Cum arăta în tinereţe mama Leankăi Grâu, fostă soţie a actorului Gheorghe Grâu

Sputnik, 13 ianuarie 2018 00:30

Acum exact o lună, Leanka Grâu a postat pe contul său de Instagram o fotografie de o valoare sentimentală deosebită, în care ea este dor un copil, iar mama sa - o femeie foarte tânără şi frumoasă

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 2 ore
02:20
Tot mai mulți proprietari de mașini din Moldova apelează la serviciul de confecționare și eliberare a plăcilor de înmatriculare noi ce conțin simboluri „dorite".
Acum 4 ore
01:20
Iuliana Beregoi a devenit idolul a sute de mii de tineri din Moldova, România, Rusia.
00:50
O moldoveancă sexy este protagonista celui mai nou videoclip al unui interpret cunoscut din România.
Acum 6 ore
23:00
În sezonul estival multă lumea preferă să se expună la soare, însă puțini cunosc despre beneficiile și riscurile bronzului. Sub acțiunea razelor solare, în organism are loc sinteza vitaminei D, reglarea proceselor imune, profilaxia bolilor cronice și chiar a cancerului. Cu toate acestea, bronzarea incorectă prezintă un risc pentru sănătate.
22:30
Alocațiile bugetare pentru alimentația în grădiniță și școală vor fi majorate cu 2 lei pe zi pentru fiecare copil.
Acum 8 ore
21:00
În sudul țării urmează să fie construit un apeduct care va aproviziona cu apă locuitorii orașului Vulcănești, dar și pe cei ai satelor din raion. Anunțul a fost făcut de către viceguvernatorul autonomiei Găgăuze, Vadim Ceban, în cadrul emisiunii „Kilometrul 0", de la Sputnik Moldova.
20:50
Polițiștii de Frontieră au descoperit că un bărbat a vrut să treacă frontiera cu carnetul de șofer fals.
20:30
Vladimir Putin a amintit despre intervențiile miliardarului american George Soros, subliniind că acesta nu reprezintă poziția Statelor Unite.
20:20
Vladimir Putin și Donald Trump au discutat despre respectarea tratatelor de lichidare a rachetelor balistice.
20:10
Serviciile speciale din SUA și Rusia vor continuă să întrețină relațiile din domeniul combaterii terorismului.
20:00
Fiind de acord că dialogul între părți trece printr-o perioadă dificilă, liderul rus a arătat că fenomenul, în multe privințe, are un caracter indus.
20:00
Aceste oficii prestează servicii de înregistrare și evidență a populației, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora.
19:50
Sinopticienii anunță că mâine raioanele din nordul și centrul țării vor fi cuprinse de ploi cu descărcări electrice.
19:30
Astăzi s-a desfăşurat summitul Putin-Trump la Helsinki, cei doi lideri având o întrevedere tete-a-tete, apoi un prânz în format lărgit, după care au susţinut o conferinţă de presă comună.
19:30
Trump și Putin au convenit asupra înființării unui grup comun care va include cele mai reprezentative personalități ale mediilor de afaceri american și rus.
19:30
Gurmanzii și iubitorii de muzică și voie bună s-au putut delecta cu plăcinte, sarmale, vin, muzică și voie bună.
Acum 12 ore
19:20
Opiniile celor doi lideri despre summitul de azi au fost foarte asemănătoare.
19:00
Negocierile în cadrul summitului ruso-american au continuat într-un format extins la o cină de lucru, după două ore de negocieri între Putin și Trump.
18:40
Încă un membru al familiei care vineri s-a intoxicat cu ciuperci a decedat. Informația a fost confirmată de medicii de la Institutul Mamei și Copilului.
18:10
Duminică, 15 iulie, amatorii de bucate tradiționale au participat la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Bucatelor Tradiționale "La vatra plăcintelor". Cele mai iscusite gospodine au impresionat vizitatorii cu plăcinte făcute după rețete strămoșești, sarmale și multe alte bunătăți.
17:30
Un accident teribil a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, pe șoseaua Chișinău-Leușeni, chiar la intersecția cu drumul local spre direcția Nisporeni.
17:10
Este pentru prima dată când liderul de la Kremlin folosește automobilul de lux ”Kortej” în afara hotarelor Rusiei. După ce a coborât din avionul care a aterizat la Helsinki, Vladimir Putin, a urcat în limuzina de rusească și s-a îndreptat către Palatul Prezidențial din Helsinki.
16:50
Absolvenții liceelor din țară pot de astăzi să se înscrie pentru a studia în universitățile din Moldova.
16:20
Președintele Igor Dodon a dezvăluit mai multe detalii din discuția purtată cu reprezentantul special al președintelui Vladimir Putin pentru Moldova, Dmitri Kozak.
15:50
Deputații moldoveni au aprobat proiectul de modificare a Codului Penal al Republicii Moldova. Astfel, determinarea sau înlesnirea suicidului unei persoane va fi pedepsită cu până la 12 ani de pușcărie.
15:20
Președintele Federației Ruse și liderul de la Casa Albă au făcut primele declarații în fața jurnaliștilor.
14:50
Conducătorul auto nu a observat tânăra care mergea pe bicicletă, pe un drum prost iluminat.
Acum 24 ore
14:00
Salvatorii au intervenit într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei pentru a scoate din locuință un copil lăsat de părinți fără supraveghere.
13:30
BNM propune noi reguli de efectuare a operațiunilor valutare pentru persoanele fizice și juridice rezidente.
13:00
Fostul premier Vladimir Filat, condamnat la 9 ani de închisoare pentru corupție, a anunțat într-o postare pe Facebook că s-a despărțit de foștii săi avocați iar Victor Munteanu este cel care-l va reprezenta de acum încolo în instanță.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.