Marea britanie // Poliţia investighează prezenţa unui pachet găsit în interiorul Parlamentului

Deschide.md, 13 februarie 2018 17:00

Poliţia din Marea Britanie investighează prezenţa unui pachet suspect găsit în interiorul Parlamentului britanic, iar o parte a clădirii Legislativului britanic a fost închisă pe durata operaţiunii, relatează site-ul cotidianului The Independent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 10 minute
12:10
V-ați întrebat vreodată cât de sănătoase sunt produsele de patiserie (covrigi calzi, croissante, foitaj, gogoși etc.) și ce ingrediente conțin? Cu siguranță, ați observat că multe dintre gheretele de patiserie din Chișinău se află în apropierea instituțiilor de învățământ, parcurilor, devenind astfel o tentație pentru copiii de toate vârstele.
11:50
Instanța de judecată a emis mandat de arest pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din Mălăieștii Noi, raionul Criuleni, suspectat că a încercat să determine o minoră de 11 ani să întrețină un raport sexual.
Acum o oră
11:20
Premierul bulgar, Boiko Borisov, a denunțat egoismul ţărilor care se opun admiterii țării sale și a României în Spațiul Schengen . La summitul informal desfăşurat la Bruxelles, Borisov și-a exprimat speranța că cele două state vor adera simultan la Spaţiul UE de liberă circulaţie.
11:10
Tinerii liberali au făcut zilele trecute panaramă în holul Primăriei, imputându-i primarului interimar Silvia Radu o seamă de gafe de exprimare. Gestul e şi curios, şi penibil.
Acum 2 ore
10:40
O femeie a intrat cu maşina într-o barieră de securitate din vecinătatea Casei Albe, dar nicio persoană nu a fost rănită,
10:30
În aceste momente, aproximativ 500 de persoane s-au adunat în Casa de Cultură din satul Tomani, Autonomia Găgăuză. Tema principală care urmează a fi dezbătută este cea a dezvoltării curentului unionist din R. Moldova.
10:10
O femeie a intrat cu maşina într-o barieră de securitate din vecinătatea Casei Albe, dar nicio persoană nu a fost rănită,
Acum 4 ore
09:50
Din cauza lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor, Primăria municipiului Chişinău anunţă că astăzi este suspendat traficul rutier pe str. Ion Creangă, în perimetrul străzilor Eugen Coca – Vissarion Belinski, pe data de 24 februarie 2018, între orele 7.00 – 16.00.
09:40
Președintele Igor Dodon s-a arătat din nou a fi preocupat de securitatea R. Moldova, pe care o vede periclitată de unioniști și armelele letale care ar urma să intre în dotarea Armatei Naționale. Prezent în studioul emisiunii „Glavnîi vopros” de la televizunea de casă, NTV, Dodon a anunțat data în care va fi convocat Consiliul de Securitate.
09:00
Ultimul week-end al lunii februarie va fi unul de iarnă autentică. Mercurul din termometre va scădea mult sub zero grade și se vor înregistra precipitații sub formă de ninsoare.
Acum 24 ore
22:30
21:50
Statele Unite au denunţat joi "responsabilitatea" Rusiei în bombardamentele lansate de regimul de la Damasc care, începând de duminică, au făcut peste 400 de morţi în enclava rebelă Ghouta Orientală din Siria, relatează vineri AFP.
21:10
Consiliul Superior al Magistraturii atenționează instanțele judecătorești să respecte prevederile Regulamentului privind modul de publicare a hotărârilor judecătorești pe paginile web ale instanțelor. Regulamentul vizat prevede că în hotărârile judecătorești publicate nu trebuie să fie ascunse: numele părților la proces, informațiile despre instanță, denumirea persoanelor juridice.
21:00
Din cauza lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor, Primăria municipiului Chişinău anunţă că va suspenda traficul rutier pe str. Ion Creangă, în perimetrul străzilor Eugen Coca – Vissarion Belinski, pe data de 24 februarie 2018, între orele 7.00 – 16.00.
20:50
20:40
20:00
19:30
Satul de baștină al poetului român Adrian Păunescu, Copăceni din raionul Sângerei, a votat Declarația de Unire cu România, devenind astfel a 47-a localitate care și-a exprimat dorința de reîntregire a neamului românesc.
18:50
Două persoane au fost ucise în oraşul Zurich, dar situaţia este acum sub control, a anunţat vineri după-amiază Poliţia elveţiană.
18:40
Maia Sandu spune că partidul ei va acționa Banca Națională în judecată dacă instituția nu va publica raportul Kroll - 2. Declarația a fost făcut în cadrul emisiunii sale de partid - „PAS decisiv”.
18:40
18:20
Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții grupului german Fritzmeier Group, care intenționează să investească în zona economică liberă „Bălți". Pentru început, compania planifică amenajarea unei suprafețe de producție de 2000 de metri pătrați.
18:00
De săptămâna viitoare, în municipiul Chișinău începe curățenia generală de primăvară, iar acțiunile de salubrizare din cadrul campaniei se vor desfășura până la începutul lunii aprilie. În această perioadă, subdiviziunile municipale urmează să efectueze lucrări de salubrizare în spațiile pe care le au în gestiune. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către primarul interimar, Silvia Radu.
18:00
17:40
17:30
Autoritățile publice locale acuză un control administrativ excesiv. De asemenea, se plâng pe lipsa angajaților în cadrul administrațiilor locale, din cauza salariilor mici. Acestea solicită descentralizarea politicii de cadre şi a sistemului de remunerare. Problemele cu care se confruntă primarii în localități au fost discutate în cadrul unei ședințe comune a Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) cu membrii cabinetului de miniștri, în frunte cu premierul Pavel Filip.
17:10
Grupul de inițiativă privind desfășurarea referendumului republican legislativ privind anularea votului mixt a depus astăzi actele de înregistrare.
17:00
16:50
16:20
Un alt oraș important din R. Moldova a semnat documentul prin care își exprimă dorința de revenire la România. 16 din cei 23 de consilieri ai orașului Călărași au semnat Declarație de Unire, devenind astfel a 46-a localitate care, în mod simbolic, aderă la spațiul și valorile românești.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.