(foto) Semafoare cu inimioare. Șoferii din Chișinău nu vor mai fi triști la culoarea roșie de Ziua Îndrăgostiților

#diez, 13 februarie 2018 17:00

În ajunul Zilei Îndrăgostiților, poliția municipală a făcut o surpriză neobișnuită șoferilor din Chișinău. Pe întregul bulevard Ștefan cel Mare, timp de 2 zile, la toate semafoarele se va aprinde culoarea roșie, afișată împreună cu o inimioară. Articolul (foto) Semafoare cu inimioare. Șoferii din Chișinău nu vor mai fi triști la culoarea roșie de Ziua Îndrăgostiților apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 8 ore
19:45
Judecătoria Anenii Noi a luat hotărârea de a-l obliga pe Ghenadie Valuța să aducă scuze publice Angelei Frolov, fiind nevoit să achite și un prejudiciu moral de 5000 de lei și alte 7000 de lei pentru cheltuielile de judecată, pentru instigarea la discriminare pe criteriile orientare sexuală și convingeri. Hotărârea vine la distanță de patru ani, când la o emisiune televizată, preotul a stropit-o cu agheasmă pe coordonatoarea de programe a centrului GENDERDOC-M, Angela Frolov. Articolul Ghenadie Valuța, obligat de instanța de judecată să ceară scuze publice activistei Angelei Frolov pentru că a stropit-o cu agheasmă apare prima dată în #diez.
18:15
Deși căldura ne îndeamnă să rămânem prin casă, sau să evadăm undeva pe malul mării, pentru cei care decid să rămână în oraș, am selectat câteva evenimente care se întâmplă duminică, 19 august. Articolul Ce faci duminică? Câteva recomandări de evenimente la care să mergi pe 19 august apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
16:45
De curând, Poliția Română a lansat un spot ce stârnește amuzament, dar care are un mesaj social puternic împotriva consumului de alcool la volan. Articolul (video) „Ori îmi dai cheile, ori îmi faci un nepoțel.” Spotul creativ lansat de Poliția Română împotriva consumului de alcool la volan apare prima dată în #diez.
16:15
Bloggerul Andrei Curăraru a publicat o scrisoare deschisă către toate muzeele din țară care au puțini vizitatori. Tânărul spune că instituțiile respective trebuie să se adapteze tendințelor prezentului și să înțeleagă modul în care gândesc milennialii. Articolul Scrisoarea unui tânăr către muzeele din țară cu puțini vizitatori: „Cheia este să devii instagramabil” apare prima dată în #diez.
15:45
La etajul 4 al centrului comercial Sun City există un loc unde vă puteți juca cu pisicile, dar și mânca bucate delicioase. Chiar dacă în oraș mai sunt localuri unde puteți găsi pisici, totuși City Cats este un adevărat adăpost pentru aceste animale de companie, scrie locals.md. Articolul (foto) La Chișinău s-a deschis o cafenea cu pisici. Unde se află și ce poți face acolo apare prima dată în #diez.
14:45
1900 de copii din țară, cu risc de abandon școlar, vor primi rechizite și haine pentru a putea merge în acest an la școală. Acestea vor fi împărțite de peste 400 de polițiști și voluntari, în cadrul campaniei naționale „Copil şcolarizat – copil protejat” inițiată de Inspectoratul General al Poliției, transmite IPN. Articolul 1900 de copii din țară, cu risc de abandon școlar, vor primi rechizite și haine. Acestea vor fi împărțite de polițiști apare prima dată în #diez.
14:30
Cel puţin 41 de oameni au murit după prăbuşirea unui segment al viaductului Polcevera (Morandi), pe autostrada A10, în apropiere de oraşul Genova, Conform celui mai recent bilanţ anunţat sâmbătă de agenţia de ştiri ANSA, citată de Mediafax. Articolul Cel mai recent bilanț în urma prăbușirii podului din Genova: Au fost descoperite alte trei trupuri neînsuflețite apare prima dată în #diez.
14:15
La meteo au prezis descărcări electrice. Zis și făcut. Noaptea trecută, fulgerele au desenat adevărate opere de artă pe cerul de la Chișinău. Marian Loghin este un fotograf local, pasionat de acest fenomen. Conform postărilor de pe rețele de socializare, tânărul nu ezită să surprindă cerul luminat de fulgere, cu fiecare ocazie. Astfel, vă arătăm mai jos cum a văzut fotograful jocul luminilor electrice din noaptea trecută. Articolul (foto) Arta desenată pe cer noaptea trecută, surprinsă de un fotograf din Chișinău apare prima dată în #diez.
13:45
Fostul secretar general ONU, Kofi Annan, a murit la 80 de ani, din cauza unei boli. Diplomatul a decedat la primele ore ale dimineții, fiind internat într-un spital din Berna, Elveția. Articolul Fostul secretar general ONU, Kofi Annan, a murit la 80 de ani apare prima dată în #diez.
13:00
Clubul Consulilor Onorifici „DIALOGUE 2018”, în cadrul programului „Colaborarea nordică în Moldova”, începe admiterea la studii a persoanelor care doresc să studieze limbile nordice prin intermediul limbii engleze. Articolul Vrei să înveți o limbă nordică și în același timp să-ți perfecționezi engleza? Iată unde te poți înscrie la cursuri apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
12:15
Ialoveniul are un nou portal de știri care își propune să-i țină informați pe toți locuitorii orașului, dar și pe cei din diaspora care sunt interesați de noutăților din baștina lor. Jurnaliștii de la Ialovnews.md vor să informeze cetățenii despre ce se întâmplă și de ce se întâmplă anumite lucruri și evenimente în jurul lor. Articolul A fost lansat portalul de știri unde veți putea să aflați cele mai interesante noutăți de la Ialoveni apare prima dată în #diez.
11:30
Reprezentanții Comisiei Electorale Centrale (CEC) și ai Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) au participat la un dialog cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți peste hotare în cadrul Congresului Diasporei, ediția a VIII-a, care a avut loc la Chișinău. Evenimentul a fost organizat de către Cancelaria de stat și Biroul Relații Pentru diaspora în colaborare cu alte autorități publice. Articolul Reprezentanții CEC îndeamnă cetățenii din diaspora să fie atât alegători, cât și funcționari electorali, la următorul scrutin apare prima dată în #diez.
11:30
Rândurile la punctele vamale de ieșire din țară către Ucraina, sau de intrare din țara vecină, devin o obișnuință pentru zilele de august. Cu toate acestea, autoritățile încearcă să fluidizeze traficul, oferind informații la oră despre situația la punctele vamale. Articolul Rânduri de zeci de mașini la intrarea și ieșirea din țară. Spre ce punct vamal v-ați putea redirecționa itinerarul apare prima dată în #diez.
11:00
Activiștii proiectului de artă urbană „Chisinau is me” au creat încă un obiect de artă numit „Bătrânul visător”, care poate fi observat pe unul dintre pereții de pe bulevardul Dacia, 9/2. Articolul (foto, video) Un bătrân îndeamnă locuitorii Chișinăului să-și scrie visurile pe pereți. O nouă pictură urbană colorează sectorul Botanica apare prima dată în #diez.
10:30
13 fotografi pasionați de domeniul aviație din țară și de peste hotare au avut ocazia să surprindă imagini spectaculoase cu aterizarea și decolarea navelor aeriene pe Aeroportul Internaţional Chişinău, în cadrul unui plane spotting. Articolul (foto) Plane spotting la aeroportul din Chișinău. Mai mulți fotografi din Ucraina au surprins imagini cu avioanele care decolează și aterizează apare prima dată în #diez.
10:15
Tinerii muzicieni care fac parte din expediția La La Play, s-au expus vineri, 17 august, asupra migrației, un fenomen ce nu poate fi omis. Tinerii l-au reflecte printr-o sinteză a muzicii și fotografiei. Pe Valea Prutului muzicienii au avut parte de un altfel de public. Tinerii au venit la Roșietici, care este baștina lui Zaharia Cușnir. Zaharia a fost un erou al locului și un fotograf ce ne-a lăsat prin lucrările sale un patrimoniu unic, ce reflectă viața anilor 50-60. Articolul (galerie foto) Migrația reflectată prin muzică și fotografie. Cum s-a desfășurat concertul La La Play la Roșietici apare prima dată în #diez.
09:45
Expediția de muzică clasică La La Play a adunat cei mai talentați tineri din Moldova pentru ca aceștia să promoveze prin intermediul muzicii, problemele sociale din Moldova. Alison Lie este una dintre tinerele care vrea să schimbe lumea prin intermediul muzicii, din acest motiv a venit din Viena. Articolul (foto) Oamenii La La Play. Cunoaște-o pe Alison Lie, viorista care a venit din Viena să descopere Moldova apare prima dată în #diez.
09:30
Manifestul unor tinere feministe de a imita pentru o zi un bust de femeie pe Aleea Clasicilor, în semn de protest că monumentul cultural nu conține bustul niciunei femei scriitoare, a stârnit diverse discuții. Printre acestea, politiciana și profesoara Tatiana Potîng, fostă viceministră și actuala prorectoră a Universității „Dimitrie Cantemir” (Universitatea Academiei de Științe a Moldovei) și-a exprimat indignarea față de această idee, spunând că este „total deplasat să ceri egalitate de gen pe Aleea Clasicilor”. Articolul Prorectora Universității Academiei de Științe critică ideea instalării busturilor de femei pe Aleea Clasicilor: Este total deplasat să ceri egalitate de gen pe Alee apare prima dată în #diez.
09:15
În cea de-a doua ediție, La La Play ajunge în 4 cetăți din Moldova, România și Ucraina. Expediția va ajunge pe data de 19 august la Cetatea Tighina. Pe parcursul drumului de dor din acest an, tânăra echipă din 15 persoane, va realiza 12 inițiative culturale în 12 locații. Articolul Muzica clasică va răsuna la Bender. Drumul de dor aduce expediția La La Play la Cetatea Tighina apare prima dată în #diez.
08:30
Deși inițiativa acordării a trei zile în plus de vacanță a stârnit mai multe nemulțumiri, Guvernul a introdus deja hotărârea respectivă pe ordinea de zi a ședinței executivului din 20 august.  Articolul Proiectul cu privire la mini-vacanța de 9 zile de la sfârșitul lui august, pe ordinea de zi a ședinței Guvernului de luni apare prima dată în #diez.
Ieri
18:45
În Republica Moldova au fost înregistrate 88 de cazuri confirmate și suspecte de rujeolă, dintre acestea 27 - confirmate și 61-suspecte. În legătură cu acest fapt, prim-ministrul Pavel Filip convoacă luni, 20 august, ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Articolul Prim-ministrul convoacă ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică cu privire la cazurile de rujeolă apare prima dată în #diez.
18:30
Sheriff Tiraspol va juca împotriva clubul azer Qarabag în play-off-ul Ligii Europei. Clubul azer Qarabag a părăsit Liga Campionilor, după ce a fost învins cu scorul general 1:2 de gruparea belorusă BATE în turul 3 de calificare al Ligii Campionilor. Articolul Sheriff Tiraspol va juca împotriva clubul azer Qarabag în play-off-ul Ligii Europei. Pentru când este programată partida apare prima dată în #diez.
18:15
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a semnat astăzi, 17 august, un Memorandum de Înțelegere privind colectarea și utilizarea statisticilor de bibliotecă cu Programul Novateca și Biblioteca Națională a Moldovei. Articolul Softuri licențiate și programe moderne de prelucrare a datelor. Ce îmbunătățiri vor fi aduse Bibliotecii Naționale a Moldovei apare prima dată în #diez.
18:00
Un băiat de 16 ani a atacat cibernetic reţeaua principală a companiei Apple, de unde a descărcat fişiere interne şi a accesat conturile clienţilor. Totul pentru că este fanul companiei şi îşi doreşte să lucreze acolo într-o zi, potrivit declaraţiilor avocatului băiatului. Articolul Un băiat de 16 ani ar fi descărcat 90 de GB de informație secretă de la Apple. Tânărul spune că e mare fan al companiei apare prima dată în #diez.
17:45
Acest weekend se anunță a fi unul fierbinte și plin de evenimente care ne motivează să ieșim din casă și să petrecem timpul frumos cu prietenii sau familia. Mai jos puteți vedea câteva evenimente care se vor desfășura în această sâmbătă. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge în prima zi din acest weekend apare prima dată în #diez.
17:30
Înotătorul moldovean, Ion Lazarenco Tiron, ar putea fi nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2019. Sportivul este unicul om din lume care a înotat 7 cele mai periculoase strâmtori de pe glob din prima încercare. Mai mult decât atât, acesta se implică activ în activități de binefacere în Moldova. Mai jos puteți urmări un film documentar, din care veți afla povestea recordurilor sale. Articolul (video) Ion Lazarenco, moldoveanul care ar putea fi nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Află-i povestea de viață într-un film documentar apare prima dată în #diez.
17:30
Lucrurile sau animalele mari mereu au fascinat oamenii. Cel mai ciudat este să vedem unele obiecte la dimensiuni mari, atunci când ne-am obișnuit deja să le vedem mici. Articolul (foto) Melci gigantici sau copaci supradimensionați. Cum pot arăta unele lucruri cu care ne-am obișnuit să le vedem altfel apare prima dată în #diez.
17:00
Facultatea de medicină din cadrul Universităţii din New York va deveni gratuită pentru toţi studenţii, începând cu anul universitar următor. Înscrierea la această facultate costa până acum peste 220.000 de dolari. Articolul Facultatea de medicină din cadrul Universității din New York va deveni gratuită. Când vor începe înscrierile apare prima dată în #diez.
16:15
Poliția s-a autosesizat după ce un bărbat de 25 de ani a postat pe mai multe rețele de socializare un anunț precum că își vinde un organ (rinichi). Tânărul a invocat motivul că și-ar dori să trăiască separat de familia sa. Articolul „Vorbiți cu Guvernul să-mi dea un apartament de 26.000 de euro și un grant de 10.000 de euro”. Un tânăr a vrut să-și vândă un rinichi, dar poliția l-a oprit apare prima dată în #diez.
16:15
Campioana Supercupei Europei, Atletico Madrid, a primit o amendă de 52.000 de franci elveţieni (45.900 euro) din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Internaţionale de Fotbal. Atletico Madrid a primit amendă pentru „încălcarea regulamentului privind statutul şi transferurile de jucători”. Articolul Campioana Supercupei Europei, Atletico Madrid, a primit o amendă de 52.000 de franci apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.