video | Cruzime fără margini. O mamă și-a legat copilul de scuter și l-a târât pe asfalt ca să-l pedepsească

Zugo.md, 20 ianuarie 2018 20:10

Cazurile de maltratare a copiilor sunt încă prezente chiar dacă suntem în secolul XXI. Imaginile surprinse într-o regiune din China te lasă fără cuvinte. Un copil a fost târât cu un scuter pe asfalt chiar de mama sa care a decis astfel să îl pedepsească pentru că i-ar fi furat 250 de euro și nu a spus ce a făcut cu ei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 10 minute
11:50
Un bărbat din Mălăieștii Noi, raionul Criuleni, se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi încercat să determine o minoră de 11 ani să întrețină un raport sexual.
Acum 30 minute
11:40
Pe 24 februarie se celebrează Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români. Ca și pentru alte sărbători, de Dragobete există obișnuințe, tradiții și chiar superstiții lăsate de strămoși.
11:30
Un minor a fost găsit de către polițiștii de frontieră în apropiere de România, ajutați fiind de un câine de pază, după ce acesta ar fi fugit de acasă și s-a rătăcit pe drum.
Acum o oră
11:20
Că tot a nins, ne-am gândit că ar fi tare bine dacă ne-am bucura de acest dar al iernii. Și cum o putem face mai bine decât amintindu-ne de copilărie? Tocmai de asta, noi, la ZUGO, am decis să răscolim amintirile și să vă sugerăm câteva feluri în care puteți „gusta” iarna.
11:00
Și în acest an, show-ul de la Pro TV „Românii au Talent” a revenit cu zeci de talente care și-au încercat norocul pentru a câștiga marele premiu. Asta a încercat să facă și Eduard Mămăligă, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Republica Moldova, care a interpretat piesa „Ave Maria”, însă a stârnit un val de hohote în sală.
11:00
Poetul, interpretul, jurnalistul și actorul Ronin Terente a evoluat în ediția din 23 februarie în cadrul show-ului de pestre Prut - „Românii au talent”. Tânărul din Moldova a ales să recite o poezie despre femeie, versurile căreia i-a impresionat pe jurați.
Acum 24 ore
19:50
Reporterul RISE Moldova, Nicolae Cușchevici, a comentat declarațiile vloggeriței Nata Albot, care și-a exprimat semnele de întrebare ce i-au apărut după vizionarea investigației „Bani din caritate”, în care au fost prezentate cazuri când copiii bolnavi nu au fost operați.
19:40
De Dragobete, pe 24 februarie, la Nisporeni te așteaptă un concert de zile mari. La invitația autorităților, pe scenă vor urca mai mulți interpreți autohtoni, printre care Stela Botez, Carolina Gorun și The Motans.
19:20
Andrei Budai, un frizer român stabilit în Anglia a impresionat întreaga comunitate prin fapta sa. Bărbatul de 33 de ani îi primeşte în salonul său pe oamenii fără adăpost şi le oferă servicii gratuite.
19:20
Deputata din fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Maria Ciobanu, care susține că a fost amenințată aseară, a depus astăzi o plângere la Procuratura Generală. Fiind întreabată dacă bănuiește de la cine ar fi putut veni amenințarea, parlamentara a declarat că pe mulți îi deranjează comentariile ei.
19:00
Tinerii Europeni Federaliști Centrul European Baden-Württemberg organizează proiectul „Unknown Europe – let us shape it together. European solutions to European problems” care presupune 3 seminare ce vor avea loc în Stuttgart, Germania, perioada 11 – 15 aprilie, urmat de seminarul din Chișinău, Moldova, 12 - 16 septembrie, iar ultimul seminar va avea loc în Strasbourg, Franța 14 – 18 noiembrie 2018.
18:40
A venit mult așteptatul weekend care, deși va fi rece, va fi cu multă distracție și fulgi. De aceea trebuie să ieși din casă și să profiți de toate oportunitățile și evenimentele ce sunt organizate cu drag pentru tine și prietenii tăi.
18:11
În noaptea spre joi, 22 februarie, din apropierea unui bloc din Ialoveni, situat pe strada Basarabia, 1, au dispărut fără urmă șase din cele șapte tomberoane în care locatarii își aduceau gunoiul.
17:20
Lupta cu kilogramele în plus este tot mai actuală pentru multe persoane într-o eră a obezității care crește rapid. Mai mult, aceasta începe să devină o problemă la nivel național, cifrele spunând că circa 15.5% din populația Moldovei suferă de obezitate.
17:20
Organizația de tineret a Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Tinerii Partidului Popular European din Moldova (TPPEM), a fost înființată în toamna anului 2015 și numără circa 700 de membri, dintre care jumătate sunt activi. Președintele organizației, Ion Ranga, ne-a dezvăluit după ce model se ghidează, de ce tinerii trebuie să se implice în politică, dar și ce a obținut el de când este în echipa TPPEM.
16:30
Liderul PD și Ambasadorul SUA în Moldova, James Pettit, și-au dat întâlnire la noul sediu al Partidului Democrat. Potrivit liderului democraților, cei doi au discutat despre ultimele reforme promovate de Guvern și Parlament.
15:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de înghețuri. Astfel, în perioada 25 februarie - 3 martie, în urma pătrunderii maselor de aer rece de origine arctică, se prevede schimbarea bruscă a temperaturii aerului.
14:30
Părinții adesea își adresează întrebarea despre cum să îngrijească de dinții copiilor lor. Când trebuie să înceapă periatul dinților? Care este cea mai bună pastă de dinți?
14:00
Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, a dispus scoaterea porților ce îngrădeau accesul pe timp de noapte în pasajul subteran de la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Ismail.
13:40
Verișoara Anastasiei Cecati, actrița omorâtă de către medicul stomatolog Alexei Mitachi care, ulterior, s-a aruncat de la etajul blocului de locuit din cartierul Telecentru al capitalei, afirmă că bărbatul obișnuia să o bată pe tânăra mămică.
13:20
Studenții Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării au sărbătorit și în acest an Dragobetele într-un mod original. Astfel, tinerii au adus dragostea, Parisul și farmecul acestei sărbători pe holul universității care, pentru o zi, s-a transformat în Oficiul Stării Civile.
13:20
Directorul general al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Tudor Copaci, confirmă că tarifele pentru gazele naturale pot fi micșorate cu 15-20%.
Ieri
11:30
Celebrul interpret din Rusia, Filip Kirkorov, a ajuns astăzi la Chișinău pentru a participa, dar și pentru a-i susține personal pe membrii trupei DoReDos la preselecția națională a concursului Eurovision.
11:30
Cabinetul de miniștri a aprobat, pe 22 februarie, cadrul normativ care asigură punerea în aplicare a programului guvernamental „Prima Casă”. Actul stabilește criteriile de eligibilitate pentru beneficiari, pentru locuințele care pot fi procurate și pentru băncile comerciale din Republica Moldova implicate în program.
11:10
Cabinetul de miniștri a aprobat, pe 22 februarie, cadrul normativ care asigură punerea în aplicare a programului guvernamental „Prima Casă”. Actul stabilește criteriile de eligibilitate pentru beneficiari, pentru locuințele care pot fi procurate și pentru băncile comerciale din Republica Moldova implicate în program.
11:00
Fondatorii și coordonatorii platformei caritate.md și a fundației de caritate „Sfântul Gheorghe” au venit cu o reacție oficială și amănunțită ca urmare a investigației „Bani din caritate”, publicată pe 19 februarie de către RISE Moldova.
10:30
Directorul general al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Tudor Copaci, confirmă că tarifele pentru gazele naturale pot fi micșorate cu 15-20%.
10:30
Președintele Academiei de Științe a Moldovei, Gheorghe Duca, a anunțat astăzi, la finalul ședinței Guvernului, că își dă demisia. În 14 ani, cât a deținut această funcție, Duca a acumulat o avere de invidiat.
22 februarie 2018
20:20
Solistul formației Wonder City, Cristian Condrea, surprinde cu o piesă de suflet - „Să uiți plăcerea”. Enigmatică, senzuală și misterioasă, atât piesa, cât și eroina clipului video care i-a furat inima interpretului.
20:00
Tot mai multe localități din Republica Moldova semnează o declarație care simbolizează unirea cu România. În această seară, s-a alăturat și satul de baștină al Lui Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu, Colonița, cei doi liberali făcând parte dintre semnatari.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.