Ultima oră: O femeie s-a aruncat în gol de la etajul 12. Vezi de ce a recurs la acest gest disperat

ImpactTV, 12 ianuarie 2018 23:50

Tragedie într-o familie din Chișinău. O femeie de 56 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 12 al unei clădiri din sectorul Râșcani al Capitalei. Ea a recurs la acest gest disperat pentru că s-ar fi certat cu fiul său, în vârstă de 27 de ani. Tragicul incident a avut loc în această […] Articolul Ultima oră: O femeie s-a aruncat în gol de la etajul 12. Vezi de ce a recurs la acest gest disperat apare prima dată în IMPACT TV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de ImpactTV

Acum 5 minute
10:20
Tehnologia a intrat şi-n biserică. Contribuţiile la cutia milei se fac, de azi, şi cu cardul.  Sistemul a fost introdus deocamdată într-o singură parohie din Paris. La sfârşitul slujbei de duminică, printre cei prezenți în biserică a circulat ca de obicei coşul pentru donaţii alături de urmaşul său hi-tech: cititorul de carduri. Acesta vine cu patru […] Articolul Tehnologia a intrat şi-n biserică! În ce lăcaș sfânt se pot face donații și cu cardul apare prima dată în IMPACT TV.
Acum 10 minute
10:30
Trei persoane şi-au pierdut viaţa luni în explozia unei bombe într-o piaţă din sudul Thailandei, pradă unei rebeliuni musulmane separatiste, a anunţat poliţia, potrivit AFP. „Bomba, ascunsă într-o motoretă, a explodat în piaţa Pimonchai din centrul oraşului Yala, rezultând 3 morţi şi 19 răniţi”, a declarat pentru AFP, sub acoperirea anonimatului, responsabilul poliţiei însărcinat cu […] Articolul Atac terorist cu bombă. Trei morți și 19 răniți apare prima dată în IMPACT TV.
Acum 15 minute
10:10
Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează, în perioada 21-24 ianuarie curent, o vizită oficială în Regatul Danemarcei.  La Copenhaga, președintele Parlamentului va avea o întrevedere cu Majestatea Sa Regina Margareta a Danemarcei. De asemenea, delegația parlamentară va avea întrevederi cu Prezidiumul Parlamentului danez și cu conducerea mai multor comisii. În cadrul vizitei sunt programate întâlniri cu […] Articolul Andrian Candu se află într-o vizită oficială în Danemarca apare prima dată în IMPACT TV.
Acum 30 minute
10:01
Pe parcursul ultimelor 24 de ore angajații IGSU au intervenit pentru acordarea ajutorului în 13 situații. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au efectuat lucrări de deblocare a mijloacelor de transport pe drumuri din raioanele Telenești și Hâncești. În apropiere de localitatea Bănești raionul Telenești pompierii au tractat un autobuz derapat de […] Articolul Situația în țară: 13 intervenții ale salvatorilor și pompierilor în ultimele 24 de ore apare prima dată în IMPACT TV.
Acum o oră
09:50
Mai mulți locuitori ai capitalei vor rămâne astăzi, 22 ianuarie, fără apă la robinet. „Apă-Canal Chişinău” anunță că sistările vor avea loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate, urmează a fi întreruptă furnizarea apei potabile pe străzile Varșovia; Belgrad, 17-23, inclusiv cu fracții; Butucului, 2 -16; Brâncuși, 110-146, 3-133,inclusiv cu fracții, strada şi stradela Praga, stradela […] Articolul Mai mulți locuitori ai capitalei vor rămâne fără apă la robinet. Ce străzi sunt vizate apare prima dată în IMPACT TV.
09:50
Deși Moldova are nevoie de protecția spațiului mediatic împotriva infiltrărilor externe periculoase pentru procesele democratice interne, mecanismul de interdicții propus de către Democrați conține o serie de lacune, scrie politologul Dionis Cenușa într-un articol de analiză pentru Agenția IPN. În primul rând, scrie politologul, interdicțiile țintesc materialul propagandistic transmis prin intermediul televiziunilor. Sondajele arată că în […] Articolul Lupta Moldovei cu propaganda rusă: lacune și calcule electorale apare prima dată în IMPACT TV.
09:40
Azi dimineață, toate localitățile din țară au fost reconectate la energia electrică, anunță furnizorii de energie electrică.   Articolul Toate localitățile sunt reconectate la energia electrică apare prima dată în IMPACT TV.
09:30
Viscolul de săptămâna trecută se lasă cu demisii! Şeful Direcţiei Locativ-Comunale din Chişinău, Pentru Gontea, îşi va părăsi postul. Declaraţia a fost făcută astăzi la şedinţa serviciilor municipale de primarul interimar Silvia Radu, care s-a arătat nemulţumită de modul în care angajaţii direcţiei au curaţat zăpada ţi gheaţa de pe trotuare. „Am convenit că ar fi […] Articolul Petru Gontea zboară de la Primărie. Se pregăteşte şeful de la Piaţa Centrală apare prima dată în IMPACT TV.
Acum 2 ore
09:20
Ultima ședință în cauza Traian Băsescu către Igor Dodon privind anularea decretului de retragere a cetățeniei Articolul LIVE: O nouă ședință de judecată pentru cetățenie. Băsescu VS Dodon apare prima dată în IMPACT TV.
08:40
Decalajul dintre cei super-bogați și restul lumii s-a aprofundat anul trecut, averea globală a a continuat să fie deținută de o mică minoritate, potrivit Oxfam, o confederație internațională de organizații de caritate. Aproximativ 82% din banii generați anul trecut au ajuns la cei mai bogați 1% din populația globală, în timp ce cea mai săracă […] Articolul Studiu: Bogăția planetei se află a în mâinile a doar 1 procent din populație apare prima dată în IMPACT TV.
08:30
 Articolul LIVE. Ședința serviciilor municipale din Chișinău apare prima dată în IMPACT TV.
Acum 4 ore
08:00
Trei persoane şi-au pierdut viaţa luni în explozia unei bombe într-o piaţă din sudul Thailandei, pradă unei rebeliuni musulmane separatiste, a anunţat poliţia. „Bomba, ascunsă într-o motoretă, a explodat în piaţa Pimonchai din centrul oraşului Yala, rezultând 3 morţi şi 19 răniţi”, a declarat pentru AFP, sub acoperirea anonimatului, responsabilul poliţiei însărcinat cu ancheta. „Martorii […] Articolul 3 morți și 18 răniți în urma unui atac cu bombă în Thailanda apare prima dată în IMPACT TV.
07:50
În această dimineață începe o nouă ședință de judecată în procesul intentat de fostul lider de la Cotroceni președinției Republicii Moldova pentru privare de cetățenie. Părțile urmează să aducă ultimele dovezi în apărarea pozițiilor lor. Liderul Partidului pentru Unitatea Națională (PUN), Anatol Șalaru, a scris duminică pe o rețea de socializare că se va afla […] Articolul O nouă ședință de judecată pe marginea cetățeniei moldovenești a lui Băsescu apare prima dată în IMPACT TV.
07:20
Berbec În prima parte a zilei este posibil să fiți cam visător și să aveți tendința de a neglija probleme importante sau care nu suportă amânare. Nu este momentul să începeți noi activități, din cauza că deciziile pe care le luați ar putea fi neinspirate sau chiar eronate. Ar fi bine să profitați de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană apropiată. Taur Este de așteptat să beneficiați de o creativitate deosebită, mai ales în domenii artistice. Puteți avea idei originale, ingenioase, pentru rezolvarea unor probleme profesionale sau de afaceri. Sfaturile unei rude mai în vârstă va pot ajută să evitați o încurcătură financiară. În a două parte a zilei este posibil să primiți vizită unor prieteni de familie, în compania cărora puteți petrece câteva ore relaxante. Gemeni Se pare că azi nu sunteți prea comunicativ, așa că ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri. De asemenea, eastrolog.ro va sfătuiește să amânați deciziile importante în domeniul financiar. Este recomandabil să va ocupați de activități relaxante și să petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi. Rac Aveți șanse de succes în toate activitățile legate de cămin, […] Articolul Horoscop. Scorpionii au o bună ocazie să-și etaleze artistismul apare prima dată în IMPACT TV.
07:10
Astăzi vremea va fi mai degrabă blândă, cu ninsori slabe pe întreg teritoriul țării. Vânt din est, moderat. La nordul țării temperatura aerului va oscila între -5…-8 grade Celsius. La Chișinău: între -2… -5 grade. În regiunea sudică: 0…-3 grade. Articolul În Republica Moldova se așteaptă ninsori slabe apare prima dată în IMPACT TV.
Acum 24 ore
12:40
Nu mai există nici un dubiu în privința faptului că Apple ți-a făcut iPhone-ul semnificativ mai lent decât în urmă cu câțiva ani. Tim Cook își cere scuze. Nimic nu este mai frustrant decât să faci o investiție semnificativă într-un smartphone de top, doar pentru a afla după câțiva ani că performanța sa a fost șuntată de către producător. […] Articolul După ce ți-a încetinit iPhone-ul, Apple încearcă să dreagă busuiocul apare prima dată în IMPACT TV.
12:30
O bibliotecă din Ankara redescoperă noțiunea că o carte nu se învechește niciodată. Gunoieriii din capitala turcă au deschis o bibliotecă publică. Biblioteca, situată în cartierul Çankaya din Ankara, a fost înființată după ce lucrătorii de la salubritate au început să colecteze cărți aruncate, luni de zile. După ce noutatea s-a răspândit, orășenii au început […] Articolul Ideea inedită a gunoierilor turci pentru cărțile aruncate apare prima dată în IMPACT TV.
12:20
O comisie a Comitetului Internaţional Olimpic /CIO/, cu misiunea de a selecţiona sportivii ruşi curaţi pentru JO 2018 de la PyeongChang (Coreea de Sud), a eliminat provizoriu un număr de 111 sportivi din lista de 500 propusă de Comitetul olimpic rus. De asemenea, un număr de 51 antrenori şi 10 cadre medicale din Rusia au […] Articolul Lotul de sportivi ruși pentru Olimpiadă, hăcuit de Comitetul Internațional Olimpic apare prima dată în IMPACT TV.
12:01
Inteligență artificială este prezentată că fiind mai importantă decât descoperirea focului, sau a electricității, de către președintele companiei Google. Sundar Pichai susține că inteligență artificială este unul dintre cele mai importante proiecte la care lucrează omenirea în momentul de față și de aici a venit comparația cu focul și electricitatea. Președintele Google spune că inteligență artificială […] Articolul Care invenție este mai importantă decât descoperirea focului, în opinia șefului de la Google apare prima dată în IMPACT TV.
11:50
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a acuzat Rusia de încălcarea dreptului internațional și a anunțat intenția Chișinăului de a-i prezenta Moscovei un cont pentru ocupația Transnistriei. Iar acest cont, potrivit politicianului, se va ridica „la miliarde de dolari”. În același timp, Candu a numit „forțe de ocupație” trupele ruse de menținere a păcii, care […] Articolul Speakerul Andrian Candu dorește să-i prezinte Moscovei un cont pentru ocuparea regiunii transnistrene apare prima dată în IMPACT TV.
11:30
Patru rachete lansate din Siria au lovit duminică un oraș de frontieră din Turcia. Între timp luptori sirieni susținuți de Turcia au început o ofensivă împotriva kurzilor sirieni. Guvernatorul turc Mehmet Tekinarslan a declarat că patru rachete au lovit orașul Kilis, lovind două case, un birou, iar o persoană a fost rănită ușor. Artileria turcă […] Articolul Kurzii din Siria ripostează! Au atacat cu rachete un oraș turc apare prima dată în IMPACT TV.
11:20
Cinci persoane au fost găsite moarte în cel mai mare hotel din Kabul în dimineața zilei de duminică. Autoritățile continuă să vâneze atacatorii supraviețuitori dintr-un grup armat care a început să asalteze sâmbătă. Sute de oaspeți se aflau în camere în timpul luptelor care au durat toată noaptea. Atacul a început în jurul orei 9:00 […] Articolul Cinci morți în Afganistan într-un atac asupra unui hotel aglomerat apare prima dată în IMPACT TV.
11:00
Un oficial din cadrul Ministerului Sănătății din Ucraina declară că opt persoane au decedat de complicații cauzate de rujeolă pe fondul recentei epidemii în țară. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) constată că Ucraina se află pe ultimul loc în Europa după rata de vaccinare împotriva acestei boli. Ministrul Sănătății Uliana Suprun, a declarat în Parlamentul […] Articolul Epidemie de rujeolă și în Ucrina! Au murit deja opt persoane apare prima dată în IMPACT TV.
10:40
Un jandarm român a fost filmat cum lovește un om în vârstă care a participat la protestul din centrul Bucureștiului sâmbătă seara. România este afectată de un val de proteste care au avut loc ieri în mai multe orașe. Manifestanții nu sunt de acord cu modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale. Când e nevoie de […] Articolul (video) Un jandarm român dă cu bâta într-un bătrân la manifestații apare prima dată în IMPACT TV.
Ieri
10:20
Un bărbat și femeie din diferite localități ale Moldovei au ars ieri în casele în care locuiau. Primul incendiu în care a murit o femeie de 72 de ani a avut loc ieri la Iargara, raionul Leova. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 16.20 minute, la fața locului a fost trimis un […] Articolul Două persoane au ars în propriile case apare prima dată în IMPACT TV.
10:10
Potrivit furizorilor de energie electrică la data de 21 ianuarie ora 8.00 mai rămâneau deconectate de la curent 11 localități din 3 raioane. Urmează a fi reconectată energia consumatorilor din raioanele Căușeni, Anenii Noi și Ștefan Vodă. Pe parcursul zilei de sâmbătă salvatorii au efectuat lucrări de deblocare  a cinci mijloace de transport de pe […] Articolul 11 sate din Repiblica Mpoldova mai rămân fără curent electric apare prima dată în IMPACT TV.
10:00
Accident înfiorător în sector Buiucani al Capitalei, la intersecţia străzilor Alba-Iulia şi Paris.  Un bărbat şi-a pierdut viaţa, mai multe persoane au fost internate la spital. Conducătorul beat al unui Mercedes a ieşit pe contrasens şi a lovit un alt autoturism. Acum vinovatul riscă până la 8 ani şi a fost reţinut. Accidentul a avut […] Articolul (foto/video) Un bărbat a murit într-un accident provocat de un şofer beat apare prima dată în IMPACT TV.
09:40
Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că Armata turcă a început ”în mod activ” operaţiunile terestre împotriva kuzilor din regiunea siriană Afrin. Declaraţiile liderului de la Ankara au fost făcute în cadrul unui congres al partidului de guvernământ din Turcia, AKP, ce a avut loc în oraşul Kutahya. Erdogan a precizat că după Afrin […] Articolul Turcia a atacat localităţi din nordul Siriei, în pofida dezaprobării internaţionale apare prima dată în IMPACT TV.
09:10
Berbec În prima parte a zilei este posibil să luați o hotărâre în urmă căreia sunteți nevoit să va schimbați programul. O persoană apropiată v-ar putea solicită sprijinul într-o chestiune de sănătate. După-amiază aveți posibilitatea să rezolvați o problema financiară. Va sfătuim să evitați speculațiile de orice fel. Dacă aveți de luat decizii importante, va puteți baza pe intuiție. Taur S-ar putea să fiți anunțat că în curând va trebui să faceți o călătorie în interes de serviciu. Este posibil că acest lucru să va oblige să va modificați planurile, dar sunt șanse să favorizeze anumite schimbări benefice în plan sentimental. Dacă o colegă încearcă să provoace o ceartă, va recomandăm să va păstrați calmul și să nu va lăsăți provocat. Gemeni Este o zi bună pentru a aborda chestiuni delicate în plan profesional și în afaceri. În a două parte a zilei aveți ocazia să rezolvați o problema financiară mai veche. Comunicarea cu prietenii și cu partenerul de viață ar trebui să fie foarte bună. Ar fi bine să nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le veți putea respectă. Rac Se pare că sunteți în formă și va simțiți plin de energie, iar capacitatea de comunicare este excelență. Prin urmare, este o zi favorabilă pentru colaborarea cu cei din jur, atât în plan profesional cât și personal. Dacă în ultima vreme ați întâmpinat dificultăți în plan sentimental, astăzi aveți posibilitatea să analizați totul cu obiectivitate și să trageți concluziile. În plan profesional și în ceea ce privește sănătatea nu se întrevăd probleme deosebite. Leu Se pare că sunteți în formă și aveți ocazia să puneți la punct […] Articolul HOROSCOP. Nu credeţi în promisiunile acestei zodii astăzi apare prima dată în IMPACT TV.
09:00
Ceaţa a împânzit în această dimineaţă Republica Moldova, deşi pe parcursul zilei vremea va fi blândă cu cer variabil. Pe drumuri se formează gheţuş. Vânt slab din sud-est. La nord temperatura aerului va oscila între -2…-8 grade Celsius. La Chişinău: între 1… -6, iar la sud: între 3 şi -3 grade Celsius. Luni se aşteaptă […] Articolul Meteo. Moldova se trezeşte cuprinsă de ceaţă apare prima dată în IMPACT TV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.