foto, video | Cel mai înalt om de zăpadă l-au ridicat oamenii din Tohatin. Cum arată gigantul de 3 metri?

Zugo.md, 21 ianuarie 2018 14:30

Copilăria trăiește în sufletul fiecăruia indiferent de vârsta pe care o are. Astfel, câțiva localnici ai comunei Tohatin au construit în curtea casei un om de zăpadă de trei metri înălțime.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 30 minute
17:40
Pe 26 și 27 mai la Nisporeni se anunță mare sărbătoare. Cu ocazia împlinirii a 400 de ani de la fondare, orașul se va transforma pentru două zile într-o poveste, ale căror eroi vor fi artiștii internaționali care vor păși pe scenă cu cele mai renumite piese.
Acum 2 ore
17:00
Meseria de profesor nu este una dintre cele mai ușoare, dar este una nobilă, pentru că anume dascălii sunt cei care pun bazele adultului de mâine. Se pare, totuși, că unii profesori își depășesc fără mari remușcări atribuțiile de serviciu, mai mult ca atât, încălcând astfel și drepturile copiilor, dar și prevederile fișei de post.
Acum 4 ore
15:30
Încă un partid și-a anunțat susținerea față de liderul PPDA, Andrei Năstase, care va candida pe 3 iunie pentru funcția de primar al capitalei, alături de socialistul Ion Ceban.
15:20
Patru, cele mai bune studente ale Universității de Stat din Bălți „Alecu Russo” au primit de Bursa Președintelui Parlamentului în valoare de 8 mii de lei pentru rezultate academice remarcabile și poziție civică activă.
15:10
În cadrul unei conferințe de presă, susținută astăzi de reprezentanții Comisiei Electorale Centrale, a fost confirmată data turului doi al alegerilor municipale. Astfel, pe 3 iunie, chișinăuienii sunt invitați să iasă la vot.
14:30
Cinematograful „Patria” din centrul capitalei a fost scos în vânzare. Totuși, se pare că prețul nu este unul fix, altfel cum se explică creșterea de 7,5 milioane de lei a aceluiași anunț plasat pe site-ul 999.md?
Acum 6 ore
14:10
Caz tragic la Cahul. Un tânăr de 26 de ani și-a pus capăt zilelor, folosind șireturile de la încălțăminte. Incidentul a avut loc aseară, în apropiere de Colegiul de Medicină.
13:50
Un analist american în domeniul securității este de părere că Washington ar trebui să susțină activ fostele state sovietice, printre care republica Moldova, Georgia și Ucraina, pe motiv că acestea ar fi amenințate de Moscova.
13:40
Procurorul General, Eduard Harunjen, și-a sărbătorit aniversarea, asta deși ere zi de muncă. La reședința funcționarului au venit colegii de breaslă, însoți de șoferi personali cu mașinile de serviciu.
13:40
Astăzi, candidatul din partea PSRM la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban, a organizat din nou dezbateri în fața Arcului de Triumf din centrul capitalei. Și de această dată, socialistul va vorbi de unul singur, asta pentru că, contracandidatul său, liderul PPDA, Andrei Năstase, nu l-a onorat cu prezența.
13:00
Astăzi, candidatul din partea PSRM la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban, a organizat din nou dezbateri în fața Arcului de Triumf din centrul capitalei. Și de această dată, socialistul va vorbi de unul singur, asta pentru că, contracandidatul său, liderul PPDA, Andrei Năstase, nu l-a onorat cu prezența.
12:20
S-au stabilit mai multe versiuni în cazul incendiului produs pe data de 21 mai într-un depozit din preajma orașului Strășeni. Acesta ar fi fost cauzat de la un scurtcircuit sau dintr-o imprudență cu focul deschis.
Acum 8 ore
11:50
La inițiativa lui Andrian Candu, la intrarea în sala de ședințe plenare a Parlamentului, a fost instalat un panou cu o lungime de peste 5 metri și înălțimea de 3 metri, cu 300 de fotografii ale oamenilor din țară și inscripția „Eu sunt vocea ta”.
11:50
Un studio realizat de Anna Rosling Rönnlund a schimbat viziunea despre copilărie. „Dollar Street” arată în zeci de imagini, jucăriile preferate ale copiilor. Scopul proiectul este de a evidenția diferența dintre plăcerile celor mici în conformitate cu veniturile care le are familia acestora.
11:20
Primarul de Orhei, Ilan Șor, a postat ieri pe contul său de Facebook un mesaj la adresa președintei PAS, Maia Sandu. Din conținutul adresării sale reies câteva aspecte legate de activitatea în domeniul politic al Maiei Sandu, iar cel mai vizibil este cel că Șor i-ar fi finațat partidul.
10:20
Este în culmea fericirii deja de câteva luni. Modelul internațional Xenia Deli va deveni în curând mămică. Deocamdată, nu se cunoaște sexul copilului, dar se pare că moldoveanca se simte împlinită indiferent de verdictul medicilor.
10:20
Mai multe adrese din capitală și localități din țară vor rămâne astăzi fără lumină. Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. anunță întreruperi programate ale furnizării energiei electrice pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor.
Acum 12 ore
09:40
Mai multe adrese din capitală și localități din țară vor rămâne astăzi fără lumină. Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. anunță că întreruperi programate ale furnizării energiei electrice pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor.
09:20
Un tragic accident s-a produs ieri în Ungaria. Nouă persoane, care se aflau într-un microbuz înregistrat în România, au decedat după ce acesta s-a lovit frontal cu un camion.
09:10
Un tragic accident s-a produs ieri în Ungaria. Nouă persoane, care se aflau într-un microbuz înregistrat în România, au decedat după ce acesta s-a lovit frontal cu un camion.
08:30
Așa cum ne-am obișnuit, dimineața în Chișinău începe cu ambuteiaje pe mai multe străzi din sectoarele capitalei. Astfel, și astăzi se circulă cu dificultate din cauza fluxului mare de mașini.
Acum 24 ore
18:50
Uniformele școlare încă nu sunt obligatorii, însă sunt instituții care deja colectează bani pentru acestea, iar prețurile sunt peste posibilitățile financiare ale părinților. Astfel, o mamă revoltată de sumele exagerate care se cer, a hotărât să trimită o scrisoare deschisă către conducerea Ministerului Educației.
18:20
Chiar dacă cireşele amare sunt un pic mai mici decât cele roşii şi au un gust un pic acrişor, acestea conţin peste 70% apă, complexul vitaminic B, mai ales B1, B2 şi B6, dar şi o cantitate mare de vitamine.
Ieri
17:10
Un bărbat în vârstă de 52 de ani, originar din Nisporeni, a fost condamnat la opt ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru trafic de persoane. Termenul va fi executat într-un penitenciar de tip închis.
17:00
Partidul Liberal Reformator califică rezultatele primului tur al alegerilor anticipate pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău din 20 mai 2018 ca satisfăcătoare pentru partida anti-oligarhică și unionist-proeuropeană. Declarația face parte dintr-un comunicat al partidului emis astăzi.
16:30
Un moldovean stabilit de mai mulți ani în Canada a participat la Festivalul Lalelelor. Astfel, acesta a realizat o pictură gigantă în forma de lalea - „Moldova” și a expus-o în Ottawa, alături de alte zeci de lucrări ale participanților.
16:00
Astăzi, președinta PAS, Maia Sandu, a depus o contestație la Judecătoria Orhei prin care cere anularea alegerilor din localitatea Jora de Mijloc, menționând că Marina Tauber, candidatul din partea Partidului „Șor”, a încălcat legislația electorală.
15:40
Veronica Herța a anunțat că astăzi Adunarea Generală a întreprinderii i-a acceptat cererea de demisie din funcția de director general al S.A. „Apă-Canal Chișinău”.
15:40
Pe 1 iunie, de ziua Internațională a Protecției Copilului, primarul de Orhei Ilan Șor va deschide cel mai mare centru cultural-familial din țară, cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați. Va fi cel mai deosebit loc de distracții pentru copii și întreaga familie, iar la fel de important este că toate facilitățile vor fi gratuite.
14:30
O femeie a dat naștere unei fetițe pe o insulă din Brazilia, unde acest lucru este interzis și femeile trebuie să meargă pe continent ca să-și aducă copii pe lume. Mama bebelușului nu știa că este însărcinată.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.