Marea britanie // Poliţia investighează prezenţa unui pachet găsit în interiorul Parlamentului

Deschide.md, 13 februarie 2018 17:00

Poliţia din Marea Britanie investighează prezenţa unui pachet suspect găsit în interiorul Parlamentului britanic, iar o parte a clădirii Legislativului britanic a fost închisă pe durata operaţiunii, relatează site-ul cotidianului The Independent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 8 ore
21:40
Autoritățile municipale pregătesc un program de acțiuni și manifestări cultural-artistice dedicate sărbătorii naționale Limba Noastră, care se vor desfășura în perioada 29-31 august. Programul conține depuneri de flori, spectacole literar-muzicale, expoziții și întreceri sportive, transmite IPN cu referire la o dispoziție semnată de către primarul interimar, Ruslan Codreanu.
21:10
Eventualul acord privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană trebuie să fie flexibil şi deschis viitoarelor ajustări, a afirmat cancelarul Germaniei, Angela Merkel, avertizând că, dacă va vrea beneficii în relaţia cu Bruxellesul, Guvernul de la Londra va trebui să menţină normele comunitare.
21:00
Poliţia suedeză a arestat marţi doi tineri suspectaţi că au incendiat în cursul nopţii circa o sută de vehicule în mai multe puncte ale ţării, mai ales în oraşul Goteborg, fapte ce au fost urmate de incidente între alţi tineri şi forţele de ordine, transmite agenţia EFE.
Acum 12 ore
20:30
Cinci lucrători au suferit un accident de muncă grav în orașul Sankt Petersburg. Potrivit Ministerului pentru Situații Excepționale al Federației Ruse, patru sunt cetățeni moldoveni, iar unul - cetățean rus.
20:10
Recolta globală de struguri pentru anul curent este estimată la 460 de mii de tone, cu 12% mai mult decât anul trecut. Recolta de struguri de masă va constitui 130 de mii de tone, soiuri pentru vin – 290 de mii de tone și soiuri de tip Isabella – 40 de mii de tone, transmite IPN.
19:40
Apar noi detalii despre bucata de pod prăbușită în apropiere de orașul Genova, în Italia. Sursele Libertatea au dezvăluit că podul, o copie vagă după cunoscutul Brooklyn Bridge din New York, a fost inaugurat la 1 martie 1964, însă s-a dat în folosință abia după 4 ani.
18:40
„Întreprinderile Mici și Mijlocii au nevoie de personal calificat, pentru a-și extinde și dezvolta afacerile. Antreprenorii trebuie susținuți nu doar financiar, dar și tehnic – prin instruirea și pregătirea personalului calificat. Ministerul Economiei și Infrastructurii susține învățământul dual, deoarece este necesar și important pentru economia țării să creștem muncitori calificați în diferite domenii și să le oferim salarii bune. Doar astfel, vom convinge cetățenii noștri să rămână acasă și să dezvoltăm împreună Republica Moldova”. Afirmația a fost făcută astăzi de ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, aflat în vizită la mai mulți beneficiarii ai programelor guvernamentale de susținere a ÎMM-urilor.
18:10
Un adevărat scandal a fost provocat în această după amiază de o femeie la volanul unui Mercedes. Aceasta a încercat să treacă de coada de 100 de mașini, mituind un grănicer ucrainean, care a venit după ea. totul însă a fost zădărnicit de oamenii care așteptau să intre în Ucraina.
17:50
Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) solicită autorităților ca la elaborarea proiectului bugetului public național pentru anul 2019 să fie prevăzute resurse financiare pentru acoperirea cheltuielilor ce țin de acordarea tichetelor de masă angajaților din sectorul bugetar, mai cu seamă pentru categoriile de personal cu salarii mici din domeniul învățământului, culturii și asistenței sociale. Despre aceasta se arată în scrisoarea adresată de curînd de către Oleg Budza, președintele CNSM, prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip.
17:50
17:40
O porțiune a unui pod al autostrăzii A10 s-a prăbușit marți la Genova, au anunțat pompierii, care cred că mai multe mașini au căzut în gol, scrie AFP. Zeci de morți, anunță serviciile de ambulanță, preluate de agenția Adnkronos, citată de Reuters
17:20
16:50
16:40
16:20
Inspectorii Oficiului Rosselkhoznadzor pentru regiunile Orel și Kursk din Federația Rusă au interzis accesul unui lot de aproximativ 20 de tone de mere moldovenești pe teritoriul rus din cauza depistării, în cadrul unui control, a larvelor de molie orientală (Grapholitha molesta Busck), transmite IPN.
16:00
Acum 24 ore
15:40
Ministrul Economiei și Infrastructurii a vizitat astăzi gara auto din Basarabeasca, care a fost deschisă recent. Urmare a indicațiilor date de Chiril Gaburici la mijlocul lunii mai, de a crea condiții corespunzătoare călătorilor, a fost identificat spațiul necesar pentru amenajarea autogării. În prezent, gara auto Basarabeasca are sală de așteptare, bloc sanitar și case pentru vânzarea biletelor. Ministrul a apreciat noile condiții din gară, reiterând importanța asigurării cetățenilor cu servicii calitative.
15:30
15:20
O porțiune a unui pod al autostrăzii A10 s-a prăbușit marți la Genova, au anunțat pompierii, care cred că mai multe mașini au căzut în gol, scrie AFP. Zeci de morți, anunță serviciile de ambulanță, preluate de agenția Adnkronos, citată de Reuters
15:00
Un lăcătuș se judecă de aproape șase ani cu administrația magazinului UNIC din Capitală pentru că aceasta l-a concediat surprinzâdu-l în stare de ebrietate la locul de muncă. Spre a-şi dovedi nevinovăţa, lăcătuşul a cerut instanţei să examineze secvenţele video înregistrate în ziua cu pricina, subliniind că nu era beat, ci obosit după ce şi-a supravegheat mama bolnavă. A fost însă refuzat. În disperare de cauză, omul a mai cerut să fie audiat în acest sens medic narcolog.
14:40
14:30
14:20
14:10
Poliția britanică a publicat imagini cu o camionetă neagră, care ar putea fi implicată în moartea omului de afaceri rus Nicolai Glușkov, un fost apropiat al oligarhului Boris Berezovsky.
13:50
13:50
13:40
12:50
12:50
Rusia continuă să susțină conflictul din Donbas şi îi asigură pe separatişti cu muniţii şi tehnică militară, potrivit reprezentantului special al preşedintelui SUA, Kurt Volker.
12:10
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.