Cum să evităm răcelile în sezonul rece. Top 6 alimente care vă țin sănătoși

Sputnik, 14 ianuarie 2018 00:30

Specialiștii au identificat șase alimente care pot ajuta la fortificarea imunității în sezonul rece

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
01:40
Specialiștii recomandă consumul zilnic al acestui produs cu efecte miraculoase pentru sănătate. Iată care sunt beneficiile, dar și contraindicațiile consumului de sfeclă roșie.
Acum 2 ore
00:40
Imagini video rarisime - Chişinăul de acum 45 de ani, aşa cum nu va mai fi niciodată
Acum 4 ore
23:30
Majoritatea angajatorilor români (81%) consideră că automatizarea proceselor de muncă va spori numărul de salariaţi, în loc să-l diminueze.
23:10
Conform tradiției, primele panglici au fost distribuite lângă sediul Agenției Internaționale de Știri „Rossia Segodnia”.
22:10
Politologul Pavel Danilin comentează declarația secretarului general al ONU, Antonio Guterres, cu privire la incapacitatea organizației de a soluționa problemele din Siria.
Acum 6 ore
21:10
Versiunea digitală a acestui album va pune la dispoziție lumii întregi o minunată colecție de muzică folclorică din Moldova.
20:30
Universitatea Liberă Internațională din Moldova este recunoscută atât în țară, cât și peste hotarele ei, răspunde tuturor necesităților studenților, oferă studii de calitate și se mândrește cu peste zece mii de absolvenți de succes, susține prorectorul ULIM Carolina Galben.
20:10
Editorialiștii publicației Le Figaro se întreabă ce ar putea să urmeze după decizia primăriei din Paris de a înlocui în actele de stare civilă noțiunile de „mamă și tată” cu „părinte 1 și părinte 2”.
Acum 8 ore
19:40
Guvernul de la Chișinău majorează bursele tuturor elevilor, studenților, doctoranzilor și medicilor rezidenți.
19:10
Discutăm cu Vladimir Voronin despre agenda politică a anului 2018, inițiativele fracțiunii PCRM în Parlament, poziția comuniștilor față de noul sistem electoral.
19:00
Halucinant! Motivul pentru care managerii instituțiilor preșcolare sunt nevoiți să arunce alimente la gunoi.
18:50
Cântecul folcloric care are valori și semnificații multiple trebuie să fie non-comercial. De această părere este tânăra cântăreață Luciana Spânu.
18:20
Secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, responsabil de domeniul tineretului și sportului, Radu Rebeja, a lăsat să se înțeleagă că echipele de fotbal ar trebui să pună capăt cât mai repede practicii ilegale de remunerare a fotbaliștilor.
Acum 12 ore
17:40
Ministrul Chiril Gaburici: Recomand șefilor ANTA să își facă meseria fără implicarea mea la soluționarea definitivă a problemei transportului din Bulboaca.
17:20
Antena Colectivă este o afacere cu adevărat genială și asta pentru că mii de locuitori din Capitală achită lunar pentru un serviciu inexistent
17:10
Mașinile din regiunea transnistreană vor primi plăcuțe neutre, iar fermierii vor avea acces la terenurile agricole.
16:40
ANSA a inițiat controale la întreprinderea de panificații care a admis pe piață o pâine cu un șoarece în interior.
16:00
Zece persoane au murit și 15 au fost rănite după ce un individ a intrat cu mașina pe un trotuar plin de oameni, a comunicat șeful poliției locale.
15:40
15:10
În cadrul emisiunii pe care o moderează, Anișoara Loghin a discutat cu Anișoara Puică despre un eveniment important care a avut loc în familia interpretei.
14:20
Video viral pe internet: Un polițist moldovean spune că este gata să-și dea viața pentru popor și pentru fiecare dinte noi.
13:40
Ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, a declarat marți că Washingtonul nu este pregătit pentru un parteneriat pe baze echitabilă, chiar și cu aliații săi tradiționali.
13:10
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale propune modificarea Nomenclatorului unităților, sectoarelor și serviciilor al căror salariați nu pot participa la grevă.
Acum 24 ore
12:40
Olga Buzova intenționează să-și deschidă o rețea de restaurante în Rusia.
12:00
Circulația rutieră este sistată și astăzi pe mai multe străzi Capitată.
11:30
Anual, la 25 aprilie, este marcată Ziua mondială de combatere a malariei, desemnată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în mai 2007.
10:50
Ingeniozitatea hoților nu are limite - aceștia fac uz de cele mai noi tehnologii în activitatea lor criminală.
10:30
Refuzul SUA de a acorda vize primei balerine a Teatrului Mare Olga Smirnova și primului solist Iakopo Tissi, care urmau să participe la concertul de gală al celui mai mare concurs american al tinerilor interpreți de balet, a devenit un nou motiv de răcire a relațiilor dintre cele două țări.
09:40
Ducesa de Cambridge a adus pe lume un copil de 3,8 kilograme
09:20
Criminalul a intrat pe trotuar, în oameni, cu peste 100 de kilometru la oră. Potrivit autorităților, acesta este un it-ist ale cărui aplicații se găsesc pe Google Play.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.