Președintele fracțiunii Partidul Nostru din consiliul municipal Bălți, Igor Basistîi, este suspectat de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari

Politics, 13 ianuarie 2018 21:50

În timpul perchezițiilor acasă la mama lui Basistîi, au fost ridicate două pachete ce conțin registre cu înscrisuri privind activitatea ilicită a întreprinderii, inclusiv evidența bunurilor aflate la balanța companiei, acte de achiziții a pieselor de schimb uzate, cu semne de falsificare, agende, facturi, și alte înscrisuri ce prezintă interes pentru cauza penală, dar și două hard discuri cu informații despre evidența contabilă a întreprinderii. Iar la sediul și depozitele firmei au fost găsite șapte plăcuțe de înmatriculare ale unor automobile străine care oficial nu sunt la balanța întreprinderii, dar au fost dezasamblate și o parte din piese au fost deja vândute.Au mai fost găsite 18 chei de pornire pentru automobile de marca VW, 10 chei Audi, nouă chei BMW, cinci chei de la mașini de alte mărci.În depozite au fost descoperite 38 de motoare de mașini și alte piese de la zeci de automobile. Șase mașini erau în proces de dezasamblare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Politics

Acum 6 ore
21:00
Decizia protocolară cu privire la înregistrarea mașinilor, semnată astăzi de Chișinău și Tiraspol, reprezintă o avansare importantă și contribuie la dinamica pozitivă în cadrul procesului de reglementare transnistreană. Astfel a comentat purtătorul de cuvânt al Consiliului UE pentru Afaceri Externe și Securitate Maja Kocijancic acordul semnat astăzi între Chișinău și Tiraspol.„Acest acord va permite vehiculelor din regiunea transnistreană să participe la traficul internațional, în conformitate cu normele internaționale și, astfel, va aduce beneficii palpabile populației, apropiind cele două maluri. Acum devine crucial ca implementarea rapidă și riguroasă a acestui acord, precum și a tuturor acordurilor atinse anul trecut să fie asigurată de ambele Părți”, se arată în comunicatul semnat de Kocijancic.
20:00
Mike Pompeo, directorul în exerciţiu al CIA, a fost nominalizat de preşedintele Donald Trump pentru a ocupa funcţia de secretar de Stat al SUA, după ce Rex Tillerson a părăsit Departamentul de Stat.Aprobarea Comisiei pentru Relaţii Externe din Senat a reprezentat o etapă obligatorie pentru confirmarea lui Pompeo în funcţia de secretar de Stat, urmând ca votul final să fie dat de plenul Senatului în această săptămână.Mitch McConnell, liderul majorităţii din Senat, a precizat că sunt suficiente voturi pentru confirmarea lui Pompeo în funcţia de secretar de Stat în această săptămână.
Acum 8 ore
19:40
Partidul Democrat din Moldova (PDM) a lansat astăzi o nouă campanie la nivel naţional. Este vorba despre o acţiune de ecologizare, sub denumirea de „Mediul care contează. Arată că îţi pasă”, care va avea loc la 28 aprilie.„Există un plan concret, ca să fie implicaţi în masă cetăţenii din toate localităţile. Este o practică de atragere a voluntarilor, utilizată pe larg în statele europene. Sperăm că această iniţiativă va trezi interesul cetăţenilor din Moldova”, a declarat în cadrul briefingului de presă de după şedinţă purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari.Această campanie se va organiza în fiecare localitate din Republica Moldova, iar locul exact în care se va desfăşura nemijlocit acţiunea va fi anunţat din timp.
19:00
George H.W. Bush a fost internat duminică la un spital din Houston, din cauza unei infecţii sanguine. McGrath a precizat că fostul preşedinte răspunde la tratament şi ”pare că se reface”.Starea de sănătate a lui George H.W. Bush s-a deteriorat în ultimii ani, fiind nevoit să folosească un scaun cu rotile.
18:40
Șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Valentin Fiodorov, a avut o întrevedere cu delegația Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, din Camera Deputaților a Parlamentului României, care se află în perioada 22 – 24 aprilie curent într-o vizită de lucru în Republica Moldova, comunică Politics.MD. Întâlnirea s-a susținut și cu prezența membrilor Comisiei parlamentare de Securitate națională, apărare și ordine publică al Parlamentului Republicii Moldova.Programul vizitei la Poliția de Frontieră a fost unul mai larg, oaspeții fiind informați cu structura organizatorică a instituției, misiunea, valorile și atribuțiile funcționale. La fel, discuțiile s-au axat pe subiecte referitoare la managementul integrat al frontierei de stat, combaterea migraţiei ilegale şi criminalitatea transfrontaliere.
18:00
Potrivit autorităţilor locale, zeci de civili au murit în urma unor atacuri aeriene lansate duminică de coaliţia coordonată de Arabia Saudită asupra Yemenului. ”Secretarul general le reaminteşte tuturor părţilor obligaţiile generate de dreptul internaţional privind protecţia civililor în timpul conflictelor armate. Cerem o investigaţie promptă, eficientă şi transparentă”, a declarat Dujarric.Duminică, mai multe surse medicale yemenite au declarat că avionale, care aparţineau coliţiei coordonate de Arabia Saudită, au efectuat două raiduri aeriene în provincia Hajjah, fiind afectate mai multe persoane care participau la o nuntă.
Acum 12 ore
17:40
La invitația președintelui Igor Dodon, în țara noastră a sosit cu o vizită Gherman Gref, ex-ministru al dezvoltării economice a Federației Ruse, președinte al Consiliului de Administrare al „Sberbank”.Gherman Gref a susținut o prelegere publică la o temă de actualitate pentru economia țării noastre „Tendințe tehnologice și factori ai dezvoltării accelerate”. „Apreciez foarte importantă continuarea și consolidarea relațiilor dintre țara noastră și elita politică și de afaceri din Federația Rusă – principalul nostru partener strategic”, a menționat Igor Dodon.La această lecție au asistat economiști, politologi, oameni de afaceri, persoane publice, reprezentanți ai autorităților locale din Moldova.
17:20
Candidatura lui Andrei Năstase la funcția de primar al Capitalei, susținută de PAS, înseamnă voturi aruncate în vânt. De această părere este Ion Mititelu, redactor-șef al publicației «Cuvântul Liber» din Leova. Într-un articol publicat în respectiva gazetă, Ion Mititelu, anterior un susținător al Partidului Acțiune și solidaritate,  declară că Andrei Năstase nu are nicio șansă să se califice în turul doi, la scrutinul din 20 mai.«Voturi risipite, deoarece politica PAS și a PPDA nu are sorți de izbândă. Maia Sandu ar fi ajuns în primul tur pe locul trei, Andrei Năstase niciodată. Aceasta a lăsat loc pentru socialistul Ion Ceban, care va pierde în turul doi spre uimirea lui Dodon și a lui Putin», scrie jurnalistul citat.Tot astăzi, jurnalistul din Chișinău Victor Nichituș a scris pe blogul său că, în realitate, Maia Sandu nu este interesată de alegerile locale, ci mizează totul pe cartea alegerilor parlamentare din acest an.
17:00
Alexandra Can, candidata Partidului Național Liberal la alegerile locale noi din municipiul Chișinău, a fost înregistrată în cursa electorală, transmite IPN.Alexandra Can este al optulea candidat înregistrat. Decizia a fost luată de către Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău în data de 24 aprilie.Până acum, au statutul de concurent electoral: Reghina Apostolova (Partidul Șor), Valeriu Munteanu (Partidul Liberal), Vasile Costiuc (Partidul „Democrația Acasă”), Andrei Năstase (Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr), Alexandr Roșco (Partidul „Casa Noastră-Moldova”), Ion Ceban (Partidul Socialiștilor) și Victor Strătilă (Partidul Verde Ecologist).Politics.
16:30
Ministerul Economiei și Infrastructurii propune, într-un proiect de lege supus dezbaterilor publice, excluderea din Legea cu privire la antreprenoriat și întreprinderi, articolul 10 (punctul 4), a sintagmelor: „activități fără licență” și „amendă în mărimea venitului brut”. Inițiativa legislativă în cauză reiese dintr-o decizie a Curții Constituționale, care a statuat că sancționarea activității de întreprinzător fără licență este prevăzută în mai multe articole ale Codului Contravențional și reglementarea paralelă a răspunderii nu face altceva decât să creeze confuzii și interpretări duble, transmite IPN, citat de Politics.MD. Curtea Constituțională a mai constatat că aplicarea amenzii în mărime absolută (egală cu venitul brut) lipsește instanța de judecată de posibilitatea individualizării sancțiunii, reducând-o la o simplă formalitate.
16:00
Papa Francisc a decis să îşi sărbătorească ziua numelui cumpărând 3.000 de îngheţate pentru persoanele fără adăpost şi alţi oameni nevoiaşi, a precizat luni Vaticanul, potrivit DPA, citat de Agerpres. În calendarul catolic, data de 23 aprilie marchează ziua Sfântului Gheorghe, iar suveranul pontif s-a născut în Argentina, cu mai bine de 81 de ani în urmă, cu numele de Jorge (George) Mario Bergoglio. Cu această ocazie, Biroul apostolic pentru fapte de caritate va distribui îngheţatele în cantinele şi căminele administrate de asociaţia catolică de caritate Caritas, se precizează într-un comunicat.În Italia, vremea este neobişnuit de căldă pentru această perioadă, cu temperaturi care ar putea ajunge la 25 de grade luni, la Roma.
15:30
Austria este deschisă pentru cooperare cu Armata Naţională şi va sprijini proiectele lansate de instituţia de apărare, în contextul reformei sectoriale. Declarația aparține secretarului de Stat din cadrul Ministerului Federal pentru Finanţe din Austria, Hubert Fuchs, care a avut o întrevedere cu secretarul de Stat în domeniul politicii de apărare şi cooperării internaţionale, Dumitru Mînzărar, comunică Politics.MD. Oficialii au discutat despre cooperarea moldo-austriacă pe domeniul militar, situaţia regională, precum şi colaborarea în cadrul organizaţiilor internaţionale.Dumitru Mînzărari l-a informat pe oficialul austriac despre progresele înregistrate în contextul realizării reformei sectorului de apărare, cu accent pe elaborarea şi aprobarea documentelor strategice.
15:00
Vizita lui Jourova va depune mai multă presiune asupra Maltei, după ce Parlamentul European şi-a exprimat "profunda îngrijorare" privind independenţa poliţiei şi spălarea banilor, printr-o rezoluţie adoptată anul trecut.Rezoluţia a fost adoptată după ce jurnalista de investigaţii Daphne Caruana Galizia a fost ucisă în luna octombrie, după ce o bombă a fost plantată sub maşina ei.Politics.md amintește că Jourova a anunţat că va efectua o vizită în Malta, până în luna iunie, pentru a discuta mai multe probleme cu autorităţile.
14:40
Secretarul de stat, Daniela Morari, a participat, la Brdo pri Krajnu, la cea de-a X-a reuniune anuală a Board-ului Consiliului Cooperării Regionale (CCR), urmată de reuniunea miniștrilor afacerilor externe ai statelor participante ale Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP), comunică Democracy.MD. În cadrul intervenţiei sale, Daniela Morari a exprimat susținerea fermă a țării noastre pentru procesele integraționiste în Europa de Sud-Est în contextul cooperării regionale, precum și cooperarea strânsă cu UE in procesul implementării reformelor necesare, contribuind la stabilitatea şi prosperitatea în regiune.Totodată, în cadrul reuniunii, au fost apreciate eforturile Secretariatului CCR în realizarea activităților planificate în vederea consolidării angajamentului regiunii pentru parcursul european.
14:30
Lupta pe segmentul de dreapta la alegerile din Chișinău se dă pentru locul trei. Și asta deoarece nu s-a reușit identificarea unui candidat unic pentru primărie, capabil să mobilizeze alegătorii. De această părere este Iulian Chifu, ex-consilier al fostului președinte român Traian Băsescu. Într-un editorial pentru deschide.md, Chifu scrie că selectarea unui concurent unic a fost sabotată de Andrei Năstase, care a furat startul și a devenit cel mai urât și mai controversat candidat al opoziției proeuropene din stradă. Politologul spune răspicat că de vină pentru situația creată este și liderul PAS, Maia Sandu.„Cred că intrăm într-un penibil absolut. Nimeni nu a înțeles cum se joacă jocul ăsta?Mai întâi că, pentru a pătrunde în turul doi, și a câștiga competiția, trebuia ales un candidat de consens, acceptabil și unioniștilor, și proromânilor, și proeuropenilor de dreapta.
14:00
Persoanele care denunță încălcări ale dreptului în Uniunea Europeană (whistleblowers) vor beneficia de un nivel de protecție ridicat, ca urmare a noii propuneri legislative prezentate de Comisia Europeană luni, 23 aprilie.„Multe dintre recentele scandaluri nu ar fi fost niciodată aduse la lumina zilei dacă în interiorul organizațiilor respective nu ar fi existat voci suficient de curajoase pentru a se exprima. Numai că persoanele respective și-au asumat riscuri considerabile. Prin urmare, dacă dorim să îi protejăm mai bine pe cei sau cele ce denunță nereguli, trebuie să detectăm și să prevenim mai bine prejudiciile aduse interesului public, cum ar fi frauda, corupția, evitarea obligațiilor fiscale de către companii sau prejudiciile aduse sănătății publice și mediului.Nimeni nu ar trebui să fie pedepsit pentru că a făcut ceea ce trebuie.
13:40
Se vrea primar de Chișinău și în ultimul timp a lansat mai multe video-uri în care se prezintă drept un exemplu pentru locuitorii urbei, dar în realitate ignoră regulile de circulație și traversează strada neregulamentar. Este cea mai nouă ispravă a liderului PPDA, Andrei Năstase.Din imaginile video surprinse de o cameră de bord, se vede cum Andrei Năstase traversează neregulamentar strada Mateevici.Imaginile video au fost surprinse în această dimineață aproape de sediul PAS și expediate de către un cititor portalului nostru de știri.
13:40
Parlamentul găzduiește o expoziție inedită de drapele istorice, comunică Politics.MD. Expoziția reunește reproduceri ale drapelelor istorice de stat, sigilii și ștampile pe care sunt imprimate siglele domnești din diferite perioade istorice. Potrivit unui comunicat al Parlamentului, cel mai vechi exponat, prezentat în cadrul expoziției, este Drapelul  Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt (1457 - 1504). Expoziția mai cuprinde Drapelul Domnitorului Scarlat Grigore Ghica (1757-1758), Drapelul Regimentului I infanterie al Republicii Democratice Moldovenești (1917-1918), Drapelul Sfatului Țării (1917-1918), Drapelul Domnitorului Mihai Viteazul (1593-1601), Drapelul batalionului 10 al combatanților originari din raionul Glodeni în acțiunile de luptă de la Nistru (1992).Primii vizitatori ai expoziției au fost elevii de la gimnaziul din satul Cișmea, raionul Orhei, veniți în vizită la Parlament. Expoziția va fi deschisă până pe data de 2 mai 2018.
13:00
"Având în vedere responsabilitatea Rusiei pentru acest conflict, îndemnăm Rusia să stabilizeze fără întârziere situaţia de securitate din Donbass. Reamintim că durata sancţiunilor economice privind Donbass este în mod clar legată de implementarea completă şi ireversibilă de către Rusia a Acordurilor de la Minsk", se afirmă în comunicatul după reuniunea de la Toronto la care au participat miniştrii de Externe ai statelor G7 şi Federica Mogherini, înaltul reprezentat UE pentru Politică Externă."Aceste sancţiuni pot fi revizuite doar dacă Rusia îşi îndeplineşte cu adevărat angajamentele, însă suntem pregătiţi să luăm şi noi măsuri restrictive dacă acţiunile Rusiei necesită acest lucru", avertizează oficialii.
Acum 24 ore
12:40
Cu prilejul Zilei Drapelului de Stat al Republicii Moldova, marcată pe data de 27 aprilie, Igor Dodon a venit cu inițiativa ca începînd cu ziua de astăzi să fie transmise fiecărei primării din țară câte un Drapel de Stat și drapelul istoric al lui Ștefan cel Mare și Sfânt, comunică Politics.MD. Săptămâna precedentă, Comisia Națională de Heraldică de pe lângă președintele Republicii Moldova a aprobat conferirea statutului legal de simbol național istoric al Republicii Moldova drapelului purtat de Ștefan cel Mare în ziua de 12 septembrie 1485. „Primele drapele vor fi propuse celor 300 de localități care au semnat declarații pentru menținerea statalității și independenței Republicii Moldova. Ulterior, drapelul istoric va fi repartizat în celelalte localități ale țării”, a specificat președintele țării.
12:00
Premierul armean, Serj Sargsyan, a demisionat potrivit unui comunicat de presă oferit publicității de guvernul de la Erevan.Demisia sa vine după ce, luni, studenții, dar și o unitate de militari au protestat faţă de desemnarea fostului preşedinte Serj Sargsyan (2008-2018) pentru funcţia de premier al Armeniei.Luni dimineață studenții de la cele mai importante universități din Armenia au anunţat că intră în grevă şi s-au alăturat demonstraţiilor de stradă, în cea de-a 11-a zi, manifestând în centrul Capitalei.Acuzele aduse lui Sargsyan sunt de guvernare ineficientă și de deteriorarea situației economice a țării.
11:30
Ministrul Apărării, Eugen Sturza a avut o întrevedere cu delegația Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, din Camera Deputaților a Parlamentului României, care se află într-o vizită de lucru în Republica Moldova, comunică Politics.MD. Agenda discuţiilor s-a axat pe subiecte referitoare la politicile de apărare şi securitate ale celor două ţări şi realizarea controlului democratic asupra Forţelor Armate, cooperarea moldo-română pe dimensiunea apărării, precum şi în cadrul UE şi NATO.Astfel, ministrul Apărării a menţionat sprijinul acordat de România la modernizarea şi reformarea Armatei Naţionale, prin proiecte de asistenţă, instruire şi educaţie militară.„Ne dorim să profesionalizăm Armata Naţională, s-o încadrăm cu militari pregătiţi, iar România este un exemplu în acest sens.
11:00
Se pare că nu toată „lumea bună” din Platforma DA este încântată de candidatura lui Andrei Năstase la funcția de primar de Chișinău. Din unele postări publice pe Facebook, înțelegem că sunt fruntași ai formațiunii care l-ar fi preferat pe Alexandru Slusari, vicepreședinte al Platformei. „Părerea mi-am expus-o mai multor colegi. Pe lângă faptul că cunoaște foarte bine problema agricultorilor și fermierilor, dlui mai este și jurist, economist și istoric. Îl am în vedere pe dl Alexandru Slusari. Așa candidați și opțiuni pentru primărie ar trebui să aibă cetățenii noștri spre alegere”, a postat pe Facebook un alt vicepreședinte al Platformei DA, Inga Grigoriu.Reamintim că Alexandru Slusari s-a remarcat, între altele, prin atacurile dure, uneori indecente la adresa liderului PAS, Maia Sandu.
11:00
Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, care exercită și calitatea de Președinte al Consiliului pentru Comerț și Dezvoltare al Conferinței pentru Comerț și Dezvoltare a ONU (UNCTAD)  a avut o întrevedere cu Secretarul General adjunct al ONU, Amina Mohamed, în contextul căreia a discutat atât interacțiunea instituțiilor structurilor specializate din sistemul ONU și rolul UNCTAD în scopul realizării obiectivelor de dezvoltare durabilă (ODD), cât și aspecte de cooperare dintre Republica Moldova și ONU în acest domeniu.  În cadrul întrevederii, Ministrul Tudor Ulianovschi, a accentuat importanța critică a finanțării pentru dezvoltare pentru realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă la nivel internațional și național și a relevat, în acest sens, rolul UNCTAD în încurajarea creării și susținerii diferitor tipuri de parteneriate.
10:40
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a discutat cu noua șefă a misiunii Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în Moldova, Angela Sax, despre Strategia BERD pentru Republica Moldova pentru anii 2017 – 2020, reformele realizate pentru îmbunătățirea climatului de afaceri și atragerea investițiilor, precum și despre domeniile-cheie de colaborare.Chiril Gaburici a exprimat recunoștință pentru sprijinul oferit de BERD Republicii Moldova în domenii-cheie de cooperare, cum ar fi dezvoltarea economică, reabilitarea infrastructurii, diversificarea surselor de energie. „Apreciem înalt contribuția BERD la îmbunătățirea cadrului de reglementare a activității de întreprinzător, și anume reducerea actelor permisive și a instituțiilor cu funcții de control, optimizarea raportării, precum și alte inițiative importante pentru mediul de afaceri.
09:30
Dezvoltarea educației digitale și a capitalului uman în sectorul IT sunt genericul ediției din acest an a Moldova ICT Summit. Premierul Pavel Filip, prezent la eveniment, a subliniat că instrumentele IT stau la baza dezvoltării tuturor domeniilor, iar educarea tinerei generații este determinantă în acest sens, comunică Politics.MD. „Industria IT, educația reprezintă viitorul Republicii Moldova. În epoca informațională, scopul educației este nu doar de a genera cunoștințe, ci de a oferi posibilități pentru ca un copil să se inventeze, să se descopere, astfel încât să producem generații capabile să creeze, generații care dau dovadă de creativitate, ingeniozitate și gândire out-of-the-box”, a spus Pavel Filip.În context, prim-ministrul a relevat necesitatea revizuirii curriculei școlare, așa încât copii să fie adaptați pentru a trăi și a se dezvolta în epoca informațională.
09:00
Pe urmă, Macron a fost în vizită la Angela Merkel şi iarăşi presa a vorbit numai despre divergenţele dintre Franţa şi Germania. N-are importanţă nici că şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a grăbit să spună cu ocazia discursului lui Macron că UE nu e doar un club franco-german: în continuare, comentariile din media despre viitorul Europei par să se reducă doar la reflecţii despre ce anume desparte poziţia Germaniei de cea a Franţei şi cum ar putea fi armonizate aceste poziţii (în esenţă, e vorba de preferinţa lui Macron pentru o înmulţire a instrumentelor de unificare în interiorul zonei euro, în timp ce Merkel cere mai întâi reforme atât la nivelul zonei euro, cât şi la nivelul UE). Asta pentru cine e mai înclinat spre teorii.
08:40
Președinta Comisiei Electorale Centrale (CEC), Alina Russu și președinta Autorității Naționale de Integritate(ANI), Rodica Antoci au semnat, un acord de colaborare interinstituțional, comunică Politics.MD. Acordul va contribui la stabilirea unui schimb eficient şi operativ de informații între cele două instituții; cooperarea susținută în asigurarea aplicării eficiente și întocmai a legislației în vigoare, în vederea prevenirii, descurajării comportamentului corecțional și asigurării integrității în rândul candidaților la funcțiile eligibile; acordarea suportului metodologic privind declararea averii și intereselor personale, respectarea regimului juridic al conflictului de interese, al incompatibilităților și restricțiilor.
08:00
Evenimentul este programat să înceapă în dimineaţa zilei de vineri, 27 aprilie, urmând să includă un dineu oficial care va avea loc la Panmunjom, pe partea sud-coreeană a frontierei militarizate dintre cele două Corei, a declarat un purtătorul de cuvânt. Oficialul a mai declarat că nord-coreeni au fost de acord cu transmiterea în direct a unei părţi din întrevederea între liderii de la Seul şi Phenian. În acest sens, un grup de reporteri sud-coreeni vor primi acces în zona din Panmunjom aflată sub controlul Coreei de Nord.Pentru pregătirea summitului, oficiali din cele două ţări au purtat trei runde de discuţii pe teme precum protocolul, securitatea şi accesul presei la eveniment.
Ieri
20:00
"Ţările (membre) au analizat paşii pe care i-au luat pentru a contracara tendinţele negative lansate de Kremlin, care ameninţă pacea şi securitatea", a declarat oficialul. "În ceea ce priveşte Siria, miniştrii au reamintit că Rusia este garantul armelor chimice din Siria şi nu a reuşit în acest rol", potrivit oficialului american.Grupul celor şapte mari economii ale lumii este alcătuit din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Canada, Franţa, Italia şi Japonia.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.