(VIDEO) Iată ce se întâmplă pe timp de noapte, în transportul din Capitală

Sputnik, 12 ianuarie 2018 23:30

Probabil, pentru că autoritățile nu oferă tinerilor cu talent din Republica Moldova un cadru suficient de manifestare culturală, aceștia își demonstrează capacitățile artistice în transportul din Capitală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
17:10
Președintele țării noastre, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Julia Monar.
Acum o oră
16:40
În după amiaza zilei de 20 iulie, un elicopter SMURD Galați a aterizat pe stadionul Dinamo din municipiul Chișinău.
Acum 2 ore
16:10
Imagini ce îți taie respirația: O bruneta sexy abia așteaptă debutul lui Ronaldo la Juventus.
15:40
Guvernul de la Chișinău a propus SUA două terenuri în Chișinău, unde să fie construită o nouă ambasadă americană.
15:30
În weekend cerul va fi doar parțial noros, iar temperaturile aerului vor fi înalte.
Acum 4 ore
15:00
Un bătrân, care nu știa cum să mânuiască un smartphone, a realizat un video viral care a spart topul vizualizărilor pe internet.
15:00
Mai mulți oameni au protestat în fața Partidului Acțiune și Solidaritate și în fața Partidului Demnitate și Adevăr. Oamenii sunt nemulțumți de faptul că liderii celor două partide au propus să fie închise magazinele sociale.
14:30
În zilele noastre, când toată lumea parcă a uitat ce este tradiția și ce înseamnă a purta un costum popular sau o ie, Elena Ețcu este hotărâtă să revigoreze taina meșteșugului popular și portului național plin de grație, simplitate și spiritualitate.
14:00
În Transnistria a fost menționat aportul substanțial al lui Farit Muhametșin, care și-a încheiat misiunea de ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova, la consolidarea și dezvoltarea relațiilor dintre Rusia și regiunea transnistreană.
Acum 6 ore
13:10
Boala afectează rinichii, ficatul și poate duce la insuficiență renală, soldată cu deces.
12:10
Compania "Caravita Co SRL", fondată de familia Filat, scoate la licitație toate bunurile pe care le deține.
12:00
Actrița americană Kim Kardashian a acceptat să pozeze fără haine doar ca să asigure succesul unui produs pe care îl promovează.
11:40
Acum câteva zile, polițiștii de Frontieră de la Cahul s-au confruntat cu un caz mai puțin obișnuit - detalii.
Acum 8 ore
11:00
Mihai Ghimpu a lăsat astăzi fără replică un Parlament întreg. Declarațiile făcute de liberal au creat o adevărată confuzie în rândul deputaților. Ce a spus liberalul.
10:30
Președintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul său rus Vladimir Putin să întreprindă o vizită la Washingtonul, în toamna acestui an.
09:50
Un "leu" a fost surprins pe o stradă dintr-un cartier rezidențial din Chișinău.
Acum 12 ore
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
08:50
Biserica cu hramul Sfântul Ilie din Chișinău a fost demolată acum 58 de ani, la indicația membrilor Consiliului de Miniştri al RSSM. Motivul demolării are o încărcătură simbolică aparte - construcția unei străzi ce purta numele marelui dramaturg rus Nicolai Gogol, cunoscut în special pentru romanul său "Suflete moarte".
07:40
Cunoscutul duhovnic din România, Părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni, punctează cu înțelepciune cum putem avea o viață de familie fericită.
06:40
Frumoasa cântăreaţă a vorbit atât despre momentele bune din viaţa sa, dar şi despre cele care pot fi trecute la capitolul „experienţe de viaţă".
05:40
Dacă obişnuiţi să călătoriţi cu avionul, poate v-aţi întrebat ce reguli ar trebui urmate pentru a avea cele mai mari şanse de supravieţuire în cazul unui dezastru în aer. Un grup de cercetători a găsit răspunsul.
04:20
Sputnik Moldova a realizat topul celor mai frumoase tinere jurnaliste din țara noastră.
Acum 24 ore
03:20
Scandaloasă prezentatoare din Federația Rusă Olga Buzova a devenit ținta criticilor după ce a apărut fără sutien într-un spot publicitar.
02:30
Mai multe localităţi din Spania se confruntă cu probleme din cauza creşterii nucleelor urbane şi a dezinteresului manifestat pentru politicile agricole. Astfel, primăriile acestora şi asociaţii din aceste zone s-au gândit la măsuri pentru a salva aceste localităţi de la dispariţie şi a determina creşterea populaţiei.
01:20
Poliția Română a venit acum câteva zile cu un mesaj, în contextul în care isteria ambulanței care fură copii a făcut o nouă victimă la București.
00:40
Moldovenii se îndeletnicesc de secole cu producerea vinului - cât de mult s-a schimbat procesul între timp?
19 iulie 2018
23:30
Grădina Zoologică din Capitală are noi „locuitori" - pisici sălbatice de o culoare neobișnuită.
22:40
În fiecare an, în Moldova sunt pregătiți în jur de 1000 de specialiști în domeniul educațional, însă puțini dintre aceștia ajung în instituțiile de învățământ: nici indemnizațiile acordate nu-i determină să-și continue activitatea în sfera respectivă.
21:30
Liderul rus a spus că îmbunătățirea relațiilor cu Statele Unite a și început.
20:40
Inspectoratului General pentru Situații de Urgență va preveni riscul inundațiilor în Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.