Cum arăta în tinereţe mama Leankăi Grâu, fostă soţie a actorului Gheorghe Grâu

Sputnik, 13 ianuarie 2018 00:30

Acum exact o lună, Leanka Grâu a postat pe contul său de Instagram o fotografie de o valoare sentimentală deosebită, în care ea este dor un copil, iar mama sa - o femeie foarte tânără şi frumoasă

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
19:40
Guvernul de la Chișinău majorează bursele tuturor elevilor, studenților, doctoranzilor și medicilor rezidenți.
Acum 30 minute
19:10
Discutăm cu Vladimir Voronin despre agenda politică a anului 2018, inițiativele fracțiunii PCRM în Parlament, poziția comuniștilor față de noul sistem electoral.
Acum o oră
19:00
Halucinant! Motivul pentru care managerii instituțiilor preșcolare sunt nevoiți să arunce alimente la gunoi.
18:50
Cântecul folcloric care are valori și semnificații multiple trebuie să fie non-comercial. De această părere este tânăra cântăreață Luciana Spânu.
Acum 2 ore
18:20
Secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, responsabil de domeniul tineretului și sportului, Radu Rebeja, a lăsat să se înțeleagă că echipele de fotbal ar trebui să pună capăt cât mai repede practicii ilegale de remunerare a fotbaliștilor.
17:40
Ministrul Chiril Gaburici: Recomand șefilor ANTA să își facă meseria fără implicarea mea la soluționarea definitivă a problemei transportului din Bulboaca.
Acum 4 ore
17:20
Antena Colectivă este o afacere cu adevărat genială și asta pentru că mii de locuitori din Capitală achită lunar pentru un serviciu inexistent
17:10
Mașinile din regiunea transnistreană vor primi plăcuțe neutre, iar fermierii vor avea acces la terenurile agricole.
16:40
ANSA a inițiat controale la întreprinderea de panificații care a admis pe piață o pâine cu un șoarece în interior.
16:00
Zece persoane au murit și 15 au fost rănite după ce un individ a intrat cu mașina pe un trotuar plin de oameni, a comunicat șeful poliției locale.
15:40
Acum 6 ore
15:10
În cadrul emisiunii pe care o moderează, Anișoara Loghin a discutat cu Anișoara Puică despre un eveniment important care a avut loc în familia interpretei.
14:20
Video viral pe internet: Un polițist moldovean spune că este gata să-și dea viața pentru popor și pentru fiecare dinte noi.
13:40
Ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, a declarat marți că Washingtonul nu este pregătit pentru un parteneriat pe baze echitabilă, chiar și cu aliații săi tradiționali.
Acum 8 ore
13:10
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale propune modificarea Nomenclatorului unităților, sectoarelor și serviciilor al căror salariați nu pot participa la grevă.
12:40
Olga Buzova intenționează să-și deschidă o rețea de restaurante în Rusia.
12:00
Circulația rutieră este sistată și astăzi pe mai multe străzi Capitată.
Acum 12 ore
11:30
Anual, la 25 aprilie, este marcată Ziua mondială de combatere a malariei, desemnată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în mai 2007.
10:50
Ingeniozitatea hoților nu are limite - aceștia fac uz de cele mai noi tehnologii în activitatea lor criminală.
10:30
Refuzul SUA de a acorda vize primei balerine a Teatrului Mare Olga Smirnova și primului solist Iakopo Tissi, care urmau să participe la concertul de gală al celui mai mare concurs american al tinerilor interpreți de balet, a devenit un nou motiv de răcire a relațiilor dintre cele două țări.
09:40
Ducesa de Cambridge a adus pe lume un copil de 3,8 kilograme
09:20
Criminalul a intrat pe trotuar, în oameni, cu peste 100 de kilometru la oră. Potrivit autorităților, acesta este un it-ist ale cărui aplicații se găsesc pe Google Play.
09:00
Premierul Pavel Filip a anunțat despre necesitatea revizuirii curriculei școlare și introducerea unei noi discipline școlare pe care elevii de clasa întâia ar putea să o studieze deja de la 1 septembrie. Ministerul Educației elaborează conceptul.
08:40
Legea ce interzice educația sexuală în școli fără acordul părinților a fost adoptată de Senatul României.
07:30
Mai multe persoane care au muncit peste hotare și intenționează să inițieze afaceri în țara noastră au primit finanțare din partea statului.
06:40
Premierul Pavel Filip a dezvăluit formula care poate genera creșterea salariilor în Republica Moldova.
Acum 24 ore
05:50
Specialiştii de la Administraţia Naţională de Meteorologie nu au veşti prea bune cu privire la vremea care se anunţă. La ce trebuie să ne aşteptăm.
05:00
Medicii de familie vor avea mai mult timp la dispoziție pentru a consulta pacienții.
03:40
Atenție cum vă purtați în spital. A intrat în vigoare legea care îi poate bate tare la buzunar pe pacientul sau pe rudele acestuia ori chiar să-i trimită direct în izolator.
03:00
Un șef de direcţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a găsit o metodă ingenioasă de a se îmbogăți din contul instituției în care activa.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.