inspectorii de patrulare și carabinierii ajută pietonii să traverseze străzile pe porțiunile slab iluminate sau cu un trafic sporit.  Articolul (video) Inspectorii de patrulare și carabinierii ajută pietonii să traverseze străzile. Cu ce recomandări vin apare prima dată în #diez.
15:15
Tradițional, de Dragobete, pe holul facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, de la USM studenții au sărbătorit dragostea. Al V-lea an consecutiv, Consiliul Studenților din Mass-Media a oficializat căsătorii pentru 24 de ore. Articolul (foto) „Da” pe holul facultății. De Dragobete au iubit studențește și s-au căsătorit pentru 24 de ore apare prima dată în #diez.
15:00
În timpul luării ultimului cuvânt al lui Chiril Gaburici, membrii Partidului Socialiștilor au părăsit sala Plenului. Articolul Socialiștii au părăsit sala Parlamentului în ziua în care au înaintat moțiunea simplă împotriva lui Chiril Gaburici apare prima dată în #diez.
14:30
Azi,  la Nyon, reprezentanții UEFA au stabilit, tragerea la sorți, întâlnirile din optimile de finală ale Europa League. Cele mai așteptate meciuri în optimi sunt AC Milan vs Arsenal, CSKA Moscova - Lyon, Articolul Tragerea la sorți a optimilor de finală din Europa League. AC Milan se va confrunta cu Arsenal apare prima dată în #diez.
14:15
Cabinetul de miniștri a aprobat ieri regulamentul programului „Prima casă”. Documentul conține mai multe prevederi detaliate privind criteriile de eligibilitate ale aplicanților, condițiile în care băncile vor oferi creditele, dar și cum va fi aplicată garanția de stat. Articolul Programul „Prima Casă”, gata de implementare! Ce prevede regulamentul și cum poți deveni beneficiar apare prima dată în #diez.
14:15
Fie că ești un fan al romanelor de dragoste, ori preferi detectivele sau biografiile, există totuși o listă de lecturi care ar trebuie să fie obligatorie pentru fiecare dintre noi. Îți prezentăm mai jos o selecție de romane, pe care #diez ți le propune să le citești, atunci când ai cinci minute libere. Articolul (foto) „Ulise”, „Moby Dick” sau „Dragostea în vremea holerei”. Lista celor 20 de cărți de citit într-o viață apare prima dată în #diez.
13:45
Organizatorii selecției naționale pentru Eurovision Song Contest 2018 au renunțat la semifinală. Etapa de semifinală trebuia să aibă loc pe 22 februarie. Cei 16 artiști selectați în etapa anterioară urmează să evolueze în finala concursului Eurovision Moldova pe 24 februarie.  Articolul (video) Semifinala Eurovision Moldova 2018 a fost anulată. Iată artiștii care au acces direct în finală apare prima dată în #diez.
13:00
Fracțiunea Partidului Liberal i-a pregătit o „surpriză” ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, când acesta susținea discursul de la tribuna Parlamentului. Articolul (foto) Partidul Liberal a protestat în timpul discursului lui Chiril Gaburici. Deputații au afișat un mesaj cu textul „Diploma?” apare prima dată în #diez.
12:45
Filip Kirkorov a fost întâlnit azi la aeroportul de la Chișinău cu pâine și sare. Artistul a venit pentru a susține trupa DoReDos în finala concursului Eurovision Moldova 2018. Articolul (video) „Bine ați venit la Moldova”. Filip Kirkorov va susține trupa DoReDos în finala Eurovision Moldova 2018 apare prima dată în #diez.
12:00
Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang au intrat pe ultima sută de metri, dar incidentele nu sunt deloc de trecut cu vederea. Unul dintre ele l-a avut în prim-plan pe patinatorul nord-coreean Jong Kwang Bom, participant în cursa de 500 de metri viteză. Articolul (video) Gest intenționat făcut de un nord-coreean la JO. A dorit să doboare de două ori un sportiv ipon la o cursă pe gheață apare prima dată în #diez.
12:00
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat deja orarul examenelor sesiunii de bacalaureat, dar și a celor de absolvire a studiilor gimnaziale și primare. Fie că e vorba despre matematică, fizică sau limba engleză, în febra pregătirilor pentru susținerea examenelor, elevii caută cei mai buni profesori care i-ar ajuta să treacă cu brio de acestea. Dacă tot cele mai bune recenzii sunt oferite de persoanele care au trecut deja de etapa examenelor, echipa #diez și-a propus să realizeze o listă o profesorilor care te vor ajuta să rezolvi itemii dificili și să-ți fortifici propriile cunoștințe. Lista este alcătuită în baza recomandărilor oferite de foștii absolvenți.  Articolul Bac 2018. Lista celor mai buni profesori în opinia elevilor, care te vor ajuta să treci cu brio de examenele de absolvire apare prima dată în #diez.
Ieri
10:45
Antologia de versuri Falsul Dimitrie, de Dumitru Crudu, apărută în 2014 la Editura Cartier si tradusă în 2018 în poloneză de Jakub Kornhauser si Joanna Kornaś-Warwas, a fost nominalizată la prestigiosul premiu literar Europejski Poeta Wolności. Articolul Falsul Dimitrie, de Dumitru Crudu a apărut în poloneză și candidează la Premiul European al Poeților apare prima dată în #diez.
08:15
Capitala Republicii Moldova a fost inclusă în topul tradițional realizat de revista Wizz Air. Chișinăul se situează pe locul patru din cele zece cele mai fierbinți destinații turistice din lume pentru lunile februarie-martie. Articolul (foto) Orașul Chișinău se află pe locul 4 în topul celor mai fierbinți destinații turistice pentru lunile februarie-martie, realizat de revista Wizz Air apare prima dată în #diez.
08:00
Organizația sportivă Sporter anunță lansarea noului site și începutul înregistrării la Maratonul Internațional Chișinău, ediția 2018. Articolul În curând începe înregistrarea la Maratonul Chișinău 2018. Află mai multe detalii despre eveniment apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.