Marea britanie // Poliţia investighează prezenţa unui pachet găsit în interiorul Parlamentului

Deschide.md, 13 februarie 2018 17:00

Poliţia din Marea Britanie investighează prezenţa unui pachet suspect găsit în interiorul Parlamentului britanic, iar o parte a clădirii Legislativului britanic a fost închisă pe durata operaţiunii, relatează site-ul cotidianului The Independent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 5 minute
18:10
Acum 10 minute
18:00
18:00
Statul încurajează tinerii fermieri și femeile să înfiinţeze şi să dezvolte afaceri în domeniul agroalimentar. Astfel, producătorii agricoli debutanţi vor primi în avans subvenţii de la stat, pentru a-și realiza proiectele de antreprenoriat. În anul curent, autoritățile vor aloca în acest scop 45 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Guvernului.
Acum 30 minute
17:40
Un bărbat de 51 de ani din orașul rusesc Kurgan a fost arestat pentru că s-a înscris într-un grup pe Telegram și a postat câteva mesaje în acel grup.
Acum o oră
17:20
Un muncitor din Sankt Peterburg a ajuns pe patul de spital după ce a căzut de la înălțime. Bărbatul a încercat să se tragă pe cablurile unei macarale, însă a alunecat.
17:20
Acum 2 ore
17:10
17:10
Cabinetul de miniștri a aprobat protocolul care prevede modificarea acordului cu Ucraina privind comunicațiile internaționale auto. Conform protocolului, transporturile de mărfuri în Ucraina în regim bilateral și de tranzit se va efectua fără autorizație de transport pentru vehiculele care corespund nomelor EURO III și mai sus, transmite IPN.
16:30
Furnizorii de servicii de acces la Internet vor fi obligați să ofere utilizatorilor posibilitatea de instalare a aplicațiilor de filtrare a conținutului din Internet cu impact negativ asupra copiilor, se arată într-un comunicat al Executivului R. Moldova.
16:30
Putin are tentacule care se înfășoară strâns în jurul mai multor state foste sovietice.,Georgia, Ucraina și Moldova fiind în pericol de intrare în sfera de influență a Moscovei. Washingtonul ar trebui să se angajeze și să sprijine aceste foste state pentru a nu deveni „păpuși sovietice.”
16:30
Acum 4 ore
16:10
16:10
15:50
Furnizorii de servicii de acces la Internet vor fi obligați să ofere utilizatorilor posibilitatea de instalare a aplicațiilor de filtrare a conținutului din Internet cu impact negativ asupra copiilor, se arată într-un comunicat al Executivului R. Moldova.
15:40
15:20
15:10
15:10
Surprinzător, lista cu state care nu au armată nu este deloc scurtă. Totuși, multe dintre ele sunt țări cu populație redusă.
14:20
Acum 6 ore
14:00
După ce dosarul primarului de Orhei, Ilan Shor a fost tradus preț de circa șase luni, observăm că ședințele de la Curtea de Apel au loc în aceleași ritmuri. Astăzi a avut loc prima ședința, deși dosarul a fost transferat pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Cahul încă în luna ianuarie a acestui an. Alte două ședințe planificate pentru 18 martie și 2 aprilie curent au fost amânate.
14:00
Rezultatele primului tur al alegerilor locale din Chișinău a dat prilej lui Traian Băsescu, președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, să tragă câteva concluzii privitoare la evoluția formațiunii politice conduse de Anatol Șalaru.
13:30
Candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) pentru funcția de Primar General al Capitalei, Ion Ceban, îl va elibera categoric din funcția de viceprimar pe Nistor Grozavu, dacă va deveni Primar
13:00
12:50
Finala Cupei Moldovei la fotbal, dintre Milsami și Zimbru, se va disputa în această seară la Chișinău, de la ora 20:00. În cazul în care Zimbru va câștiga, va obține dreptul de a evolua în cupele europene, transmite IPN.
12:40
Zece din cei 30 de candidați care s-au înscris la oncursul pentru suplinirea funcției de inspector de integritate la Agenția Națională de Integritate au promovat în etapa următoare.
12:40
Candidatul PSRM, Ion Ceban se declară bucuros de faptul că alte partide nu și-au exprimat susținerea pentru el. Declarația a fost făcută în fața Arcului de la Triumf la pretinsele „dezbateri electorale” la care contracandidatul său, Andrei Năstase, așa ni nu a mai venit.
Acum 8 ore
12:10
Statele Unite ale Americii îndeamnă Rusia să oprească agresiunea asupra Ucrainei și să respecte acordule de la Minsk.
12:00
Absolvenții de liceu intră pe ultima sută de metri înaintea examenului de maturitate care îl reprezintă Bacalaureatul.
12:00
11:50
O bombă de 250 de kilograme din timpul celui de-al doilea război mondial a fost găsită în orașul german Dresda. În urma măsurilor de securitate întreprinse autorități, circa 9000 de oameni au fost evacuați din zonă. Printre ei se numără și cetățeni moldoveni, potrivit unui mesaj trimis pe adresa redacției Deschide.MD.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.