foto | Mizeria din Chișinău, evacuată și azi. Silvia Radu: „Muncitorii vor lucra ca într-o zi normală”

Zugo.md, 20 ianuarie 2018 14:10

Deși e zi de weekend, angajații municipalității continuă să deszăpezească străzile orașului și să evacueze mizeria pe un teren special amenajat. Cel puțin, asta afirmă primarul interimar, Silvia Radu, care spune că „supravegez personal aceste lucrări”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 2 ore
19:50
Reporterul RISE Moldova, Nicolae Cușchevici, a comentat declarațiile vloggeriței Nata Albot, care și-a exprimat semnele de întrebare ce i-au apărut după vizionarea investigației „Bani din caritate”, în care au fost prezentate cazuri când copiii bolnavi nu au fost operați.
19:40
De Dragobete, pe 24 februarie, la Nisporeni te așteaptă un concert de zile mari. La invitația autorităților, pe scenă vor urca mai mulți interpreți autohtoni, printre care Stela Botez, Carolina Gorun și The Motans.
Acum 4 ore
19:20
Andrei Budai, un frizer român stabilit în Anglia a impresionat întreaga comunitate prin fapta sa. Bărbatul de 33 de ani îi primeşte în salonul său pe oamenii fără adăpost şi le oferă servicii gratuite.
19:20
Deputata din fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Maria Ciobanu, care susține că a fost amenințată aseară, a depus astăzi o plângere la Procuratura Generală. Fiind întreabată dacă bănuiește de la cine ar fi putut veni amenințarea, parlamentara a declarat că pe mulți îi deranjează comentariile ei.
19:00
Tinerii Europeni Federaliști Centrul European Baden-Württemberg organizează proiectul „Unknown Europe – let us shape it together. European solutions to European problems” care presupune 3 seminare ce vor avea loc în Stuttgart, Germania, perioada 11 – 15 aprilie, urmat de seminarul din Chișinău, Moldova, 12 - 16 septembrie, iar ultimul seminar va avea loc în Strasbourg, Franța 14 – 18 noiembrie 2018.
18:40
A venit mult așteptatul weekend care, deși va fi rece, va fi cu multă distracție și fulgi. De aceea trebuie să ieși din casă și să profiți de toate oportunitățile și evenimentele ce sunt organizate cu drag pentru tine și prietenii tăi.
18:11
În noaptea spre joi, 22 februarie, din apropierea unui bloc din Ialoveni, situat pe strada Basarabia, 1, au dispărut fără urmă șase din cele șapte tomberoane în care locatarii își aduceau gunoiul.
Acum 6 ore
17:20
Lupta cu kilogramele în plus este tot mai actuală pentru multe persoane într-o eră a obezității care crește rapid. Mai mult, aceasta începe să devină o problemă la nivel național, cifrele spunând că circa 15.5% din populația Moldovei suferă de obezitate.
17:20
Organizația de tineret a Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Tinerii Partidului Popular European din Moldova (TPPEM), a fost înființată în toamna anului 2015 și numără circa 700 de membri, dintre care jumătate sunt activi. Președintele organizației, Ion Ranga, ne-a dezvăluit după ce model se ghidează, de ce tinerii trebuie să se implice în politică, dar și ce a obținut el de când este în echipa TPPEM.
16:30
Liderul PD și Ambasadorul SUA în Moldova, James Pettit, și-au dat întâlnire la noul sediu al Partidului Democrat. Potrivit liderului democraților, cei doi au discutat despre ultimele reforme promovate de Guvern și Parlament.
Acum 8 ore
15:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de înghețuri. Astfel, în perioada 25 februarie - 3 martie, în urma pătrunderii maselor de aer rece de origine arctică, se prevede schimbarea bruscă a temperaturii aerului.
14:30
Părinții adesea își adresează întrebarea despre cum să îngrijească de dinții copiilor lor. Când trebuie să înceapă periatul dinților? Care este cea mai bună pastă de dinți?
14:00
Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, a dispus scoaterea porților ce îngrădeau accesul pe timp de noapte în pasajul subteran de la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Ismail.
13:40
Verișoara Anastasiei Cecati, actrița omorâtă de către medicul stomatolog Alexei Mitachi care, ulterior, s-a aruncat de la etajul blocului de locuit din cartierul Telecentru al capitalei, afirmă că bărbatul obișnuia să o bată pe tânăra mămică.
Acum 12 ore
13:20
Studenții Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării au sărbătorit și în acest an Dragobetele într-un mod original. Astfel, tinerii au adus dragostea, Parisul și farmecul acestei sărbători pe holul universității care, pentru o zi, s-a transformat în Oficiul Stării Civile.
13:20
Directorul general al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Tudor Copaci, confirmă că tarifele pentru gazele naturale pot fi micșorate cu 15-20%.
11:30
Celebrul interpret din Rusia, Filip Kirkorov, a ajuns astăzi la Chișinău pentru a participa, dar și pentru a-i susține personal pe membrii trupei DoReDos la preselecția națională a concursului Eurovision.
11:30
Cabinetul de miniștri a aprobat, pe 22 februarie, cadrul normativ care asigură punerea în aplicare a programului guvernamental „Prima Casă”. Actul stabilește criteriile de eligibilitate pentru beneficiari, pentru locuințele care pot fi procurate și pentru băncile comerciale din Republica Moldova implicate în program.
11:10
Cabinetul de miniștri a aprobat, pe 22 februarie, cadrul normativ care asigură punerea în aplicare a programului guvernamental „Prima Casă”. Actul stabilește criteriile de eligibilitate pentru beneficiari, pentru locuințele care pot fi procurate și pentru băncile comerciale din Republica Moldova implicate în program.
11:00
Fondatorii și coordonatorii platformei caritate.md și a fundației de caritate „Sfântul Gheorghe” au venit cu o reacție oficială și amănunțită ca urmare a investigației „Bani din caritate”, publicată pe 19 februarie de către RISE Moldova.
10:30
Directorul general al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Tudor Copaci, confirmă că tarifele pentru gazele naturale pot fi micșorate cu 15-20%.
10:30
Președintele Academiei de Științe a Moldovei, Gheorghe Duca, a anunțat astăzi, la finalul ședinței Guvernului, că își dă demisia. În 14 ani, cât a deținut această funcție, Duca a acumulat o avere de invidiat.
Ieri
20:20
Solistul formației Wonder City, Cristian Condrea, surprinde cu o piesă de suflet - „Să uiți plăcerea”. Enigmatică, senzuală și misterioasă, atât piesa, cât și eroina clipului video care i-a furat inima interpretului.
20:00
Tot mai multe localități din Republica Moldova semnează o declarație care simbolizează unirea cu România. În această seară, s-a alăturat și satul de baștină al Lui Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu, Colonița, cei doi liberali făcând parte dintre semnatari.
20:00
Detalii șocante în cazul tragediei de la Telecentru, produsă de în amiaza zilei de 18 februarie. După câteva zile de la incidentul care a șocat o țară întreagă, poliția a scos la iveală mai multe detalii legate de viața personală a celor doi soți decedați.
19:20
Problema etniei persistă în Moldova de zeci de ani, societatea fiind divizată de-a lungul unor direcţii etnice și lingvistice. Aceasta reprezintă una din cele mai grave provocări care împiedică dezvoltarea Moldovei și nu permite să promoveze niște interese comune, cum ar fi dezvoltarea economică și constituirea unui stat funcţional care să fie receptiv faţă de cetăţeni.
19:20
Președintele Academiei de Științe a Moldovei, Gheorghe Duca, a anunțat astăzi, la finalul ședinței Guvernului, că își dă demisia. În 14 ani, cât a deținut această funcție, Duca a acumulat o avere de invidiat.
19:20
Pensionarii din șapte sate ale raionului Călărași beneficiază săptămânal de ajutor din partea Partidului „Șor”. Oamenii au posibilitatea ca în fiecare zi de miercuri să cumpere produse la un preț redus.
18:40
În primăvara anului trecut, mii de oameni au pășit pragul Festivalului Turismului, organizat în premieră în Moldova de Liga Tineretului din Moldova în cadrul expoziției „Turism Leisure Hotels”. Și în acest an, organizatorii vor să dea lovitura cu activități și surprize inedite.
18:10
În prima zi a primăverii, sute de mărțișoare vor vesti un nou început nu doar în Moldova, dar și în străinătate. Pe Aeroportul Internațional „Chișinău”, pasagerii care vor decola din Moldova, dar și cei care vor reveni acasă, vor primi câte un mărțișor, vestitor al primăverii.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.